• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan 'Hakkımı helal etmem' demişti! AK Partili vekillerden isyan ettiren tutum

Başkan Erdoğan 'Hakkımı helal etmem' demişti! AK Partili vekillerden isyan ettiren tutum

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Argo tabir ile maval. 100 milletvekili işi deyil Reis'in hatası en alt sadece Akp üyesini dinleseler hatanın aslını bulurlar. Bu suçu atma talebi millet yutarsa . Millete illet diyen eski kaşarlanmış vekiller milleti kazımıyan Akp nin tüm milletvekilleri Akp il ilce üyesini dinlemeyen randevu vermeyen Tüm milletvekilleri ile İl ilce başkan ve yönetim kalıblaşmış duvar örülmüş. SANKİ İÇERİ GİRİLMEZ YASAK MANEVİ TEL ÖRGÜ RESMEN VAR. BİZDEN BAŞLADI OLMASIN NET DURUŞU. MİLLETİN işini çizme asla yok Akp üyesi bile yöneticiye ulaşmak için aracı kullanır ise, ben şahsen Ankara il başjanının kendisine iki kere özel görüşmek istedim CEp tlf alındı belkide sekreter iletmedi bilemem ama geri dönen asla olmadı. Meclisde Vekili odasını arıyoruz not aldık diyor danışman hanımlar ama randevü veren hala yok. Niye vekille samimi ise cebini arar meclisde oda tlf arayan herkes böyle imiş ya ben ankaradayım ya izmirden gelen nasıl bir masraf beklerken. Üyesine hayrı olmayan dışlayan yönetimdeki il ilce vekiller üye olmayana ne yaparlar Allah bilir. Bir masonik kaos var Akp de onu bulun. Bu millet saf ama aptal deyil. Bu millet iyiliği unutmaz. Dışlanmayı asla kabul etmez. 1980 lerin politikası uygulayan Akp aracı ile gelen kabul olur anlayışını bırakmalı. Millet yedigi kazıgın hesabını yüz yüze soramaz ise sandıkta üyeden olsa veto eder biter gidersin akıllı zeka döneminde masonik oyun 1980 lı politika tutmaz artık. Akp de Asılla vekil arasında asıl aşagılanmış derece ucurum var. Niye vekillerin hepsi ama hepsi Tiçaret peşinde kendi menfaatine plan yapamamış millete de vakit ayırmayı Tiçaret inde zarar görüyor oysa Kul hakkı sadece orhan gencebayın şarkılarında kalmış din alet edilerek oy alınmış uygulamaya gelince maliye bakanı bile islamdan uzaklaştırıp masonik akıl ile yardımlaşmayı yasallaştırmaya calışıp birbirine emanet verene ceza Kanunu çıkaracak bu millet uyandı. Bak habertürkten mason kocası başkanı 2 gün önce canlı yayında bile korkmadan anlattı. Mesajı alana biz istemezsek bu ülkede kuş uçmaz ne cesaret Akp gık cıkmadı hala çıkmıyor.
  • 2 Ay Önce

alican

MECLİSE GELMEYEN MİLLETVEKİLLERİNİ ADAY OLARAK BENMİ SEÇTİM. ALDIĞI PARA HARAMMI DEĞİLMİ ONU BIRAKIN ONUN HESABINI AHİRETTE VERSİN İADESİ NASIL OLACAK ALDIĞI MAAŞ VE HAKLARIN VARMI BİR YAPTIRIMINIZ ONU SÖYLEYİN BU MEMLEKETİN DERDİNE KOŞACAK ADAMI SEÇEMEMİŞSİNİZ DEMEKKİ. AYRICA MİLLETVEKİLİ OLMAK BU KADAR CAZİP OLURSA BU İŞLER BÖYLE OLUR. MAAŞ VE HAKLARI MİLLETVEKİLLİĞİ DÖNEMİ İLE SINIRLI TUT EMEKLİLİKLERİ OLMASIN BAKALIM BU İŞLER BÖYLE OLURMU
  • 2 Ay Önce

alican

Yapılan yüzde 19,31’lik zamla birlikte milletvekili maaşları 170 bin lira oldu. Bu rakama göre Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında milletvekillerine en yüksek maaş veren ülke oldu. Türkiye’de milletvekili maaşları asgari ücretin 10 katıyken, ikinci sırada olan Yunanistan’da bu fark 5,9 kat oldu. DEVAM YAKIŞIR (BAŞKA NE YAZAYIM)
  • 2 Ay Önce

mehmet

Yayınlayın isimlerini herkes bilsin Yok maaş harammış şuymuş buymuş .Samimiyseniz düşürün milletvekilliğini millet aç yatıyor vergileriyle görevini yapmayan milletvekiline ve onun sülalesine bakıyor şikayet etmeyin sonuç gösterin işini yapmıyorsa bırakıp gitsin yapsın istediği işini Milletvekilliği işine engel olmasın
  • 2 Ay Önce

eyüp

Sayın Reis vekillerin çoğu yemin ile söylerim kendi halinde dilde var elde yok icraatları sıfır yüzünü görene maşallah
  • 2 Ay Önce

