• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin hakkında konuşan Sevda Demirel’den Türkiye’yi ayağa kaldıran Şeriat çıkışı! “Ben hazırım”

Narin hakkında konuşan Sevda Demirel’den Türkiye’yi ayağa kaldıran Şeriat çıkışı! “Ben hazırım”

99 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Elbette

Şeriatın sahibi geldiği zaman bunun gibi daha niceleri ona teslim olacaklar, hiç himse kuyruğunu yukarı dikemeyecek
  • 7 Gün Önce

Fikret Türk

Sevda kardeşim laikçi yobazları kızdırdın, ama bir hatırlatma yapmamamız olmazsa olmazı, şeriat lügat ta yol anlamında,ıstılahta ise uyulması gereken kurallar dır ve bunun içinse kişinin kendi iradesiyle tesettür e girmesi veya girmemesi tercihi vardır işin en önemlisi kısasa kısas dır oda alemlerin ve ger türlü yaratılmışın yaradıcısı olan Rabbül alemin olan Allah cc kısas da hayat vardır emrine imtisal dir onun için sana teşekkür ederiz rahat ol hürriyet islam dadır vesselam
  • 7 Gün Önce

İstanbul

Kapanacaksa Allah için kapansın, yasaklar içinmi kapanacak ,yasaklar için kapanırsa Şirk koşmuş olur. Allah emrettiği için Allah rızası için kapansın.
  • 7 Gün Önce

Sadi

Şeriat aşmak kesmek değil haklıya hakkını haksıza gereğini yapmaktır kısasa kısas vardır .şeriat kimler istemez hırsızlar sapıklar katiller ahlaksızlar istemez.
  • 7 Gün Önce

Ardahanlıı

Sevda demirel kötü birşey demedi. Şeriatın karşılığı kanundur.Kanunlarda değişiklik yapalım bir insanlıktan çıkmış insanları asalım ki.Ülkemiz düzelsin. Her milletin kendine uygun kanunlar olması gerekir.Zinanın serbest olduğu ülke halkını gevşetir.Gevşeyen toplumda adaletten ve ahlaktan bahsetmek aptalııktır.Örneğin fiyatları yüzde on yüksletmek gerekirken bunu
  • 8 Gün Önce

.....

İdam cezası sadece şeriatla yönetilen ülkelerde mi var...Hristiyan, Budist toplumlarda da var..ABD, çin gibi...

Harun Buğra

İşiniz Sevda Demirel’e mi kaldı.???????????????????????????????????????????????? umut fakirin ekmeği. Yok edilmez gereken, töre, gelenek ve yobazlıktır!!!!!
  • 8 Gün Önce

Yağız

Aynen çok güldüm ????????????????

ASYA

Evet, Materyalist, dünyevi, Hazcı, ırkçı, mezhepçi, yobazlık bitirilmelidir.

Zeynep

Adet ve örflerimize karşı geldiği gerici diye nitelikte görüş beyan eden bir çok tanıdığım şu an iktidardan çare bekliyorlar ahlak edep kurallarının disipline edilmesi hususunda şeriatı çözüm olarak kabul ediyorlar
  • 8 Gün Önce

adalet

Şeriat İlahi ve Tek Adalettir. Seküler Adalet sadece kanıta delile bakar eğer delil bırakmazsan her kanunsuzluğu yapar serbestçe dolaşırsın ama her şeyi gören göz İlahi Adalet delile gerek duymaz zaten her şeyi görür. Sonra öldüren hapis yatıyor yaşıyor yeyiyor içiyor eğleniyor onunda ölmesi en adaletli ve caydırıcı işlem.
  • 8 Gün Önce

Mustafa Gürsoy

Şeriat kanunları uygulansın, bir çok suç yarı yarıya düşer ve ortalıkta dolaşan adı insanlar azalır. Tam destek veriyorum.
  • 9 Gün Önce

