• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan birilerini kudurtacak çıkış: Onlar öldükten sonra domuza dönüşecek

Cübbeli Ahmet Hoca'dan birilerini kudurtacak çıkış: Onlar öldükten sonra domuza dönüşecek

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ğp

bu laik devletin insafına bırakılmadan bu  hakkı tanınmamalı şerefsizler
  • 2 Ay Önce

Ferit sade

Kurani kerimde bu eylemin,fuhşiyattan oldugu belirtiliyor.ama ne ceza verilecegi belirtilmiyor.yalanci sahitlik,hirsizlik,devlete karsı gelme gibi suclarin ise cezasi belirtiliyor ve büyuk gunahlardan oldugu bildiriliyor.şimdi;bu gunahlari isleyenler domuz olmuyorda,escinsellermi domuz oluyor ve cubbeliye kabir alemi(kaldiki kabir alemi diye bir alem yok,dunya hayati ve ahiret hayati vardir sadece)malummu oluyorda ahkam kesiyor?
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Aynen hocam katılıyorum bu söylediklerinize bu soysuzların yeri cehennem ve aşağıların aşağısı mahluk tanımının yeri gayya kuyusu cehennemde.seytan iblis ile yaşasınlar
  • 2 Ay Önce

Fırat Kalkanı

Doğru dersin hocam..Aslında domuza hakaret olacak ve domuzda bunlardan davacı olacak..
  • 2 Ay Önce

Yüksel 41

Allahın lanetlediği ve haram kıldığı tüm emirlere uymak zorundayız. Lut kavmi böyle eğilimler yüzünden helak olmuştur.
  • 2 Ay Önce

Doğruya Doğru

Bu Atelere Dindarları eleştirmek hakaret etmek küçümsemek ezmek çok mutluluk veriyor galiba herkes kendi hayatını yaşayacak kimse kimseye karışmayacak Faşistlik etmeyecek Ateler için Gerçekler ancak Ölünce anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak son gülen iyi gülecek son mutluluk ebedi olacak.
  • 2 Ay Önce

Ali Malat

Bu tartışmaya girmek istemedim yorumları tek tek okudum.Ama bildiğimi söylemek durumundayım.önce şunu söyliyeyim yüce kitabımızda lut suresi diye bir sure yok.çeşitli surelerde lut kavmini anlatan ayetler var.yüce kitabımızda domuz gibi dirileceklerdiye bir ibare de yok.ancak domuz etinin haram olduğuna dair ayet var.Bu guruplara edebim elvermediği için cahil demiyorum fakat çok bilgisizler.fakat içlerinde bilgili yokmu elbetde var.biri ile tesadüf tanıştım.konu arıdan açıldı ona arı hakkında entemolojik bilgi verirken o zat hep ayet okuyarak beni destekledi.bilmem anlatabildimmi.o sapkınlar hep vardır hepte olacaktır.senin görevin hakkı onlara anlatmaktır.
  • 2 Ay Önce

Kur'anı Kerim doğal eşcinsellikten BAHSETMEZ

Kim olursa olsun kullara dilinizle ve elinizle ZULMETMEYİN. 
  • 2 Ay Önce

master

cubbeli hocamiz hakli olabilir rivayetlere bakmak gerekir. baska bi rivayete gorede deistler mezerda Aslana döndürülecekmis. baska obur rivayetlere gore hiristiyanlar file, yahudiler solucana, muslumanlar fareye, agnostikler kartala, ateisler su aygirina, hindular hamsiye, samanistler pireye, kizilderililer kurta, vizigotlar dinozora, osmanlilar sahine, yobazlar essege, asiri yobazlar ite diye devam eder. merak etmeyin, panik olamayin rivayetlerin numarisini havaya ufleyecen, yakalamasi sizden Allah bu, her seyi yapar, her seye kadir.
  • 2 Ay Önce

Umuda

master ters menyel yapıp Dindar görünüp ateistlik yapma dinimi çarpıtma dinime iftira atma yalan yazma kışkırtıcılık yapma iftira atma biz solcu görünüp sola çakıyormuyuz delikanlı ol adam ol ateliğin sırıtıyor siz Dini anlayamazsınız bazılarının kalpleri mühürlüdür ancak ölünce bazı şeyler anlaşılır. Yazdıkların tamamen yalan ve iftira.

