• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sessiz sedasız anlaşma yaptılar: Yunanistan ile savaş çıkarsa iki ülke Türkiye'ye saldıracak

Sessiz sedasız anlaşma yaptılar: Yunanistan ile savaş çıkarsa iki ülke Türkiye'ye saldıracak

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HASAN

KEMALİST,LAİK,ALEVİ KIMLIKĞİ ALTINDA KAMUFİLE OLAN İÇİMİZDEKİ DUŞMANLARİ TEMİZLEMEDEN TURKİYE DUZLUGE CIKMAZ .HEP BİR ÇELME TAKAN OLUR.
  • 2 Ay Önce

Köylü

Bizdeki Yunan seviciler oluk oluk para akıtıyor Yunan'a gidecek beska yermi yok.ulkemize kaç Yunan tatile geliyor.
  • 2 Ay Önce

Nur

Bıktık bu senrryolardan artık
  • 2 Ay Önce

A .ALI TANRIVERDI

Onlar yedigi tokadı unutmamislar cesaret edemezler
  • 2 Ay Önce

Kemal aşık

O zaman Türkiye olarak onagöre hazirlik yapip tetbirimizi almaliyiz başta içimizdeki bölücüler dahil çevremizdeki bütün düṣmanlara karṣi.
  • 2 Ay Önce

Doğruya Doğru

Korkma Uluç sizin gibi CHP liler savaşta zaten Avrupa'ya kaçar oralarda evleriniz mülkleriniz vardır.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Evet İnönü bunlara çok tolerans gösterdi Karısı Venizelosun koluna girdi dans ettiler kadeh tokuşturdular. O Yunan ki Kurtuluş savaşında 180 bin asker ve sivilimizi öldürdüğü söylenir. CHP li zenginler Bunların adasına gider uzo içer para kazandırır. Çanakkale ve Kurtuluş savaşında bize maddi manevi yardım eden Araplara düşmanlık ederler.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Vay Vay, konuyu çarpıtmışsın her zamanki gibi ''Rahmetli Müslümanlara 28 Şubatta o kadar zulüm edildi ki Yunan bile bu zulmü yapmazdı dedi.'' Tabi sizi ikna etmek mümkün değil Kin ve nefretle sizi öyle yoğur muşlar ki.

Vay vay

Keşke Yunan kazansaydı diyen zihniyet....Şimdi Kurtuluş Savaşına övgüler ...Bu kadarına da pes yahu....Fırıldak oldunuz.

Konur

Buyursunlar.Halep ordaysa,arşın burda! Maçalari yerde tabii.
  • 2 Ay Önce

Eren

Sayın Büyükelçim sizinle aynı fikirdeyiz. Bu saatten sonra Amerika kıçınıda yırtsa bize karşı saldıramaz. Amerika köpeklerini saldırtır. PKK gibi işid gibi Yunan gibi. Amerika batıyor. Battıkça hırçınlaşıyor. Allah bize yardım ediyor. Bir 10 yıl daha dişimizi sıkacağız.
  • 2 Ay Önce

Bu rol kapma hevesi niye

CHP lideri özgür özer Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN in Suriye lideri rsetle Türkiye Suriye ilişkilerini normale dönüştürmek terör ve mültecilerin geri dönmesi için konuşacağını duyunca birden bire rsetle görüşme yarışına girdi aceba ABD gibi dem terör örgütü gibi bu görüşmeden çok ahatsız olduda terör örgütü abd İlehine Turkiye aleyhine görüşmek içinmi önceden gidecek
  • 2 Ay Önce

Kadir

Onları dost bildik adeta onlara tapindik ayıdan post gavurdan dost olmaz demişler eşyanin hakikatina aykırı fıtrata ters bir durum CHP hangi akılla bizi onlara asimile ettiler Allah Anlamayi nasıp etsin
  • 2 Ay Önce

İbrahim

ABD side fransızıda olsa farketmez topuna yeteriz evelallah
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP li Belediyelerin Devlete taktığı borçlar ne alemde. Büroda para sayma işleri bitti mi o para 6 ayda filan anca sayılır. Ekrem Abi Romadan sonra trollerini nereye götürecek acaba...?

vergiler ne alemde,vergiler...

breh breh breh. biraz da bu palavracılıktan vazgeçsek. ey klavye mücahidi; kaçırdığın vergiler ne alemde...

Millet

Bu felaket tellalının ağzından, daha bir kere Türkiyenin hayrına bir şey işitmedim.
  • 2 Ay Önce

katip çelebi.

sen uyu şapşal,yunan ne istanbulu unuttu,ne ayasofyayı. açıldıktan sonra ayasofyaya gittin mi. vergini tam veriyor musun,yoksa tam gaz daire filosunu takviye mi..