Mikail

Aynen katılıyorum 600 yıllık dönemde ancak altı el kesildi şimdide dışında olmayan konfirme güya hapis yatanlar oluyor kendine aynısını yapılacağını bilen yapamaaazzz seni parçalarım paşa paşa şu kadar yatarım diyor çökmeli bu adaletsizlik.net.
  • 9 Gün Önce

Abdullah Biri

Önce şeriata karşı cıkanlar, şeriatın kelime anlamını öğrensinler ki. Cahilliklerini bari medyada lans etmesinler yazık şeriatın anlamını bilmeyen okumuş cahillere. Ama bir ingilizce olsa her yere her cümlenin içinde kullanmaya kalkan zavallılar her nefis ölümü tatadacak. Girecegin kabir cennet bahcesimi cehennem cukurumu mahşere kadar, kul bu dünyadakiyaşantısı ile kendi karar vermeyi rabbim kulun iradesine bırakmış.
  • 9 Gün Önce

Vay vay

Sevda hanım idam cezasını şeriat olmadan da uygulayabilirsiniz....Ama hangi ülke şeriatıni istediğinizi yazmamissiniz...Bence size en uygunu Afganistan islam emirligi şeriatı...
  • 9 Gün Önce

Doğru Tespit

Yer yüzünde Peygamberimiz dönemi dışında Şeriat hiç bir yerde uygulanmadı Şeriat Devleti olduğunu iddia eden yönetimler ABD ve İsrailin devşirmesi sahte çakma yönetimlerdir. Tıpkı Batı emperyalizminin uşaklığını yapıp ta halkçıyız diyen çakma CHP liler gibi.

Bir

İdam gelmeli
  • 9 Gün Önce

serhat

idam gelirse yine müslümanlardan başkası asılmaz boşa yorulmayın
  • 9 Gün Önce

Şeyh Şamil

Allah'ın kanunları yani şeriatı sen ben istedik diye gelmez veya kaldırılmaz. Zaten yürürlükte olmalıydı. Kaldıran zihniyetin acilen hesaba çelilmesi lazım.
  • 9 Gün Önce

mehmet

allah kısasda hayat var buyurıyor allahın nizamının aksi her şey hatalı çirkin ve pistir sadece allahın nizamı tertemiz hatasızdır allahın nizmanını kabül eden imanlı insanlara ne mutlu birde allahın nizamını kabul etmeyip allahın düşmanı olup ebedi çehennemliklere yazıklar olsum
  • 9 Gün Önce

hasan

yalnız köydekiler hizbullahçı,,,şeriata uygun yaşıyorlar yani
  • 9 Gün Önce

ASYA YA

SİZİN MILLETVEKILINIZIN SOYLEDIKLERINI DUYMADIN MI...4O YILDIR TANIYORMUŞ ZATEN...sandıkta 110 oy Erdoğan 50 oy Kilicdarogluna çıkmış...

.....

Oradaki seçim tutanaklarına bakın kime oy verdiklerini görürsünüz....Her başarısızlığı iç ve dış düşmanlar klişesine bağlamayın..

bahauddin

PKK lıların yalanlarına inanıp sazan gibi atlamayın böyle. Köyün oylarına bakın kime gitmiş.

ASYA

hasanım nereden tespit ettin köyün Hizbullahçı olduğunu bunu bir İsrail medyası yaymış ortaya çıktı, bizim Müslüman düşmanları da balıklama atlamış köy komple DEM partiye oy vermiş uyuşturucu silah kaçakçılığı pkaka desteği var. Neden Müslümanlarla karşılıklı oturup sorularınıza cevap aramıyor doğruyu bulmuyor da hemen bu güzel insanları ötekileştirip düşman olup yok etmeye çalışıyorsunuz Basın yayın organlarınızı İsrail iyi yönetiyor. Mezhepçilik çok kötü çok.

Polis, jandarma istemiyorlar...

.......