Ali Malat

Hadi bir sen eksiktin kadro tamam yürüyün kim durdurur sizi be.
  • 2 Ay Önce

ASYA

malat mikserliği sen başlatmışsın git adam gibi oku araştır işkembeden sallama. Her kez din alimi oldu yav Ateisti Pkaka lısı Demlisi agnostiği laiki puta tapanlar bile ahkam kesmeye başladı sorun Diyanete öğrenin cevabı.

Vay canına

Eyvah yandık,arkadaşa  gelmiş anlaşılan.
  • 2 Ay Önce

toprak

Peki cübbeli buna izin veren cinsiyet değişikliği kanunu çıkaran nedir 2014 yılından beri ameliyat ölene kadar hormon tedavisi masraflarını karşılamayı taahhüt edenlerin günahı nedir bunu niye söylemiyorsun
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Hatadır ama kimseyi de zorla ameliyat etmiyorlar kişi severek isteyerek yapıyor marketlerde içkide satılıyor herkes almıyor

Can

SEN Mİ KARAR VERİYORSUN TÖVBE HAŞA ALLAH ADINA SANA Mİ DÜŞTÜ ÖLĞNCE KİM NE OLACAK NERDEN BİLİYORSUN ??? NİYE BU KAFAR İLGİLİSİN İNSANLARIN ÖZEL HAYATIYLA EVET GÜNAH AMA O ALLAH İLE KUL ARASINDA SANANE
  • 2 Ay Önce

Doğru Tespit

Ali Malat senin ne mal olduğun diğer yorumlarından belli Dine git Sözcü de Cumhuriyette çak biz yemeyiz. İçkiliymiş te 1 lira vermişte sen çocuk mu kandırıyorsun. Çıkartın maskelerinizi size kimse zorla inanın Dindar olun demiyor isteyen istediği gibi yaşar ta ki başkasının hakkına Hukukuna tecavüz etmesin bilmediğin konularda mikserlik yapma.

Umuda

Adam Rivayet olarak bir yerlerden dinlemiştir ibret olsun kötülükten vaz geçilsin diye örnek vermeye çalışmış nasihat etmiş çoğu yerde Nasihat insanları yanlıştan döndürür. Büyüklerimizin Nasihatleri kıssaları hikayeleri olmasaydı çoğumuz yanılırdık hemen işi çarpıtıp Din düşmanlığına tebdil etmişsiniz bravo gizli ATeler.

Ali Malat

Can kardeş sizinle bir anımı paylaşayım.belirli bir kafeye giderim.Orayada bir alkolik kişi geliyor.ve alkolden 2-3 metreden kokuyor.70-80 yaşlarında iki büklüm bir kadın dilenci masaları geziyor.Fakat dilenciye bende dahil bir para vermedik.o serhoş kalktı ceplerini yokladı arka cebinde birlira bulup dilenciye verdi.çok duygulandım.bu Allahın hoşuna gitmişse şimdi neolacak.saygılarımla.

Mustafa

Kimse kafasından söylemez kuran ve hadise bildirilenler ılim sahipleri tarafından ifade edilir

Mert

İnsanların özel hayatı kendini ilgilendirir adından da belli olduğu gibi özel hayat tabiki de günah kuşkusuz inandığımız kitap bunu söylüyor Allah affetsin ama bu günah Allah ile kul arasında kul öldüğünde Allaha hesap verecek size değil donuza dönüşeceğini kim bilebilir ?? Kaldıki kuranı Kerim de eşcinsellikten daha büyük gğnah var ki asla affı yok o da kul hakkı yemek … bence hoca isen eğer tövbe ermen lazım belki sesin eşcinsel dediğin domuz dediğin insan Allahın rahman ve rahim sıfatından fayda görüp cennete gidecek sen ne olacaksın ?? Ayıp çok ayıp insan ayırmak ötekileştirmek bu zaman da bu çağda çok ayıp ….
  • 2 Ay Önce

meleknur

İÇKİ, KUMAR VE SAPKINLIK BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN BAŞIDIR. ALLAH MUHAFAZA ETSİN NESLİMİZİ, BİZİ VE MİLLETİMİZİ KORUSUN! AMİN!
  • 2 Ay Önce

Murat gözükara

Toprak bile kabul etmez bu sapıkları...
  • 2 Ay Önce

Müslüman

Bu  ;hangi ayrtte okumus bunu aceba ! 
  • 2 Ay Önce

Ali Rıza

Hak yiyen ler ne olcek
  • 2 Ay Önce

Umuda

Hak yiyenler yani CHP li Belediyeler çok kötü olacak hiç iflah olamayacaklar zaten olamıyorlar.