Oosy

Milletin arasına girip halkla birebir görüşme yapmadıkları sürece AK parti bitecek. Bende hakkımı helal etmiyorum, aldıkları maaşın hakkını vermiyorlar birde çok çalışmış ve çok yorulmuş gibi meclisi tatile hazırlıyorlar. Sayın Reis milletvekili sayısını beşyüze düşür ve maaşlarını üçte iki oranına çek. Aldıklarını hak etsinler.
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Sen vatandaş olarak kimi vekil seçiyorsun biliyor musun. Koyun gibi kimi göstergeler ona oy veriyorsun. Vekil seçilebilmek için kaç milyon lira harcanıyor biliyor musun. Vekil olanlar para peşinde koşuyor.
  • 2 Ay Önce

Adem yilmaz

Önce Mücahit sonra müteahhit şimdi her şeye müsait olan kişiler vekil olacak ki rant kimseye kaptirilmasin. Madenler limanlar yollar fabrikalar kimlere verildi bir araştır bakalım. Desticinin dedigi gibi her namazdan sonra dua ediyorum. Kızım TBMM'de ise başladı. Böyle devam edin.
  • 2 Ay Önce

MV. Damisman

Şimdi birisi vekil seçilmiş, ne yapacaktı. Şirketi var tanıdığı var ihalesi var rant peşinde koşacak tabi. Meclise gelse bir sürü masraf, neden gelsin. Her namazdan sonra dua eden Birisinin kızı gibi 5 binden fazla havadan işe girmiş calisan var. Benim çocuklarım da kpss sınavına çalışıyor . Eğer hak varsa hakkım hepinize haram olsun. Net 37 bin maaş miş.
  • 2 Ay Önce

İbrahim Güngörmek

Emekli uzman öğretmenim;ocak ayında hakkım olan artışı temmuzda beklerken,onuda yarıya düşürerek veriyor,milletvekili 170 bin,THY müdürü 180 bin yardımcıları 160 bin alıyorsa diyeceğim bir şey yok. Biraz uzun oldu. Kısa kes Aydın havası olsun.
  • 2 Ay Önce

Fikret Türk

Hala 600 çakma mv az deyin bence kabinedeki mv haricindekileri evine gönderelim hem maaşları bütçe ye kalsın hani kök maaşı arttırmadınız ya bütçe sıkıntısı olmasın diye işte size çözüm zaten bir halta yaramıyor lar boşuna para heba olmasın
  • 2 Ay Önce

yusuf

Akp milletvekillerinin bir çoğu maalesef milletinvekili gibi davranmıyor.seçim bölgelerine gelmiyorlar,gelselerde sadece parti binasında üç beş kişiyle fotoğraf çektirip hiç halkın arasına girmeden gidiyorlar.sadece görüntü.Milletin hiç bir sorununa parmak basmıyorlar.Ama eş dost,arkadaş,ahbap ,çavuş ilişkisi aynen devam ediyor.
  • 2 Ay Önce

Yıldırım

Dava ve hizmet için aday olmuyor ki para ve çıkar için ve elde edince köşeye çekiliyor yük sayın cumhurbaşkanım ıza kalıyor. Rabbim yardımcısı olsun inşallah
  • 2 Ay Önce

Mücahit

Onu kim koyuyor oraya sen gidip oy veriyorsun, kimi seçtiğini biliyor musun. Dava ve hizmet için ha... Çok güldüm. Rant var rant.

Merhaba

Âmin!

Nur

Ne malum gerçekten ak partililermi bir ikincisi orada yeni gelin gibi oturmaya geldiyseler vatan millet sevgileri aşkları yoksa fikir üretemiyorlarsa zaten maaşlarıda haram chpli millet vekillerinden farkları kalmaz bizide böyle dibe çeken chplilere teslim ederler sebep olanları da Allaha havale ediyorum özellikle istanbul hak etmedi çok üzgünüz
  • 2 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

100’e yakın milletvekilinin yasama faaliyetlerinde aktif rol almadığı tespit edildi. Haber bu. Bu insanlara güvenip rey verdik. Bunun için yüklü bir maaşlarıda var. Ama ya başka yerde başka işler, başka kârlar kovalıyor. Yahut tembellik ediyor. Tembel veya başka kârlar peşinde koşup meclise gelmeyen vekil; bu maaşında 80 milyonun hakkı var. Mahşer günü 80 milyon içindeki herkese teker teker hesap vereceksin. Pişman olup tövbe et, meclise gel. Ama aynı kafayla devam edersen unutma, bu maaşın sana helal değil. O maaş sana haram zıkkım olur, cehennem ateşi olur.
  • 2 Ay Önce

muzaffer eyvaz

Hata sende reis hep aldatılıyorsun. Mv maaşlarına üç yıl (0) zam yapacaktın. Bir dahakine Sayısını derhal ve derhal 200 ze indireceksin. Kendine A takımı seç, onlarla Mv kadronu kur.
  • 2 Ay Önce

Merhaba

Aynen!

