• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

20 ülkeye ihracat yapan yarım asırlık Türk devi iflasla boğuşuyor! Konkordato ilan ettiler

20 ülkeye ihracat yapan yarım asırlık Türk devi iflasla boğuşuyor! Konkordato ilan ettiler

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HÜSEYİN YAVUZ

İşçi çalıştıran, ihracat yapan , ve kredi kullanmak zorunda olan bütün firmalar şu anda ayakta kalma mücadelesi veriyor. Son 3 senedir peş peşe bütün girdiler senelik yüzde 100 artarken döviz kurları senelik yüzde 40 artıyor ve ticari kredi faizleri yüzde 60 ın üzerinde seyrederken tüm zamanların kar rekortmenleri olan bankalar, savunma sanayi firmaları ve enerji firmaları dışında bütün firmalar can çekişiyor.
  • 2 Ay Önce

şevki

dolar fırlasın mı paşam. haşa milletçe taptığımız ikinci ve asıl paramız artsın,yeniden a da zye korkunç bir dalga daha.  

Maliye bakanı

Evet maliye bakanının başarısı bu

Balkanlı

Almanyada hangi firma iflas etmiş yazsanıza ?  …..
  • 2 Ay Önce

Burak Yılmaz

Ülke genelinde konkordato ilan eden veya iflas eden firma sayısında rekor artış var. Türkiye'de havlu ve ev tekstili denince akla gelen firmalardan birisi dana konkordato ilan etmişti.. Ne güzel anlatmış....
  • 2 Ay Önce

Turhan Selçuk

İktidar sayesinde bu günleri de gördük. Hamdolsun.
  • 2 Ay Önce

burhan felek

o iktidar sayesinde osblerden yht lere,limanlardan ambulans sayısına, yoğun bakım yatağına,limanların havaalanlarının ,fabrikaların sayılarına, savunmada yüzde 80 yerliliğe, thy nin 41. likten 12 .liğe, sağlık ve eğitim personelinde yüzbinlerce atama sayılarına, bölünmüş yollarla trafik kazalarında % 75 azalışa,terörün haftada 40 vatan evadının briket karakollarda şehit olduğu günlerden sınırın 200 km. ötesinden elebaşılarını avlamaya,binlerce tarihin eserin yurt dışından getirilmesine, mera,zeytinlik,orman alanlarının genişlemesine, enerjide yenilenebilir kaynakların % 55 lere ulaşmasına,turizmde büyük atılımlara v vs vs vs. sayısız gelişmelere,esere ve hizmete ulaştık ama senin gibi ruh hastaları göremez,duyamaz. domuzlukları izin vermez. o rumuzunu aldığın imansız ve aynı kafadaki ağabeyinin o gülüp geçtiğiniz ama hepinizin de paşa paşa gideceği alemdeki hallerini hiç aklına getiriyor musun. yoksa lay lay lom hahaha hihihi.Allah tehmil eder,ihmal etmez. senin o mercimek beynin alır mı bilmem ama şu 22 yılda türkiyeye her alanda 5(beş) türkiye ilave edildi.görene,duyana,yani edirneden ötedeki dünyaya.onlar farkında ama bizim yüz yıllık chp afyonu ile mefluç beyinler için kellim kellim la yenfa. anlatıyorum anlatıyorum faydasız..

emir timur

iflas eden konkortado ilan eden varsa emekçileri korumak gerekir iflas eşiğinde ki firmaları ya satın alın yada destek verin üretenleri desteklemek zorundayız ama amaaaa gerçekten konkortado ilan etmişse değil mi??? birde belediyelerde işçi çıkarmalar oluyor görüyoruz bunuda engelleyin kimse işinden olmasın herkesin ailesi var çoluk çocuğu vardır devlet geleneğimiz vatandaş yanındadır bende sağ sol cart curt ayak oyunları siyonist fikirler ayaklarımızın altındadır. '' tek devlet tek millet tek bayrak tek vatan '' düsturu ile yola devam
  • 2 Ay Önce

faruk

chp için sadece devrisabık vardır.onlardan olmayanları,onlardan öncekileri temizlemek ve kendi azılı militan kadrolarına yer açmak ve temelli yerleşmek yayılmak...seçimlerden önce de kimsenin ekmeğine dokunmayacağız yalanını da ne güzel söylerler.eskiler bilir chp yi ama erdoğan devrinde konforlu markalı arabalı kaloriferli bilgisayarlı hayatın içindeki küçümenler eskiden de böyle idi ve chpleri gelirse daha da iyi olacak sanıyorlar. onlara 1923/1950 arasındaki chp devrisaadetini daha doğrusu millet için dipçik sopa zulüm faşizm ceberrutluk dönemini kim anlatacak.

Tabi ki

Hep aynı düşünüyor iktidar. Biz de inandık

Abdullah Biri

Üzücü calışanlar ve ailesi için vahim zekat ve sadakası bol olanlar batmaz inşallah. Faiz deviriverir bir anda böyle
  • 2 Ay Önce

kel

kendini yenilemezsen, yeni teknolojiler elde etmezsen, olacağı bu. bu standarttır. bunun bilmiyorsan, pazarda limon bile satma.
  • 2 Ay Önce

asssslanım benim. efferim üle sana...

vay keltoşum paşam çok bilmişim...sen herhalde david rubinsteinden daha iyi bu işleri bilip kendini yeniliyon zahir. efferim sana,çok bilmişim,yurdum insanım. bilgisi yok fikri çokum..

Kel başa şimşir tarak

Bu beyanatı veren arkadaş sürekli teknolojiyi takip ederek fabrikalar zinciri kurdu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23