• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'yı sallayan gelişme! Saadet Partili isim AK Parti'ye geçiyor

Ankara'yı sallayan gelişme! Saadet Partili isim AK Parti'ye geçiyor

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ottoman

MÜSLÜMAN SEÇMENİNİN BEKLENTİ VE İSTEKLERİNİ YERİNE GETİREMEYEN KRİPTO CHP Lİ VE CHP ZİHNİYETİNİN İSTEK ARZULARINA KAMALİZMİN KUKLASI HALİNE GELMİŞ AK PARTİ VE YÖNETİCİLERİ TRANSFERLERE BAŞLADIYSANIZ KAN KAYBINIZ BÜYÜK VE YAPTIKLARINIZLA BUNU TELAFİ EDEMEZSİNİZ KAMALİSTLERİN TASMASINI BOYNUNUZDAN ÇIKARIN SAMİMİ MÜSLÜMAN VE YERLİ OSMANLI EVLADI OLUN TEK ÇARENİZ BU...FETÖ SİZLERİ SİZLERDE BİZLERİ KANDIRDINIZ AK PARTİ YÖNETİMİ
  • 1 Ay Önce

Kartalbey

AKP ve Cumhur ittifakı 2028 seçimlerini de kazanmak istiyorsa ithal vekil yöntemini bırakmalı. Sen ittifak ve iktidar olarak, seni yenilgiye götüren hususlarda bir düzeltme yapmamış isen vekil sayın isterse 500 olsun, neye yarar? Cumhur ittifakı önceliği acil olarak ekonomiye, bürokrasinin zulmüne vermeli, hukuk sistemindeki bozuklukları düzelterek özellikle de hükmün ertelenmesi garabeti ile haydutların aramızda dolaşmasına son vermeli.
  • 1 Ay Önce

Millet

Geçmesin kardeşim geçmesin, bizi sırtımızdan bıçaklayanların ne işi var Ak partimizde.
  • 1 Ay Önce

Ömer

Aklın yolu birdir, terörist partisiyle aynı çatı altında bulunmak onurlu bir insan için zulümdür
  • 1 Ay Önce

İyi araştırılsın

fetöcü olabilier mi?Ajandırlar belli mi olur!Onlar CHP nin deposu değilmi?Allah aşkına İyi parti diye bir parti hiç olmadı hep CHP için var oldu kesinlile kendisi olmadı!İyi parti yaşıyor mu?Eğer dayanabilirse kendi partisine oy verecek erişkinliğe ulaşabilir mi?hiç sanmıyorum CHP nin kiler deposu İyi parti!!!
  • 1 Ay Önce

Gültekin

SP'SİNİN AYNI DAVAYA HİZMET EDEN AKP DURURKEN, CHP İLE İTTİFAKI AYNEN ŞUNA BENZİYOR, AZERBEYCAN İLE ERMENİSTAN SAVAŞINDA İRAN'IN ERMENİSTAN'I DESTEKLEMESİNE BENZİYOR, MÜSLÜMANIN, DÜŞMANI DESTEKLEMESİ HANGİ DİNDE VAR?
  • 1 Ay Önce

Dönn - meler

Dün dündür,bu gün bu gündür(Süleyman Demirel) ne aradığını bilmeyen insan ..neyi bulmaya çalıştığını, ne istediğini bilmeyen insandır. ne aradığını bilmediği için, bulduğunu da anlayamaz. hep yıllarca bulamamaktan yakınır durur
  • 1 Ay Önce

hasel

CHP nin dışında hepsi AK PARTİDE birleşmeli.Dünya konjektörü de bunu gerektiriyor.
  • 1 Ay Önce

Tunç

Sağcı, ülkücğü, milliyetçi, muhafazakar, vatan ve millet sevdalısı yurtdaşlarımızın yuvası Ak partidir. Bölünüp parçalanma Ekreme, Mansura ve daha nice CHPli belediyelere yaradı. Toparlanma zamanı.
  • 1 Ay Önce

ahmet

Taşıma suyla değirmen dönmez.
  • 1 Ay Önce

çekirge

değirmende yeterince su var canım. sadece taşıma su değil.chp ye gidenlere de sözünüz var mı paşam. ak akçe kara gün içindir. gülme komşuna gelir başına.. ayağını yorganına göre uzat. yaprak yeşildir,gök mavi. çekirge...

Şahin Kendirci

Başka bir partiye geçen adamdan hayır gelmez. Hangi partiden seçildiysen orada kalmalısın. İnsanlar sana nasıl oy verdiyse... Döneklik iyi değil.
  • 1 Ay Önce

şirinler.

öööhhhhhöööööö. senin yaşın kaç kardiş. bu iş 50 lerden beri vardır. heberin yohtir.. o dediklerin nasıl hangi vaatler hesaplar uğruna ne pahasına kimin reyi ile seçildi. 6 lı masada ahlak fazilet dürüstlük var mı idi. bari adam gibi partiye gelsinler. adasm gibi işer yarasınlar.chp gidince ; chp bütün milleti kucaklıyooor. chp nin kapısıo herkeseeee açııııkkk. de mi.?