Okan

Meclis faaliyetlerine katılsın lar ama sokakta hiç yoklar ne vekil ne belediye başkanları nede ilçe örgütleri gençlik kolları hiçbiri yoklar sokağın içine çıkmadıkça istediğiniz kadar yasa vs çıkarın boş halk sokakta bunları görmek ister
  • 2 Ay Önce

Merhaba

Önemli olan maaşlarını almaları, maaşlarını alıyorlar mı bitti. Ne yapacak sokağı, milleti milletvekili.

Yusuf

Ak parti bu yüzden bu durumlara düştü. Samimiyetsiz insanlar davadan bi haber olanlar köşe başında.
  • 2 Ay Önce

Medine

Reis burda yırtıyoruz senin bakanların milletvekillerinin seni gözden çıkarmışlardır. Vatandaşı dinlemiyorlar ilgilenmiyorlar sendende suç var milletvekilleri vatandaşın sıkıntısini sana getirecek ama sende onları dinlemiyirsunuz suç sende
  • 2 Ay Önce

HII

YÜZE YAKIN BU MÌLLETVEKÌLLERÌ ÖYLE ÌSE EMÌNÌM GÌZLÌ KRÌPTOCU TERÖRİST SİYONİST FETÖ ELEBAŞINAMI HÌZMET EDİYOR ACABA SANKÌ %98 ÖYLE GÌBÌME GELÌYOR ÇÜNKÌ TERÖRİST ELEBAŞI ÖYLE SÌSTEM KURMUṢKÌ KRÌPTOCU GÜLENCÌLERÌ ÇÖZMEK ÇOK ZOR VE YILLARI ALACAK GÌBÌME GELÌYOR HALAN DEVLETÌN HER KADEMESÌNDE YARGIDA ANLAYACAGʻINIZ HER ALANDA BU TERÖRİST SİYONİST KATÌL GÜLENÌN ÇABULCULARI HALAN AKTÌV ÖYLE GÖSTERÌYOR HER HALDE 59..60..YILLIK TERÖRİST BÌR ÖRGÜTÜ ÖYLE TEMÌZLEMEK AYIKLAMAK ÇOK ZOR GÌBÌ GÖZÜKÜYOR
  • 2 Ay Önce

Süleyman coşkun

Zehir zıkkım olsun bunların aldığı maaş.emekliler hala 10000 tlye talim
  • 2 Ay Önce

Aliabdullahahmet

Reisim Senin hatırına Almanya'dan getirdiğin Konyalı bile olmayan Vekile oy verdik bizde hakkımızı helal etmiyoruz. Zaten hepsini toplasan bir Özlem Zengin kadar etkileri yok.
  • 2 Ay Önce

kerem

Yan gel yat, maaşı cebe indir....Diğerlerini yazmıyorum....
  • 2 Ay Önce

Talat

Bir siyasi partiyi ayakta tutan halkdır. Mv leri menfaat üzerine düzen oluşturur. Millet Millet vekillerinden bıktı. Halkıda partiden soğuttu. Emekli TÜİK verilerinden dolayı isyan ediyor.
  • 2 Ay Önce

Bozok

Demek ki milletvekili adayları seçilirken müslüman ve ideali olanlar seçilmeliymiş. İmanı ve hedefi olmayanlar boş çuval gibi olur ve hiçbir faydası olmaz memleketine de, milletine de. Bu gibileri aday yapmayaksımız.
  • 2 Ay Önce

Dertli

Hani milletvekilleri adayları seçilirken temayül yoklaması yapılıyordu, hiç sanmıyorum....

Nurdan

Partiye Ne kadar bağış yaptığına bakacaksin. Vekillik kaç milyondan başlıyor biliyor musun.

Nur

Nasıl anlayacan kavunmu koklayasın

Efe

Ey Musa biz burada kalacağız sen git tanrınla beraber savaş diyenler gibi münafıklar..
  • 2 Ay Önce

Dobra

Dava adamlarını değilde sekülerleri seçersen olacağı budur.
  • 2 Ay Önce

Çıkar davası

Bir tane milletvekili göster ülke, millet davalısı , sevdalısı

Vay vay

Hangi dava...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23