• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perinçek Nato’ yu böyle deşifre etti! Namlular Türkiye'ye dönüyor… Fetö’ye karşıysak neden NATO taraftarıyız?

Perinçek Nato’ yu böyle deşifre etti! Namlular Türkiye'ye dönüyor… Fetö’ye karşıysak neden NATO taraftarıyız?

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emir Timur

Doğu Bey'in söylemlerini dinlemek gerekir. Ben şu üç şahsiyeti dinlerim devlet bey , doğu bey , Destici bey sözlerine kulak vermek gerekir.
  • 2 Ay Önce

Umuda

Bir de Reisi eklemen lazım.

Osmanlı

NATO BIZIM DÜŞMANIMIZ NEDEN CIKMIYORUZDA DÜŞMANIMIZ OLAN BİR ITTIFAKA HİZMET EDIYORUZ
  • 2 Ay Önce

mehmet

Herkes bir şey söylemiş, Nato'nun düşman olduğu kesin kimse bunun aksini iddia edemez. Ancak ne yapıcaz? sorun bu. Tüm görüşler geçerli. Ancak birlik olmadan güçlü olmadan satılmış yöneticiler yetkililer açığa çıkartılmadan bir şey yapmak mümkün değil. Biraz daha gayret, daha çok çalışmamız gerekiyor.
  • 2 Ay Önce

adalet

Natodan bir den çıkmak kolay değil bir gecede Ekonomiyi batırır Ülkeyi Harabeye çevirirler Reis kurnazca yavaş yavaş yapıyor bu işi önce Savunma sanayisini güçlendiriyor sonra Milli Ekonomiyi oluşturuyor Altın stokluyor Rusya ve Çinle ilişkileri geliştiriyor tam restin çekileceği günler de gelecek ancak Reisin yanında durursanız, en ufak ekonomik sıkıntıda Reisi satarsanız Batının Natonun kölesi olmaya devam edersiniz.
  • 2 Ay Önce

Gakgo

Tamamına katılıyorum.Yalniz bu NATO denen şeytani örgütün şerrinden emin olmak için ,içinde ve karar alma mekanizmalarında devşirilmemiş sağlam vatan evladı askerlere ihtiyacımiz var .Ki bize karşı en ufak bir düşmanca harekatta tavır koyup,devletimizi haberdar etmelidir.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Natoya girmek, Türkiye'nin duraklatılmasındaki en önemli saiktir. Rusya korkusuyla Natoya gıdık, Kore'de savaştık, NATO için en kritik görevlerde bulunduk, NATO'nun en güçlü ikinci ordusuna sahibiz, ancak NATO'nun her türlü külfetine katkanırken, NATO'nun 5. Maddesi gereği, bir NATO ülkesine nereden gelirse gelsin bütün NATO ülkeleri top yekün o ülkeye yardım ederler demesine rağmen Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde Türkiyeye saldıran PKK/pyd ve benzeri terör örgütlerini ve fetönün palazlanmasında baş rolü oynayan ABD değilmidir. Yani NATO üyesi ülkesi olmamıza rağmen resmen bir başka NATO ülkesi olan ABD tarafından yıllardır tehtit ediliyoruz. Peki o zaman bende sorayım, Türkiye neden hala NATO ülkesi olmaya devam ediyor.
  • 2 Ay Önce

En azindan savunma hazirkuklarimizi tamamlayincaya kadar darbeci-terorist-siyonist ISLAM ISTIKLAL INSANLIK DUSMANI SUREFSIZ DÜSMAN-IRKCI MUTTEFIKLERE TAHAMNUL EDIYORUZ

........
  • 2 Ay Önce

Gültekin

ŞAYET İNSANLAR ALLAH İÇİN İYİ NİYETLİ OLAN HER İKİ KİŞİNİN ÜÇÜNCÜSÜ ALLAH "BENİM " BUYURUYOR, ARACIYA, TEFECİYE VE ÜÇÜNKÜ KİŞİLERE HİÇ İHTİYAÇ YOKTUR, ÜÇÜNCÜ KİŞİLERİN VARLIĞI YAPMAK İÇİN DEĞİL, BOZMAK İÇİN VAR OLDUĞUNU DA ASLA UNUTMAYALIM.
  • 2 Ay Önce