Mgörüş

İktidar partisine neden geçersiniz ki...Güç odağı olduğu için...Güç merkezi İlgi odağı...
  • 1 Ay Önce

nereye geçsinler pilli paşam. chp aganıza mı.

halbukilim sizde olsunlar da chp ye payanda olun. chp yamağı pilli görüş..güç odağı imiş. milletin verdiği güç,Allah ın izni ile. vesayetin verdiği güce dayananlara mı gitsin ya da senin gibi katiline boynunu mu uzatsınlar. sen stockholm sendromunu bilir miseng gardaaaşş.

güzel ittifak

AK IM YOLUN AÇIK OLSUN . HADİ HERKES AK PARTİYE. ÇÜNKÜ ÜLKENİN KURTULUŞU REİS TE
  • 1 Ay Önce

Ahmet

Transfer mi yapılıyor YOKSA kendilerimi geliyor Transferle gelen transferle gider
  • 1 Ay Önce

yurdum insanından inciler.tabi duruma göre.

sen o lafı başka yerlerde ara. mesela dürüstlük abideniz (!) ecevit in güneş motel skandalında..duydun mu o işi. babana sor bilmez ise araşdırıvee,öğrenüvee.

emekli

iktidara oy vermeyen millet katılacak olanlaramı oy verecek faydanız kendinizedir
  • 1 Ay Önce

nereyi uygun bulurdunuz efeem. chp ye olunca yahşi

tezekli bu gün de derin feylesofik hazinesinden bizlere ihsanda buyurdular. pek ziyade müstefid olduk efemm,bahtiyar olunuz efeemm.

DRSNN

tıttır olsunlar başka yere chp nin kucağına gitsin
  • 1 Ay Önce

SIDDIK

Olacağı buydu sonunda doğru bir şey yaptilar
  • 1 Ay Önce

tarık bin ziyad.

altılı masanın 1.5 yıllık kapalı kapılar ardındaki hesaplarından pazarlıklarından sonra en azından meşru bir çerçeveye otururlar. katkıları ülke menfaati yolunda işe yarar. kuyruk acılı kin nefret intikam dürtüleri içindeki tabela partileri içnde bir yasama dönemini ziyan etmezler.

Umuda

Bu dönekleri almayın burunları sürtsün. DEM e CHP ye gitsinler onlara kazandırdılar.
  • 1 Ay Önce

6 lı masa enkazında oturmaya devam mı etselerdi.

bari burada işe yararlar. bu bir nedamettir. rahatsızlık duydukları o pazarlıklar ittifakından kurtulmakla vicdanları da rahatlamış olur. ne yapsalardı.dönem sonuna kadar 6 lı ihanet masasının enkazında mı bekleşse idiler.???

Özkan

Oy verenlerden izin aldılar mı? Akp'ye oy vermek isteseydi insanlar zaten direk verirdi. Bu tür geçişler yasaklanmalı! Süresi dolan hangi partiye geçerse geçsin ama insanları kekliyerek,kişisel menfaatları için bunu yapanların insan olduklarını kabul etmiyorum; hepsi insan kılığına girmiş birer şeytan!!!
  • 1 Ay Önce

güven

çok bilmiş demokrasi allamesi kardeş. sen 6 lı masayı unuttun mu. 1.5 sene kapılar ardında fis kos fis kos. anlı şanlı karşılamalar,yolculamalar. bitişik nizam hınçla gösreşile yürüyüşler. zeytinyağlı enginarlar, nazım, akif sohbetleri 2400 sayfalık dökümanlar.. ne doğru ne dürüst bir ittifaktı,ne dürüst,ne mertçe paylaşımdı. bir zihnini yokla.şurada bir sene oldu daha. chp ye payanda olsunlar,bay kemali seçsinler diye chp reylerinden tabela partilerine siyasi rüşvet kabili dağıtılan mebusluklar. bari bir nedamet bir temizlenme olur. o oyunun bozulması açısından ders verici bir olay...

Vahap Kalyoncu

Yapılan yanlışların böyle transferlerle geçiştirileceği düşünülüyorsa çok ama çok yanlış bir düşünce.
  • 1 Ay Önce

burak

seçilmelerindeki oyunlar pazarlıklar vaatler daha mı dürüstçe idi. transfer 70 senedir var ama 6 lı masa,güneş motel olayları çok az. öğrenin bunları,fetva vermeden önce.

Ömer

Birbirlerine yakın olsa da böyle parti değiştirilmesine karşıyım faydası da yok . Geçmişde bunu çok gördük . Olmuyor inandırıcı olmuyor sırıtıyor .
  • 1 Ay Önce

hikmet

Hayirli ugurlu ayrilik, gayrilik son bulsun InsALLAH. Ait olduklari yuvaya, ocaga döndüler, Sevincliyiz ve Mutluyuz, Millet olarak görmek istedigimiz resim iste bu. Kuffar´a karsi birlik ve beraberlik icinde mücadeleye devam, 2053, 2071 ve sonrasi. Bizden sonraki nesillere oturmus bir hafiza, saglam bir temel birakmamiz boynumuzu borcudur.
  • 1 Ay Önce

Bahtiyar Yılmaz

Geçmesin.. halkın kararına saygı duyulsun. Bir kere satan yine satar.. Darbe gibi bir şey... nerde Seçildi ise orda dursun, tilkiler.... biz akraba ve dostumuzla kötü oluyoruz, bu hayırsızlar yüzünden....
  • 1 Ay Önce

chp ye geçseler.. o zaman başkkaaaaa...

ipten ve daha başka partilerden chp mize geçenler demokrasiye birlik ve beraberliğimize katkıda bulunuyorlar ama de mi.geçiş mi rahatsız ediyor yoksa geçtikleri taraf mı... hııı...????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23