• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas’ın başına Yahya Sinvar’ın seçilmesi İsrail’e meydan okumadır

Hamas’ın başına Yahya Sinvar’ın seçilmesi İsrail’e meydan okumadır

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsrail Haklı

Sıkıntı yok onu da yok eder. İsrail büyük devlet.
  • 1 Ay Önce

Kahrolsun İsrail..

Helal olsun devletimize.Hiç bir Arap ülkesi biz kadar Filistinle ilgilenmiyor.Türkiye gece gündüz çalışıyor.Filistin davasına sahip çıkıyor.Halkımızda aynısını yapıyor. Sosyal örgütlerimiz miting düzenliyor yürüşüp yapıyor,tvler ve gazeteler her gün Filistin davasını konuşuyor.Öyle ki Abbas bile bizim kadar ilgilenenleri görmüyor.Ankara ya gelmiyor.Yardım gönderiyoruz,para gönderiyoruz,kurban eti bile gönderiyoruz.Yine gelmiyor.Kahrolsun İsrail..
  • 1 Ay Önce

nejat

ne diosun sekerim sen ya? ne calismasi ne davasi tum musluman diye gecinenler oturmus orda katliam i izliyor. hani buyuk devlettik? heryere artist gibi asker gonderdikte gozumuzun onunde onbinlerce masumun katledilisi sadece izleyip kinadik. birak bu bos agizlari takiyye yapma . o gonderdigin paralar israil bankacilik sistemi ustunden kimbilir nerelere gidiyor bilmiyorsun.kurban etleri yine israilin limanindan nereye gidio onuda bilmiyorsun.yardim nereye gidiyor onuda bilmiyorsun. amma bos yapmissin yahu.

.....

Evet, devletimiz çok ilgileniyor, sürekli atip tutmaktan başka bir şey yok.. İhracat tam gaz devam ediyor, katil Yahudi askerlerinin donlarini bile biz sattık...Azerbaycanin petrolü bizim limanlardan gidiyor...UCM de davayı bile hristiyanlar açtı, hristiyanlar müdahil oldu, bizimkiler 10 ay sonra müdahil olmak için başvurdu, kabul edilir mi bilmiyorum.... Sadece atıp tutuyoruz israil katliama devam ediyor...Allah filistinlilere yardım etsin, ev, ekmek, şu, sağlık hizmeti yok...Bir de kışın ne yapacaklar bilmiyorum...AMA ŞUNU ANLADIM, 50 DEN FAZLA MÜSLÜMAN ÜLKE VE LİDERLERİ HEPSİ İSRAİLDEN KORKUYOR....

sdk

sinvar iranın adamı akit uyanık ol
  • 1 Ay Önce

Pabucumun kağıttan aslani iran

Pabucunun kağıttan aslani İran'ı Pers imparatorluğu dan sozde İslam Cumhuriyeti İran'a kadar tarihinde İran hiçbir zaman hiçbir kâfir devletle savasmamis tarihi biyunca butun savaşlarını Selçuklu Osmanlı başta hep müslümanlarla olmuş simdimi yakın dostları isrsil ABD ingilizle savasacak
  • 1 Ay Önce

Eren

Müslümanların bu çağdaki en cesur en gözü kara en bfedekar en cefakar lideri. Allah sana ve yanındakilere yardım etsin. Allah Müslümanım diyen Araplara aklı ve fikir versin. Topraklarını ve hava sahalarını Amerika ve İsrail’e açan bu kukla korkak gino Arap yöneticileri Allah kahreylesin. Sarayları yerle bir olsun.
  • 1 Ay Önce

.....

Hangi saraylar....

.....

Kim o cesur,fedakar,gözü kara, Amerika ve İsrail karşıtı lider....

Gültekin

İSRAİL HAMAS VE DİĞER GURUPLARLA SAVAŞIYOR AMA ÖLENLER HEP GENELLİKLE ÇOCUKLAR VE KADINLAR, BURADAKİ SIR, GENÇLİK YETİŞMESİN, KADINLAR DOĞURMASIN, NESLİ YOK ETMEK YANİ SOYKIRIM YAPMANIN FARKLI BİR YÖNTEMİ SAVAŞ ADI ALTINDA KULLANILIYOR, YENİ LİDERLERİ HALKINA HAYIRLI OLSUN, İNŞANLAH KALICI BARIŞ İLE BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİN KURULUŞUNU SAĞLAMIŞ OLURLAR.
  • 1 Ay Önce

Mesut Sarp

Ne yapsın Garipler İşte bu da bir tür züğürt tesellisi.
  • 1 Ay Önce

Birçok saldırıdan sağ kurtulduğuna göre

Bu adam mossad ajanı , kim bilir
  • 1 Ay Önce

xavier

yakında bunuda indirir israil
  • 1 Ay Önce

Seyit Mehmet Gönen

Terörist devletin dışişleri bakanı Hamas için "aşağılık" ifadesi kullanmış. Siyonist kuduz senden ve senin mensup olduğun siyonist terör örgütünden daha aşağılık var mı acaba?
  • 1 Ay Önce

Şüphe

Olayları başlatan s aldirıdan sadece bunun haberi varmış.. diğer yetkililerin yokmuş... biraz da şaibeli geçmişi var dedi tvde konusmacı... aslını Allah bilir
  • 1 Ay Önce

.....

Yahudiler onu niye hapse atmış, 20 yıl boyunca niye hapiste kalmış, bilen var mı....

.....

Israilin tam istediği gibi...

Abdullh

Tam tersi İsrail Sinwarın gelmesini istiyor. Sinwar barış yanlısı biri değil, Kassamı yöneten kişi. İsrail Hamasla savaşmak istiyordu istediğini aldı.
  • 1 Ay Önce

.....

Daha çok insan ölecek demek...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23