Gültekin

BİR LAF VARDIR, "DOST ACI SÖYLER AMA DOĞRUYU SÖYLER" PERİNCEĞİ BU AÇIK SÖZLÜLÜĞÜ İLE TEBRİK EDİYORUZ, ÜLKEMİZDE YAPILAN HER KALKIŞMANIN VEYA İHTİLALLERİN ARDINDA NATO'NUN OLDUĞUNU AÇIK AÇIK İFADE ETMİŞTİR, NATO BİZİ NİÇİN ALMIŞTIR, BİZ MÜSLÜMANLARI ÇOK SEVDİĞİNDEN ASLA DEĞİL, BİZİ KONTROL ALTINDA TUTARAK KENDİNE HİZMET ETTİRMEK İÇİNDİR. BU KONUDA ANLATILACAK ÇOK UZUN KONULAR VAR SAYFALARIMIZ YETERLİ DEĞİLDİR, ARTIK TÜRK DEVLETİ KENDİ BİRLİĞİNİ KURARAK AYAK DEĞİL BAŞ OLMA YOLUNA GİRMELİDİR VE DÜNYAYA GÜVENİ VE BARIŞI SAĞLAYACAK OLAN DA BİZİM KURACAĞIMIZ BİRLİKTEN BAŞKA BİRLİK OLAMAZ, ÇÜNKÜ BUNLARI SAHADA YAPTIKLARI ORTADADIR BİZE KARŞI DA KIRDIKLARI CEVİZ KIRKI GEÇTİ. KIŞ UYKUSUNDAN UYAN ARTIK, ETRAFIMIZ SARILIYOR KİME KARŞI HEDEFDEYİZ BUNUN EMARELERİ ÇOK AÇIK.
  • 2 Ay Önce

Mehmet emin temel

İnşallah Reis hal edecek.

Vehbi

Sağcı,solcu,partici değilim.Ermeni soykırımını red edenlere.karşı ceza öngören ülkeye gidip,ermeni soykırımı yalandır yoktur diyenDoğu Beye bu konuda da saygı duyulmalı.Natonun çomarları şunu iyi bilsinler;pkk.ya kimler yardım ediyor,tamamı da nato ülkelerini idare eden şerefli(!)idarecileri değilmi?İngiliz kaşığı ile Fransız b.ku yemek diye bir söylem,eğer ülkemizi,genel olarak insanımızı seviyorsak,mason,fırkacı,pop.cu olmadan,Filistinli mazlumları suçlayan alçakların peşinden gitmeyelim.
  • 2 Ay Önce

Öztürk

Doğru söylersin sayın Perinçek ama daha önceleri yaptıkların senin inandırıcılığını yok ediyor. Apo ile ve diğer terör elemanları ile görüşmen nedendi....
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Bu adam çin ve Rusyaci zaten, ne demesini beklersiniz ki....NATO dan çıkmamaliyiz...
  • 2 Ay Önce

Doğru Tespit

Vay vay sen her yorumunda Reise çakıyorsun Natocu Olduğun belli. Reise düşman olan her unsura siz destek verirsiniz israil bile olsa.

Muro

NATO ya girmek için çok bedel ödedik, Rus seviciliğini bırakalım, bizim dedelerimiz Rus harbinde şehit oldular,
  • 2 Ay Önce

ASYA

Dedelerimizi Yunan kırdı İngiliz Fransız kırdı Batılı katillere neden destek veriyorsun Batı 100 yıldır Ülkemi sömürdü tüm sorunların sebebi bunlar artık Çin Rusya Körfez Türk Cumhuriyetlerle birlikte daha güçlenip Bağımsız olacağız. CHP li Natocular engelleyemeyecek.

Üsler ne olacak?

Uzun dahi giremiyor abd üslerine, erkekse kapatır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23