• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diamond Tema Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Muzaffer Tema’nın gayrimeşru oğlu mu?

Diamond Tema Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Muzaffer Tema’nın gayrimeşru oğlu mu?

81 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

jojo

burada isim vermeden hakaret, tehdit, kufur eden cakallara erkekseniz diamon tema ismiyle yazin yorumunuzu. hepiniz mahkemelik olursunuz. bakin ben isimle yaziyom : diamond tema zekidir diamond tema caliskandir diamond tema turkdur diamond tema aydinlikdir diamond tema sorgulayandir diamond tema delillerle ispatlayandir. feristahiniz gelse bazi sahih hadisleri hatta bazi ayetleri savunurken tel tel dokulursunuz.inandiginiz seyi deistler, ateistler, agnostikler ogretiyo sizlere ve kabullenemiyorsunuz halbuki hepsi islamin temel ve ana kaynaklarinda yaziyo.
  • 3 Ay Önce

jojo

arkadaslar bir sahih hadise gore seytan ZART diye osururmus. bakin dikkatinizi cekerim zort, dort, dirt fos, fisss diye degil. tabii bazi zayif rivayetlerde foss diye geciyo ama onlar zayif pek inanmayin zaten bu konuda bilmem ne ilahiyat profosoru bu konuda tez bile yazmiz, zamanin muceddidi zaten son noktayi koymus. yani konu onemli hafife almayin.ne demis atalarimiz bi Zart bi doktora bedeldir. sonuc olarak zartlatmak serbesdir.
  • 3 Ay Önce

tema

diamond tema dinleyin huzur bulun diamond tema ogrenin ufkunuz açilsin. kisaca zifiri garanlikdan cikmak istiyorsaniz diamond tema seyredin. gercekden yaa :)))
  • 3 Ay Önce

diamond candir

diamond tema kimseye iftira atmadi. buharide, tirmizede, muslimde sahih haidisi sadece okudu. okumak yasakmi.
  • 3 Ay Önce

kerem uzun

Çok iyi yav anasına babasına sallayın. Kim olduğunun ne önemi var? Söylediklerine cevap lütfen. Diyanet sitesinde o hadis. Adam hadis okudu saih kaynaktan. Tek bir hakareti yok. Okumaya karşı olan müslüman olur mu yav. Allah söylüyor okuyun mal olmayın, Yaradanın emri :) Ama yemiyor okusanız göreceksiniz çünkü.
  • 3 Ay Önce

Önemi yok

Yaptığına bakınca gayr-ı meşru olduğu ihtimali akla geliyor. Kimin gayr-ı meşrusu olduğunun pek de önemi yok. Yetmişlik bir ihtiyarla daha çocukken yatan birinden böyle bir çocuk beklenir zaten.
  • 3 Ay Önce

malum

kıl adam kendinden bahsediyorsun galiba.
  • 3 Ay Önce

Bakıyorumda

Kimse diyanete laf edemiyor yemiyor çünkü yemiyor ..Eyyy Münkirler bu ikiyuzluluk makamı rahat mı nasıl?
  • 3 Ay Önce

Yaşar

Babası da kendisi de 
  • 3 Ay Önce

BU ZÜMRE BİZİ SOYANIN ALLAH BELASINI VERSİN DİYO BUNLAR BATILININ HANGİ TEKNOLOJİSİNİ ALALIM DEDİ DUYAN VARMI

BU YAHUDİ GÖREVİNİ YAPIYO BUNA İNAN BATIDAKİ HAYATI YAŞAYAMIYANLARI BATILININ TEKNOLOJİSİNE SOYDURAN BUMU BUNAN İNANAÇIM EMEKLİ MAŞIMAZ DİYELERE HZ MUHAMMED DÜŞMANININ SİLAHINLAN SİLAHLAN İLİM ÇİNDEDEOLSA ONU AL ALİMİN MÜREKEBİ ŞEHİDİN KANINDAN ÜSTÜNDÜR DİYEN HZ MUHAMMEDİ DEDİKLERİNİ YAPAN 100TİRİLYON DOLARA HÜKMEDEN YAHUDİ AVRUPA ABD DİNLEDİ HERKEZ EN İYİ BİLDİĞİ KONUDA KONUŞUR İNANLARDA AYINI DÜŞÜNÜRKEN YOLUNUR
  • 3 Ay Önce

tete

yahudi degil agnostik bre cahil.

