• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaan için yapılan ziyarette olay anlar! Suudi Prensten TUSAŞ pilotuna: Nasıl böyle cümle kurabiliyorsun?

Kaan için yapılan ziyarette olay anlar! Suudi Prensten TUSAŞ pilotuna: Nasıl böyle cümle kurabiliyorsun?

77 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ADEM x

Çaba,gayret ,azim,mücadele sizden,Başarılı sonuçlar,takdir ALLAH cc dan.. Tevekkül Allah cc ya.
  • 2 Ay Önce

Burak

Yazınız sanki Suudi bakanın agresif bir yaklaşım sergilediği gibi gösterilmiş, ama haberin içinde bunun şaşkınlık ve hayranlık olduğu görülüyor. Gazetenin çarpıcı başlıklarla haberini pazarlamasında sorun yok, ancak konu Arap kardeşlerimiz olduğunda bu tarz konularda daha dikkatli davranmalıyız.
  • 2 Ay Önce

Vatan sever

Suud köpeği alışmışlar amerikan köpekliğine şimdi şaşırıyor bunlara aslında satmıcanda neyseki yazılım bizim
  • 2 Ay Önce

Ali er

Irakta böyle havalanıyordu sonunu gördük. Ağır olun efendi desinler kimseye hava atmaya gerek yok
  • 2 Ay Önce

Ali Özfidan

Yıllarca uçak , İHA ,Tha, insansız uçak ,Kaan ,Denizlerimizde Deniz altı, Deniz üstü Gemilerin daha bilinmeyen neler neler yapımında fazla açıklamaya gerek yok Askerliğimi İSTANBUL da yaptım , Dünya harikası bir duruma getirenlerden; Allah razı olsun ,vermediler her şeyi yaptık her şeye hazırız Tek kelimeyle , Ordumuzla Takdir ediyoruz
  • 2 Ay Önce

Dava Adamı adamı

Helal olsun size
  • 2 Ay Önce

Ali ateş

Bizler kardeş ülkeye satarız bizim dostumuz oğuz boyundan gelen kardeşlerimize teşekkür ediyoruz dosta güven düşmana bir mezaş dir
  • 2 Ay Önce

Mesut Sarp

Kaan da kullanılan motor General Electric F110, GE Aviation tarafından üretilen sonradan yanmalı bir turbofan jet motoruymuş. 8 yılda üretemediğimiz bir uçak motoru. Bu gerçekten yüreğimizi yakıyor. Suutlar zaten paralarını İngiliz Amerikan ve Fransızlara verirler. Bizimkiler zırnık bile medet ummasınlar zaten Suud ve Körfez Arapları Türk düşmanıdırlar. Dedeleri de aynı haltı Osmanlıya karşı yedi ve osmanlı'yı gavurlarla beraber arkadan vurdu.
  • 2 Ay Önce

Rasim Duman

Senelerdir şüpheleniyordum, artık kat'i kanaat hasıl oldu : Yeni Akit "eski Akit" değil. Kısaca, "sağ gösterip sol vuruyorsunuz" ! Haberin manşeti ile haberin hakiki mahiyeti çok farklı. Ve siz buradan bir "ajitasyon" çıkarmışsınız ; yazıklar olsun !
  • 2 Ay Önce

osmanli

Lutfen sacma sapan yorum yapmadan once Turkiyenin nerede (ucak ve motor konusunda) olduguna bir bakin. Su anda Turkiye insansiz jet (kizil elma)i yapti ve ucuruyor. ABD daha buna yeni basladi. Pilotun soyledigi cok dogru hatta alcak gonullu dahi.
  • 2 Ay Önce

