• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Yahudi Soykırımı’ yalanını bir komünist deşifre etti. Kim kimden tazminat istiyor? Tarihin karanlık sayfaları aydınlanıyor

‘Yahudi Soykırımı’ yalanını bir komünist deşifre etti. Kim kimden tazminat istiyor? Tarihin karanlık sayfaları aydınlanıyor

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vehbi

Rahmetli R.Garuday'ın İsrail ve Mitler isimli eserini herkese tavsiye edelim.Siyonist baskıyla Avrupa da yasaklanmıştı.
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Özür dilerim Kapanci koluna mensup dur. Cumhuriyeti kuran lar Karaka$i olduklari icin Bu Kapancilardan biri iktidara olunca hile Ile astirdilar. Jacobenler fazla siyasete karismazlar bu ulkede.. Isde bebek defiler, köpek dediler Menderes asildi. Adam ucak dü$dü Ölmedi, yagli urganda can verdi..
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Rahmetli Menderes Karaka$ilerdendir.
  • 1 Ay Önce

AVUPALI ABD GAVUR DÜNYAYA 1MILYAR OTO SATARKEN TÜRKIUEDE YAPTIRMAYANLARIN SAFINDA DURUP AÇIM DIYENLERİ KİM OTO SILAHUÇAK TEKNOLOJİ ÜRETEN LERESOYDURDUGelsen bunu akli midesinin cevresinde dolasan

DÜŞMANINI ÜRETIĞİ TEKNOLOJILERİ TÜRKIYEDE ÜRETEN LERE DÜSMAN OLAN MAŞIM AZ DIYEN ACIM DIYEN CAHİLE ANLAT İÇLERINDE HERŞEYİN IYISINI BILIP CENNETİ İSTIYENLER
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Ne doğru söylemiş rahmetli Erbakan, siyonistler hiçbir taşın altını boş bırakmazlar. Araştırılsa belki bunun altından da yine siyonist yaratıklar çıkar. 2012-2015 senelerinde netenyahu defalarca hitlerin holokost fikrini zamanında Kudüs müftüsü Emin el-Hüseyni’den aldığından bahsetmiş ise ve Hamas’a attığı iftiralara bakılırsa aslında bu fikrin ancak siyonist fikri olabileceği tahmin edilebiliyor. Kendilerince devletlerini kurmak için yahudilerin Filistin’e göç etmesi gerekiyordu ama batıdaki hayatından memnun olan yahudiler bunu kabul etmemiş olabilir ve bu sebeple siyonist aklıyla böyle büyük bir yalan ortaya çıkmış olabilir.
  • 1 Ay Önce

Mehmet Akif

Mr Roger garajda ile 89 da ceza evinde yattım .gaz odası diye bir şey yok .öldürülen yüz binlerce çingene va
  • 1 Ay Önce

Vedat Günay

SONUNUZ YAKINDIR İNŞAALLAH ÇAĞDAŞ FİRAVUNLAR...
  • 1 Ay Önce

ahmak müslümanlar varken onlar her zaman galip gelir.

israil devletini kurabilmek için yahudilerin gemilerle Almanyadan kaçırıldığını bir çok tarihçi yazar..çünkü yahudiler israile gitmek istemiyordu onları katliam yapılıyor yalanı ile korkuttular..zaten yasaklı belsegelde sabun yapıldı yalanı çürütülüyor, milyonlarca yahudinin gösterilen kamplarda öldürülmesini mümkün olmadığıda ispatlanıyordu..ama yahudi çok iyi kampanya reklam yapar..kendilerini mazlum olarak gösterdi şerefsizler..piyanocu filmine giden bizim müslüman ahmaklar varken gayet normal..ülke yahudi sermayesi ile dolu..heykelcilerin en sevdiği adamlardır.
  • 1 Ay Önce

