• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mete Yarar Türkiye'yi bekleyen büyük tehlikeyi açıkladı: Mossad bunu biliyor ve kullanacak

Mete Yarar Türkiye'yi bekleyen büyük tehlikeyi açıkladı: Mossad bunu biliyor ve kullanacak

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Muhalif Basın vasıtasıyla Halkımızın çoğunluğu Arap (Müslüman) düşmanı yapılırken laik seküler diye İsrail Batı daha itibarlı hale getirildi Ülke 2 ye bölündü savaşta çoğu İsrail saflarında olur gibi.
  • 1 Ay Önce

Emin erat

Yorumcular kimimiz sağcı kimimiz solcu yalnız Bir şeyi unutmayın gerçek türk kanı taşıyanlar sağcı da olsa solcu da olsa türk milletinin hasletidir savaş ta cenazede düğünde birlesiverir.selam olsun vatanını sevenlere.

Umuda

Bazı Muhalif basın sivil toplum kuruluşları Boğazın Siyon sermayesi bazı dernekler sendikalar Bürokrasi halkın yarısı Siyonizmin etkisinde ve desteklemeye hazır. Önce ekonomik sıkıntılar bahane edilip sokaklara çıkartırlar gezi benzeri kalkışma yapıp iyice kutuplaştırırlar sonra Siyonlar saldırır ABD ile halkın çoğu da Reisten kurtulalım da ne olursa olsun kıvamına getirildi. Durum vahim.
  • 1 Ay Önce

ASYA

Mossad Kontrolü altında tutuğu Muhalefet yazarları ve Basın organlarıyla Reis düşmanlığı oluşturdu Halkı 2 ye böldü savaşacak hale getirdi. Bizim muhalefet bu zokayı yuttu. Sonumuz hayır değil
  • 1 Ay Önce

VtnVatan

Hoca doğru söylüyor. Şu anda TÜRKİYE CUMHURİYETİ nde %47 İSRAİL YANLISI SEKÜLER SİYON NÜFUS VAR. Bu mikrar israilin hedef iç karışıklığı yaratmada yeterlidir. Ve asla DEVLETİN BAŞI CUMHURBAŞKANI nı asla savunmazlar. Gençliğe baktığımızda çoğu sosyal medya ağlarının esiri olmuş adeta zombi olmuşlar. Ne yazıkki bizim doğrularımızdan çok mossad'vari medyanın yalanlarına inanır olmuşlar. İşimiz zor.
  • 1 Ay Önce

Vay vay

Yeni mi aklınıza geldi birlik ve beraberlik...Cumhuriyet tarihinde hiçbir zaman bu kadar kutuplaşma olmamıştı...Sabah akşam elindeki medya ile yüzde 48 i dinsiz,ateist,fetöcu, siyonist diyen bir yönetim var...İç denge yok olmuş...
  • 1 Ay Önce

Umuda

Bölücülüğü kamplaşmayı İsrail ağzıyla Muhalif Medya ve Muhalefet liderleri yapıyor. Diktatör Tek adam seçimden sonra kaçacak getirip yargılayacağız Saray her şey satıldı Tarım bitti vs. Yalanlarla halkın yarısını Müslümanlara düşman ettiniz sırf Mezhepçilik solculuk Dinsizlik ayaklarına yazık ettiniz. İsrail saldırınca biz sizden idik Müslüman değiliz laiğiz demeniz sizi kurtaracak mı bakalım.

Ebru

Neden? Cunku hainlere direkt vatana ihanetten omur boyu verilmiyorda ondan. Hatta el ustunde tutuluyorlar. Hainlikten para kazaniyorlar ama adlari, fenomen, gazeteci, sunucu, artist, sanatci, sarkici, aydin vs vs. Demir yumruk degil celik yumrukla ezilmesi gerekir. Yoksa vatan millet sakarya, bunlar hepsini satar ya!
  • 1 Ay Önce

Toplum Okuyor

Reis ve yancıları ihanet içindedir. Bu ihanet çetesi den kurtulmak için önce çete reisini asmamız lazım.
  • 1 Ay Önce

malum

bizim içimizdekiler daha tehlikeli önce içimizdeki vatansızların analizini çok iyi yapıp içimizi temizlemeliyiz.
  • 1 Ay Önce

İ. Keskin

Tamam da, ne ekonomi ne de siyaset irtifa kaydederken, en basit farklı ifade en kötücül hakaretlerle aşağılanıyor ve aşağılama dili hala siyasette yarış halinde revaçta.. Birleştirme büyüklerin işi olması gerekirken, el uzatan beğenilmeyenler oluyor.
  • 1 Ay Önce

Nur

Tc biliyor onların aklı varda tc nin yokmu mitin içinde hainler temizlendi artık. varsın gelsinler
  • 1 Ay Önce

adalet

Sızmalar her zaman olur çok güvenmeyin Ülkenin yarısı İsraili destekler hale getirildi işimiz çok zor safça bir gururla gidersek Suriye Libaya Irak Oluruz temkinli gidilecek.

.....

Mitin içindeki hainler kimdi ve oraya onlari kim getirdi...

Mehmet Aktepe

Dosta düşmana karşı zaman devlet başkanımız Erdoğan etrafında kenetlenme zamanıdır.
  • 1 Ay Önce

biz uyuyacağız ve oyunun içinde olacağız halk olarak.

iç düşman yıkıcı muhalefet hemen fırsatı kaçırmayıp kargaşaya balıklama dalar. o seçimsiz dört yılda toparlanmamıza içerden dışarıdan fırsat vermeyecekler ve bu halk bunu farketmeyecek uyanmayacak oyunun içine girecek.
  • 1 Ay Önce

.....

22 yılda ülkenin geldiği durum bu...Yazarın yazdığını okudun mu bilmiyorum, 0 ülkede birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söylüyor dışarıya karşı.... Sen hala muhalefete hakaret ediyorsun...

Saban

Eğer Suriyelilere suriye ile anlaşamıyorsak orda bir seçim Türkiye'ye katarız bu sefer kimse burda Suriyeli var diye bir şey diyemez varlığımız meşru olur PYD seçim yapmak isterk n biz niye seçim yapmayız
  • 1 Ay Önce

Can Baskan

Adam hakli ama eksik soylemis. Suriye'yi bolmek icin bizi kullandilar ama tabi ki bunun basini AKP hukumeti cekti. Yarin da baska ulkeyi bizi bolmek icin kullanirlar. Suriye'nin bolunmesine ilk bizim karsi cikmamiz lazimdi Ama biz ne yaptik? Tam tersini.
  • 1 Ay Önce

.....

Suriye konusunda en başta Esad'ı devirmek için ABD nin kuyruğuna takilmayacaktik... Sonra ABD Esad'ı devirmekten vazgeçti, 5 milyon sığınmacı ve suriyenin kuzeyi enkazı bize kaldı... Şimdi toparlamaya çalışıyorlar ama çok zor...

Adnan

Bırak cumhurbaşkanını desteklemeyi tam tersi gavura yardım ederler bizim böyle hainlerimiz var
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23