Pilot

ABD neye yeni başladı? İnsansız jet dediğiniz olayamı? Yahu ne olur birazcık olsun gerçekci olsak! Biraz olsun kimin yani hangi ülkenin elinde hangi uçak hangi teknoloji var, hangi İHA ve Siha var öğrenip öyle konuşalım! Ne demişler, el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış! İlk pilotsuz uçan jetleri kim nezaman yaptı, ilk ihaları, ilk hayalet uçakları, ilk bilmem neyi kimler nezaman yaptı araştırıp sonra yorum yapsak! Şu anda hangi ülke hangi savunma alanınında neyi yapıyor, elinde neler var biraz olsun araştırıp sonra konuşsak daha mantıklı olmazmı? Saygıyla rica ediyorum! Evet iyi bir yoldayız ama daha yoldayız! Sakin bir şekilde, gaza gelmeden devam etmeliyiz! Bakın yeni nesil uçak olayını hindistan yıllarca denedi, rusyayla ortaklardı ve sonunda olmadı ve halen uğraşıyorlar! Çinliler, Ruslar, avrupalılar Japon, güney kore vs. herkes bu alanlarda çaba harcıyor. Bu işler öyle asıp kesmeyle, bol keseden atmakla olmuyor! 100de100 milli ve yerli hikayeleri anlata anlata bir hal olduk ama işin gerçeğine bakınca aslında ya kopya, ya motor, ya namlu, ya bilmem neyi bize ayit olmadığını kaç kez gördük! 100de100 milli ve yerli olayı dünyanın neredeyse hiçbir yerinde yok! Neyse fazla uzatmayım. İnternette çok güzel bu konularla ilgili savunma siteleri var ve herkes okuyup bilgi alabilir. Böyle a haber ve akit den bilgi alıp gaza gelmekle olmuyor, gülünç hale gelebiliniyor. Neymiş ABD insansız jet yapamamış! He ya ne demek, bir tek biz yaptık! Vay canına!

Misafir

Akit gazetesinde yazilanlarin yuzde doksan besi yalan yanlis haberler.ciddiye almayin.
  • 2 Ay Önce

müslüman ülkede kansersiniz..

yalan habercilerin kim olduğunu sözcülüğünü yaptığını herkes biliyor....kendi haber sitelerine yorum dahi yazdırmıyorlar..AKİTe dil uzatanlara bakın..namazsız nursuz tiplerdir..buraya gelip ahkam kesmek hoşlarına gidiyor.

kudurun...cehape artıkları

hazımsıklıktan geberecekler
  • 2 Ay Önce

Mehmedim

Milli Savaş Uçağımızın pilotu Barbaros beyin yabancı bir bakana övünerek söylediği sözler bu milletin bir ferdi olarak hepimizi gururlandırdı. Gerçekten de Türkiye'deki 2016 yılından itibaren Savunma Sanayiinde müthiş gelişmeler yaşanıyor. Kötü müttefik mal sahibi yaparmış..!!
  • 2 Ay Önce

Abdülkadir Ulutaş

İnşallah pilotumuz Barbaros beyin dediyi gibi ilk üçe Rabbimin izniyle ve yardımıyla ilk birede girer tüm İslam aleminin gururu oluruz İNŞALLAH
  • 2 Ay Önce

Salih

Evet evet çok güçlüyüz onun için emekliler sürünüyor
  • 2 Ay Önce

Sa

Senin kafa da,sadece cebine çalışıyor senin için devlet sana versin de ne halt ederse etsin Tuvaletle mutfak arasında bir boru sun anlaşılan

