• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mercedes'e binen gurbetçinin AK Parti'den talebi herkesi şaşırttı! Cimer kesmedi, genel merkeze gitti

Mercedes'e binen gurbetçinin AK Parti'den talebi herkesi şaşırttı! Cimer kesmedi, genel merkeze gitti

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap Kalyoncu

Yahu adamcağız bir yol istemiş samimi şekilde de elinden geldiğince aklının yettiğince bunu sosyal medyadan anlatmaya çalışmış fakat bazı yorumcular akıl almaz bir şekilde adamın ne hainliğini,ne domuzluğunu,ne de vergi kaçakçısı olduğunu bırakamamış yerle bir etmişler ayıptır günahtır siz bu kafalarla hala bırakılan yerde otluyorsunuz.
  • 15 Gün Önce

asim keskin

Trabzonlu ve karadenizli gurbetciler, isternseniz bakin cevrenize. ezici cogunlugu hep yabanci kadinlala evlidir. Havalidir. ellerinden gelse kamyon büyüklügünde araba cikarsalar hemen onu borc da olsa alirlar ve onunla türkye ye giderler amac nedir? hava baska bir sey degil. Avrupada yaptiklari bir takim kötü isler yüzünde tüm Türkler töhmet altina gireer onar incin umurlarinda degil Egoizm..
  • 15 Gün Önce

Vahap Kalyoncu

Karadenizde olmayan yollar doğuda var ama yinede memnun değiller beyler,koskoca devlet bir KOCAELİ,KANDIRA VE KAYNARCA YOLUNU 4 YIL OLDU BİTİREMEDİ hepi topu 60 km.lik bir yol.
  • 16 Gün Önce

orhan

bu gurbetçiler oy vermemeli.orada yaşayıp hariçten gazel atıyorlar.
  • 16 Gün Önce

Mesut Sarp

Hiç işte laf söyledi balkabağı..
  • 16 Gün Önce

Gurbetçi

Gurbetçiyiz ak partinin kazanmasina vesile olduk.ak partiyi her dönem destekledik. Memleketimde yaşadigimiz magduriyet sonucu dönen oyunlari gördükçe. Sayin cumhurbaskanimiz bilmeliki ak partinin, yöneticilerinin adam kayirmalarindan, kibirlerinden, usülsüzlüklerinden oylarini kaybettigini. Yazik MEMLEKETIME cookk yazik.
  • 16 Gün Önce

Agq

E ulan ver devletine vergi yapılsın. Yol Almana verirken zevk alıyorsun ama kendi ülkene protestoya mi geliyorsun
  • 16 Gün Önce

....

Be Cahil Adam türkiyede çalışıyormu vergi versin? Evi arsası veya aracı varsa zaten veriyor.

Vergi Meselesi

Arkadaşlar, bu gurbetçi kininiz bir bitsin artık. Vergi versinmişmiş. Ya adamın zaten köyünde kasabasında evi, arsası belkide dükkanı var. Sen ne vergi veriyorsan o da o vergilerin çoğunu veriyor zaten. Ha burada çalışmadığı için aylık gelir vergisi vermiyor olabilir; fakat adamlar da senelerdir biriktirdikleri dövizleri ülkelerine getirdiler.

İbrahim

Mehmet şimşek acilen bu gurbetçilerin ülkeye girişlerinde adam başı 1000 TL ülkeye giriş parası alsın
  • 17 Gün Önce

kel

Senin gibi Mercedes'i olan gurbetçiler bir araya gelsin. Mercedeslerinizi satın. O parayla da siz yolu yapsaydınız. Göbekli Dayı. Daha az zıkkımlanırsanız asfalt yol döşerdiniz. Bu ülkede çemkürenler, sokak köpeklerinin sayısı kadar. Bir sen eksiktin, yani.
  • 17 Gün Önce

..

H..

aturan

jeeple gelmıssın ne gerek var
  • 17 Gün Önce

OMUT

Bu Alman domuzu da gelmiş tek derdi Sinop'un bir beldesinin yolu olmuş Sen 20 25 yıl önceki Türkiye'nin kıyas et öyle konuş
  • 17 Gün Önce

Mehmedim

Ak parti Türkiye'de son seksen yılda yapılan yollardan fazlasını yapmış bir iktidar partisidir. Tren yolu, otoban, tünel, köprü, baraj, okullar, spor salonları, stadyum, havaalanı. vs. pek çok eser kazandırmıştır. O köyümüze de bir asfalt yol mutlaka yapacaktır. Bu gurbetçimiz ne güzel ilgililere bunu iletmiş..bazı nankörler gibi gönülsüz de olsa oyunu CHP te verip, sonra da ah-vah etmemiş. Sağolsun.
  • 17 Gün Önce