Şeyh Şamil bu

Biz ona gayrimeşru yani meşru deģil yani uygun değil gibi süslü kelimeler kullanmıyoruz.uz. Şunların isimlerine bir bakın temo miço tema manço minço. Hepsi yahudi dönmesi ermeni rum kuşları. Def edin bu ülkeden.
  • 3 Ay Önce

serdar

Kıl adam ispat edilecek bir durum yok.. Siyonist sistemin yetiştirdiği bu provakatörler inançlarımıza peygamberimize hakaret ediyor. Bu şarlatan avrupada meryem anamıza yada isaya aynisini söylese ne olur..adamı bitirirler..burda düşünce yok hakaret var.sarlatanlığın luzumu yok..neden kacıyor..cok yakında tüm siyonist usakları kaçacak delik arıyacaklar..
  • 3 Ay Önce

Metin Elanor

İşiniz gücünüz korku salmak. Kendi dininizi bile Diamend Tema sizden iyi biliyor.

Oğuz Han

Tam seviyenize göre bir haber yapmışsınız
  • 3 Ay Önce

Eyy yeniakitciler...yorumlarda mizin vetdiginiz HER KUFUR, HAKARET, AHLAKSIZLIGA SIZ DE ORTAKSINIZ PECETECISINIZ..gini

Farkinda misiniz
  • 3 Ay Önce

Ömer

tanımıyorsa soyadı niye temaymış ozaman, çamur atanlar önce kendilerine baksın, Ahir zaman Peygamberine dil uzatmak, sapıkların, gayri meşruların haddine değil. Peygamberimize dil uzatanların feci ölümünden ibret alsınlar
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Ülkenin 1/4'ünün soyadı YILMAZ. Akraba mı ilan edelim bunları?

Ercan

Kardeş sen soyadı senle aynı olan herkesi tanıyor musun,soyadı tema olan herkesi bu adamın babası mı ilan edeceğiz? Bu nasıl bir mantık siz bu zekayla bu yaşlara nasıl gelebiliyorsunuz hayret ediyorum :D

Ercan

Kardeşim günah değil mi siz nasıl Müslümansınız hiç Allah korkunuz da mı yok. Açın izleyin youtube kanalında 2 yıl öncesinden adamın annesiyle yayını var dümmmdüz tüm yaşadıklarını, Türkiye'ye nasıl geldiğini kadın anlatmış. 2 oğlu var ikisi doğduktan 7-8 yıl sonra Türkiye'ye gelmiş. Ve annesi şimdi Arnavutların ve Türklerin birbiriyle olan güzel bağlarıyla ilgili bir sürü belgesel çekip yayınlıyor, Çanakkale şehitliklerini geziyor, Arnavut kökenli gazilerin aileleriyle röportaj yapıyor. Kadın bize ve kendi ülkesine hizmet ediyor. Hiç mi öbür dünyadan korkunuz yok sizin, bir de Müslümanlığınızla övünürsünüz bir Müslüman olarak ben size hiç yakıştıramıyorum bunları. Çok günah çok, hak ehli olun bunun öbür dünyası var.
  • 3 Ay Önce

Vakit

Bir başka konu da haberi yapan kişi veya kişilerin isimleri açık bir şekilde verilmesi kanuni zorunlulukken Akit sayfalarında bu türden haberlerin hemen hemen hiçbirinde haberi yapan kişinin ismi verilmemekte...

