• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransız Le Monde bile yazmak zorunda kaldı: Türkiye'nin petrol gemileri oraya gidiyor

Fransız Le Monde bile yazmak zorunda kaldı: Türkiye'nin petrol gemileri oraya gidiyor

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Azgın solcu

Ne işimiz var Somali'de.marmara denizi en güvenli denizde demir atmak varken,işin yoksa boko haram örgütüyle didiş dur.yazıklar olsun.
  • 1 Ay Önce

Umuda

Tam sol kafa senin gitme dediğin yere Avrupa yıllarca gitti ucuza petrol çıkarttı sömürdü şimdi biz kazan kazan bu büyük rezerve ulaşıyoruz sevineceğine üzülmüşsün solaklık Vatan sevgisine manidir.

Ahmet Emin Dağlar

Türkiye, batılı emperyalist, sömürgeci ülkelerin yerine Somali, Libya, Sudan, Nijer gibi kardeş ülkelere kazan/kazan formülüyle kalkınmalarına katkıda bulunmaya çalışıyor. Küresel güçler ise Mogadişu'da bundan dolayı bombalar patlatarak, sivilleri öldürmeye başladı. Kazanan İnşaAllah Türkiye/Somali ittifakı olacaktır. Türkiye, büyük oynuyor.
  • 1 Ay Önce

Mehmet Yıldırim

Türkiye ve Türk ulusunun hicbir zaman emperyalist bir eylemi olmadı. Bu ülkede yapacağı faaliyetler her iki ülkenin de yararına olacağını umuyorum. Sahip oldugumuz bilgi ve teknolojileri bu ülkerle de paylasabilirsek emperyal ülkelere bağımlılık azaltılmış olur.
  • 1 Ay Önce

Vatandas

Helal Türkiye yola devam
  • 1 Ay Önce

Dertli

Kendi petrol, dogalgaz ve altın madenlerimize yabancı şirketlere veriyoruz siz çıkarın diye ondan sonra başka ülkelerin petrolünü biz mi çıkaracağız....
  • 1 Ay Önce

Doğru Tespit

Yav CHP ezik Trolleri madeni daha ucuza ve çabuk çıkartacak firmayı seçeceksin ki Ülke kaynağı boşa gitmesin sen de bu ekipman firma yoksa kiralayacaksın. Size kalsa ne işimiz var Suriyede Libyada Karabağda Akdenizde oturalım yatalım heykel yapalım rakı leblebi yapalım konserlerde eğlenelim. Siz adam olmayacaksınız troller.

Yunus

Sürekli gaz ve petrol 2000 yıl yeter artık bize Dünyanın en zengin ülkesiyiz
  • 1 Ay Önce

adalet

Yoo kimse 2000 yıl yeter demedi bulup çıkartılan Rezerv ancak 5 milyon haneli bir şehrin 1 yıl gaz ihtiyacını karşılayacak gerisini dışarıdan alacağız seni kim kandırdı Sözcü mü 2000 yıl diye.

Alkan

Fıransa turkiyenin somaliye petrol aramasını değilde mavi vatan dediğimiz ege ve ak de ilnzde turkiye petrol çıkarmak için ab liği ülkelerine ragmen sondaj çalışmalarına başladı diye haber yapsaydı turkiyenin gücü ve büyüklüğü belli olurdu
  • 1 Ay Önce

Kocasolak

Bu ne SAÇMALIK böyle, Karadeniz gaz çıkartıp işleme işini kanadalı şirkete ver kendin de git Somali de gaz ara. Günü kurtarma politikası, Suudi Arabistan’dan FAİZE 5 milyar dolar aldık, rezervimiz arttı diye YAYGARA YAPIYORUZ.
  • 1 Ay Önce

ASYA

Palavracı Solcu Ülkemde bu gazı çıkartacak ekipman tecrübe ve şirket yok mecburen hızlı ve güvenli çıkarımı tecrübeli şirketlere verilir bu dünyanın her yerinde böyledir ABD niye Çinde Üretim yaptırıyor, Çin niye tayvanda üretim yaptırıyor. Hizmetin yerlisi yoksa veya maliyetliyse kurmak uzun sürerse ve yüksek maliyetli ise mecburen dışarıdan hizmet satın alınır senin Yoldaşlar donuna kadar dışarıdan alıyor haberin yok CHP kafası.

Vatandaş

Yola devam Türkiye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23