• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Fahrettin Koca görevden ayrılacak' diyen Cem Küçük, yerine gelecek ismi açıkladı: Olağanüstü bir şey olmazsa...

'Fahrettin Koca görevden ayrılacak' diyen Cem Küçük, yerine gelecek ismi açıkladı: Olağanüstü bir şey olmazsa...

40 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çektirsin Gitsin

Hiçbir devlet hastanesinden iki yıldır randevu alamadım. Emekli maaşımla açlıkla mücadele ederken binbeşyüz lira verip özele gidip rapor yenilettim.
  • 3 Ay Önce

külliyen yalan. trolün söylediği tamamen yalan..

nasıl randevu alamıyorsun. yalancının.............

Çelebi

Bu Cem Küçük hep erken ötüyor. Fahrettin Koca gider başkası gelir. Bunu sanki olumsuz birşey varmış gibi günler öncesinden yazmak nedir. Güya ilk ben biliyorum bilgicligi. Hiç yakışmıyor..
  • 3 Ay Önce

hll

cem küçüğün de kaşı gözü oynuyor.ekrem açıkelin faruk aksoyun yanına gitmesi yakındır. elimizde az adam var,onlar da firar hazırlığında. davayı sürdürmek zor,kolaya kaçmak varken.

Mehmet Enis Kılıç

Ne çabuk korona balasıyla fedakârca gecesini gündüzüne katarak başarılı bir şekilde mücadele etmiş başarısı sabit tescilli değerli bakanımızı çöpe attınız, bu ahde vefasızlık örneğidir.
  • 3 Ay Önce

fetösavar

hizmet etti adam gibi, dinlensin biraz, onun da hakkı var... düşünebiliyor musunuz, ekrem gibi birinin performansını, bir du bu bakanın... karşılaştırılması bile mümkün değil... akp kadrosu işte böyle.. iş yapma kapasiteleri karesi, küpü, on üssü mesabesinde chp.li en baba isimlerden... chp süt dökmüş gibi sesi soluğu kesildi, sözde yereldeki zaferden sonra.. tuhaf? biliyorlar ki, sadece sütü dökmekle kalmayacaklar, her yeri talan ve perişan edecekler... bakınız, kıyılar.... yıkma, tahribat, yok etme konusunda chp bir dünya markası... adamlar açılan emanet camilere bile bozuldu, daha ötesi var mı???
  • 3 Ay Önce

Busrzon

Bence sağlık bakanı görevden ayrılmak için çok geç bile kaldi... Hükümette en beceriksiz diğer bir bakanda ticaret bakanı ömer bolat bence
  • 3 Ay Önce

burak

yuh sana. Allah ından bul. ulan sen hangi ferasetinle bu adamları değerlendirebiliyorsun.

Said

. Çüşşşş

Enver Taşcı

Bir günde binlerce hastanın hastanelerde kabul edilerek tedavi edilmesi olağanüstü bir gelişmedir...Bu hizmeti getiren ve büyük bir başarı ile yaptıran hükümete ve bakana bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum... 1970 ve daha önceki sağlık hizmetlerinin ne kadar ilkel olduğunu biliyoruz ve bizzat yaşamış kişileriz.... Bu hizmeti bu gün Avrupa da belki birkaç ülkede görebiliriz.... Teşekkürler Sayın Sağlık Bakanımız ve Yetkilileri.....
  • 3 Ay Önce

Ergün

Dsö ye çok hizmet etti yorulmuştur tabi dinlensin biraz..!
  • 3 Ay Önce

nazmi

emrin olur tezekli.