Ali

Mimoza elezi muhtemelen sabetaisttir yani kripto yahudi
  • 3 Ay Önce

HESAP

BU YAHUDİ ARTIĞI ÜSTELİK TE KAFİR MÜSLÜMAN BİLE DEĞİL BUNLAR O ŞEREFSİZLİĞE NASIL CÜRET EDER GAYRİ MEŞRU OLDUĞU İÇİN Mİ ACABA
  • 3 Ay Önce

Al sana laik

Bu laikçilerin kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil. Her taraftan fırlatma fışkırıyor.
  • 3 Ay Önce

ata

ne olursa olsun, aşşağılık bir herif... adamın teki yasalarla suç olan teşhircikle ilgili yazılar yazmış... milattan önce... bugün işine son verilmiş .. ama tersi olsa. ilerici, aydın, laik, cumhuriyetçi.... böyle diye diye her kesimi cumhuriyet düşmanı yaptılar bir avuç chp seçkini....
  • 3 Ay Önce

Aklı Selim

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Azimli de bugün Diamond Tema Arnavut Ateistinin doğru söylediğini söyleyerek Hz. Peygamberi Ruh Hastası, Sapık ve Pedofili göstermiştir.
  • 3 Ay Önce

jojo

bir deist olarak o profu kiniyorum. olaylara tarihi bakmak gerekir. o zamanlar o arap yorelerinde kucuk cocuklarla evlenmek dogaldi. su konuda elestirebiliriz : keske Hz muhammet kucuk yasda evlemeyi yasaklasaydi

İbrahim Temo

Bu aziz milletin maddi ve manevi değerleriyle oynayanların alayı çift isimli,dönme Yahudi ve ermenilerdir, özellikle Selanik Yahudileri
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Saçmalamışsın. İki isimli diye kime gönderme yaptığını tahmin ediyorum. Korkudan açık yazamamışsın nedense

mesut

toplum için zararlı olan bu mahlukat gündeme gelebilmek için medya ya olta attı sizde yediniz ve 10 gündür gündemden düşürmediniz yazıklar olsun gümndemi meşkul eden medya maymunlarına
  • 3 Ay Önce

ĞP

bu zübbeye çocuğu diyorum ehli salibin kefere karşıma çıksan senin 
  • 3 Ay Önce

Yav he he amk

Yav he . Adam direkt buhariden referans veriyo ,konuştuğunuz hadislerin yarısından çoğu sahih i buhari'den zaten
  • 3 Ay Önce

Misafir

Gavuru uzakta aramiyacaksin, asil gavurlar içimizde
  • 3 Ay Önce

aaaaaaaaaa

Diamon'dun tek bir yanlışı yok dininiz eleştirilmeye açık. İnandığınız kaynaklardan bilgiler veriyor iftira diyorsunuz. Bu haberi yapan ve doğru olduğunu düşünen kişiler cehaletlerinde boğulabilirler.
  • 3 Ay Önce

Vatandaş

Adının ne olduğu belli olamyanin babası şüpheli olan bir züppe kalkmış araştırmadan peygambere pis dilini uzatıyor
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Adamın tezini çürütsene o zaman.

SVDH (Salak Vatandaşları Dövme Hizmeti)

adamın adı gayet belli ; dıamond, sen o 3 dklık hayatında ahmet mehmet ayşe dışında çok isim duymadın diye insanların isimlerini senin beklentilerine mi uyduracağız??

egeli

Hz. Peygamber hatta diğer peygamberler (Hz.İsa’nın doğumu hakkında Yahudilerin iftiraları) hakkında bu tip iftiralar her zaman atılmıştır. Efendimize ne iftiralar atıldı bu yeni değil ki! İftiranın en büyüğü vahyi red etmektir ve peygamberimizi yalancılıkla suçlamaktır aslında . Ancak iftiraya cevap hakaret ile karşılık vermek değildir. Bu müslümanları haklı pozisyondan haksız konuma düşürür. İslâmın tebliğ anlayışına ahlak anlayışına uygun değildir. Çünkü İslam insanlık tarihini hak ve batılın mücadelesi olarak görür. Peygamberler hakkın elçileridir. Yoksa müslümanların kafirlerden ne farkı kalır?! Müslüman din alimlerinin cevabı ilmi ve tarihi delillere dayanmak mecburiyetindedir. İftira kafirler için meşru bir yol olabilir ama müslümanlar için en büyük günahlardan biridir. İslâmın tebliğ anlayışı emri bil maruf nehyi anil münkerdir.
  • 3 Ay Önce

