• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa Cemaati için dehşete düşürecek çıkış: İki ülke ajanları harekete geçti

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa Cemaati için dehşete düşürecek çıkış: İki ülke ajanları harekete geçti

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

DÜNYA NİÇİN MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞIYOR, BAŞKA DİN MENSUPLARIYLA HİÇ KİMSE UĞRAŞMAZKEN, BİZİ, BİZE KIRDIRMAK İSTEYEN ÖZELLİKLE YAHUDİ OYUNLARINA SAKIN OLA ALET OLMAYALIM, BİZİM YOLUMUZUN NE KADAR DOĞRU İSTİKAMETTE OLDUĞUNU, YAPILAN SALDIRILAR NET OLARAK GÖSTERİYOR AKLI OLAN ANLAR.
  • 7 Gün Önce

Türkoğlu

Sömürgeci katliamcı batının, dünyanın geri kalanını bu kadar nasıl rahat yönettiğine şaşmamak lazım. Cüppeli hocaefendiye saldıran be...nsiz,karşısındakine zarar verirse sonuçta cennete gideceğini sanan bir ah...k. Üzücü olan bunlardan binlerce var. Üzülüp kahrolmamak elde değil.
  • 7 Gün Önce

sdk

hocamız her zaman haklı çıkmıştır
  • 7 Gün Önce

ŞEREFLİ TS

Allahıma şükürler olsun müslümanım bin şükür, Allah aşkına sizin yüzünüzden millet cemaattende islamdanda soğudu yazıktır ayıptır yav rant işini bırakın Allah yoluna dönün
  • 7 Gün Önce

Bize kartal bakışlı lar lâzım

Öncelikle sayın Cübbeli hocaefendiye çok geçmiş olsun diyoruz...Allah tüm şerlilerin şerrinden tüm saygıdeğer hocalarımızı tüm devlet büyüklerimizi ve Devleti'ne sahip çıkan milletimizi korusun...evet müslüman uyanık olmalı... gaflet uykusunda uyanmalıyız...hepimiz bir istihbaratçı gibi olmalıyız...
  • 7 Gün Önce

Filozof

Düne kadar İsmailağa cemaatinin başı için “… hazretleri” diye söz eden bugün yabancı istihbarat kuvvetlerinin ajanı diyor! Vay canasına seyirciler! Yeyin birbirinizi din sömürücüleri sizi. Şimdiden söyleyeyim yarın öbürü gün işlerine gelmezse Reise de yabancı ajanı derler bunlar. Siz gidin bir sirkte falan iş bulun.
  • 7 Gün Önce

.....

Cemaatler arası bir olayı yabancı istihbarat servislerine baglamalari çok komik ya...Neyi gizlemeye çalışıyorsunuz ki...

adalet

Düzgün Müslüman Cemaatleri Batı rahat bırakmaz CHP gammazlar İsrail karalar. Ancak İslamı kötü gösteren sapık özel kurdurulmuş Cemaatleri desteklerler Adnan Hoca gibi.
  • 7 Gün Önce

Mustafa

Genelde İran'ı suçlardı. Bence hedef saptırıyor. İsrail senden iyisini mı bulacak
  • 8 Gün Önce

Fullsüz Tarih

Sizde tayyibi ve ingiliz yanlıları ile ortaklaşa çalılıyorsunuz hala daha hükumet diyorsunuz
  • 8 Gün Önce

cengiz

ALLAH C.C. SİZE AFİYET VERSİN. İSLAM'ı AZİZ eylesin. Zalimleri ve İslam düşmanlarını kahretsin. AMİN.
  • 8 Gün Önce

rıdvan

ALLAH razı olsun
  • 8 Gün Önce

Düşman okları kime doğrulduysa, o hak üzere istikamettedir!

Cihat Yaycı paşamızın anlattığı Türkiyeyi içerden istila edip işgal etme pilanlarını, Cübbeli hocamızda senelerdir kürsülerden anlatıyor! Fetönün dinler arası diyalok fitnesini, fener rum patrikhânesinin fetöcülerle işbirliğini vb türkiyeyi içerden bölüp parçalayıp işgal pilanlarını gencecik yaşlarından beri kürsülerden deşifre ediyor! "Sur içinden mülk satmayın, sur içini terk etmeyin" vb kendince tedbir tavsiyelerini veriyor senelerdir! Cihat Yaycı paşamızın uyarılarınıda hemen sosyal medya hesaplarından hemen paylaşırlar cübbeli hocamız! TC devleti üzerinde hangi gruplar kullanılarak kaos iç savaş işgal planları yürüttüklerini hemen deşifre ediyor kürsülerden sosyal mecralardan hocamız! Siz hiç ismâilağa camiinin mülkünde kalan birilerinin: selefi/işid/fetö/pyd/pkk/ibda-c/rum patriği dinler arası diyalok vb'lerinin işgal pilanlarını vs. deşifre edip milletimizi devletimizi uyardıkları hiç gördünüzmü! Bir Cihat Yaycı paşamız, birde Cübbeli hocamız milletimizi uyarıyor fitnecilerin işgal pilanlarına karşı! Bu durumda tabi tüm fitneci işgalcilerin hedefinde olur uyaranlar! Rabbim Devletimizi Milletimizi Paşamızı Hocamızı her türlü tehlikelerden muhafaza eylesin âmîyn.
  • 8 Gün Önce