Türkiye

Ayrıca milli eğitim bakanı ve maliye bakanı da istifa etsin inşallah
  • 3 Ay Önce

Mehmet Şimşek

Biri gider biri gelir düzen aynen devam eder. Kafa aynı kafa olduktan sonra ne değişecek. Milletin geçim derdi bunların umurunda mı.
  • 3 Ay Önce

Umuda

Umrunda Mehmet Şimşek, nereden anladın dersen; Yollar köprüler hızlı trenler hes ler ges ler hava alanları barajlar hastaneler köprüler atom santrali uçak tank füze helikopter iha siha petrol gaz madenler ar-ge ler üniversiteler arabalar say say bitmiyor işte bunları görünce anlıyorum ki bu kafa çok güzel bir kafa bu kafa Ülkeye çağ atlatıyor Ülkeyi bağımsızlaştırıyor vesayetlerden kurtarıyor tabi bunları yaparken Emperyalistler Ekonomik krizler çıkarıp engeller koyuyor bir de sizin gibi muhalifler algı yapıp paçadan çekiyor.

İ. Keskin

Ben tanımam etmem kendilerini ama hükümetin iki iş yapan bakanından biri kendileri. Pandeminin atlatılması, her türlü zorluğa rağmen depremdeki hizmetleri, TTB' nin yıpratma ve verilen hizmetleri küçük gösterme çabalarına, her türlü engellemeye ve hasta olmadığı halde randevu talebiyle sistemi kilitlemeye çalışanlara rağmen randevu düğümlerini çözen adam gibi adam. Ama belli ki adını verdiğinize göre görevden affını kafaya koymuşsunuz. Yazık. Yazık.
  • 3 Ay Önce

Zeynel

Ulan hıyanet içindesiniz israil hergün Gazze'ye bonba yağdıryo bütün bakznları görevde istifa etti veya slındı gıkı çıkmıyo bi bakan için gztsininyırtıyor bizim muhalefet varsa yoksa dedikodu
  • 3 Ay Önce

Osmanlı tokadı

Sağlık bakanı gerçekten adam gibi adam. Üzülürüm. Fakat şu Yusuf Tekin bey istifa etse inan edin 40 gün kırk gece göbek atarım.
  • 3 Ay Önce

Albatros

Seçimlerdeki düşük oy almanın faturasının birini sağlık bakanlığına kesildi. Buradan sayın Cumhurbaskanimiza sesleniyorum. Seçimlerde düşük oy almanizin temel sebeblerinin ben size bir halk olarak yazayım. 1) Göstere göstere gelen zamlar için hiç ama hiçbir önlem alınmaması. 3-5 tane zavallı memuru kontrol görevlendirilmesi tam bir toyatro.. Türkiye'de aklı başında olan biri bu yöntemin caydırıcı olmayacağını çok iyi bilir. 2) Milletin parasını hesapsız kitapsız bir sekilde hoyratça harcanmasi, Tasarruf. 3) Türkiye'deki belediyelerin hiç hesap verilebilir olmaması. Belediyerde dönen rüşvetin haddi hesabı yok. 4) Seçimlerde reklam adı altında yapılan reklam masraflari. 5) Günlük olaylarda mahkemelerin vermiş olduğu adaletsiz kararların toplum üzerindeki olumsuz etkileri. 6) Bitmek tükenmek bilmeyen herşeye vergi konmasi.. konan vergiler fakiri daha fakir yaptı. Daha çok Zengin olanlara ise..... Daha çok yzabilirim. Ama ana temel Sebep Herşeye zam yapılırken önümüzden geçen trene bakar gibi bakıldı. Ülke olağanüstü bir dönemden geçtiği için alınan önlemler de olağanüstü olmalıydı. Devlet varlığını bu para hirsizlarina ağır bir şekilde hissetirmeliydi. Bu şekilde zabıta memurları göndererek Milletin aklıyla alay eder gibi değil.... Saygılarımla....
  • 3 Ay Önce

Yıldırım

Fazla kaldı görevde işleyen sistemi çökertme yaptı. Randevu sistemi tam çalışmıyor randevu alınsa röntgene gün veriyor
  • 3 Ay Önce