Mahinur

Doğru bu adaletsizlik birşekilde önlenir....caydırıcı ceza gerekli....Sokakta iç çamaşrıyla dolaşanlar var...bunlar bizi rahatsız ediyor....herşey yeniden düzenlenmeli....
  • 9 Gün Önce

Şeriat sevdalısı demirel

Türkiye Cumhuriyetinde şeriat hayalleriniz sevda demirelin kapanması ile tekrar yeşerecekse kapansın tabi . Ne diyim ben size eglenceli insanlarsınız
  • 9 Gün Önce

.....

Çok komik bir durum ya...

Kul

Erdoğan önüme gelirse imzalarim demişti.akp nin tembel vekilleri ...hazırlayın bir kanun teklifi.koyun erdoganin önüne.laf salatası yapmayın.adam olun biraz.
  • 9 Gün Önce

Kullar

Onu diyen, iç politika ayağı yapmıştı,samimi olsaydı vekiller çoktan teklifi hazırlardı,son cümle öneriden Nedve cilerden ümitvar değilim.

cem

Allah'ın şeriatına muhalefet ederek cennete gideceğini sanan yığınla cahil var.Laikliğin küfür olduğu daha güçlü şekilde anlatılmalı.
  • 9 Gün Önce

Mertcan

Laiklik süper!????

yavuz

Şeriat= Allah Cc Adaleti, Kanunları. Bakın Kuranda Allah İnsanlara güzeli doğruyu tavsiye ediyor. Biz ise italyan alman fransız kanunları ile yaşayıp,ölürken İslama göre gömülüyorsun. Müslüman Türk Milleti İslam Kanunlarına göre yaşamak ölmek gömülmek istiyoruz. Evet İslam Kanunlarını Kuran adaletini Yani Şeriatı İSTİYORUZ. Ağır suçlular (Teröristler katiller tecvüzcüler) için İDAM İSTİYORUZ.
  • 9 Gün Önce

Gültekin

SEVDA DEMİREL'İN ŞERİAT KONUSUNDAKİ AÇIKLAMASI BİLİNÇLİ Mİ, YOKSA BİLİNÇSİZMİ İFADE ETTİĞİNİ BİLMİYORUZ, AMA KENDİSİNİ KUTLARIZ, ÇÜNKÜ YASALARIN HEPSİNDE SAPMALAR, KAYIRMALAR, BOŞLUKLAR OLABİLİYOR, YAPILABİLİYOR LAKİN ŞARİAT HÜKÜMLERİNDE ASLA HİÇ BİR KAYIRMA, HİÇ BİR SAPMA, HİÇ BİR BOŞLUK BULUNMAZ, ADALET TAM KATIKSIZ SAĞLANIR, BUNU İSTEMEYENLER ADALETSİZLERDİR.
  • 9 Gün Önce

Kafkasya

Vallahi de gelsin billahi de şeriat lazım bu millete çünkü azgınlastılar varlıktan ve menfaatlerini korumak istiyor herkes ığdam derhal uygulanmalıdır artık lamı çimi yok.
  • 9 Gün Önce

yobaz avcısı

sizin gibi yobazları arabistana göndericez
  • 9 Gün Önce

Umuda

Arabistan yöneticileri artık sizler gibi tamamen Batı uşağı olmuş onların giyim kuşamını kanunlarını almışlar şu an Dünyada refah oranı en yüksek Ülkeleri Körfez Ülkeleri en modern şehirler de onların. Oralarda Şeriat filan da yok.

kiracılar

mülk sahibini kovamazlar ,ancak ,taşınırlar ,,

Mehmet paşa gönlüm

Ağzına sağlık sevda ben de varım
  • 9 Gün Önce

AHMET

Şeriat ile bu memleket yüz yıllarca yönetildi. Üç kıtaya hükmetti. Şeriattan ne zarar gördü bu millet? Kalktılar Alman'ın ceza kanununu, İsviçre medeni kanununu yok bilmem hangi gavurun kanununu memleketin başına bela ettiler. İşte de sonuçları. Sanki, bu batılı, batık milletlerin bizden üstün bir medeniyeti varmış gibi. Bak şuraya yazıyorum. Medeniyet doğudadır. Sanat doğudadır. Din doğudadır. İslam doğudadır. Kaynak burası bu coğrafya. Hadi gidin batılı olunda görelim. Yüz yıldır batılı olamadınız. Olamayacaksdınız da. Örnekleyelim, Avrupalılar Macarlara ne diyor? "Batının en doğulusu" Kaldı ki o Macarlar hiristiyan oldukları halde, doğulu bir millet oldukları için halen dışlanıyorlar. Anlayın be artık.
  • 9 Gün Önce

.....