Selçuklu

Bunda yalan çok. Mossas cia senin gibi adamla uğraşmaz. Cemaatine ihanet ettin bedelini ödetiyorlar sağa sola sapmana gerek yok. Bunun yalanlarını haber yapanlarada şaşıyorum.
  • 8 Gün Önce

Vay vay

CİA, MOSSAD hepsi hocamızın peşinde....Yakında KGB ve MI6 da bu işe karışacak...Hocamıza hemen korumalar verilsin...
  • 9 Gün Önce

sdk

hocamız her söylemi doğru çıkmıştır,fetö,adnan gibi
  • 9 Gün Önce

Vay vay

Diger cemaatlerin ya da işid yapmıştır..Ne Cia ve mossadi ya...

Haklısınız

Hocamız ne diyor, bu saldırılar sâdece hocamıza değil! Bu selefi/vehhabi/işid/fetö/pkk/pyd/ibda-c vb terör zihniyetliler görüyoruz sosyal mecralarda nasıl birbirlerini desdeklediklerini! Milletimize ve hükümetimize hatta devlet düşmanı paylaşımlarını! Kendileri gibi bozuk itikatta olmayanları tekvir (kâfir ilan) edip katliam emirleri verip mal/can/eşlerini kendilerine helal ilan etmeleri! TC devletini hükümeti seçimi kâfir ilan edip cihad emri verip iç savaş çıkarmanın peşinde olduklarını Dünya anladı bizimkiler bakalım ne zaman anlıyacaklar bu selefiyan vb ifsadçı grupların tehlikesini! Peki bu durumda biz nasıl anlatacağız dünyaya fetö'nün terör olduğunu! Zîrâ fetö'de kendini《islami iyilik hareketi》olarak tanıtıyor yönetimlerine bürokrasisine hızla yayıldığı ülkelerde!!!

Gök Türk

Bak çakma hoca Mossad ve Cia sana şah damarından bile daha yakın bize hikaye anlatma. Sen tam onların istediği tiplerdensin. O yüzden onlar sana bir şey yapmaz. Bir yumruk yedin diye kendine kahramanlık çıkarma yemezler
  • 9 Gün Önce

.....

Fetöcu arıyorsan birlikte yuruduklarinize bakin..

Helede bak şuna!

Asıl bu saldırgan yorumları yapanların , gelmiş geçmiş bağlantılarına bakılmalı! Fetö'ye metöye değiyormu!?

Gök Türk

Devlet bu şahısa koruma mı veriyor, yok artık bizim vergilerimizle bu zat mı korunuyor. Bırakın ya Allah korur onu.
  • 9 Gün Önce

Selefilerle itikat farkımız

Tedbir kuldan, takdir Allahtan! Her bir müslüman veya gayri müslim tüm vatandaşlarımız mal can güvenliği sağlanması için vergi veriyor bizim milletimiz, bilakis biz bu sebeple devletiz ve devletçiyiz! Ve bizim itikadımızda islamın beş temel esası: (can, akıl, inanç, nesil, mülkiyet) güvenliğini sağlamak üzere devletimizin bekâsı esastır! Hani şu her fitnelikte birleşen kendi kafalarına göre devleti milleti herkesi kâfir ilan edip cihat adı altında katliam ilan eden selefi/işid/fetö/pyd/pkk/ibda-c vb dini devlet vatanı millet düşmanlarının aksine!

Ali

Nasıl korumaymış onlarda yumruk boğaz sıkmadan sonra müdahale ediyor lar
  • 9 Gün Önce

Kuzey orhun

akit bu kadar da ilkel olunmaz hiç bir eğitimi ,bilgisi ve kültürü olmayan niteliksiz birinin sözlerini manşet yapman senin ne kadar bilimden,eğitimden,teknolojiden uzak olduğunun göstergesi
  • 9 Gün Önce

F ak

Mustafa Kemal'in askerlerini İsmail'in askerleriyiz diye bağırtmaya çalışan bunlar..

Söyliyene bak!

Yazdığın yazı haber veriyor, ne kadar bilgili eğitimli olduğunu!

Ibrahim

Reis Cübbeli hocamızı koruyun. Meydan çapulculara kaldı.
  • 9 Gün Önce

Dogrucu Davud

Ünlü'nün, cübbesinin ingiliz kraliyet muhafızları amblemli düğmesi ortadayken apaçık sahte bayrak operasyonu. Müslüman çabuk unutur, hatrılatayım dedim.
  • 9 Gün Önce

Ne mâlum!?

Senin gibi biri hediye etmiştir o düğmeleri ki; vakti gelince böyle kullanabilsin diye!

.....

Cemaatler bir birine düşman oldular açık ve ne net pasta büyük!!!
  • 9 Gün Önce

Aaaa

Siz yeterki Allah yolundan ayrılmayın. İstedikleri kadar tuzak kursunlar. Ama Allah yolundan ayrılırsanız onların tuzak kurmalarına bile gerek kalmaz.
  • 9 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23