• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnanılması güç ama gerçek: Kore’de ABD esirleri ölürken Türk esirleri neden ölmemişti?

İnanılması güç ama gerçek: Kore’de ABD esirleri ölürken Türk esirleri neden ölmemişti?

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali

O zaman ki ahlakın disiplinin zerresi kalmadı.
  • 3 Gün Önce

Ahmet Özkarabüber

ELHAMDÜLİLLAH... AZIZ TÜRK MILLETI ASKER MILLETTIR. SEFERDE HAZERDE VE HATTA ESARETTE BILE AST ÜST İTAAT SISTEMINI BOZMAMIŞTIR. ALLAH CC VE RASULÜ HZ.MUHAMMED SAV INANDIĞI VE ITAAT ETTİGI IÇİN ASLA UMUDUNU KAYBETMEMIŞTIR.
  • 3 Gün Önce

EMEKLİ

Onlar Hepsi, Biz Tek... Kul hüvallahü Ehad...
  • 3 Gün Önce

Fikret Türk

Bu okuduklarımız ancak şükür edilir ordumuza peygamber ocağının boşuna söylememiş dolayısıyla bunlarda şaşılacak bir şey yoktu
  • 3 Gün Önce

Mehmet

Mustafa Armağan Türk Ordusu'nu övmenin altında Menderes'i temize çıkarmaya çalışmış... ADNAN MENDERES KİMDİR? Müslüman toplumun son 100 yılık tarihi bilgisi, müktesebatı, literatürü, kültür ve kaynağı takiyeci Sabetayist Zümre Oligarşi illüzyoncu medya ve akademiyası olduğu için Adnan Menderes'i de İslam kahramanı zannediyor. TC'yi kuran takiyeci Zümre İslam'ın kökünü kazımak için Bolşevizmi örnek alarak tek parti CHP düzenini oluşturdu. Gençliği dinsizleştirmek için köy enstitülerini kurarken de komünizmdeki komsomolları örnek aldı. 1945 Yalta Konferansında Doğu ve Batı Bloku SSCB ile ABD öncülüğünde iki kutuplu komünist ve kapitalist dünya düzeni olarak kurulduğunda Türkiye Batı Blokuna alındı. Bu yüzden çok partili hayata geçilirken CHP'den ayrılan bir grup Sabetayist İttihatçı DP'yi kurdu. Bu defa toplumu dinsizleştirme laiklik adına yürütüldü. Kemalcı paganist öğreti Tevhid-i Tedrisat Kanunuyla tüm topluma dayatıldı. Adına Demokrat Parti denilen iktidar Meclis binası yerine Anıtkabir'i inşa etti. Paganizmi eleştirmeyi 5816 sayılı yasayla, İslami yaşamı ise 163. maddeyle suç haline getirdi. İçkinin, kumarın, fuhşun yayılması, teşviki devlet politikası haline getirildi. Müslüman milletimiz dininden, tarihinden, kültüründen koparılarak müstemleke tipi köle bir toplum haline getirildi. Adnan Menderes, Sabetayist Yahudi idi. ABD istedi diye NATO üyeliği için TSK'yı Kore Savaşı’na sokan, IMF'den ilk kez büyük borç alan, Anıtkabir'i inşa eden, paraların üstüne Atatürk'ün resmini koyan, 5816 Atatürk'ü koruma kanunu çıkaran, Müslümanların baş belası TCK 141 ve 163'ü çıkaran, Türkiye'de MOSSAD'ın üs ve faaliyet kurması için İsrail ile ilk anlaşmayı imzalayan Menderes idi. Bütün bu dehşet ihanetleri Ezan'ın Arapça okunmasına izin verilmesiyle örtüldü.
  • 3 Gün Önce

Nur

Anıt kabirin yapımı o dönemin chp li başbakanı şükrü saraçoğlu tarafından atıldı büyük bir şaşa ile temel atılmış yıl 1944. 1953 senesinde tamamlanmış imfden ilk para çeken hükümette yine chp ismet inönü .mustafa kemalin paralardaki resmine gelince paraların üstündeki resmi mustafa kemal ölünce kendi resmini koymuş başbakan olunca menderes başa gelince kendi resmini değil yine mustafa kemalin resimlerini koymuş yzan bey konuyu saptırmış yazdıklarının hepsi yalan hepsini buraya yazmıyorum bir kaçını yazdım isteyen diğerlerine bakmış milleti kandırmak kolay hesap günü iftiralar yalanlar algılara nasıl hesap vereceksiniz onu siz düşünün yazık ya valla yazık gafilsiniz ! Fanisiniz unutmayın her canlı ölümü tadacak Yaratana hesap verecek.

mehmete

yazdıklarınızın exeriyeti yanlış*adnan menderes halis türk&müslüman,sabetaycı değil*sabetaycıların exeriyeti müslüman olmuştur

Nur

Size nasıl inanalım elbette araştıracaz ben yaş itibarıyla hiç bilemem onun iktidarında hayatta değildim resmini çektim yazınızın araştıracam burada yazan çok hain yalancı var akit okuruna algı yapılıyor bir insan saydığınız bu kadar kötülük yaptıda nasıl hala çok seviliyor!?

