• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eurofighter, F-35 derken ve açıklama geldi: Onları ikna ettim! Türkiye'ye savaş uçağı verecekler

Eurofighter, F-35 derken ve açıklama geldi: Onları ikna ettim! Türkiye'ye savaş uçağı verecekler

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gökhan DEMİR

Mr Flake Bundan şunu mu anlamalıyız? "ABD Türkiye'nin iyi gün dostudur ama kötü gün dostu değil.."
  • 19 Gün Önce

Hamza ÇİNKAYA

AMAÇLARI TÜRKİYE'YE UÇAK VERECEĞİZ DİYEREK TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ UÇAK VE YERLİ SANAYİMİZİ AKSATMAKTIR. KEFERELERE ASLA GÜVEN OLMAZ...
  • 1 Ay Önce

Bu Amerikan Güzeli Ne diyor Şimdi biliyor musunuz

Biz sizi bu sefer kandıramayacağız gibi yüz yıl önce Osmanlı'yı kandırdığımız gibi Şu aşağıdaki petrolü yediğimiz gibi bu sefer bölüşelim içerideki aç batıcı enayilerde uyandı herhalde ki onlardan da umudunu kesti 100 yıl önce petrolden 100 trilyon dolar kazanan Avrupalı gibi yaşayamayanlar aşağıdaki 100 trilyon dolarlık doğalgazı bölüşelim mi diyor şimdi buna Libya'dan resim bulamadık içerideki aç lay Demokrat Çağdaş Türkleri kandıramadık sizi Libya'dan attıramadık attırsaydık Nurettin Karadeniz'den geçirirdik ama daha var seçimleri var patates soğanı 30 liraya olacak diye korkutan enayiler çıkabilir bir çuval bir senelik patatesi ihtiyacını görecek dangalak aç kalacak korkusunu 1970'lerde içine sokmuş sana yağını çiçek yağını şekere çayı tütünü içkiyi alıştırıp onları kasınca ya azaltınca millet marketlere koşuyor bilinçaltı buna diyorlar koşanları da iyi oluyorlar ondan sonra 100 yıl boyunca araba Yaptırmadı yaptırtmayı Bıçak yaptırtmayı Amerikalıların uçağı otosunu almak için senelerce para biriktirir Halbuki yapsan oraya 20 30 liraya araba bilecek Amerikalı gavur gibi işte Aptallar akılsız cahil batıcıya hırsına hırsının peşine koşanları böyle yollarsın Ondan sonra da tutarsın dedesinin petrolüne buna satarsın senede 30milyar dolar Osmanlı'yı kandilelerine sabah akşam beddua ederler
  • 1 Ay Önce

Gazeteci

Senin beynin gibi. Her şeyi alak bulak etin ki anlamadığın bir konu var, TÜRKİYEnin ve İSLAM DÜNYA SİNİN en büyük problemi, erginleşmemiş bir insan gibi, bütün başarızlıklarının sebebe in başkalarında arar. Niye, savaştan sonra berbat OLAN, JAPONYA YAPTI?

Ziyag

abd bizim hiçbirzaman müttefikimiz olmadı olmayacak. Abd ile tüm ilişkilerimizi derhal kesmeliyiz. elçiliğini kapatıp tüm amerikalıları ülkelerine gönderelim.
  • 1 Ay Önce

hikmet

Türkiye F-35 Ucagi almak istemiyor ki, ikna etse ne yazar, kendi reklamini yapiyor ve güya türk kamuoyuna bal vaad ediyor, gecti o günler ABD Haydut Devletleri Elcisi. Size hicbir zaman güvenmiyorduk ve artik resmiyet kazandi cok sükür Devlet ve Kamu yönetiminde. Tabii eski artiklari, cikarci hainleri, kisiliksiz ve omurgasiz tipler ne yazik ki ellerinden geleni arkalarina birakmiyorlar. Hep söylerim, Beyaz Türkler yurtdisindaki Dollarlarini Ülkeye getirseler, 1- Gelirleri daha fazla olur 2-Ülke de Dollar 10 TL lere, EURO ile birlikte makul seviyeleri gelir, Ihracatcimiz da, aglamayip birakip, Batinin, Avrupanin her numara ayagina yatmaz. Bati sert pazarliklardan hoslanir, inanin, kendileri aslinda bittikler, döner sermayeleri hep borc üzerine kurulu.
  • 1 Ay Önce

