• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

IMF en büyük ekonomileri açıkladı! Türkiye kaçıncı sırada?

IMF en büyük ekonomileri açıkladı! Türkiye kaçıncı sırada?

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Millet

18 çok fazla be. İlk 10 girmeliyiz.
  • 2 Ay Önce

murat

2002 yılında Türkiye 21. sıradaydı.Mankurt olduğunuzu heryerde belli ediyorsunuz.Biraz araştırın,biraz okuyun.
  • 2 Ay Önce

kimsesiz yetim

benim ekonomimin kaçıncı sırada olduğunu soran yok
  • 2 Ay Önce

ABD

CHP gelirse birinci oluruz korkmayın ama sondan ama baştan
  • 2 Ay Önce

Abd li yorumcu

Sen git yine aldatma ve kandırma partisine oy at

vatandaşın sesi

üreten ekonomiyi değil faiz borsa ve döviz sarmalında olan bir ekonomi oldukça ülkemiz büyümeyecektir tefecilere gelince yüde 50 faiz veren çalışanlara gelince para yok diyen iktidara sesleniyorum üretim ekonomisi yerine faiz sarmalındabir ekonomiyi reddediyorum
  • 2 Ay Önce

vatandaş aaamet efendi olayı çözmüş kızlaaaağğrr.

yangelyatçı şark adamı;sen almanın çeyreği ol,ondan sonra adam diye ortaya çık,fetva ver.ilk önce kendin aynanın karşısında kendine bak herbokolog.

Kıl Adam

İnandınız mu bu habere? Sıralamada İsviçre'nin üzerindeyiz. Kıskan bizi İsviçre.
  • 2 Ay Önce

laf söyledi bal kabağı yurdum kıllısı.

sen bir isviçrelinin kaç çeyreğini ürettin kıllo..

oturduğun yerden osur osur diz ipe. cak cak cak.

kıllı davarotti;sen ilk önce bir isviçreli ile kendini kıyasla ondan sonra o isviçrelinin devleti ve toplumu ile devletini ve toplumunu kıyasla. isviçrelinin dilinde; devletin malı deniz yemeyen domuz diye bir laf var mı.??? sen ne verdin bu ülkeye lağımları doldurmaktan başka. kalkmış da aklınca idareye kılçık atıyor bilgisi yok,fikri çok yurdum insanı.yalnız cak cak cak.

Dertli

Bu sıralamayı imf yapmış, imf zaten bizi sevmiyor..Biz on sekiz olamayız, ilk ucteyiz hakkimizi yemişler, bu gavurdan başka ne beklenir ki....
  • 2 Ay Önce

sen fert olarak zaten bir nosun hatta dünyaya bedelsin

aklınca taş.... geçen mahlukat,senin gibi niteliksiz tembel disiplinsaiz hilekar saygısız hain varlıklar topluluğunun yeri 58.lik olmalı idi,gene iyi...

Vay vay

2002 de 17.siradaydik şimdi 18, olmuşuz
  • 2 Ay Önce

hll

bak bakalım kanada gibi üstü orman altı kömür petrol altın,abd si almanı ingilizi italyanı fransızı vs 2 asırlık sanayi ülkesi, rusyası bitmez tükenmez kaynaklar sahibi,çin, japon ve kore üretim makinası karınca gibi çalışanlar ülkesi,sen de laf ebeleri ülkesi. sen bir adım atarken onlar on adım atıyor.devler ligi burası... senin gibi salla başı al maaşı, 38 yaşında emekli olalımlar ülkesi değil onlar. kıllık ederken biraz utansanız.

döt döt

vay vay adlı klavye allamesi; önümüzdekilere şöyle bir bak,hemen hemen tamamı ya yer altı ve yer üstü zengini,yüz yıllık iki yüz yıllık sanayi ülkesi, devasa topraklara sahip ülkeler, daha önemlisi insanı senden kat kat fazla verimli çalışkan iş ve ticaret ahlakına sahip vergisini veren devletten ne kemirim değil devletime ne veririm diyen insanlar topluluğu. ilk önce onların insanına sonra o nursuz suratına bak,ondan sonra zırvala.

