• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yahudi dostu Türk düşmanı Kamala Harris kimdir?

Yahudi dostu Türk düşmanı Kamala Harris kimdir?

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kerem

Amerıkadan siyasetci iseniz siyonistler in kolesı olmak zorundasınız cunku medya sanat ekonomi bunların elindedir bır gunde akla hayale gelmeyen senaryolara hayatınızı karartırlar aynı durum turkiye ıcınde gecerlı dır bir tek karsı duran erdogandır onada yapılmayan kalmamıstır kumpas karalama suikast darbe tesebbuslerı bunlar bildiklerimiz bilmediğimiz daha neler var acaba
  • 2 Ay Önce

Emir Timur

Bize düşman olanin düşmanı oluruz biz Türk türk türk biz turküz
  • 2 Ay Önce

HII

SÌYONÌST KATİLLER TERÖRİSTLER SEVÌNÌN BAKALIM NEREYE KADAR HEPÌNÌZ ALÇAK SOYSUZLARSUNUZ MÜSLÜMAN DÜŞMANLARISINIZ
  • 2 Ay Önce

ASYA

Tüm ABD Başkanları Yahudi Dostu Türk Müslüman Düşmanı idi zaten.
  • 2 Ay Önce

Eşi Yahudi

Yoksa kolay kolay oralara gelemezdi
  • 2 Ay Önce

ŞABLON

Globalci Çetenin her ülkede başkan adayı, ya kendisi yada eşi Yahudi olmalı.
  • 2 Ay Önce

Emir Timur

Ne oldu biden raks ediyordun ne oldu yediler mi seni satın Trump i desteklemek gerekir sayın Trump mağduru oyna fazla sataşma yapma suikastı biden ve ekibine yükle hadi bakim sarıların Trump Alman kökenli olarak bilinse de Trump Hazar kökenli sen yenersin bayan kahkahayı gülmekten başka hiç birşeyi yok Harris in boş beleş yardimcilk yaptı haydi Trump sen bize lazımsın küresel çetenin tepesine binecek adamsın Trump
  • 2 Ay Önce

Bal

Fark etmez. 0,0 fark oluşur. Verem mi istiyorsun veya veba mı? Bas düğmeye, seç...
  • 2 Ay Önce

Saffet

adaletsizlik üzerine etkili çalışmalar yapmasının deniyor BİZDE ADALET PARAYLA ölçülüyor parayla hak aranıyor değişen ne mesala mirasçı belgesi 975 TL AYRICA Nüfus 85 milyon Hakim savcı toplamı 150 bin hani nerede adalet gosterin
  • 2 Ay Önce

İnsanlık tarihinin en karanlık dönemi Amerika'nın kuruluşudur

"Harris, sözde ermeni soykırımı açıklamalarında skandal ifadeler kullanarak, "İnsanlık tarihinin en karanlık zamanlarından biri olan Ermeni soykırımının uygun bir şekilde tanınması için Ermeni toplumunun yanında olacağım" açıklaması yapmıştı."
  • 2 Ay Önce

Şeytana pabucunu ters giydirir bunlar

Adı da soyadı da berbat... Harris adı üstünde hased, kıskanç , açgözlü , hades demek
  • 2 Ay Önce

Ziya

Domuzdan post yahudiden dost olmaz ha bidon ha turp ha haris yahudisi hepsinin canı cehenneme
  • 2 Ay Önce

Aynı röportajdan

"Amerikalıların Batı yanlısı insanları iktidar pozisyonlarına yerleştirme görevi var. Ruslan Safarov: Ve Amerikalılar bu konuda çok ustaca çalışıyorlar, çünkü elitlere paralel olarak karşı elitleri de etkileriyle kucaklıyorlar. Bugün Orta Asya ülkelerinde Amerikan köklerine sahip olan ve Rusya karşıtı politikalar da dahil olmak üzere ABD çıkarlarını destekleyen çok sayıda STK açıldı. Bu çalışma her gün, her zaman yapılmaktadır. Medya onlar için çok büyük bir yardımcıdır. Bu arada Batı yanlısı haberlerde de aynı şekilde oklar Çin'e doğru uçuyor. Amerikalılar da burada uzun vadeli oynuyorlar."
  • 2 Ay Önce