Özgür

Gayrimüslim kökenli ve ateist birinden din sorgulmayı öğrenen müslüman, önce dinini öğrenmeli. Peygamber ve Kur'an nasıl düşünmemizi istiyor, o düşünce sistemi öğrenilmeli, İslam sistemi öğrenilmeli. Sonra diğer konulara basit, mukni ve akli cevaplar bulunur. Bunun yolu, Risale-i nurdur.
  • 3 Ay Önce

Nadim Hatipoğulları

BU AŞAĞILIK MAHLUKATI HABER YAPIP MEŞHUR ETTİNİZ BU İNSANLIK VE İSLAM DÜŞMANI ŞEREF YOKSUNU KENDİNİ NE ZANNEDİYOR KİMDİR NEDİR DAHA YENİ DUYDUK BUNLAR ŞEYTANIN DÜNYA YÜZÜNDEKİ HİZMETÇİLERİ ŞEYTAN SEVER KİTAPSIZ ATEİST BU DA KENDİNİ BİLGİLİ SANIYOR SENDEN VE SENİN EN ÜSTÜN ZEKALI SANDIĞIN OKUYUPTA İNANDIĞIN TARAFLARININ DAHİ ELİNE SU DÖKEMEYECEK LİDERİNİZ ŞEYTAN BİLE İKİ CİHAN SERVERİNE YAKLAŞAMAZKEN EN UFAK BİR ZARAR VEREMEZKEN SİZ DİN CAHİLLERİMİ ZARAR VERECEK. OKUYUN KURANI ANLAYIN OKUYUN ALLAH CC RESULÜNÜN HAYATINI ANLAYIN BAKIN ENUFAK BİR ZERRE KADAR İNSANLARIN VE İNSANLIĞIN ZARARINA BİR ŞEY VARSA HAKLISINIZ DERİZ AMA ÖYLE KÖRÜ KÖRÜNE İKİ CİHAN SERVERİNE DİL UZATANIN SONU HİÇDE HAYIRLI OLMAZ.
  • 3 Ay Önce

Berat

Siyonist sıçanların, bu kadar kedilerin (sorsan da arslanlar ha) arasında öldüre öldüre, kıra döke, yaşaması normal mi? Birileri havlamaları etrafta kendini Arslan zanneden o kadar kedi var ki. Köpekler havlar çünkü meydan minik kediciklerle dolu.
  • 3 Ay Önce

Vatanperver

Peygamberimize iftira ve hakaretten idam edilmeli
  • 3 Ay Önce

Nası vatan 

YOK  yetmez ya bence direkt mancınıkla cehenneme fırlatalım

osmanlı kartalı

bu şerefsizin suçu değildir ama gayri meşru ilişkisi olan şerefsizlerden beklenir onun bunun çocuğu işte seküler chp böyle nesiller yetiştirmek istiyor kahrolsun kamalizm kahrolsun laisizm
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Yaşasın Kemalizm.

PUHAHAH OSMANLI MI KARTALI MI ????????????

Ulan o küftettiğin ,sevmediğin Mustafa Kemal ATATÜRK olmasa olmayacak ama hala o 3 kuruşluk beyninle laf söylüyorsun, yapma canim, yapma, hakikaten dışarıdan bakınca primat insan türlerini hatırlatıyorsunuz.

resat

manukyanın parasıyla desteklenen yeşilçamcıların ,koçkaçırması ürünü imiş demek ,
  • 3 Ay Önce

Bal

İddialar doğru olsun olmasın bu pi.in imalat hatası veled-i zîna takımından olduğu zaten besbelli. Destekleyip kanat gerenlerinde aynı maziye sahip olduklarıda aşikâr...
  • 3 Ay Önce

Katılıyorum

Aynen kardeşim. Çok doğru tespit yapmışsın genelde peygamberimize iftira atanların hepsi babası meçhul olan pi.lerden oluşmakta. Kendi yaraları var tabi ama biz yine müslümanlar olarak o pi.lerde suç bulmuyoruz böyle dünyaya gelmelerinde ama bari iftira atmasınlar kutaslımıza o pi.olar.