Demir

Helal olsun ALLAH gayretlerini artırsın bu millet size müteşekkir
  • 2 Ay Önce

Osman AYDIN

EVET BIRINCIDE OLABILIRIZ PLOTUMUZ DOĞRU TESBIT ETMIŞTIR EGER 80 YILDIR ICIMIZDE ISIM DEGISTIRMI DONMELER SABATAYISTLERIN HAYIN ENGELLEMELERI OLMASAYDI BUGUN BU TEKNOLOJILERIN DAHADA GELIŞMIS UST VERSIYONLARINI KONUŞUP PAZARLAMASINI YAPACAKTIK NE YAZIKKI COK GEC KALDIK ZARARIN NERESINDEN DÖRSRK KARDIR SUDILILERIDE HRP AMERIKA ENGELLEDI BIZ SIZE VERIRIZ POLITIKASI UYGULADI KORFEZ SAVAŞINI BAHANE EDEREK ULKENIN KAYNAKLARINI SOMURDU 90 LARDAN BUYANI DA SOMURUYOR KORKU SALIYOR SIZI KOLTUĞUNUZDA BIZ TUTUYORUZ DIYOR AYNI YUZ YILDIR BIZE UYGULADIKLARINI NE YAZIKKI SAUDI ARABISTANA UYGULUYOR ARSB KARDEŞLERIMIZ BUNA ARTIK MUSAADE ETMEMELIDIR ULKELERINDEN AMERIKALILARI KOVMALIDIRLAR 100 MILYAR DOLAR SILAH SATIYOR ALMAYADA MECBUR EDIYOR ARTIK UYANIN ARAB KARDEŞLERIMIZ SIZI BIRBIRINIZE KIRDIRIYOR ISRAILIDE BAŞ BELANIZ OLARAK SIDE DAYATIYOR BIRLIK ILUN BERABERLIK KURUN ORTA DOĞU MUSLUMANLARINDIR AMERIKALILARIN DEĞIL
  • 2 Ay Önce

VATANSEVER...

BİR GİDİN ALAHINI SEVERSENİZ ,BU GÜN DÜNYADA NELER YAPILIYOR .SİZİN ÜLKEYİ GERİ BIRAKTIRDINIZ NOKTAYA BAK...HALA ABD ,AVRUPADAN PARÇA GELECEKTE:)) MEMELKETİ NE HALE GETİRDİNİZ, ARAP SERMAYESİNE,ABD'YE OSMAN GİBİ ADAMLAR BU ZİHNİYET PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ YALANMI? 80 YILI BIRAK İÇİNDE BULUNDUMUZ HALE BAK SEN..NE HALE GETİRDİN SEN ŞU ZİHNİYETİNLE ÜLKEYİ? İÇ DIŞ BORÇ 900 MİLYARI GEÇTİ..

VATANSEVER...

YA BİR GİT ŞURDAN ALLAHINI SEVERSENİZ ,TEKNOLOJİ NERDEN NERE GELMİ:))Ş ADAM HALA 80 YILI KONUŞUYOR .BUGÜN SİZİN BU YAPTIKLARINIZIN O PARALARA 10 KATI YAPILIR ;10 KATI..!!KANI BOZUK İNSANLAR SİZ BUNU DÜŞÜNÜN..SEN VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN ...

ANTEPLİ

Ahmet (Başpilot saçmalamış açıkçası söyledikleri komik) Kendisine güveni olmayan. İngilizlerin müslüman türk"lere yaptığı en tehlikeli algı kendi kendini aşağıda görme kompleksi. avrupa"ya bilim ve medeniyet doğudan gitmiştir. Ahmet bey Kendinize güveniniz yok galiba. bu şekildede hiçbir işte başarılı olamazsınız.
  • 2 Ay Önce

Barbaros kardeşler

Atatürk ün evlatları böyle konuşur Arap tersinden oku para bizim yüreğimiz var helal olsun iyi koymuş lafı
  • 2 Ay Önce

Rıdvan Akbulut

La dangalak arap değil Arab

sezgin

gayet normal bir diyalog anormal durum yok haberi sunuş şekliniz çok enteresan !
  • 2 Ay Önce

Erhan Önal

Herzaman önder ve basarilari daim olup,bu milletin göğsünü kabartsinlar ve millet olarak hep gurur duyalım
  • 2 Ay Önce

Mhç

İnşallah rabbim yardımcımız olsun tam yol ileri
  • 2 Ay Önce

Celalettin

Boyle seyler duymak muthis. Basarilariniz sonsuza dek sursun.
  • 2 Ay Önce

Ahmet uyanık

Müslüman Türk Milleti'nin atılımlar yapması gâvurları rahatsız ediyor
  • 2 Ay Önce