Röportaj dünya gerçeklerini bilmeyenler için çok önemli bilgiler içeriyor

Ve çok uzun...odatv sitesinde ...geniş çaplı bilgilenmek isteyenler için mükemmel ayrıntılara sahip..bilgilerinize...Rus jeopolitik dergisi Yarın’dan Alexander Markov’un, siyaset bilimci Ruslan Safarov’la yaptığı ilginç konuşma Türk Devletleri Teşkilatının önemi üzerine Rusların ve dünyanın bakışını özetliyor... Alexnder Markov'un Ruslan Safarov'la yaptığı söyleşi şöyle: Ruslan'a göre, "Büyük Oyun" teriminin aslında 19. yüzyılda Rus ve İngiliz imparatorluklarının Orta Asya'daki jeopolitik çatışması anlamına geldiği biliniyor. O zamandan bu yana bu kavram coğrafi olarak önemli ölçüde genişledi, ancak son zamanlarda çıkar çatışmaları bu bölgede giderek daha şiddetli hale geldi. Amerika Birleşik Devletleri oradaki varlığını güçlendirmeye çalışıyor ve genel olarak "Büyük Oyun"a giderek daha fazla katılımcı katılıyor. Olan biteni nasıl değerlendiriyorsunuz? Amerikalılar Orta Asya'da neden bu kadar aktif? Ruslan Safarov: Bu çok önemli bir konudur. Elbette bölgede giderek artan bir İslamlaşma var. Gençler de dahil olmak üzere yerel halk bundan korkuyor çünkü Rusya'nın orada olduğu dönemde ve bağımsızlığın ilk yıllarında olduğu gibi normal sosyal hayata alışkınlar. Şunu da belirtmeliyim ki, artık İslam'dan değil, İslamcılık'tan bahsediyoruz; burada insanların geleneklerine dönmesinden değil, göreceli olarak sadece dua etmeye gitmesinden bahsediyoruz. Çoğu zaman, hiç uğraşmamanın daha iyi olduğu kişiler tarafından temsil edilir. Ve paradoksal bir şekilde, kişinin Türk kimliğini arama çabası olan yerel milliyetçilik, sıklıkla bir denge unsuru, sinsi İslamcılığın önünde bir tür engel görevi görüyor. İslamcılığın yayılmasıyla ne yapılacağı bugün hem Moskova'da hem de Pekin'de gündemde olan önemli bir soru, çünkü Orta Asya'da İslamcı bir patlama meydana gelirse (ve bunun zemini zaten mevcut), o zaman elbette ikimiz için de geçerli olur. Çinliler ve diğer birçok devlet için bu çok ciddi bir soruna yol açacaktır. Yeni İpek Yolu'nun stratejik projesi de baltalanacak. Amerikalılar bu projeyi sevmiyor. Orta Asya'yı zapt edemeyeceklerine göre ilk işlerinin bu bölgeyi istikrarsızlaştırmak olduğunu söyleyebilir miyiz? Ruslan Safarov: Onların da böyle bir planı var. Başka bir şey de Amerikalıların hala bölge üzerinde kontrol sahibi olmaya güvenmeleri. Amerika Birleşik Devletleri'nin ve onun rehberlerinin - Büyük Britanya ve Fransa'nın - görevi burada bir yer edinmektir. Ve eğer işe yaramazsa, bir savaş başlatın anlayışındalar."
  • 2 Ay Önce

Toshiba

Üşütük, kibirli Trump bu seçimin galibidir.
  • 2 Ay Önce

murat

Sanki diğerleri yahudi düşmanı hepsi aynı 
  • 2 Ay Önce

Kartal

Zaten israil dostu olması işi özetler gerçi hepsi aynı
  • 2 Ay Önce

kamala ve diğerleri

amerika kurulurken irlanda ingiltere ve avrupadan gelen ne kadar hırsız cani katil serseri varsa geldi kuruldu kızılderililer öldürüldü sonra kölelik yapıldı afrikadan. amerikaya gren card yada diğerinden vatandasşlık alınınca amerikan anayasaına bağlılık yenmini ettirilir neyse amerikayı siyonistler yahudiler masonlar yönetir.ama trump neocon ve evengelist oldugundan kamala denilen bayanın kazanma sansı yok asırı derece hint asıllı olduğundan pakistan daha doğrusu müslüman dğşmanıdır türkleri müslüman olarak görürü yakın danısmanlaruında ermeni rum yahudi fetöcü calıstırır secimlerden önce yazıyorumama kazanma sansı yok
  • 2 Ay Önce

Turan

Kamala Türk düşmanı da Hillary Türk dostu mu? Hepsi aynı! Dünyayı kana bulayan Nobel Barış ödüllü Obama bile Türk düşmanıydı! Amerika'nın gelecek politikalarından Türkiye yok, Türk yok!
  • 2 Ay Önce

devrimci

kamala siyonist bir kelime islam düşmanı ileri derece üst yahudi din adamı anlamında kullanılır. erkeklere kamal adı verilir.
  • 2 Ay Önce

mahluk,İnsan dahi değil

PKK destekiliyor,Ermenistanı destekliyor Türkiye topraklarını parçalanmasını isteyen tam aşşağılık ABD demokratlar hep böyledi bizdeki karşılı CHP dir CHP-DEM yani CHPKK ikilisidir!Bu kadın iğrenç politikaları olan PİSLİK!
  • 2 Ay Önce

Monika levinskinin

Kamalası
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23