• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gündemi sarsacak 'kıyamet savaşı' uyarısı: İki ülke Türkiye'de operasyon yapacak

Gündemi sarsacak 'kıyamet savaşı' uyarısı: İki ülke Türkiye'de operasyon yapacak

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gözde

Amerika ve avrupanin Turkiyeyi bölme isteği var.Rusyanin Akdenize inme isteği.Güçlü olmak lazım.
  • 10 Saat Önce

Qwerty

Hazırlıklı olacağız silah üreteceğiz Kimseye güvenmeyeceğiz
  • 1 Gün Önce

Gültekin

KIYAMET SAVAŞI DEĞİL DEİ KIYAMET BARIŞINI YAPALIM, DÜNYA ARTIK SAVAŞLARI KALDIRAMIYOR, BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI, İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI VE NETİCELERİ ORTADA, BUNDAN MEMNUN OLANLAR VARSA, BAŞKA GEZEGENLERE GİTSİNLER, DÜNYANIN HUZURUNU BOZMASINLAR.
  • 1 Gün Önce

DRSNN

zavallı ukrayna halkını ortadan silecekler bir soytarıya ukraynadan karşı çıkacak adam yokmu zavallı halk perişan olacak
  • 1 Gün Önce

Kelt Bünyamin

Mafya organizasyonları, büyük paralar karşılığı silah tüccarlarından cihazları aldı ve AB ülkelerine soktu. Ne olduklarını bilmiyorlar, ama sonuçta patlatacaklar. Korkunç paralar söz konusu. Her yerde küçük çernobiller. Biraz zararlı ama toptan yok oluştan iyidir.
  • 1 Gün Önce

meleknur

AVRUPAYA İSLAMIN GELMESİNİ İSTİYORLARSA HAYDİ SAVAŞSINLAR? LİSELİ ÇOCUK GİBİLER BİR TARAFTAN KAVGAYA TEŞVİK EDİP DİĞER TARAFTAN SEYREDEN ERGEN ÇOCUKLAR MİSALİ AVRUPA ÜLKE YÖNETİCİLERİ!
  • 2 Gün Önce

Osman AYDIN

COK GUÇLU TESBITLERDIKKATLI OLMAMIZ GEREKIYOR BIZIM TV LERIMIZ NARINLE YATIP NARINLE KALKIYORLAR YAKLAŞIK BIR AYDIR AYNI HABER SANKI BU ULKENIN BAŞKA SORUNU YOK BOLGEMIZ ATEŞ CEMBERINE ALINMIŞ KIMIN KIME SSLDIRACAĞI BELLI DEĞIL ABD ETRAFIMIZDA USLER KURUYOR KIME KARŞI BUNLAR IYI ANALIZ EDILEREK HALKI AYDINLATMAK TV LERIN GÖREVI GULLUK GULISTANLIK GIBI HER GUN NARIN OLDURULME OLAYI ANLATILIYOR DEVLET UZERINE DUSEN GOREVI FAZLASIYLA YAPIYOR 41 BIN INSAN OLDURULDU BU KATILLER BINLERCE NARIN GIBI COCUKLARI HER GUN OLDURUYOR BUNU TV LERIMIZ DAHA ÇOK DUNYA KAMU OYUNA DUYURMASI GEREKIYOR KATILLERI HANGI DEVLET TUTUKLAMASI LAZIM NASIL TUTUKLANACAKLAR ADAMLAR BIRKERE MAHKEME KARARINI TANIMIYORLAR BM LER KARARLARINI UYGULAMIYORLAR BUNLARA NASIL UYGULATILIR DIYE INCELEMELERI GERKMIYORMU TV LER BUTUN ISLAM ULKELERINASIL BIRLIKTE HAREKAT EDERBIRLIKTEN NASIL GUÇ DOĞAR ISLAM ULKELERININ EN GUÇLU SILAHI NEDIR NASIL KULLANMALARI GEREKTIĞINI HAYKIRMALARI GEREKMEZMI BUVDURMLAR VARKEN BIR AY DIR AILE CINAYETI KONUŞULUYOR KIMSE BIR COCUGUN OLMESINI ISTENEZ 8 YAŞINDA BIR MASUM KATLEDENLERDE IÇERDE EN AĞIR CEZAYI YARGIMIZ VERECEKTIR ELBETTE TV LERIN İŞI DEGIL YARGININ IŞI
  • 2 Gün Önce

Türkiyem

Haydi putin Dünyayi rahatlar şü münafik ingilizlerin ipini cek dünya rahat eder
  • 2 Gün Önce

adalet

Gerçek Gerçeği fena çarpıtmış ABD ci gibi algı yaratmışsın ah içimizdeki düşmanlar.

Gerçek

Putin sevicilerin dikkatine: Geçtiğimiz haftalarda Rus nükleer denizaltıları bir tatbikat yaptılar. Nükleer füze hedeflerinde İstanbul (2 adet), Ankara (2 adet) ve Zonguldak civarları var.

Kartalbey

Kısacası savunma sanayi tam gaz gitmek zorunda.
  • 2 Gün Önce

hasel

Dünyayı karıştıran batı devletleridir.Rusyanın,ukrayna karşısında ki başarısını ki batının ukraynaya fütursuzca silah vermesine rağmen;ukraynanın,batının başarısız kalmasını hazmedemiyorlar.2.Rusyanın üzerine çok gidiliyor.3.Rusya bu savaşı eziyete alışık savaşçı Türk menşeli genç insanlarla başarılı şekilde götürüyor.KISACA,İŞİN ÖZETİ:Dünyada nükleer savaş çıkar veya,ileride dünya fiziki olarak ve iklimsel olarak vb tanınmaz hale gelirse müsebbipleri BATI ÜLKELERİ olacaktır.
  • 2 Gün Önce

Reis Sevdalısı

Onların planı varsa, Reis'in de planı var.
  • 2 Gün Önce

M.sayin.

Var.ama.reis.kendisimi.yoksa.baskasimi.yada.emir.kulumu.yada.pilanini.iygulayabilirmi.reis.bizim.insaallah.guzel.olur.ne.olursa.

.....

Acayip planlarımız var...

Vay vay

Rusyayi gücsuzlestirme operasyonu...Rusyadan sonra sıra Çin e gelecek...
  • 2 Gün Önce

UMUD A

KANDIRILDIK ALDATILDIK sözlerini siz çok kullanıyorsunuz...ABD nin rakipleri Rusya ve Çin dir..Türkiye ABD nin rakibi değil ki..Zaten nükleer silaha kadar bütün silahları İNCİRLİK te ....Orta Doğuda BOP 2 başlarsa başkanı da belli..

.....

Turkiye ABD nin müttefiki değil mi...İçimizde üsleri, askerleri hepsi mevcut...

Umuda

Vay vay; Rusya ve Çin'den sonra Türkiye'ye gelecek sıra beğenmediğiniz iftiralar attığınız Reisi mumla arayacaksınız Bombalar parti sormayacak mezhep sormayacak siyasi görüş sormayacak işbirlikçi hainler Ülkeyi peşkeş çektiğinde İsrail güdümündeki iç Muhalif Partiler ve basın bizi kandırmış diyeceksiniz ama çok geç olacak.

İlhan Aybar

Allah kiminle ise Zafer onundur Kafirler istemese de Allah Nurunu tamamlayacaktır. Bu Ülkeye 7-8 kere haçlı seferi düzenlediler kaybettiler Cin sede yaptı akınımızı durduramadı boş verin onların silahını teçhizatını Allah İman edenlerin yanındadır
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23