Bir dost

Çok güzel bir haber Bakan bey hali hazırda tıkır tıkır işleyen mekanizmayı işlemez hale getirdi Ak parti ve reis ne ile övünüyordu yapılan sağlık sistemi ile sağolsun bakan bey bu argümanı mahvetti
  • 3 Ay Önce

Şuayip Sarıkaya

Biri gider biri gelir. Kuklalar değişir oyun devam eder. Cambaza bak cambaza oyunu. Oligarşik düzen devam edemez.
  • 3 Ay Önce

Kim

Bak Hüseyinin cevabına doğruyu söylersen kafayı yemiş derler yalakalık böyle işte ülke yangın yerine dönmüş bunların umurunda değil varsa yoksa yalakalık

Huseyin

kafayi yemissin sen

K Maraşlı

Millete küreselci siyonistlerin aşısını dayattın sonra çıktın küreselcilerin tiratyosu dedin bu milletin hangisi sana hakkını helal eder
  • 3 Ay Önce

Umuda

Pandemiyi dünyada en güzel idare eden Bakandı başka biri olsa yüz binlerce ölü verirdik ve Ülke ekonomik olarak batardı bırakın trollüğü nankörlüğü.

Arda Murat

LGBT ozgurlukculeri örtülü zengin hasekili bakan.. Seçimden sorumlu seçimi kaybedtiren bölgesel kadrolaşma başkan yardımcısı saltanat müptelası aj sakallar be zaman değişir..parti bitiyor..
  • 3 Ay Önce

Alï

Rabbim ondan razı olsun, bütün talihsizliklere imanla gõgus gerdi. Dinlensin biraz.
  • 3 Ay Önce

Biran

Yav bu ulkede ne kadar cok hain ne kadar cokfitne fesat insan var
  • 3 Ay Önce

İsmail

Eğer sağlık bakanı ayrılırsa yerine gelecek olan eski sağlık bakanı sayın Recep akdağ olsun çünki oda çok güzel işler yaptı.
  • 3 Ay Önce

derman

Recep akdağın doktorlara neler çektirdiğini bilemiyorsunuz. Ben doktor babasıyım. 'Rabbim ona gün yüzü göstermesin' bu çocukların hakkı burunlarından gelsin.

Sami Paşa

Nerde işinin hakkını veren adam varsa onu görevden aldılar. Yanlış yapıyorlar. Örnek mi? Mevlüt Çavuşoğlu, Murat Kurum, Ziya Selçuk, Melih Gökçek, Recep Altepe.
  • 3 Ay Önce

adalet

Çok Başarılı düzgün içten samimi kalender bir adamdı. Pandemi de Ülkeyi Büyük bir beladan kurtardı.
  • 3 Ay Önce

HARPUTİ

Zaten çoktan gitmeliydi.Salginda,küresel deccal çetesinin kaos planına uyarak ülkeyi batırdı.Getirdigi saçma sapan yasaklarla,küresel çetenin amacına hizmet etti ve ülkeyi ekonomik olarak yıkıma götürdü.Yetmedi, aşı lobisine de teslim oldu .Sadece doktorların bakanı idi, halkı hiç önemsemedi,potansiyel suçlu gördü.
  • 3 Ay Önce

Umuda

HARPUTİ bu kadar nankörlüğü genlerinden mi aldın sizleri ne ara bu hale getirdiler.

kayserili

avrupada ve dunyada olenleri gormedinmi? kormusun magradami yasadin?

Emekli

Cok bile durdu hepsi istifa etsin istemiyoruz
  • 3 Ay Önce

Umuda

CHP trolü Emekli açsın her halde kan şekerin düşmüş gene saçmalamışsın.

Zaza

Rize veya trabzonu ise haber doğrudur.
  • 3 Ay Önce

Ömer

Büyük hizmetler yaptı kan değişikliği iyi olur . Kabinede çoğu ayrılmalı . Taze bir güç gelmeli
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23