Mert

????????????

turgut

Onlar da cezalarını çekerler buradaki mevzu hocanın ifade ettiği eşcinsellik konusu

ben de cübbeliye KATILIYORUM

ama... GÜLMEKTEN...
  • 2 Ay Önce

SEDAT

HANEFİ DİNİN TÜCCARI ALLAH ADINA HUKUM VERİYOR AKIT DENEN PAÇAVRADA BU ŞEYTANIN ŞİRKİNİ YAYINLIYOR. RABBİM SİZİ SAKARI İLE CEZALANDIRSIN İNSALLAH
  • 2 Ay Önce

Müslüman

Agzına saglık kardeş Bunlar yüzünden ateizm deizm artıo Dini rezil ettiler Peygamber efendimiz icin Sümüğü aümükü şerif , sahabe üstüne sürerse cennete gider dior İdrarı nı biriktirir sahbeye verirdi sidiki şerif , içen cennete gider dior hadiste yazıor dior insanlarda bunun suratına tükürüceğine maş gibi dinliorlar !

adalet

Yaşarken de Domuz gibi pislik içinde yaşıyorlar. Yer yüzündeki tek Kutsal canlı İnsandır, bunlar insanlığı adileştirip, soysuzlaştırıp, pisliğe bulaştırıyorlar. Nefislerine zulmediyorlar İnsan İradesi ve Aklıyla her sapkınlık ve kötülükten kurtulabilir yeter ki istesin Tövbe kapısı ölene kadar açıktır.
  • 2 Ay Önce

isimsiz

Hangi ayette yazıyor
  • 2 Ay Önce

Umuda

Ayetlere inanmayanlar hangi Ayet demezler mi yav çıkartın maskelerinizi CHP trolü olduğunuzu biliyoruz.

dora

kuran-ı kerimde Lut suresini oku istersen!!! senin kitabında hangi yerde normal olduğunu yazıyor eşcinselliğin? kitabınız nedir neyi aklamaya çalışıyorsunuz neden doğrulardan bu kadar tiksiniyorsunuz, senin de bu işlere yatkınlığın mı var , neye inanacaksınız ne zaman aklınız başına gelecek ölünce mi???

ÖKÜZ TERBİYECİSİ

Burada Sayın Muhterem Cübbeli Ahmet Hoca aleyhinde atıp tutanlar, hayatınız boyunca kaç dini kitap okudunuz .Siz sayın Hoca mızın tırnağı bile olamazsınız. Nokta...
  • 2 Ay Önce

adalet

manitra deli kanlı gibi itiraf etmişsin aferin diğerleri utanmadan Dindar görünüp Dine çakıyor. Senin çelişkili garip bulduğun konuları bilgili bu işin uzmanları ile incele her sorunun tam Mantıklı açıklaması olduğunu göreceksin hani bir şiiri ilk okursun anlayamazsın her okudukça biraz daha anlarsın takıldığın yerleri işin Uzmanlarına sorman lazım. Bir de İman Nasip olmuşsa erişirsin değilse yolun açık olsun.

manitra

kuran okudum, sahih hadisleri okudum. keske okumasaydim. okudukca soru isaretleri olusdu, ve sonunda bu ne lo deyip terkettim deist oldum. bir çok okudugum seyleri vicdanim kabul etmedi.

Nur

Beter olsun sapıklar
  • 2 Ay Önce

tatiana

konu domuzken bir soru : domuz da obur hayvanlar gibi Allahi zikredermi? kainatin efendisine dua edermi, sefeat dilermi? Allahin isilmerini soylermi. mesela deniz dalgalari ya ell Hay ismini soyluyo.
  • 2 Ay Önce

Umuda

İyi de Kötüde Allahın yaratmasıdır hikmetidir biri olmadan öbürünün anlamı ölçüsü olmaz Tüm Kainat zıtların birliği olarak yaratılmış bunlar bir birini tamamlar Aristo mantığı ile ateist arkadaşlarının yorumlarıyla bu işleri anlayamazsın Detaylar için bilenlere Uzmanlarına danışacaksın.