Aydin

Bu iki yuzlu abd yöneticiler ulkede ayrildiklarinda ulke guzelstirmerler yapiyorlar bu zalimlerin hayatlari yalan dolan bu gun böyle yarin baska seyler söylerler size inanan yari yolda kalir
  • 1 Ay Önce

Ysf

Tam bir münafıklık açıklaması...
  • 1 Ay Önce

Dayi

ABD nin has adamı, ABD ne derse onu yapar. Eyyyy diyerek milleti kandırdı.
  • 1 Ay Önce

osmanli

madem Turkiye vazgecilmez bir miuttefik ozaman nicin PKK, PYD, HDP ye destek veriyorsunuz.Bu destek oyle sozle verilen bir destekde degil. adamlara vediginiz silahin haddi hesabi yok. resimler ordada. Askerlerinizi yollayip onlari egitiyorsunuz, sonrada kalip bana yohla biz Turkiyenin en iyi muttefikiyiz diyorsun. sanada sokakdaki insan bile inanmiyor. elinizde o sansiniz vardi ve kaybettiniz. eger soyleyecek dogru bir seyin yoksa, hicbirsey soyleme ve git ulkene. bu sekilde daha cok saygi duyulursun. tabi bu sayfi sadece sana olur, mertliginden dolayi. ABD artik bitmistir Turk halkinin gozunde.
  • 1 Ay Önce

m.n.

Bunların hepsi birer yalancı domuz. Domuz domuzluğunu yapmış. Hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur, ve de yalandır.
  • 1 Ay Önce

Aydın

Ne yani şimdi bu büyükelçinin Ya da; ABD nin sözüne güvenecek savunmamızı bunların sözüne göre mi şekillendireceğiz?!
  • 1 Ay Önce

ahmet

Kendi savaş uçaklarımızı yapmamışmıydık?
  • 1 Ay Önce

 Kahraman

Agzınıza çalınan bir parça bal ile hemen renginiz değişiyor...İsveç ve Norveç'in Natoya alınması ile ilgili imza Türkiye'ye attıkları son güncel kazık olmuştu? Hala anlamadınız mı? Bilal Erdoğan'ın bir İsveç firmasına yaptıgı kıyak karşılığı aldığı Dolarların gün ışığına çıkmaması karşılığı verilen bu taviz ile Türkiye masadan eli boş kalkmıştı.. Şimdi Amerikan büyükelçisi ağzınıza bal çalıyor ve sizi oyalıyor.. Gazınızı alıyoryani açıkçası.. AKP iktidarına toz kondurmayan Perinçek buna ne diyecek acaba???
  • 1 Ay Önce

FATIH E

İsveçe niye onay verdik ABD nin baskısıyla....Erdoğan ne demişti İsveç için asla onay vermem demişti...Bir ay sonra onayladı...İsveç hangi teröristi verdi ki....Dış politikada büyük konuşmayacaksın, Sonra İsveç, Suriye, mısır, Yunanistan....