Osmanli şeriatla yonetilmedi...Kaynak Ilber Hoca...

Cem

İslam şeriatımızda tesettürsüzlük için cezai bir müeyyide emredilmemiştir.Tesettürsüzlük günah olmakla birlikte İslamın hakim olduğu yerde isteyen açık, isteyen kapalı gezer.
  • 9 Gün Önce

alper tunga

şeriat rahmettir canilerin hırsızların şerefsizlerin korktuğu ilahi bir sistemdir adalettir şeriattan soysuzlar katiller ahlaksızlar hırsızlar şerefsizler homoseksüel ahlaksızlar korkar
  • 9 Gün Önce

Vatanperver

Hirsiz,katil,zinakar,tecavuzcu,kadin saticisi,uyuşturucu saticisi,faizle nemalanan,hortumcu,hain,terörist vs deilsen Şeriati istersin Şeriatta hayat var
  • 9 Gün Önce

Murat gözükara

Filistin'de binlerce bebek hergün katkediliyor.....sesi çıkmayanlar..bu çocuk üzerinden rant elde etmeye çalışıyorlar..
  • 9 Gün Önce

Murat gözükara

Bebek katili İsrail'e ses çıkarmayan azınlık devşirmeler konuşuyor...
  • 9 Gün Önce

Dertli

Filistinde çocuklar açlıktan ölüyor bunların haline bakın ya...Ebu Hanife, BIR YERDE BIR INSAN ACLIKTAN ÖLÜYORSA ORAYA ULAŞMA İMKANI OLAN HERKES SORUMLUDUR, der...Önce bu soruulugu alın...

sdk

yaşaşın ŞERİAT
  • 9 Gün Önce

Yağız

Yaşasın MUSTAFA KEMAL PAŞA ????

Ömer

Ben bu mankeni kutluyorum, şeriat demek bu ülkede suç, linç edilme sebebi iken, adalet için şeriat istemesi güzel bir şey. Bazı azgın azınlık bu kelimeyi duyunca aklı başından gidiyor, deliriyor
  • 9 Gün Önce

Destek Değil

Çocuk katliamlarının durması için gerekirse şeriate bile razı olmak. İşte ak çetenin amacı da bu. 85 milyon ölse bile bu çete gidecek ve hesap sorulacak. Şeriat meriat yok. Şeriat isteyenler önce insan olmayı denesinler, belki de olurlar.
  • 9 Gün Önce

Doğruya Doğru

Destek Değil; Şeriata Müslümanlara bu Kinin Nefretin yok etmek öldürmek istemen neden hangi Mezheptensin meşrebin Ermeni misin Rum mu soyun sopun ne? biliyorsun Ülkemde 72,5 Milletten mevcut ve Haini satılmışı en bol Milletlerdeniz senin arştırılman lazım sen Müslümanları öldürebilecek bir Kinde görünüyorsun beynin Emcük olmuş.

İsmet ÖZTÜRK

Aynen katılıyorum....
  • 9 Gün Önce

hasan

sen önce açık .. kapar ,,,cereyan yapıyor beynine
  • 9 Gün Önce

Misafir

Sevda hanimi cesaretinden dolayi tebrik ediyorum Ṣeriat herkese lazim bakin sokaklar Mexico City,yi geçti yarin belki sira sizde Gelin Allahin yoluna dönün merhamet,adalet(Gerçek) gelin atalarimizinda izlediği bu yola geri dönelim Adalet onun yolunda evet ṢERIAT,I YAṢAYALIM KISASA KISAS.
  • 9 Gün Önce

