• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Atatürk’ün köpeğini tanıyor musunuz?

Atatürk’ün köpeğini tanıyor musunuz?

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şahin

Chp liler yarın bununda heykelinide dikip önünde saygı duruşunda bulunurlar veya tapınırlar
  • 1 Ay Önce

Nuri BALKANOĞLU

Haberinizin Başlığında sormuşsunuz KÖPEĞİNİ TANIYORMUSUNUZ CEVAP VEREYİM : TABİKİ BİR COK KÖPEĞİNİ TANIYORUM
  • 2 Ay Önce

Hilal Nur

Hayvanları öldürmek yerine sirunun temeline çözüm bulsunlar.Onlarin cogalmalarina sebeb olan,dogurkanliklarini artıran manalari incelemeye alsınlar.Iclerine doğurduğu hormon,vitamin vs ne katkılarda onu yasaklasınlar.Mamalar yeniden duzenlensin.Yilda 1 kez doğuran hayvanlar 3-4 defa doğurur oldu.mana üreticileri kazanıyor.Ne kadar hayvan,o kadar mana satışı ve kar hedeflenmis..Fatura yine hayvanlara kesildi..Saldırgan olanlar barınağa alinsin yeterli.
  • 2 Ay Önce

Hilal Nur

Yazık oldu hayvana.Bir ısırık için gitti.Belki haklı sebeble ısırdı diye kimse sorgulamadi.Hayvanin dilinden anlanayana hayvanlar hakkında hüküm yetkisi verilmemeli.Onlarinda içinde insanoğlu gibi saldırgan vardır ama bazıları yüzünden tüm hayvanları cezalandırmak,hatta masum kedileri dahil etmek tüm hayvanlardan intikam almaya çalışmaktır.Bazi olayları fırsata çevirerek tüm hayvanlardan kurtulmak için hayvan katliamının önü açıldı resmen.Gelecekte her şey gibi kedi ve köpek  ithaline başlarsak şaşırmam artık.. İnsanoğlu her zaman kendini haklı çıkartıyor maalesef..Hani yaratılanı seviyorlardi yaratandan oturu..Hepsi içi boş bir yalan mis.
  • 2 Ay Önce

EMİR

Yaf hani atanız osmanlı sokak köpekleri için her köşe başına su yem koyardı, atanıza uyun köpekleri rahat bırakın bakim..
  • 2 Ay Önce

adalet

1970 ve 80 lerde her Beldiye de Köpek İtlaf ekipleri vardı bazen zehirli et bazende silahla vurup öldürürlerdi her kesin gözü önünde. Başka türlü 6 milyon Köpekle baş edemezsiniz. Siz yapmasanız zaten Doğa fazla popülasyonu kendisi yok ediyor böylece dengeyi kuruyor bu kez insanlar eliyle dengeyi kuralım çocuklar ölmeden.

hayrettin

Dunyanin en buyuk lideri. bas komutan Mustafa Kaemal Ataturk. Karizmatik lider. Ulu önder- Vatanimizin kurucusu.
  • 2 Ay Önce

DELİ BİLİR

Hayrettin bey siz mevzuyu ya anlamadınız ya da anlamak işinize gelmiyor insanlar diyor, ki bu başıboş sokak köpekleri sorunun batı ab nasıl çözmüş oralarda sokaklarda sağ da solda başıboş gezen köpekler yok niye neden niçin yok onlar ne yaptıysa kanun yasa bizde yapalım diyorlar ama SÖZDE Kemalistler YOoooo istemezük diyorlar, her işinize gelmediği zaman ''ATAM İZİNDEYİZ'' diyorlar hadi buyurun ATATÜRKÜMÜZ DÜNYA LİDERİMİZ 1932 Yılında başıboş sokak köpekleri sorununu nasıl çözmüş öyle yapalım (1932 yılında aynı sorun olmuş insanlar için tehlikeli hal alınca ATATÜRKÜMÜZ O zamanın Başbakanı İsmet İNÖNÜ ' ye bizzat talimat veriyor sokak köpekleri zehirlenerek (İTLAF) edilecek masraflarını da Belediyeler karşılayacak ve hatta Kurşunla öldürmek daha pratik olur diyor) kimse Dünya , nın en büyük liderini sormuyor çünkü başıboş sokak köpekleri insanları , BEBEKLERİ ve ÇOCUKLARI canına kast ediyor yaralıyor mevzu bu kadar bence işi sulandırmaya abartmaya gerek yok netice de hepimiz faniyiz ATATÜRKÜMÜZ ,de geldi ve Dünya, dan göçtü fanileri İLAHLAŞTIRMAYALIM adeta TAPINACAK duruma getiriyoruz HAŞA, DEĞER vermek ve SAYGI duymak EVET...EVET...EVET...ama yukarıda yazdığım gibi durumu asla YAPMAYALIMMM....