DNAcı geldiii hanıııımm !!

Bunlardan her şey beklenir KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL. Atalarımız ne demiş : Kendisi sırça köşkte oturan başkasının camına taş atmasın.Babalık mevzuuna gelince bir DNA karşılaştırmasına bakar.Böylece nesebi gayri sahih mi değil mi anlaşılır.Ne demişler dünyada en hakiki mürşit ilimdir
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Yav bunların isimleri ne Türk ne müslüman zamanında hangi ülkeden göç etti ise o ülkeye postalayın.
  • 3 Ay Önce

jojo

muhammet , mehmet abdullah da hiç turk ismi degil.

GERİZEKALI MAL İBNE SENİ

Ulan adam zaten sizin götlüğünüze dayanamadı gitti, Arnavutluk

Leyl....

Soyadi Tema diye filancanin oglu olmak zorunda degil.. Ancak yazdiklari ve anlattiklari maalesef yenir yutulur bir uslup degildir. Kimsenin dini inanc ve hurriyetlerin oldugu bir ulkede ki laiklik budur, böyle birtaraflara yaranacagim diye, özünden uzakla$arak kendini satmasi hic ho$ degildir! Boyle akilli, fikirli, Mert bir cocuk Islam Saflarinda yeralmalidir.. Denizler dalgalanmadan durulmaz! Biraz daha zamana ihtiyaci var. Dogru yolu bulacakdir..
  • 3 Ay Önce

YA BAŞINI OKUYUNCA YANLIŞIKLA BEĞENDİM 

YA BAŞINI OKUYUNCA YANLIŞIKLA BEĞENDİM 

Slm

Konuşması İslam karşıtı yada hakertse bunun maatabı din İşleri dir kanıtlarla ortaya çıkar. Sizde boş durmuyor kanıt yerine özel hayatını karalamaya başlamıssınız aslında islamı savunayım derken suç işliyorsunuz bunu bile bile yapabilmeniz bir yerlerden cesaret aldığınızın en açık kanıtı
  • 3 Ay Önce

Arif

Bilmediğiniz bir konu..
  • 3 Ay Önce

KARADAGLI

ARAMIZDAKI YEK FARK BIZIM KUTSAL KITABIMIZ" KURAN" KERIMDIR ONLARIN KUTSAL KITABI" NUTUK" EBEDI HAYATTA HANGI KITAPLA BIZI SORGUYA CEKECEKLER ??? OLUM KACINILMAZ ISTER DIAMONT OL ISTER O KENDINI BIR B.K ZANNEDEN KISILIGI BOZUK ZIRTO OL
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Saçmalamışsın. Acaba NUTUK okudun mu ? Hatta daha ciddi bir soru sorayım, hiç Kuran okudun mu?

Ahmet

İyide bütün bunlar doğru olsa bile Diamond Tema’nın bu konuda ne suçu olabilir? Puta tapan Azer Hz. İbrahime leke mi sürdü? Hz.Nuh’un karısı ve oğlu Hz.Nuh’a lekemi sürdüler? Öz amcası Ebu leheb Peygamber Efendimize lekemi sürdü? Bırakın bu mübarek soy günahsız şeyh efendi masallarını. Diamond Tema adlı kafirin deddiklerini aklınızı kullanarak çürütün tabi kullanacak aklınız kaldıysa yoksa üzerinize pislik yağdırılacak..
  • 3 Ay Önce

Klm

 Akit bir numara size güveniyoruz
  • 3 Ay Önce

B.and

yorumlarda sizi haklı görüyorum.Allah razı olsun.????????????????????????????????
  • 3 Ay Önce

