• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Komünizm ile yönetilen Küba'da bir aylık doktor maaşıyla bakın neler alınıyor! Bizim solcular şok geçirecek

Komünizm ile yönetilen Küba'da bir aylık doktor maaşıyla bakın neler alınıyor! Bizim solcular şok geçirecek

34 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

oflu baba

AVRUPA SEYAHATIMDE BIR ARKADASIMIN DUKKANINDA BIR MUSTERISI ILE TANISTIK ADAMA AVRUPADA NE IS YAPTIGINI SORDUM BEN KUBALIYIM DEDI KUBADA DOKTORDUM BURAYA GELDIM KUBADA 30 DOLLAR MAAS ALIYORDUM BURADA INSAAT,TA FAYANSCILIK YAPIYORUM COK GUZEL PARA KAZANIYORUM COLUK COCUGUM AILEM INSAN GIBI YASIYORUZ COK,TA MUTLUYUM DEDI TIRISKACI TURK DOKTORLARINA DUYURULUR SIZIN NAZINIZ BATSIN KENDINIZI DOKTOR OLDUNUZ DIYE FASULYE GIBI NIMETTEN SANIYORSUNUZ YA GULMEKTEN KASIKLARIM AGRIYOR.?
  • 1 Ay Önce

Batuhan Albayrak

Gerizekalılar elestirirken bizdunyanin en iyi sağlık ve doktorlarina sahip ülkesiyiz derken kiyasladigin 10 larva yıldır ambargolarla beli bükülmüş milli geliri yok denecek kadar olan ülkeyle mi rekabetin sizin gibi gazeteciliğin tarafsızlıgin denilecek söz yok size ulan düne kadar Bulgaristan Romanya Azerbaycan Ukrayna çalışmak için buraya gelirdi şimdi paraları 20 TL altında yok kendine bak önce
  • 1 Ay Önce

Umuda

Kübanın onlarca yıldır Ambargo altında ekonomik yaptırımlar altında kaldığı doğru ama siz Pandemi Deprem Savaşlar Petrol fiyatlarındaki artışlar ve Batının dolar operasyonların görmezden gelip battık öldük açız Hükümet batırdı diye ciyaklıyorsunuz kendi adamlarınız olunca hemen kulp buluyor savunuyorsunuz çok 2 yüzlüsünüz.

Vatandaş

Abartmayın kardeşim. Bu adamlar nasıl hayatta kalabiliyor.
  • 1 Ay Önce

Fikret Türk

Çok bile aslında bizim muhteris doktor ların maaşını bir aylığına bu hale getirmeli ki nimetin farkında olsun lar
  • 1 Ay Önce

mehmet

bu kıyaslama doğru değil, hatta haber bile sayılmaz. her ülkenin kendi şartları farklı yoksa afrika da ki doktorlarıda kıyaslamak lazım. Okumuş olanların kıymetinin bilinmesi lazım velhasıl
  • 1 Ay Önce

Sinan

Mozambik Uganda vs ülkelerden örnek verebilirsiniz
  • 1 Ay Önce

malum

LEyl sizin kafalarınız boş beyinleriniz yok.dünyalık maaşlar gelip geçici AHİRET için hazırlık yapın.
  • 1 Ay Önce

Mesut Sarp

Ne yani doktorların alayı solcu mu 
  • 1 Ay Önce

ASYA

Bu Ülkede Hukuk Fakülteleri Tıp Fakülteleri Siyasal Bilgiler Fakülteleri Öğretmenler İktisatçılar Mühendisler kısaca Beyaz yakalıların çoğu Solcudur ama Batı ayarında gerçek solcu bulamazsın hepsi Kamalist ideolojiye saplanmış çakma yarı cahil kültür düzeyi düşük faşist Darbeci Dindarlardan nefret eden Batı taklitçisi solculardır ve fena halde ezik tiplerdir.

Fatih

Bı habere inanacakmıyız. Aldığı malzeme ve su ne kadar gider .haberi şöyle tamamlayında inanalım. Marketten aldığı yiyecekler bir ay idare ediyorlar. 
  • 1 Ay Önce

Akit sende yedin mi haberi

 koca ay onlarla mı idare edecek adam
  • 1 Ay Önce

ASYA

Haydi Ülkemin Solakları Muhalefeti Nankörleri açız aç takımı ağlayan emekliler lgbt liler batı taklitçileri abd siyonist yandaşları gidin Küba'ya yerleşin. İklim sıcak kışın yakıt parası olmaz gül gibi yaşarsınız. Bir solcu gazeteci gitmiş halk çok mutlu sokaklarda akordeon çalıp dans ediyorlar demişti koşun mutluluğa hem orada Diktatör de yok.
  • 1 Ay Önce

..........

50 sene Tek adam Diktatör Kastro yönetti milyonlarca insan farklı düşündüğü için öldürüldü ölünce kardeşi devraldı saltanat gibi Halk fakirlikten kırılıyor ama farkına varmasınlar diye Müzikle Dansla eğlendirip oyalıyorlar. ABD ye karşı çıkmaları da İranın İsraile yürü git lan bak döverim haa demesi gibi. Hala bunları savunan cahillerin olması acıklı bir durum.

.....

Adamlar en azından Amerikan karşıtı...Sizin gibi çakma Abd ve Yahudi karşıtlığı yapmıyorlar...Amerikaya karşısın ama ülken ABD us ve askerleriyle dolu...İsrail karsitisin Kurecik radar üssü ile israili koruyorsun....Yahudilerden ödüller, ticaret tam gaz devam ediyorsun....Müslümaniz diyorsunuz Müslüman çocuklar açlıktan ölüyor İsrail korkusundan bir şey yapamayanlara bakın...