serezli.

ah asya rumuzlu kardeşim;insan münafık olunca,ruh hastası olunca o ruh hastası 74 yıllık psikomuhalif hastalıkla malul olunca işin bir tarafını görmez sadece domuzluk eder.türkiyenin şu son 22 yılda başına gelenler,içerden dışardan döviz saldırıları,ekonomik ve askeri gizli açık ambargolar,pandemi, ara malı ve hammadde tedarikindeki aksamalar,konteyner krizleri,geziler,15 temmuzlar,kapatma davaları,cumhuriyet mitingleri, mit krizleri, 17,25 aralıklar,bizi müteahhitlikten turizme en çok olumsuz yönde etkileyen ukrayna savaşı,kuraklıklar,orman yangınları ,türkiyenin altıda birini yıkan iki dev deprem ,bunun yanısıra pek çok orta boy deprem, savunmada yerliliğin % 80 lere çıkışı,yurt dışından içine terörün bitirilmesi konusunda yüz milyarların harcanması,bunların yanısıra ambulans dsayısından,yoğun bakım yatağına,yurt kapasitesinden havaalanı sayısına,osb sayısından fabrika sayısına,yangınlara rağmen orman alanı genilemesine,sağlık ve eğitim personeli sayısında milyonlara yakın atamalar,yüz yılda yapılamayacak devasa ulaşım ve bayındırlık eserleri, sayılamayacak engeller ve buna karşılık eser ve hizmetler....bunları bal gibi görüyorlar ve biliyorlar ama kalplerindeki hınzırlık bardağın dolu tarafını değil boş tarafını gösteriyor onlara. joe biden 2012 de obama nın yardımcısı iken erdoğana geçmiş olsun ziyaretine geldiğinde on yılda erdoğan türkiyeye her alanda 2 türkiye ilave etti demişti. o zxaman bunamamıştı ve erdoğan dostu değildi.bir takım ruh hastalarının putin sarayın adamı zırvaları misali sarayın adamıfilan da hiç değildi.22 yılda türkiyeye 5 türkiye ilave edildi. görene ,duyana.. içinde biraz insaf ve aklıselim olana..

senin gibi yangelyatçılar,tembeller sayesinde iyi gene

akit 3 gün önce bunu yazdın. bu herif de bu kusmuğu 3 önce gene attı. vay vay efendi sen vay vay olaraktan bir almanın fransızın japonun korelisin nesinin nesi kadar çalışkan,disiplinli,verimli ve iş ahlakı sahibisin.? önce aynaya bak,ondan sonra cevher yumurtla. işe gelince kıvır,dil ise kürek kadar.

ASYA

Vay Vay; Pandemi de 3 yıl hiç üretmeden Devlet Hükumet her kese baktı para akıttı, savaş çıktı Çin den ucuz mal girişi aksadı tüm dünya ekonomik krize girdi arkasından Deprem oldu 11 İl sıfırdan yenden kuruluyor ABD den kopuyoruz dolarlarını çekiyorlar Hazine altın stokluyor kötü günler için sınır dışında kol ordumuz savaş halinde savunma sanayisine destek veriliyor. tüm bunlar yüzünden ekonomi biraz sıkıntıda bunları görmeyip nankörlük yapmak ancak Fetöyö CHP ye DEM e Pkaka ya İsraillilere Batıya uygun davranışlar olur. Batının körüklediği Reis düşmanlı gözünüzü kör etti Emperyalistler kimi kötülüyorsa o iyidir kimi iyi gösteriyorsa o kötüdür bu kadar basit.

aman paşam neler keşfetmiş.

seninkiler 2028 de gelince 2. oluruz.vay vay mış.ulan 2 sene önce memleketin altıda biri yıkıldı.onu görmezden gelin.bu ülke ülke dışında sınırın 200 km. derinlerinde terörü önlüyor.sen briket karakollarda her hafta 30 ar 40 ar vatan evlatlarının şehit olduğu günlerde nerede idin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23