Ahmet

Şimdi Sevda hanım mı oldu ??? Neler diyordunuz???ne güldüm ama sabah sabahhh

Mert

Şeriat gelirse peki Sevda Hnm ne yapacak ???

yalovic

afganistanda şeriat var?

hoşunuza giden şey söyleyince Sevda Hn mı oldu.

komik insanlar sizi

resat

şeriatın şuanda bu konuda işinize yaradığını ,anlamışsınız ,oysa şeriat hayatın,heralanında tüm insanların ,inansın, inanmasın faydasınadır ,inşaallah tamamını anlamayı size ve tüm insanlara nasib olması dualarımla ,,,kısasta sizin için hayat vardır ,,,, yapılmassa hayatın zıddı nedir? ölüm bu örnekte ne vardır ,ölüm , haksız yere ve hunharca ,,şeriat en iyisidir ,çünkü o insan yapımı değildir ,insanıda yoktan yapanın ,eseridir ,,
  • 9 Gün Önce

hülya

Sevda Demirel şeriatçı mı olmuş?
  • 9 Gün Önce

.....

Evet, Sevda bacım biz arkandayız, siz ne isterseniz biz de onu istiyoruz...Yolun yolumuzdur...

dili sürçmüştür

Ne Şarapçıdan meyhaneci olur nede teşirciden şeriatçı .

Ers61

Hocalar dahil toplumun her kesimi bozuk. Şeriât gelse hepsine, hepimize dokunur. Onun için de kimse gelmesini istemez. Şeriât istediğini söyleyenlerin de çoğu samimi değil. Faraza, şeriât gelse evvelâ onlar ciyaklar. Herkes, hepimiz Allah'ın tayin ettiği hudutları riayet ettiğimizde; kendimizi düzelttiğimizde zâten şeriât gelmiş olur. Geriye sadece îlânı kalır. Önce şahsî hayatımıza şeriâti getirmeliyiz.
  • 9 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

kendimizi düzeltebilmemiz için de şeriat gerekli! ne sosyal medyada, ne adalette, ne televizyonlarda, ne milli savunma da, ne ticarette, ne milli eğitim de şeriat olmadan kendimizi nasıl düzelteceğiz?. şeriat olmadan kimi düzeltiyorsun? millet yanlışı doğruyu, iyiyi kötüyü bilmiyor.

Mehmet Kocataş

Çözüm ;Ayet ve Hadislerde mevcuttur, başka kanun aramaya da yapmaya da gerek yok. Kimse kendini yormasın.
  • 9 Gün Önce

S.berk

Akit şeriatı ne kadar çok seviyorsunuz.idam geçmişte türkiyede vardı MHP nin desteğiyle idam kalktı sorumlusuna bahçelidir.ülkede idam varken şeriatçı vardı.seriatı çok istiyorsanız Afganistan'a var orda bu işinizi sürdürmekte engel yok.ama türkiyede şeriat hayalleriniz beyhude bir çabadır
  • 9 Gün Önce

ASYA YA

CHP koalisyonda değildi...Habire atıyorsunuz,ya rutarsa.. idam cezası olduğu 1983 ten idam cezası kalkana kadar hiç uygulanmadı, yani kimse idam edilmedi...En son 50 idam 1980 ihtilali döneminde uygulandı...

ASYA

İdam kalktığında CHP Mhp koalisyonu vardı Batıya yaranmak için ve Öcalanı asmamak için CHP Bahçeliye baskı yaptı Bahçeli o dönem çok direndi uzun süre imzalamadı ekonomi çok kötüydü Batıdan para almak için kaldırdılar. Bu CHP nin yatacak yeri yok.

.....

