• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekliler aman dikkat! SGK uyardı: Bu belge olmazsa para verilmeyecek

Emekliler aman dikkat! SGK uyardı: Bu belge olmazsa para verilmeyecek

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

FERO

emeklıler bunlara oy veremedı ,beledıyelerı elelrınden aldı,Yakın Tum Turkıyeyi yonetme erkını kabedeekler. Fakırden alıp ZENGINe vermenın cezasını sonsuza kadar cekeceker ınsalalh. Allah bellarını verısn dıye beddua edıyoruz Erdoğan hulkumetıne.
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Haberin başlığındaki " Beyanname vermeden" Cümlesine takıldım emekli bir kime,neden ve niçin beyanname verecek gelirimi varki beyanname verecek varsa başka bir geliri zaten beyanname veriyordur şayet yoksa zaten neyin beyannamesini verecek anlamak mümkün değil.
  • 1 Ay Önce

İbrahim Ateş

Akit gazetesine manşetteki şapkalı emekli fotoğrafını yakıştıramadım
  • 1 Ay Önce

Vehbi

Promosyon madem yasal bankalar kendiliğinden prosüdürü uygulamalı,illa birilerine çüş mü demek lazım?
  • 1 Ay Önce

Yusuf

Bence anlaşmalı boşanan eşler var anne baba parası alıyorlar bunun içinde bir takip başkatılsın
  • 1 Ay Önce

emekli

emeklileri karşısına alanlar iki yakaları bir araya gelmez 31 martta görüldü
  • 1 Ay Önce

deprem bölgesini boşverelim,sadece seni doyuralım .

öbürleri sana üçün birini verecek. ülkeyi nerelere götürecekler.bnekle. bak bakalım.ülkenin altıda birini yıkan dev çifte depremi unuttunuz.bu sene ve gelecek sene trilyon akıtılacak oraya. yunanistan kadar toprak,yunanistan kadar nüfus etkilendi. keyfinden mi adamlar diğer taraflarda zorlanıyor.bunu da o kindar mercimek beynine sok. emeklileri karşısına alanmışmış. depremzede bölgeyi ve insanını da karşılarına alaydılar.değil mi.kirada kaç daire var trol bey.???

TATAR RAMAZAN

eyy akit yada hükümet,emekliler için bu böyle uyarı yapacağınıza deyin ki:eyy hükümet tüm emeklilerin nasıl maaş katsayısı zülmü gibi gaspedilen zulümler için kul hakkını yiyeyenler için bu hatalardan dönünüz maaş katsayılarını kök maaşı kök maaşı diye kandırıp gasp ettiğiniz bu maaşları gerçek hesaplar üzerine geriye dönük hesaplayıp indirdiğiniz %30 lara çektiğiniz maaş bağlanma oranını eskisi gibi %74 lere tekrar ilave edin.bu haksızlık hak değildir eyy namazlı niyazlı akit siz bari uyarılarda bulunun.çok fazla pirim ödeyene çok maaş verilsin,az prim ödeyene az maaş verilsin bu çokmu zor.kaynak istiyorsanız muhtarların tamamnı nkaldırın zaten bir işe yaradıkları yok,sadece ekrem gibi seçim zamanı kafasını kumdan çıkartıyorlar.kaynak yetmiyor diyorsanız ,600 tane vekil sayısını 150 ye düşür çoğu yatıyor meclise horlamaya geliyor aldıkları 350.000tl yi 100.000tl ye çekin yoksa aynı gemide değilmiydik.neden hep bu gemide fedakarlık eden eben yani vatandaş tasarruf edecem öyle değilmi.doğruya doğru,yanlışa yanlış
  • 1 Ay Önce

Yusuf

Bu söylediklerini akp hükümeti yapsın, ben Ankara Kızılay'a eşek gibi angırırım. Gerçi bu söze nursuz bir solcu gazetecinin! sözü idi ama gerçek budur. Akp bunları yapmaz. Bırak 150 vekile, 300'e düşürsün yine yeter. Partilere devlet yardımı bizim sırtımızda veriliyor. Yuh olsun, partilere devlet yardımı kesilsin ya.

hasan

helal olsun altına imzamı atarım bu yazının

TürkOğlu

dünyada yok böyle bir ülke,, tabii kanunu olmaya bir ülke her zaman böyle müşküllere düşer,, allah belanızı versin cahiller yaşlı başlı Emekliler zaten kafa gitmiş
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Allah aşkına bu nasıl haber,neresini düzelteyim bilemedim 1.zaten ölüm aylığı alan eskiden beri promosyon alıyor 2.zaten müracaat etmeden promosyon alınmazki,3. Zaten çoktandır banka değişikliği e devletten yapılıyor yıllardır.
  • 1 Ay Önce

Birakin sundan da vergi almayi, insaf

.......
  • 1 Ay Önce

almasınlar versinler versinler versinler.

almasınlar almasınlar almasınlar. versinler versinler versinler. almadan vermek Allah a mahsus.(özal bile bu sözü sık sık söylerdi) dünyada en çok vergi kaçıran millet. ondan sonra da devlet yağdırsın yağdırsın.devletin malı deniz yemeyen domuz lafına sahip olmak bu millete utanç olarak yeter.hangi ülkede,hangi dilde var,böyle bir şey.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23