Erdoğan'la yaparız

İnşallah 15 yıl önce hayal bile edilemeyen seviyede ilerledik isek Erdoğan sayesinde Tek sıkıntımız geçici olan ekonomik sıkıntı,enflasyon ( tanımı ticarette ahlaksızlık olan) Muhalefet ise bütün bunları gölgelemek için; küreerl kriz pandemi , darbeler ve Bölgesel savaşların etkisi ve hırsız soyguncu esnaf tüccarında etkisi ile son iki yıldaki ekonomik sıkıntıları sürekli diline doladı.İnşallah bu sorunlarda Ak Parti ,Erdoğan sayesinde çözülecek. Muhalefet olsaydı iktidarda şimdiki gelişmelerin hiç biri olmaz ve üstüne şimdiki ekonomik sıkıntıların en az 3 -4 katında fazlası olurdu. Tarihe bak ,chp zihniyetinin yönettiği eski Türkiye 'de çok örneği var .
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Gerçekleri gören gözüne, güzel gönlüne sağlık, Allah razı olsun sizden

Mustafa Uyduran

Barbaros beyi bu konuşmasından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu konularda dünya lideri oluruz. Artık kendi teknolojimize ve milli muhendislerimize inanmalıyız! Devletimize güvenmeliyiz.
  • 2 Ay Önce

Ismail yigit

Net olarak prense gelecege dair plablarini anlatmis, prens de o kafa var mi acaba?
  • 2 Ay Önce

Merhaba hür kuvvet

İnşaallah
  • 2 Ay Önce

Haşim Doğan

Birinci olmamız ancak 2030 da (4) cü olabiliriz. tes denemeleri daha uzun sürer.
  • 2 Ay Önce

Oğuz Han

Abi Kaan'ın motoru dışardan geliyormuş. Biri bana bunun yalan olduğunu söylesin lütfen.
  • 2 Ay Önce

Keşke bizim olsa

General Electric F110, GE Aviation tarafından üretilen sonradan yanmalı bir turbofan jet motorudur .Fiati 35.000 pound-

Hilmi

Herkonuda ÇALIŞAN DAĞLARI AŞAR ÇALIŞMIYAN DÜZ YOLDA ŞAŞAR Dedelerimiz çok güzel bir Atasözü ile anlatmış Gençler İlmin herdalın 'da yorulmadan Çalışın Allah muhakkak Çalışana veriyor durmak yok gençler yola devam ..
  • 2 Ay Önce

Doğan

Kibar adammış. Kahkahayı patlamamış.
  • 2 Ay Önce

Nizamettin pınar

Yolunuz açık bahtınız uzun olsun sizlerde bu Azim olduğu müddetçe 10 nesil uçağı da yaparsınız sizlere bu millet çok güveniyor bu milleti mahcup Etmeyin Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun İnşaallah Amiiiin Ecmain
  • 2 Ay Önce

Vefa Ağayev

Eşq olsun TÜRKün pilotuna.Çekemeynler kurban olsun başpilotuma
  • 2 Ay Önce

Feti demirkaya

Geliyor gelmekte olan BÜYÜK TÜRK HAVA FİLOSU nice zalimlerin korkulu rüyası olacak mazlumların umudu İNŞALLAH ✅⚖️☪️????????
  • 2 Ay Önce

Tarık

Bunlara silah satılır ise amerika ve israil adına Husilere saldıracaklar. Filistini savunan herkesi düşman görüyorlar. Yüzeyde israille düzelmeyiz deyip arka planda planlar yapıyorlar!
  • 2 Ay Önce

İbrahim Coşkuner

Allah esirgesin maşallah, Türk milleti yapar ama içimizdeki hainler olmasa inşallah bu devam edecek önceki 1940 ladaki gibi olmayacak....net, adalette ve diğer kurumlarda hükümet yanlış yapmazsa bu kervan yürüyecek bizde gücümüz nisbertinde elimizden geleni yaparsa yapmak zorundayız mecburiyetinde olduğumuzu bilmemiz yetiyor.... Allah'ım inşallah hainlere fırsat vermez
  • 2 Ay Önce

Admin.

