• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail ne yaptıysa olmadı, işin içinden çıkamadı! Türkiye kararını geri çekti

İsrail ne yaptıysa olmadı, işin içinden çıkamadı! Türkiye kararını geri çekti

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Bizim ihracattan ziyade İsrail mallarının alınmasına yasak getirmek lazım. Marketlerde bir İsrail malından kaçsak diğerine yakalanıyoruz. En azından Konya’da açılan boykot marketlerin istanbulada açılmasını istiyorum.
  • 1 Ay Önce

Bim

İsrail alamıyor ama satıyor. Yahudi daha ne istesin sadece kar edecek.
  • 1 Ay Önce

Ağa

İşe bakın ithalat oradan, ihracat buradan, anlayabilenlere selamlar
  • 1 Ay Önce

Osman AYDIN

AMBARGOYA DEVAM BUNLAR BAŞKA DILDEN ANLAMIYOR ACLIK VE KITLIK CSNLARINA TAK EDENE KADAR DEVAMEDILMESI GEREKIYOR YAHUDININ CANINI AL MALINI ALMA O KADAR MALA TAPMIŞLAR KORKMAYA BASLADILAR BEBEK KATILLERI
  • 1 Ay Önce

.....

Muhalefet ihracatın tam gaz devam ettiği dönemde bunu dile getirdiğinde bu akitciler israile ihracat yok diyorlardı, yalanları devlet ihracatı kısıtlayinca ortaya çıktı...Sonra da ihracat yasaklandı diyorlardı meğer tam gaz devam ediyormuş.....Filistin konusunda bu kadar iki yüzlü bir tutum görmemiştim.... Emin olun filistinlileri bombalayan ucak ve tankların benzini de Azerbaycan bizim limanlardan İsraile gönderiyor....Hristiyanlarin bu zulme gösterdiği tepkiyi daha samimi buluyorum...
  • 1 Ay Önce

m.n.

Yalancılık hastalığı denilen mitomani sonucu yazılmış bir eleştiri. İhracatı yasakladığınızda planlaması yapılmış, para transferleri bankalar tarafından sisteme alınmış olan satışları yasaklayamazsınız. Yani, kısa bir süre vardır. O tarihten sonra artık ihracat yapamazsınız. Çarpıtma da mitomanik bir olay, yani yalandır. Ayrıca, Azerbaycan bizim limanlarımızdan İsrail'e satış yapamaz. Ama, herhangi bir ülkenin petrol gemisi başka bir ülkeye malı götürüyor gibi belge düzenleyip, belgeleri deniz ortasında değiştirerek İsrail'e götürebilir. Ancak, bu durumda da tespit yapılır ve o şirkete bir daha mal satılmaz. Hem cehalet, hem de mitomani bir araya gelince sanırım korkunç bir insan tipi ortaya çıkıyor. İnsan zararlısı bir tip.

Mustafa

Bu durumda Türkiye israile İhracatı sürdürüyor mu acaba, Türkiye israile mal satmıyorsa İsrail kendi içinde bu kararı laf olsun diye mi aldı ?
  • 1 Ay Önce

M.n ye

Turkiye 54 kalem Ürün ihracatı yasakladı m.n. TIM in geçen ayki israile ihracat rakamlarına bakın...Yahudi askerlerinin donunu bile biz sattık...Çok biliyormuş ayağına yatma...

.....

Özel sektör ihracatı devam ediyor, Yunanistan limanları üzerinden de yapılıyor...

m.n.

En yakın ihtimal, Türkiye'den İsrail'e mal satışı yapanların birleşerek Türk hükümetine satış yönünde baskı yapmasını sağlamaktır. Türkiye ihracatı yasakladığına göre, zaten İsrail'in ithalat yasağı gereksiz, fonksiyonsuz olacaktır. Türkiye'nin ihracatı yasaklaması sonrası orada fiyatlar fırladı, bu da enflasyona etki edebilecek bir durum.

Keremoviç

Alçak İsrail yeryüzünden tamamen yok olasın inşaallah
  • 1 Ay Önce

Ya petrol

Petroluda kesebilecek mi akp
  • 1 Ay Önce

m.n.

Bazı şahsiyetsiz ve şerefsizlerin yalanıdır. Endişe etmeyin, öyle bir ticaret yok. Ancak, yalancı ve iftiracı şerefsizlere dikkat ediniz, şu yapmaz, bu yapmaz diyerek kendinizi kandırmayınız. Yapan yapmıştır.

Mesut Sarp

Vah vah vah vah ne de büyük zararlar vermişiz ya. iyi hoş güzel de kürecikten radarla bölge gözetlemesi yapan Amerika ve aldığı bilgileri İsrail'e aktaran müttefikimiz Amerika'yı neden biz kürecik radar üssünü kapatıp İncirlik askeri üssünden atmıyoruz hiç soran var mı acaba?
  • 1 Ay Önce

m.n.

ABD'nin kürecikteki radara ihtiyacı yok. Erbil'de zaten çok büyük bir üsleri var. İşler ciddileştiğinde Türkiye zaten tüm üsleri kapatıp yabancı personeli dışarı atacaktır.

Gazeteci

Dogrusu, gördüğüm kadarı ile. Bütün İSRAELliler, raflarda TÜRK MALI GÖRDÜKLERİNDE, malı geriye koyuyorlar.
  • 1 Ay Önce

Tandır

Bu demektir ki Türkiye Israile tam ekonomik ambargo uygulamıyor. Yiyecekleri, içecekleri vs. kısaca 53 ihracat maddesinden hariç İsrail'e ambargo uygulanmıyor. Bunun neresi ekonomik Ambargo, halkı uyutuyorlar.
  • 1 Ay Önce

Ankaralı

Açık yaz akit, ne demek, yani siyonist israil'e ihracat devam ediyor mu demek istiyorsun? Veya durduysa devam etmesini mi istiyorsun? Muğlak yazma anlamıyoruz, açık yazzzz.
  • 1 Ay Önce

.....

Özel sektör ihracatı devam ediyor....

Filozof

Onlar “ithalat yok” sözünden dönerse bizim de “ihracat yok” sözünden dönmemiz anlamına gelmez mi? Hiç bir şey satmayalım, ambargo koyalım diyenler seve seve satıyor fırsat olursa.
  • 1 Ay Önce

.....

Yani özet şu, israil ithalat, biz de ihracat yapıyoruz demektir...
  • 1 Ay Önce

.....

Yorumunuz yok AHMET BEY..

Ahmet

Sen yorum yapma.

Ahmet

Sen yorum yapma.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23