Emekli

Saglikta sadece doktorlar var onlara veriyorsunuz hemsireler nerde eczacilar nerde doktirlar kadar egitim aliyorlar ama hemsire ile ayni katogoride tibbi asistanlar hasta bakicilari nerde adaletti burdada kacirdi iktidar sadece doktor var saniyorsunuz
  • 1 Ay Önce

Kalender

Reisin tedavi olmak için Küba’ya gittiğini unutmayın ve hiçbir şekilde aşağılamaya çalışmayın. Adamlar bütün emperyalist dünyaya kafa tutup kendi imkanlarıyla ayakta duruyorlar. Onun için saygı duyun. Bizim doktorlar gibi para için memleketlerine sırt çevirip Avrupa’ya koşmuyorlar. Zor şartlara göğüs gerip kendi halkı için ter döküyorlar. O bakımdan “helal olsun” dememiz lazım. Küba’yı tenkit etmenizin esas sebebi oradaki doktorların az kazanması mı yoksa Reisin orada bir cami açmak lafını ettiğinde hemen sepetlediklerinden mi?
  • 1 Ay Önce

adalet

Kalender; Sözcü Cumhuriyet Yeniçağ gibi sallamışsın işkembeden, hani çıkart belgesini koy koyamazsan Atatürk istismarcısı Sol istismarcısı CHP li durumuna düşersin. Küba da Cami açılması çok mu acıttı sizi Dinsizler neden Dindarlara yaşam hakkı tanımıyor Faşistlik ruhlarında mı var...?

Hizmetmi soygunmu

Hiç kusurumuza bakmasın doktorlar. Bu ülke kadar bol kazanıp %47 gelirini tasarruf yapan ülke yoktur. Bu oran bazı bölgelerde daha fazla. Buna rağmen TIP OKUMAK ÇOK PAHALI deyip bire 100 kazanma isteği resmen hainliktir. Devletimiz buna rağmen yinede vatandaşının mağdur olmaması için doktor ve diğer hastane çalışanlarını hoş tutmaktadır. Haydi gidin Küba ya bizde orada esin gürleyin bakalımda nasıl bir doktor olduğunuzu anlayalım. Hele prof düzeyindeki doktorlar, asla makamlarına düşürmesin resmen sağlık haramileri.
  • 1 Ay Önce

u mustafa

Peki ertesi gün ne yapıyorlar.Desene herkes hergün iftarı olmayan bir oruç tutuyor. Bunun adı adlında Açlık Grevi
  • 1 Ay Önce

Zaza

Türkiye’de solcu mu var. Bizde ABD yanlısı burjuva solakları var. 3900 liraya üç lahmacun iki ayran yenler.
  • 1 Ay Önce

vatansever

SENİN GİBİ SALOLAR OLDUKÇA O FİYATLAR İNMEZ TABİ KÜBADA SEN 200 EUROYA 8 GÜN TATİL YAPARSIN EN KIRALINDAN ÇÜNKÜ HAYAT UCUZ TÜRKİYEDE SEN OPARLARA GÜNLÜK TATİL YAPAMAZSIN ...BIRAKIN DOKTOR ŞU BU ONLAR HİKAYE,ORDAKİ HAKLARIN 3/1 BİZDE OLSA YETER ZATEN AYRICA SENİN GİBİDE ABD UŞAK DEĞİL HAKLISIN O KONUDA...

ömer

bizdekiler doymak bilmez.
  • 1 Ay Önce

Mustafa

İnanmam! Siz de haber diye yayımlıyorsunuz, yazık!
  • 1 Ay Önce

ERMAN

Bana ABD yi Almanyayı örnek gösterin.
  • 1 Ay Önce

Sahi

Yalan olursa bu kadar olmaz
  • 1 Ay Önce

Kemankeş

BU DOKTORLAR NASIL GEÇİNİYOR, İNANDIRICI DEĞİL
  • 1 Ay Önce

.....

Küba ile karşılaştırma yapıyor....Almanya, ingiltere, fransa gibi ulkelerle karşılaştırın...
  • 1 Ay Önce

Özlemişsiniz

Sizler hastanelerde rehin kalmayı, sabhtan akşama kadar kuyrukta beklemeyi, eczanelerde bugün git yarın gel duymayı, özlemişsiniz. CHP gelecek isteklerinizi gerçekleştirecek.

Bdr

90 senedir Almanya İngiltereylemi yarisiyordun hastanede doğum yapan parasızlıktan rehin kalıyordu hizmet var hastahane var ama bizde insaf yok nankörlük kör etmiş bizi kör

mehmet

GEREĞİNDEN FAZLA DEĞER VERİLİRSE ELİNİZDE PATLAR; UZUN SÜREDİR DOKTORLARIMIZ BURUNLARINDAN KIL ALDIRMIYOR ARTIK.TEKNOLOJİ GELİŞİRKEN , BİZİM DOKTORLAR GERİYE GİDİYOR MAALESEF. YAZIK, HEM DE ÇOOOOK YAZIK.İSTİSNALAR MÜSTESNA!
  • 1 Ay Önce

.....

Doktorların diğer sağlıkcilarin değerini bilelim...Adamlar pandemide nasil çalıştılar ya.. 36 saatlik nöbetler tutuyorlardi....

Leyl....

Gidenler Kuba'ya gitmiyor zaten onlarin hayali Isvec, Norvec veya Finlandia gibi ülkeler.. Buralarda maa$lar iyi ve cali$ma yogunlugu az, Aile ve kendisine ayiracak zaman daha fazla.
  • 1 Ay Önce

vatandaş

Bizim doktorlar norveçe finlandiyaya gidemezler çünkü diplomaları o ülkelerde geçmiyor bizim okulları kendilerine eşit görmüyorlar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23