Uludağlı

Onları destekleyenler de öyle olur inancındayım şeriate kur'an a şavaş acanların ayrı mezarlıkları olmalıdır aryı bir ekip gömmelidir....net
  • 2 Ay Önce

malum

gazeteci kendinden bahsediyorsun.şu KUR'anı KERİM i bir mealden oku.
  • 2 Ay Önce

Büyük günahlar

Eşcinsellik büyük günahlardan.Ancak "Yalan söylemek, hırsızlık, emaneti ehil olana vermemek, emanete ihanet etmek, israf, kul hakkı yemek" bunlarda büyük günahlardan ve ülkemiz bunlardan çok kötü etkileniyor.Hocadan önceliği bu günahlara verecek şekilde söylemler bekliyoruz.Bu günahlar ülkemizi kasıp, kavuruyor.Kafir ülkeler karşısında aciz bırakıyor.
  • 2 Ay Önce

bir vatandaş

bu uğursuzlara hayat hakkı tanınmamalı her görüldükleri yerde gebertilmeli bu lanetli pislik mahluklar aynen katılıyorum öylede olacaklar
  • 2 Ay Önce

Yazık

Yazık gerçekten yazık çok inanıyorsun ya çok müslümansın ya Allahın verdiği canı sen mi alacaksın sen kimsin ki kendini Allahtan daha büyük görüyorsun. Keşke bunu yazacağına eşcinsel olsaydın

kibarcik

soytarınınkralısen sız ülennn gazteci besmlesızzıhnışyetıntezhgürleri döndüğünde b.... yemege zakkumlu devam edersın emiiiii
  • 2 Ay Önce

Harun

Kabirde domuz olsa önemiyok. Asıl sonuç ahirettir. Bunlar ilk kalkışta rüsvay edilmek için o surete sokulacaklar.
  • 2 Ay Önce

Vahap

Eşcinsellik çok kötü bir şey ama öldükten sonra kimin mezarda kimin neye dönüşeceğinin delilini söylerse biz de öğrenmiş oluruz.
  • 2 Ay Önce

Ferit sade

Haklisin vahap bey

dora

VAHAP DİYE GÜYA YORUMCU!! illa domuzamı bürünecek böyle Türkçemi okumak istiyorsun kuranı kerimde !! ne enteresan bir müslüman sın yahu i Lut suresinde rabbimiz bu tür sapkınlıkları lanetmiş bu seni hiç mi korkutmuyor ne zaman aklınız başınıza gelecek ölmeniz mi gerekiyor ??? okusana Lut süresinin mealini , ama magazin olsa sonuna kadar okursunuz!!

Nur

Lut kavmi yeterli değilmi !? Kuranı kerim tevsirini oku domuz hafif kalır

NİHAT

nasıl katılmayayım. çünkü yaratığın her yeri  kendisini o hale o getirdi
  • 2 Ay Önce

Sen

Sen dünyadayken  dönüşmüşsun.
  • 2 Ay Önce

dora

Hoca efendi bizleri uyarıyor, sen devam edebilirsin Livitaya neden Hoca efendiye bu şeklide sitem ediyorsun ki inancın yok sa yorum yapma, varsa biraz inancın Kuranı kerimde Lut suresinin mealini oku istersen, rabbimiz bu tür sapkınlık içerisinde olana lanet ediyor buda mı seni korkutmuyor!!!

Ammar efendi

Allahu Teala bu sapkinlari düştükleri bu hastalık dan kurtarsın. Körü körüne ateşe gidilirmi. En ufak bir fiziksel hastalıkta hemen doktora gidersin buda bir hastalik adida cinsel sapkınlık hastalığı tedavi ol cenneti kaçırma sonsuz hayatın perişan olmasın
  • 2 Ay Önce

cenk

ALLAH razı olsun hocam. ALLAH AYETTE açıklıyor hala akıllanmıyorlarsa ALLAH c.c. bunları helak etsin. Ancak tövbe edenler müstesna.
  • 2 Ay Önce

Büyük Anadolu

İki kuruşluk dünya için sonsuz hayatı yok ediyorlar.Sosyal medyada suratlarında meymenet kalmamış iki ayaklı yaratıklar HZ Muhammed ' e Kur an a ,mukaddeseta beş öğün küfür ,alay , aşağılama ve hakaretler ediyorlar.Vay bee... bunlar da günümüzün nasipsiz Ebu Cehilleri, Utbe Bin Rabiaları ,Ukbe bin ebu muaytları ... sadece zaman farklı.Mücadele ayni.HAK VE BATIL mücadelesi. Yahu ne anlıyorsunuz bu hakaretlerden. O iğrenç egonuzu küfür ve alay ile tatmin ederken hadi ÖLÜMÜ de yok edinsene. Haydi ölümü yok edinde bizde sizin ilâhınıza inanalım.Acizsiniz değil mi ? Bırakın bu hakaret ve küçümsemeleri.Çok küçük düşüyorsunuz. Allah İnşaAllah hidayet versin sizlere.
  • 2 Ay Önce