1940 ları hatta yüz yıl daha öncesini hiç bilmeden yorum yapıyorsunuz. Hiçbir bilgi sahibi olmamak ve buna rağmen yorum yapma gibi bir ayricaliginuz var. Bravo suze.

Millet

Dokunmusdur ingiliz evladina bu kelime abd ingiltereye alismislardi
  • 2 Ay Önce

kibarcik

amet sen basarıları cekemıyen zıhnışyetıntezahürlerinin zurnanın son delıgısın sacmalayan sen vb lerınızdır ıstıkbal goklerdedır yalanmaı kim demiş senın gıbıangutlara veselam
  • 2 Ay Önce

YAVUZ

İddia değil gerçek!Baş pilot doğru söylemiş,Allah utandırmasın, daha da ileri seviyeye ulaşarak Dünyada ilk olacağız.
  • 2 Ay Önce

Bülent

Hay maşallah, Allah, Allah, Allah
  • 2 Ay Önce

Yücel

Rahmi Turan gazeteciliğinin değişik versiyonunu gerçekleştiriyorsunuz. Başlıkta ilginç cümleler içerik farklı. Rahmi Turan da Tan gazetesinde okunurluk artsın diye, üstte erotik kadın fotoğrafı altta alakasız haber. Uzun süredir sizleri takip ediyorum, tıklanma uğruna yapılan kepazeliği, değerlere önem veren Yeniakit camiasına yakıştıramıyorum. Haberi yalın ve olduğu gibi vermek kimin işine gelmiyor anlamıyorum. Haberleri yazan arkadaş kimse kendini düzelt. Yanıltıcı olarak okuduğum her haberde kulaklarını çınlattığımızı unutma.
  • 2 Ay Önce

Kara Ali

İnşallah, Allah yardımcınız olsun inşallah.
  • 2 Ay Önce

Vahap

İnşallah,ayağınıza taş değmesin.
  • 2 Ay Önce

Alpago

Çalışırsan olur, Suudi efendi. Bizim gençler sizin gençler gibi şimarıp çöllerde jip safarisi yapmıyor. Benzin harcamiyor. Aksine bir çok ortamda uykusuz kalıp çalışıyorlar. ÇALIŞMAK. Tabi siz bu kavramı bilmezsiniz. Petrol zengini şımarık insanlar çalışmak kavramını çok bilmezler. Bizim baş pilotumuz bu bilgiye dayanarak bu cümleleri kullanmıştır. Siz bu işleri anlamazsınız.
  • 2 Ay Önce

KAZIM HÜR

alt yapı hazır diyor. yeni teknolojiler gelecek diyor. yunanın ve abd nin yani gavurların attığı füzeyi geri döndürüp düşmaı kendi silahıyla vuracağız diyor. savaş başlayınca görürürüz..
  • 2 Ay Önce

Misafir

İnşallah inşallah ..

serhat

inşallah.araplar parayı koysun biz teknoloji ve emek.iki tarafta kazansın
  • 2 Ay Önce

İlyas

Savunma sanayinde emek veren gönlünü veren yüreğini veren çalışma azmi ile gücünü veren tüm emekçilerimizden Allah razı olsun İnşallah biraz daha hızlanmak biraz daha gayret etmek bu projeleri hızlı bir şekilde şu anki verilen tarihlerden daha önce satışları başlatılmalı dost ülkelere üretimleri hızlandırılmalı Türk silahlı kuvvetlerimiz güçlendirilmeli acilen insansız hava araçlarımız ve jet uçağımız üretimleri seri bir şekilde devam etmeli emeği geçenlerden Allah razı olsun
  • 2 Ay Önce

yener tutan

Ayvası var narı var. Bizde ameriken barı var.
  • 2 Ay Önce

Ziya

inşallah kardeşlerin durmak yok yola devam çıldırtmaya devam hedef kızıl elma gerisi teferruat
  • 2 Ay Önce