Siz şeriat geleceğine inanıyor musunuz gerçekten...

beyhude

beyzade zıttırıbıttırı zzttt hebele hübele Şştt hangisi seç nasılsa farkı yok he

bırak atıp tutsunlar

101 senedir böleler, kendi hallerine bırak

müslüman ve kavgacı

laiklik şirkin kurumsallaşmış resmileşmiş adıdır. bugünkü hıristyanlıkta 3 lü ilah var, bugünkü hıristyanlık zaten şirktir. zaten hıristyanlık ilahi özelliğini kaybetmiş, insan yapımı din olmuş. zaten bugünkü hıristyanlığın laiklikten farkı kalmamış. Ama bizim Yüce Allahımız, Hak Dinimiz, güzel ahlakı tamamlayan Efendimiz, Adaleti emreden Kutsal Kitabımız var! biz bunları terk edip hıristyan fransızlar gibi laik olamayız!
  • 9 Gün Önce

Filozof

O ancak saçını başını kapatmaktan bahsediyor. Ardını, göbeğini filan gene açıkta bırakır o merak etmeyin.
  • 9 Gün Önce

müslüman ve kavgacı

Allahın ceza kanunu kaldırıp, italyanların ceza kanununu getirdik. o italyanlar ki bizi işgale gelmişlerdi, ve biz Allah Allah deyip onları mağlup etmiştik.
  • 9 Gün Önce

Celil yıldız

Helal olsun sana be bacım
  • 9 Gün Önce

Demir

Şimdi bacınız mı oldu ???

Abdülhamid

S bu pislik ler şeriatın ayak izleri
  • 9 Gün Önce

Celal Kara

1400 yıllık İslam tarihinde şeriatle yönetilipte adaleti,huzuru,refahı, eşitliği sağlayabilmiş bir devlet varmı? O çocuğu istismar edip katledenler de şeriat yanlısı kişiler.
  • 9 Gün Önce

Koparan

Huzur :Islamdadır.Hak, hukuk, adalet islamda'dir. Bir el kesilir. Bin hırsızlık önlenir . Bir cani asılır, bin can kurtulur. Bir Zina'cı, taşlanır, bin kadın ölümden kurtulur..! Roma kanunu ile milletmi yönetilir?
  • 9 Gün Önce

İ. Keskin

Ne dedin sen? Ne dedin sen?
  • 9 Gün Önce

İ. Keskin

İmam-ı Azam hazretleri buyururlar ki: Beşeri ilişkilerde dindarlık ölçü değildir. Namaz kıldırıp para almak helal değildir. Güneş, su hava toprak, hepsi Hakk'ın Hak'tır mutlak. Meşru değildir din için gasp-ı toprak. Evlenme ve eş seçme hakkı kadının kendisine aittir. Arapça kutsal dil değildir, kutsal olan manadır. Allah'ın elçileri, Allah'ın kitabına aykırı konuşmazlar. Kuran'a ve akla aykırı rivayetler(hadisler) kaynağı ne olursa olsun reddedilir. İslam'da evliya diye bir sınıf yoktur, her mümin Allah'ın dostudur. Haram para ile hayır olmaz. Zulüm yapan idareciye hediye verilmez, hediyesi de alınmaz. İSLAM akıl ve vahiy dinidir. Aklı olmayanın dini de yoktur... Şeriat, Tarikat yoldur varana, Hakikat, Marifet andan içeru. Küntü kenzullahtan kubbe-i Rahman'da, Cebrail erkâna erdi nedendir? Allah kainatı yeddi gün içre, Kün deyip temelin kurdu nedendir? Topağını serdi derya yüzüne, Sallandı titredi lerzey zemine, Ant dağların çekti geldi demine, Kendisi pünhana girdi nedendir? Allah, iyiyi kötüyü birbirinden ayırdı, insana da iyiyi kötüden ayırma istidatından verdi, Allah(c.c.) kendi dinini koruyacağını söyler, biz imanımızı korumaktan aciziz, Allah(c.c.) hepimize hidayet versin.

İ.Keskin'

Kimin ne dediği belli,siz ne diyorsunuz?Sosyoloĵik bilğiniz varsa ortaya koyunuz,yaveye yorum demeyiniz.