Filozof

Sen her gün göklerde adamlarla it dalaşına girersen o da böyle yapar. Biz kiminle anlaşma yapacağız? Bize yardım etmeye hazır tek bir komşu yok çünkü hepsini düşman haline çevirdik. Politikacıların canı cehenneme.
  • 2 Ay Önce

Umuda

Filozof kardeş İsrailin Filozofu gibi yazmışsın filozoflar biraz kafadan yiyik olur...?

tezekli filazofa el cevap..

 it dalaşına girmesen de yunanlı giriyor, aksi durum bu alanda sahayı ona bırakmak olur.sen hava kuvvetlerinden daha akıllısın tezekli beli ki...hepsini düşman hale getirmek ne demek,hepsinin temelinde tarihi kin ve mücadeleler var.israili mi alkışlayalım, şii mi olalım,hatayı suriyeye mi bırakalım,kıbrıstan mı çekilelim,istanbulu yunana,boğazları rusa mı verelim,kuş beyinli,cehalet abidesi yurdum insanı.... sen ortaokulda tarih ve coğrafya okudun mu. türkiyenin komşularını bana sayabilir misin....politikacılardan önce senin gibi bilgisi yok,fikri çok kuş beyinli kuru kalkabalık sürüleri yok olsa...

hsn

savaşın kazananı olmaz ama şair ve hekim Abdülhak Molla'nın bir sözü var hazır ol cenge ister isen sulhu salah
  • 2 Ay Önce

Alp

Hızlı bir şekilde alalım, mesele çözülür. Fazla uzatmadan
  • 2 Ay Önce

ayda bre pelvaann pelvaann..

elektrikler yarım saat kesilse kudurursun sen. otur oturduğun yerde. senin şeftali dalı için dayını kurşunlamana, klakson çaldı diye arkandaki sürücüyü vurmana benzemez bu iş.... vahşi yurdum insanı..

Mehmet

Rusyadan korkuyorlar bizden degil
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Değil yunanistan keferesi bütün kefereler bir olsa hiçbir şey yapamazlar. Milleti saçma sapan fikirlerinizle korkutamazsınız. Bütün ağababalarınız baronlarınız global kefereler bir araya gelse sonları firavun ve nemrut gibi olacak.. Ne yaparsanız yapın siyonistlerde haçlı piçlerde geberip gideceksiniz…atalarınız Müslüman Türkün tokadını çok iyi bilirler… Gerek içimizdeki hainleri kemalistleri gerekse diğer islam ülkelerdeki hainleri çok iyi biliyoruz…atanız Ebu Leheb gibi elleriniz kurusun….
  • 2 Ay Önce

mustafa bey küheylanım,bizim serezi ne zaman alcen

hey yavrum hey.. yunan kolla kuyruğu,bizim mustafali geliye,kesçek seni..kılıcı bir sağa ,bir sola. kavye başında domalıp cengaverlik ne kolay.. artık ok ve yay kalktı tezekli biliye mising...ordumuzu takviye için vergini tam veriyorsundur.eminim. öyledir,öyle..lafta vatan için canını veren,ama fiiliyatta vergisini vermeyen şark kurnazı millet.

Vay vay

Yunanistan'a kim saldıracak ki...Adamlar Egede cirit atıyor, Lozana aykırı olarak adalara silah ve asker yiğdilar...Kime karşı, bize karşı...Bizim sesimiz çıkıyor mu, hayir...Daha dün balıkçı teknesini neredeyse batiriyorlardi...Tık yok...
  • 2 Ay Önce

Umuda

Vay Vay, evet İnönü Lozan'da Adaları kerkük Musulu Peşkeş çekmişti adamlar onun için cirit atıyorlar ama CHP gelip Yunanı ABD yi İsraili yenip adaları geri alacak sen merak etme.

son doğu roma imparatorumuz I.eko 2028 te tahta..!!

ah ah şimdi başımızda trapezuslu, nikos dendias kankasının deyimi ile konstantinopolis şehremini imparator I. eko olcekti kilim,bir dedeağaçtan girip peloponezden çıkçekti...

Salih

Sadece İngiliz Fransız lar değil içimizdeki Hainler de vardı
  • 2 Ay Önce

Beyin Premium

Deniz ufkunda bu top sesleri nerden geliyor Barbaros belki donanmayla seferden geliyor
  • 2 Ay Önce

feribotlar helen kardeşlerin adalarından dönüyor.

türkiyanın tuzu kuru beyazları yunan adalarına dolarcıkları dökmüş,mutlu ve mesut geliyelee. sisama gidip samosa gittik, istanköye gidip kosa gittik diyerekten.

Gezgin

Disardaki savas kolar dusmanlar belli onemli olan ıçerdeki düşmanlar ıçerdeki düşmanları halletsek disaridakiler kolaydur eyvallah
  • 2 Ay Önce

Doğru Tespit

Bir savaşta Dost Düşman tam belli olur. Açığa çıkan iç düşmanlar tepelenirse Ülke rahatlar yoksa Ülkeyi böler bu alçaklar.

erol

zulüm 1453 te başladı diyen bizans tohumları ve niceleri.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23