• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist İsrail her şeyi yerle bir etti! Nusayrat katliamı tanıkları dehşeti anlattı: Kıyameti yaşadık

Siyonist İsrail her şeyi yerle bir etti! Nusayrat katliamı tanıkları dehşeti anlattı: Kıyameti yaşadık

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Müslümanların en aciz durumda olanlarından bu kadar korkuyorlar

"İsrail askerlerinin rehineleri ele geçirdikten sonra bölgedeki tüm evleri yoğun şekilde bombaladığı, hareket eden ve etmeyen tüm araçları havaya uçurduğu ve takip edilmemek için de yollarda dev çukurlar açan bombalar attığı ortaya çıktı."
  • 3 Ay Önce

ALPARSLAN 1071

Hani abd gazze'ye insani yardım için kurmuştu o iskeleyi!!!...hani orası dünyadan gelen yardımların ulaşımı, yaralıların tahliyesi için kullanılacaktı!!!! Büyük şeytan abd !!! büyük şeytan ingiltere!!!! ikisinin çocuğu Müslümanların başbelası siyonist yahudi köpeklerin yurdu israil!!! siz ancak kendinizi kandırırsınız !!! siz Allah c.c. kandıramazsınız!!! siz dünyalıklar için debelenip duran şerefsizler haysiyetsizler topluluğusunuz!!!kendi hesabınıza göre hareket etmeye devam edin siz!!! Masumların silahsızların kadının çoluk çocuğun kanını içmeye devam edin siz !!! Elbette ki Allah c.c. de bir hesabı vardır!!! geçmiştekiler gibi sizde bu yaptıklarınızın karşılığını görecek cehennemin dibini boylayacaksınız inşallah!!! yaptığınız zulümlerin katliyamların şerefsizliklerin hesabını vereceksiniz Hak katında!!!! Çıkacak acısı aheste aheste!!!!!
  • 3 Ay Önce

Analiz

Bu zulum, bu iskence, bu hayvana bile layik gorulmeyen soykirimin vebali hepimizin ustunden bir silindir gibi gecerde, geriye ne bir ahimiz nede bir sanimiz kalir. Hz Nuhun cagrisina ,uymayanlar,Hz Yakuba kafa tutanlar, Hz Musaya komplo kuranlar,Hz Ibrahimi atese atanlar, Hz Yusufa musallat olanlar ve Hz Muhammed as binbir eziyeti reva gorenlerin sonuyla ayni olur sonumuz da bizi kimse kurtaramaz. Zalim toplaniyo anlasiyo ve katliyam yapiyo, bizimkiler toplaniyo, ayrisiyo, ekonomik anlasmalar imzaliyor ,yeyor iciyor sonra uc maymunu oynuyot. Hic kimse ama hic kimse ictenlikle ya Allah deyip yekinmiyor. Gorecelik,designere oynuyor. Tehlikede burda. Peygamberin ardinda Cihad,cihad,cihad diye bagiranlarin, cihad meydnina gidilirken caktirmadan, Sapa yollara donmeleri gibi, korkakca ve acizlik icinde,izzetsizce kacip sklaniyoruz. Neyazik...
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23