Bir söz yeter

MasaAllah BarekAllah. Hanımefendi ne güzel görmüş ne güzel söylemiş. Kendisi açık ama imanı çok sağlam. Camiye gelip İslam şeriatını hala anlamamış İslam seriatinin dinin aslı olduğunu hâlâ ogrenememis zavallı cahillerden kat ve kat üstün bir insansın. Bütün kalbimle sizi tebrik ediyorum. Allahu Teala sizi korusun doğru yoldan ayirmasin
  • 9 Gün Önce

HAYAL

ZATEN YAŞANAN SIKINTILAR İERİATIN OLMAMASI. EĞER ŞERİAT OLSAYDI BU CİNAYETLER İŞLENEMEZDİ. hem de ülkemiz şeriat zamanında olduğu gibi ilimde fende teknolojide dünyaya örnek ve en üst düzeyde olur, ülkemiz sömürge değil dünyaya yön veren süper güç olurdu. şeriatta katliam yapmak için KELLEYİ KOLTUĞUNA ALMASI LAZIM BUNU DA HERKES GÖZE ALAMZ. ama şimdi besle şımart af çıkar, sal devam etsin.
  • 9 Gün Önce

Mertcan

Avrupa da hiç böyle şeyler olmuyor çünkü neşen biliyormusunuz onlar bilimle sanatla uğraşıyor bütün gün oturup boş işlerle uğraşmıyor o yüzden onlar hep ileri gidiyor biz de geri

.....

Toplum bir şiddet sarmalı içinde, çözümün şeriat mi....

ABudllah

Şu an bilimde ve ekonomide dünyaya yön verenler hıristiyan. Demek ki doğru din hıristiyanlık senin mantığına göre.

Sen kapanırsan senin arkandan binler yüz binler kapanır

İyiliğe önder olmak da budur işte ... eğer doğru sözlü isen, Allah seni iyiliğe önder yapsın...laf değil icraat ile... Sünnetullah öyle işlemiyor... Allah kulu doğru sözlü mü değil mi ona bakar... doğruluk da yapacağım edeceğim le değil söylediğini şimdi hemencecik yapmakla alakalı ...laf değil icraat yani...
  • 9 Gün Önce

ne saçmalıyorsun

sevda demirel bugüne kadarki yaşantısı ile Tuba kazaz gibi örnek bir kişiliktir. kapanırsa degil binleri milyonları sürükler . komik misiniz bilemedim

Kadersiz

Aynen bende idamdan yanayım bu gibi kişiler meydanı boş buldular. bir kaç kişiyi ibreti alem.ipte salladirsinlar.
  • 9 Gün Önce

TürkOğlu

ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR OKUMUŞ BİLİM ADAMI SOSYOLOJİ PROFERSÖRÜ VE AKADEMİSYE VEYA DİN ADAMI VEYA ELHAMDU-LİLLAH MÜSLÜMANIM DEYEN ** EN ÖNEMLİSİDE YERLİYİM MÜSLÜMANIM DİYE MEDYA GURUBU ,, TÜRKİYEDE ŞERİAT ADINI GETİREBİLEM BABA ADAM VAARMI KORKALLAR NEDEN KORKAR ÇÜNKÜ ŞERİATİ TEHLİKELİ OLDUĞUNU ANLIYOR ÇÜNKÜ BİLMİYOR MANASINI VE İÇERİSİNDE NELER VAR,,,, ANCAK İSLAM YASASI DAHA YUMUŞAK KORKAKLIKLARI RAHATLATIR,,,,
  • 9 Gün Önce

vlkn

şeriat çıkışı sevda demirel'e kaldıysa vay o şeriatın haline. sevdalı şeriatçılar sizi :))))
  • 9 Gün Önce

.....

Şeriat sevdası...

Ali

Hidayet herkese nasip olabilir. Allah bilir
  • 9 Gün Önce

Mannheim

Seriat Allah'in adaletidir
  • 9 Gün Önce

.....

Uygulayan insandır ama...Ya yanlış uygulanırsa...

Bizden biri

Doğruya ne denir seriata muhtacız bir saniye gecikmemelidir
  • 9 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23