Fikret OĞUZTÜRK

Budist sapkınları için, Hıristiyanlarla yan yana ateistlerle savaşmak kadar rezil birşey olamaz. Allah onları dost edinmeyin Onlar birbirlerinin dostudur. Kim ki onları dost edinir o da onlardandır demiyor mu!!!!
  • 3 Gün Önce

Şeyh Şamil

Herşey iyi gü,el de iman kuvvetinden Allah'a inancın gücünden Türk örf ve afeti disiplinden hiç söz etmediniz. Asıl imandan şüphesiz. Korku ve endişe sadece Yaradana CCH karşıdır.
  • 3 Gün Önce

hasel

Manevi güç ve inanç,vucüdumuzu dinç tutar.
  • 3 Gün Önce

Çılgın Türk

Bizim siyasetçilerin kendi bebelerini değil gariban Mehmetçiği ne ve kim uğruna koreye gönderip hayatta kalanlarin neden kaldığını yazmak böbürlendigimiz şeye bak o zamanki hükumet toplumu nasıl ikna etti kimse itiraz etmedi ölenler sehitmi tabi helva kimin evinde pistigi önemli
  • 3 Gün Önce

Türk Türkoğlu

Sayık Çılgın olduğunu iddia eden kişi Biz Türküz el-Hamdü Lillah. Çılgın değiliz. Çılgınlık yakışmaz bize. Bir Türk çılgın, çıldırmış olamaz. Çılgın görmek isteyen İsrail'e baksın. Lütfen birtakım çılgınların aziz milletimize isnat ve iftiralarına alet olmayınız.

İbrahim

Atatürk ün askerlerini ergenekon balyoz gibi sahte dosyalarla bile yıkamadılar
  • 4 Gün Önce

Nur

Mustafa kemal ve silah arkadaşları hepsi ahiret alemine göçtü kastettipiniz o askerlerden ordu kurtuldu ve kışlaya döndü asker siyaset yapmaz bölücülük yapmaz pkk diye boş dağları ateşe tutmaz milletin tesettürüne takkesine karışmaz ülkenin güvenliği o şekilde yapılmaz ordumuz şimdi ordu oldu güvenirliliği arttı Allah Razı olsun şimdiki devletimizden attığı her adımı destekliyoruz

İ. Keskin

Emir komuta zinciri aileden sülaleye, sülaleden orduya zaten biz Türklerin kodlarında var da, gazi eniştem(Rahmetli) derdi ki 'Bit kırmayı beceremedikleri için Amerikalı esirlerin çoğu tifüsten kırıldı. Bizimkiler bit kırmayı iyi becerebildiği için temiz kaldılar ve tifüs bize bulaşamadı.' Derdi. Bana da tırnakları birbirine sürterek saç baş yıkamayı öğretti. Ayrıca böyle yıkarsan saçların da dökülmez motivasyonunu verdi. Allah razı olsun, saçım da dökülmedi.
  • 4 Gün Önce

Gazi Mustafa TATAR

Belkide küllenmeye yüz tutmuş manebiyatımızı ve değerlerimizi yeniden tarihi gerçeklerimizle kaleme almanızdan dolayı teşekkür ederim.
  • 4 Gün Önce

ali

Savaşın başından Temmuz 1953'teki ateşkese kadar geçen sürede toplam 14.936 Türk askeri Kore'de görev aldı. Onların 721'i öldü, 175'i kayboldu, 234'ü esir düştü ve 2147'si yaralandı. Böylelikle Türkiye yüzde 22'lik zayiat oranına ulaştı ve bu bakımdan ABD'nin ardından ikinci sırada yer aldı....... yani eyyy akit bizimle alakalı olmayan savaşta biz en fazla kayıp veren ikinci ülkeyiz.
  • 4 Gün Önce

Emekli

Sayın armağan unutmuş olabilir, ölümler hastalıktan olmuş 'yabancı askerler hastalık bizede bulaşır diye yalnız bırakmışlar, Türk ler hastaya arkadaşlarına sarılarak onu ısıtarak tedavi edip beslemişler, kaldıkları hücreler nemli ve soğuk, hoparlörle beyin yıkama işlemi başladığında ise sadece Türk askeri mars okumaya başladığından etkisiz kalmış cinliler , Komuta ve disiplinde söz konusu ayrıca
  • 4 Gün Önce

ey türk,bırak daire yığma sevgisini,oku biraz..

evet 1950/54 arasındaki gen.kurmay başkanımız,balkan harbi,birinci dünya harbi,çanakkale harbi,istiklal harbi kumandanlarından atatürk ün silah arkadaşlarından rahmetli org. nuri yamut a yasıadada bir zamanlar emri altında olan alçak darbeciler sille tokat girişmişler,merdivenden yuvarlamışlar,gözlüğünü ayaklarıyla ezmişlerdi.kanser olmuş,tedavisine izin verilmemiş,son demlerinde askeri hastaneye yatırılmış,orada vefat etmişti.sadece o mu kendileri gibi vatan haini olmayan gen.k. başk. org.rüştü erdelhun, yassıadayı kuran den.kuv.k.ora. sadık altıncan,kore harbi kumandanlarından gen. tahsin yazıcı ve niceleri. suçları ordu kumandanı olmak ve alçak darbecilerden olmamak...chp nin piyonu olmamak,ona iktidar yolunu açmamak,sadece görevlerini yapmak... nuri yamut un ailesi mi, eşyanın tabiatı mucibi,türkiyenin kaderi icabı CHP li....
  • 4 Gün Önce

Mahmut

İşte iman,ihlas,islam şuhuru. Böyle bir ordu dünyaya meydan okur . Millete kılıç sallamakla. Ancak Müstemleke olunur.
  • 4 Gün Önce

Feyzilham

Bir zamanlar bitti. Artık avrupalılardan daha avrupalı, kural tanımayan, ahlak, örf adet ve iman konusu dahi tartışılan bir toplum. Malesef kimliksiz kişiliksiz bir toplum olduk. Kaybettik.
  • 4 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23