İnsaf

Filistin binlerce narin giti bular ne olac hesabı kimden sorulacak ni ye sorulmuyor
  • 17 Gün Önce

Hircin Bozkurt

senin oturdugun Sinop'un Türkeli ilçesindeki belediye ne is yapar o belediye hangi partiden bir arastirin CHPKK nin oldugu belediyelerde yollari yapmayi birak devletin yerlerine kacak villalar yapmayi cok sever bir zahmet arastirin derim
  • 17 Gün Önce

asim keskin

sonradan görem bir gurbetci. izde almanyada yasiyoruk. ama karadenizliler nedense, bir sekilde hava atmak icin bir yol buluyor. diger taraftan da avrupali türkler icin kötü örnek oluyorlar.
  • 17 Gün Önce

dora

KARADENİZLİLER ÇOK CANINI YAKMIŞ OLMALI SANIRIM:)))))))

Okur okudu

Habermi bu simdi.
  • 1 Ay Önce

HİZİPSAVAR

sinop belediyesi ne halt yer yolu suyu elektriği medeniyeti ak parti getirsin patates soğana hizipci hainlere oy verin.
  • 1 Ay Önce

Papirt'li

Akparti Tanıdığımız bildiğimiz 2002 - 2003 lerdeki akparti değil artık ak parti'den artık hiçbişey beklemiyorum 2019 yılından beri yaşadığım Tekirdağ Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik mahallesinde altyapımız yok yolar sokaklar Mardin midyatdan bes beter inanın mazı dağında bile altyapı vardır asfalt vardır internet vardır ama maalesef burda bunların hiçbiri yok beyefendi Sinop Türkeli de yol yok diyor Marmara Ereğlisi ni geçmiş dönem akparti belediyeciliği yönetti 40 kere bu adam vasıfsız kapasitesiz ve iyi niyetli değil bol akçeli işleri var sakın aday yapmayın dedim bölge milletvekillerine söylemek istedim dinlemediler akim'e yazdım dinlemediler tekrar aday yaptılar ve gümbür gümbür CHP geldi ve aldı akparti artık halkı vatandaşı dinleyen milletin sesine kulak veren parti değil dolayısıyla boşuna zahmet buyurmuş beyefendi halkı milleti takmamak önemsememek bulaşıcı galiba CHP den akpartiyede bulaşmış olacakki internet için ulaştırma bakanlığı na telekoma defalarca yazdım istek yaptım 5 yıldır geldi geliyor yarın buay önümüzdeki ay dediler ve hala gelmedi yani ak partide chp lileşti vesselam .
  • 1 Ay Önce

ihsan kastamonu

yoruma katılmamak mümkün deyil fakat artniyet gibi bizim şuan ki savunma düzeyi caydırıcı vaziyette kuşlarlar getirmedi üstü ne üslük kovit 19 seller deprem yangınlar enson 6 şubat depre mi yaraya tuz biber ekti 50 bin isanımızı kaybettik zaten gece gündüz yurt içinde dışında tererüstlerle uğraşıyoruz şuan karnımızın doyduğuna şükretme miz lazım etrafımız ateş çemberiTC nin 10-15 sene öncesi du rumu olsa bizi çiy yiyecekler aklımızı başımıza almaz isek ilerisi karanlık gençlik ab-abd meyilli hayranı tabiki sözüm hepsine deyil bu vatanı ecdadımız günlük 2 hoşf yarım tayın ekmekle savaşarak bize emanet bırakılmış kafamızı çalıştıral ım şuda bilinmeli TC 5-on sene savaş büyük arazi afetler yaş amasın birlik beraberlikten ayrılmasın dünyaya ferman okur yaş 66-50 yıllık analiz bayrak inmesin ezanlar dinmesin

murat tasova

Zir cahil! Nereye dogru devam? Almanya'dada ekonomik kriz var, fakat sen acaba bu parak cikismiyor bonfile almiyim hic dedinmi? Ulan Turkiyede insanlar cocuguna sut alamaz oldug Almanayada irkciligin artmasina ramen bir bayan aksam disariya cikabilir! Turkiyede ahlaksizlik diz boyu!!! Nereye devam??? Allah bizler acisin, TR her yonde bitmis bir, gitmeye korkuyorum!
  • 1 Ay Önce

dora

SENİN AÇIKTA KALIMŞSIN ÇOK ÜZÜLDÜK SANA!!! KORKMA GEL SEN BİZ KORKULARINI GİDERİRİZ:))))))))))))))

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ LAGA LUGA.

EEEEE.???? BU DA HABER ŞİMDİ ÖYLE Mİ.???
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23