Selim

Tartışma yaratan videoyu baştan sona kadar izledim. Kesinlikle hakaret yok. Adam diyanetin kitaplarında hatta hadislerde yazan bir gerçeği söylüyor. Ama maalesef sizin yaptığınız haberde diamond tema ya iftira var. Sırf soyadı aynı diye sanki elinizde DNA raporu varmış gibi adamın babasını tespit ettiniz. Bu gazeteyi her gün takip ediyordum ama bu son damla bardağı taşırdı. Sizin maalesef hem din hem de ahlak sorununuz var
  • 3 Ay Önce

müslüman mahallesinde gavur avukatlığı yapmayın

hadi len..işinize gelince öyle p.çi savunmak için böyle

ziyauddin sonmez

ne türk, nede müslüman olmayan bunlar, ülkemizde ecnebi kesim tarafından popüler edilip, sanatçı adıyla ahmaklara sunuluyor. müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar.
  • 3 Ay Önce

Ziya

Gayrı meşru çocuğu gayrı meşrudur yanı şerefsiz oğlu şerefsizdir alçaktır
  • 3 Ay Önce

kel

anasına sorsun? belki babası üvey babadır. DNA denen bir ilim dalı var.
  • 3 Ay Önce

puhaha

ilim dalı değil canım o, ona bilim deniyor, ilim sizin saçma masallarınızı anlatan disiplinin ismi

Misafir

Bunlar laik oldukları için bunlara göre her haram şeyler mübah Allah Celle celala,u şerlerinden korusun amin inşallah
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Biz Laik olmakla övünüyoruz.

içimizdeki heykelciler halen bu şerefsizi savunuyor...

yobaz laikler..heykelin önünde kıpırdamadan durunca kaparıyorlar,taşıyorlar

resat

şuanda durum gösteriyorki avrupa birliği bize girmiş, bunlarda ürünleri, zaqmanla bu ürünlerin sayısı nufusun genelinde yüzde ellileri aşınca o vakit ,biz avrupa birliğine giricez ,az kalmış ,
  • 3 Ay Önce

B.and

Bak Güzel çocuk , zaten sen ateist bir zatsın.Senin ne haddine Allah Resulune sataşmak. Cami duvarına işemekte nerden çıktı şimdi.Durduk yere sana neden namaz kılmiyon diyen mi oldu ? Sana neden oruç tutmuyon diyen mi oldu ?Senin derdin ne ?
  • 3 Ay Önce

Irfan

Hakkinda kesin bilginiz olmayan bir seyi burada yayinlamaniz dogru degil.iftira Allah katinda buyuk bir suc.Bu sahsin yaptigi yalan yanlis aciklamalar elbette cirkin.Ama muslumanlik onun gibi olmayi gerektirmez
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Peygamberimize (S.A.S.) laf atan mutlaka soyunda sopunda bir pislik vardır.
  • 3 Ay Önce

Salih tekin

Boşu boşuna yazmadım. Nede olsa ….. Bütün ..ler dinden nefret eder
  • 3 Ay Önce

semih

alayı gavur bunların ne idüğü belirsiz cibilliyetsizler
  • 3 Ay Önce

göreceksiniz, yanarak veya acı çekerek cehenneme gidecek.

Peygamber efendimize hakaret edenlere bakın. cezası bu dünyada veriliyor..Allah kendisine yapılanları ahirete bırakıyor.

Kıl Adam

Bir insanın düşüncelerini beğenmeyince hemen iftiraya başladınız. Kendi fikirlerinizle onun düşüncelerini alt etmeye çalışsanıza.
  • 3 Ay Önce

Misafir

Düsünce ve hakaret birmi oluyor????ülke malesef senin gibi geri zekali dolu

FİKRET GÜNAL

Bir insanın düşünceleri demişsin. Onun söylediği şeyler düşünce falan değil resmen hakaret bilip bilmeden sallamış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23