Kartalbey

Hocanın açıklaması neden tepki çekiyormuş? Elbette Allah'a savaş açan sapkınlar çeşitli cezalara maruz kalacaklar. Bu dönüşme de o cezalardan birisi. Hocaya tepki göstermiyor, bilakis tebrik ediyorum akıbetlerini korkusuzca dile getirdiği için.
  • 2 Ay Önce

Metin Elanor

Ahmet Hoca tövbe haşa kendini Allah'ın yerine mi koyuyor? Gaybı sadece Allah bilir.
  • 2 Ay Önce

Vahap

Ayıp ettin hoca gaybi de bilir,batini de bilir ,zahiride bilir onun bilmediği hiç bir şey yoktur hatta etrafından kimi isterse almadan cennete de girmez anladınızmı şimdi hoca kimmiş.

Mardinli

Gereksiz insanları, fitne fesat peşinde olanların haberini yapıyorsunuz, Hüdapar gibi bir partinin Olağan Büyükkongresini haber yapamıyorsunuz. İnsanmızın, faşistler sizi.
  • 2 Ay Önce

Asi

Cübbeli sen ...
  • 2 Ay Önce

Eren

Çok doğru.
  • 2 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Hocam dilini tutma. Ver kefere sapıklara ayarı.
  • 2 Ay Önce

Olmeden once de i... domuz

......
  • 2 Ay Önce

Hatice

Ağzın bal yesin
  • 2 Ay Önce

Klm

Domuzuda Allah'ın yarattığı na inanıyorsa ne farkeder
  • 2 Ay Önce

Nur

Boşsunuz bomboş

serhat

cüppeli yanlış söylemiş onlar daha dünyadayken domuza dönüşüyor,görmüyormusunuz
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Domuz bile Allah'ı zikir eder. Bunlar bizim bilmediğimiz daha başka birşeye dönüştürülür bence ( biliyorum bence demek yanlış ama bunları domuza benzetmek TE domuza hakaret gibi ) Allahu alem
  • 2 Ay Önce

Heidelberg

AYNEN ÖYLE OLACAKTIR.............. ISLAM DUSMANLARI SERIAT DUSMANLARI ....ALLAHIN HAKIMIYYET HAKKINI EGEMENLIK HAKKINI GASP EDENLER.......... ..............HALI KÖTU OLACAK CUPPELI HOCAMA AYNEN KATILIYORUM.......
  • 2 Ay Önce

Yaşar

Zaten domuzlar
  • 2 Ay Önce

Ziya

Ağzına ve yüreğine sağlık sayın hocam bunları anlamak için akıl ve beyin lazım yoksa anlaşılması güç doğrusu
  • 2 Ay Önce

AYFER POPLATA

İnşallah dediğiniz gibi olurlar.
  • 2 Ay Önce

Haci

Jet skiciler neye dönüşecek acaba?
  • 2 Ay Önce

dora

Haci diye güya yorumcu!! Hoca efendi jet skıye binmiş olması seni çok rahatsız etmiş olmalı ÜSTELİK BİR GÜNAHI YOK!!!!, ama bence sen hayatın boyunca neyin üzerindeysen ondan in bence sonun dumur olacak yoksa!!!

Ibrahim

Jet ski ye binmek haram mı hacı

...

küresel komployla şimdi iş tuttuğunuz füllerin yaptırttığı yapay depremde şehit edilen müslümanlara attığın iftiralar
  • 2 Ay Önce

Gazeteci

Eger bu AHLAKSIZ Soytarının laflarına inanlar, merak ediyorum, öldükten sonra her halde SI.ANLAR dönüşe ekler dir.
  • 2 Ay Önce

dora

Gazeteci diye güya yorumcu, Hoca efendiye bu hakareti etmiş olman seni rahatlattı mı ? Eğer gerçekten rahatlamak istiyorsan sende eş cinselliği bırak yoksa Hoca efendinin kimse ile şahsi bir sorunu yok ALLAH 'u tealanın ayetlerini bize aktarıyor bu kadar inanmıyorsan Lut suresinin Türkçe mealini oku Rabbimiz bu tür ilişkiye girenleri lanetliyor buda mı seni korkutmuyor !!!

Mustafa

Aynen katılıyorum
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23