Fatih

Senin ve senin gibi kaşarlanmış kriptolara buradan duyurulur; er yada geç hepinizin bilmem neresine bilmem ne yağacak adi mahlukatsınız mankurtsunuz Erdoğan Ailesi ve mensublarına attığınız iftiralarınız hepinizin boynuzunuza dolanır İNŞAALLAH.

hikmet

Adamlar pragmatik, bizlerin de anlattiklarinin hicbir cümlesine inanmadigimizi biliyorlar, daha dogrusu onlara karsilasmalarda yasatiyoruz. ABD, Türk halkinin güveninin geri gelmeyeceginide biliyor, iste bu onlari en fazla korkutan, ve her türlü oyunu sahnelemeye itiyor, uyanik, diri ve sahih olmaliyiz. Allah Yardimcimiz Olacak InsALLAH. Amin.
  • 1 Ay Önce

B.b

Bekara karı boşamak kolay gelir şimdiye kadar neredeydin giderayak palavra sallıyor ,hadi yürü yürü madrabazlar size mi.
  • 1 Ay Önce

RI

ABD İsrailin köleliğinden kurtulsa zaten sorun yok ama adamlar birtürlü zinciri kıramıyorlar...
  • 1 Ay Önce

OMUT

Bu Amerikalılar gerçekten de şeytandan Büyük Şeytan üzerine ne zaman uçak vereceksiniz biliyor musunuz CHP zihniyeti iktidara geldiği zaman Allah korusun ve CHP ile pazarlığa oturup bu kadar emek sarf edilen uçaklara bitireceksiniz imha edeceksiniz İnönü gibi toprağa gömeceksiniz diyeceksiniz ve ondan sonra Türkiye uçak vereceksiniz biz bunları biliyoruz
  • 1 Ay Önce

Şeyh Şamil

Bu salak kefere düşmanı adam yerine koymayın.. ihtilalde abd bize yardımda gevşek davranmış! Bu zokkayı kim yutar. Darbeyi siz yaptınız zaten fetö uşağınız. Sizden uçak falan istemiyoruz. Def olup gidin.
  • 1 Ay Önce

Mehmet

ABD insanına ve siyasetcilerine asla güvenmiyorum dünyanın barişini bozan dünyada hastaliklari yayan insanliktan uzak barbar ben yaptım oldu diyen insanları çok rahat bir sekilde öldüren caniler topluluğu olan ABD dir kesinlikle guvenilmezlerdir
  • 1 Ay Önce

.....

Ne hale gelmişiz, parayı vermişiz uçağı yıllardır alamıyoruz, bir buyukelciye kalmışız...

Yemezler.

Helal sana şeytan abd iblisi. Söylemleriyle aklın sıra gider ayak bizi keklemeye çalışıyorsun. Lakin 15 temmuzu feto uygularken feto kimin maşa piyonu olduğunu unutmuş görünüp Türkiyenin yanında olmakta geç kaldık diyorsun. Sen o günlerde uzaydaydin herhalde.
  • 1 Ay Önce

semih

dedi girdiği her ülkede soykırım yapan abd sözcüsü
  • 1 Ay Önce

M Latif Gülbas

Türk devleti dostuna sadık doğru dürüst güvenilir bir dosttur eğer problem varsa kendinizi hesaba çekin nerde yanlışınız var düzeltin uzun yıllardır ABD devleti Türk devletini dostu görünerek müttefiki daima arkadan hançarlamış Örnekler okadar çokkı saymakla bitmez Çekiç güç,pkk,ypg destek vermek İsraili yaptıklarının arkasında durmak fetö yalanını büyütüp Türkiyenin üzerine salmak ABD ye tek sözüm kendinizi toplayın düzeltin bir pire için yorgan yakmayın Türkiyeyi elinizden kaçırırsınız birdaha yakalayamazsınız
  • 1 Ay Önce

hasel

ABD yine bizimle oynuyor.Şahsen uçaklar konusunda şüpheliyim.Kendi ÖZ üretimimize ağırlık vermeliyiz.
  • 1 Ay Önce

İ. Keskin

Sonucu görmeden abd ye güvenmeyin asla!
  • 1 Ay Önce

hikmet

Sonuc bizim aleyhimize gibi gözükse dahi ABD ye bir saniye dahi güvenilmez, ABD bittik bir Ülke, her türlü seytani akli calistiriyorlar, departmanlari bol, bizi bizden daha iyi taniyorlar Sosyal Medya sayesinde!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23