Lanetli kavim

Lanetiniz başınızı yesin, aşağılık kan emici vampirler!!! İnsanlık düşmanı çakal soyları!!! Allah bunların en iyisinin bin türlü belasını versin!!!
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Israel Tanri Ile Güre$en demekdir. Tanriya ba$kaldiran, insana ne yapmaz. Bunlar kefaret icin kendi halkin, cocugun dahi harcamakdan cekinmez. Oteki irklari onlara goyim olduklari icin bir kedi, köpek kadar kiymeti vardir ancak.. Rabbim hepimizi bu isyankar ve Allahsizlardan uzak eylesin!!! :((( Bu tecavuzcu filan da Filistin deki zulum ve iskencelerini ve kötüyü arttirmak icindir. Yoksa boyke birseyi tanri summe ha$a emir etmiyor.. :((((
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Entebbe OP gelirse Yahudlarin 12 kavmi var. Bu kayip kavimletden birinin Etyopya'da oldugunu dü$ünmekteler. Onun icin bu bolgede ki insanlar kamyomlarla gizlice sInIra getirilerek ic savas dan kurtarma bahane si Ile orada bir acik saha yaratiliyor.. Oradaki Musluman e$kiyalari avlamak adina.. Bkz Etyopyanin karsisinda bugün neresi var, savaslar Ile bitirilen Yemen. Yemen de ne car hic koskoca bir hic cok fakir bir Arap ulkesi.. Tek ozellugi Bab il Mendep Bogazina acilmasi. Neden cunku burasi Afrika'nin Bilhassa da Etyopya'daki ve kitadaki hayati oneme sahip Maden ve minerallerin ve gizli ilimler ait biryer. Buraya giden en kisa denizyolunu ele gecirmek adina.. Yoksa tee G. Afrika'nin Kap Burnunu dolasmadi lazim tanker lerin Kizildeniz'e acilmasi icin orada Bogaz lari gece ek vs.. Neden Yemen deki Hutiler veya Afrikadaki Boko Haram in para ve silahla desteklendiginin cevabi budur..
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Açık açık söylüyorum Hitler durup dururken yahudileri öldürmedi hiç kimse bu kadar aptal olamaz hele Hitler gibi bir dahi hiç olamaz neden derseniz hemen hemen bütün dünya ile savaşan bir dehanın durup duruken hem de kendi içinden fazladan bir cephe açacak kadar aptal olduğunu hiç ama hiç düşünmüyörüm.
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Ote tarafdan Nazilerin paramiliter kanadinin Israel 'deki baglantilaridir savas sonrasi G. Amerika ulkelerine ulkelerine kacanlarin gizli yazi$malari Ile belgelenmisdir. Tabii o zamanlari büyük bir savas 12 milyon insan dünyada bu ideoliji yüzünden hayatini kaybetmi$. Tüm dengeler degi$mi$. Avrupa yerle bir olmus. Ekonomiler bitmis. Almanya 2 ye ayrilmis. Vs Ulkemiz de Kurtulu Savasi yaptirilmi$ ve zamanlama olarak Tr zaten Savasi geri de biraktigi icin bu Dunya Harbinden di$arida tutulmusdur. Cunku bir kisi fikir adamlarin, Professorler filan bu dönemde Türkiye 'ye ozel izin Ile getirilmislerdir. Isde Bunlardan biri de Israel' in kurucusu olanlar dan biridir.
  • 1 Ay Önce

Leyl....

National Sosyalizmin ve Dritte Reich ideolojisinin altinda yatan zaten bir Yahudi Irkciligidir. Bunun en büyük payandasi da dinden uzak paganist ve tanriya $irk ko$an, ezoterik manalarin pesinde ko$an, bir Ari tanrisal irk yaratarak, Allah cc ortak ko$an manada dir. Yoksa neden diger irklari ortada kaldirmak veya Köle yapmak istesinler bu insani veya inanan bir insanin vasfi mi??
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Utanmazlar önce Filistinin hesabını verin
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23