KAYSERILI

amerikali dostlari neden f35leri vermedi onlara? gelmisler kapimizi caliyorlar. kimseyi malimiza ortak yapmam nokta
  • 2 Ay Önce

Admin

Teknoloji transferi konusunda çok hadis olalım.Ona buna 3- 5mal satacağız diye teknolojimiz vermeyelim.Teknoloji sahibi her ülke böyle yapıyor.

Sefer Yeğen

Rabbim başarılarınızın devamıni ihsan eylesin,bu göz kamaştıran eserler bizleri gururlandırıyor mutlu ediyor.Kim ne derse desin durmak yok yola devam,Allahın izniyle.
  • 2 Ay Önce

Cesur ADAM

HELAL olsun. Dünyada Turklerden nefret eden ARAP Yok. Ama mizde Araplardan nefret eden. Osmanlıyı Arapların yonkigini sanan diplomalı yobaz ve cahil Dolu.
  • 2 Ay Önce

Osman

Dümyada bizden nefret eden arab yokmu? Sen nerede yaşıyorsun kardeş? Bırakın kendi ülkelerinde yaşayanını, bizim ülkemize "misafir" olarak yani sığınmacı olarak gelenlerin içinde bile bizden nefret edeni var sen neden bahsediyorsun? Adamların meşur sözde atasözleri varmış! Güyya bir türkün son yapacağı iş kardeşini arkadan hançerlemekmiş! Bu şerefsizler kimin kimi arkadan vurduğunu unutmuşlar galiba! Lawrence en sevdikleri kardeşleri!

Beyhan Baş

İnşaallah ama ben başka konuda anladım siyasi olarak yani Sözde Müslüman Suudiler in Filistinli kardeşlerimizin acılarını görmeyip İsrail'e destek vermesiyle alakalı bir eleştiri tepki vs söz konusu zannettim.
  • 2 Ay Önce

Boşnak

Bir İnci birinci.
  • 2 Ay Önce

Misafir

Söylenmek istenen şirket bazında hepsini aynı anda çalışıyoruz, bu konuda lideriz. Mesela Amerikan firmaları proje bazlı her biri köklü şirketler ve büyük projeleri var ama tek bir şirket tüm projeleri çalışmıyor. TUSAS'ın avantajı bu. Tusas'la çalışanlar tüm platformları entegre halde alacaklar.
  • 2 Ay Önce

Ahmet Emin Dağlar

MaşaAllah, nazar değmesin.
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Başpilot saçmalamış açıkçası söyledikleri komik
  • 2 Ay Önce

okkeş

saçmalamak sana bu kadar mı yakışmış

Dogan

Evet Vatani sevmeyince öyle oluyor acaba sen müslümanmisin degilsem şaşirmam Türk olabilme ihtimalinde yoktur bence

Istanbullu

Kardaş.... Senin de saçmalama hakkın var.

DELİ BİLİR

Ahmet tıpkı sizin gibi abd israil ingiliz alman aynısını söylüyordu sonra gerçeklerle yüzleşince hepsi başladılar beraber projeler yapalım demeye

dora

Ahmet diye güya yorumcu, çok haklısın ..

Tb2 anka 1tirilyon dolar bu milletin cebine koyanimi DURDURANINMI SAFINDASIN

KAAN Kizilema Anka3 akinci Tb3 hurkuş hurjet atak 129 agir atak helikopter ğökbeyağır helikopter
  • 2 Ay Önce

İstanbullu

 sen önce yazı yazmayı öğren, sonra konuşalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23