Nuri

He he

Ali

Başka işiniz yokmu yettiniz ulan onca insan öldü hala güzelleme peşindesiniz, yazıklar olsun.
  • 2 Ay Önce

İ. Keskin

Sahibine kızıp itini dövüyorsunuz, yetmedi hakaret ediyorsunuz. Bu ülkede ite tapan mı var? Yarın yüzüne bakacağınızın yüzüne tükürmeyiniz, derim acizane!
  • 2 Ay Önce

Doğru Tespit

Bakın Kamalistler Atanız bile ısıran saldırgan köpeğini öldürtmüş sizlerde iyi bir Atatürkçü olarak Kuduz saldırgan Hastalıklı agresif köpeklerin uyutulmasına kanunu Reis yaptırdı diye karşı çıkmazsınız her halde. Atanın yolundan gidin yanlış yapmayın.
  • 2 Ay Önce

Doğru tespit yazan yorumcuya

Rahmetli  ingiliz , yunanlarını uyutmak lazımmış.

Kemalist

Atatürk'ün köpeği kadar taş düşsün başınıza.
  • 2 Ay Önce

DELİ BİLİR

Peki sizin başınıza ne düşsün Kemalist mesela başıboş sokak köpekleri saldırısında HAYATINI KAYBEDEN BEBEKLER , ÇOCUKLAR yaralanan onlarca YÜZLERCE insanının AĞIRLIĞI kadar da siz ve sizin gibi SÖZDE hayvan severlerin başına düşsün mü..???... Kemalist ATATÜRKÜMÜZ 1932 Yılında aynı sorun olmuş sizce ne yapmıştır nasıl hareket etmiştir. Mesela şöyle demiş midir ''Bizzat O Dönemin Başbakanı İsmet İNÖNÜ ' ye Talimat verip Başıboş Sokak Köpekleri (ZEHİRLE) İTLAF edilmesi masraflarının belediyeler tarafından karşılanması ayrıca Kurşunla da öldürmek daha pratik'' olur dendiğini bilseniz tepkiniz ne olur hani ne zaman sıkışsanız sürekli devamlı ''ATAM İZİNDEYİZ'' diyorsunuz ya Kemalist ''MESELE BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİ DEĞİL , SİZ DAHA ANLAMADINIZ MI'' bu söz size neyi kimi anımsatıyor.....

adalet

Isıran saldırgan Köpekler uyutulsun toplum huzur bulsun.

Mustafa

ite tapmak mi yoksa mama paralarına mı Tapmak. Bence 305milyar TL tapmak insan sevgisi olmayan hayvan sevgisi taşımaz. Bence o Mecliste Soytarılara her birine 50kopek verilsin görelim. O CHP'nin vekil dedikleriniz de 100tane HDP PKK Tasmalı vekilerine 20. Eğer açlıktan öldürmüşler susuzluktan ölür hayvanlar onlar Kendi menfaatleri için orada diğerleri Amerika Avrupa Terör örgütü için orada faydası nedir hiç olmadı milletin vergileri ile düşmanlık ediyorlar
  • 2 Ay Önce

Tanımıyorum

Ama İsrail ve ABD köpeğini tanıyorum.
  • 2 Ay Önce

Ömer

Bize ne Atatürk ün köpeğin değil. Tabi her işinizde önderiniz atatürk olunca. İşler böyle halloluyor.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23