• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gözümüzün içine baka baka 'SOYKIRIM!' İsrail insanları diri diri yaktı!

Gözümüzün içine baka baka 'SOYKIRIM!' İsrail insanları diri diri yaktı!

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

.MEHMET GÜLSER

israilin kuruluşunda yardım eden herkes bu soykırıma ortak lanet olsun onlara
  • 3 Ay Önce

içimizdeki heykelciler halen bu şerefsizi savunuyor...

müslüman memleketinde bunlar oluyorsa..gavur ne yapmaz
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Bıçak kemiğe dayandı ona göre.
  • 4 Ay Önce

Emin Önentaşçı

İsrail savaş suçu işlemiştir.sivil çocuk demeden insanların üstüne yangın bombası atmıştır.ulusların kınamayla geçitirecekleri.bir konu olamaz.insan hakları gereği yapılmalı savaş suçudur..
  • 4 Ay Önce

Mesut Sarp

İngilizlerle birlikte Osmanlı askeri dedelerimizi arkadan vuran Araplara şimdi İsrail eliyle ceza veriliyor. Hadiyin Arap sevicileri ne duruyorsunuz bak İsrail azmış zavallı filistinlileri yok ediyor. Tüm Körfez ülkeleri bizim reizi dahi dinlemeyip hala paralarını Yahudi bankalarına yatırmakta. Sevin bakalım bu kalleş Arapları, nereye kadar sürecek.
  • 4 Ay Önce

Gazeteci

Orgazma seviyesinde sevinç. TIPKİ, HAMASIN BOZUK FÜZESİ, GAZZA da Hastahane havlusunu düştüğü gece gibi. E dangalaklar, bu yangının SEBEBİNİN, çadır kampında, HAMASIN SAKLADIGI MÜHİMADIN PATLAMASINDAN DOLAYI OLABİLECEGİNİ ANLATSANIZA. İŞTE HAMASIN EN ÇOK İSTEDİGİNİZ, EN ÇOK PROPAGANDASINI YELKEN AÇANLAR, ENİNDE sonunda, TERÖR ÖRGÜTÜ HAMASIN PROPAGANDA BORAZANI OLMAGA DEVAM EDİN.
  • 4 Ay Önce

Alihiracal

Allah belanı versin İsrail dua et arkanda Amerika var yoksa fişin cekilmisti bu sivillerin hesabı sorulacak senden
  • 4 Ay Önce

Nadim Hatipoğulları

ALLAHCC KAFİRLERE VE ONUN DESTEKÇİLERİNE FIRSAT VERMESİN AMİN İNANLAR OLARAK MÜSLÜMANLAR OLARAK İLİMDE İRFANDA BİLİMDE TEKNOLOJİDE ÇOK ÇALIŞMALIYIZ ÇOK ALLAHCC İSLAM ALEMİNE MÜSLÜMAN MİLLETLERE İNSANLIK ALEMİNE KÖTÜLÜKLER VE KÜFÜR KARŞISINDA BİRLİK VE BERABERLİK OLMAYI NASİP ETSİN AMİN.israile ve abd BELA İSTEMİYORUZ SADECE ALLAHCC BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN AMİN.
  • 4 Ay Önce

Emine yeni

Siyonist İsrail altın vuruşu yapacak .Kimyasal silah kullanacak tunellere ozaman görün katliya mı. Dünya 'da ki Yahudiler sizde güvende olmayacaksınız.
  • 4 Ay Önce

Polat

İlk basta bunu söyleyim bizim muslaman gördugumuz ülkeler korkak hepsi bosuna filistini devlet görcez diyolar americadan israilden siyonist ne derse onu yapiyolar sadece muhalefet var baska icraat yok zaten refah girdi misiri da vurucak yavas yavas bitircek sonra turkiyemize giriscek bu DECCAL DECCAL KİMSEYİ TANİMİYAN NETANYU ,BiDEN,talimat veriyor TRUP , ayni müsluman dusmani Sadece dua ediyoz kardeslerimiz icin ????????????????????????????????????????????????????
  • 4 Ay Önce

Osman AYDIN

O HADANIN BEDELI AĞIR OLACSK NETANYAHU ÖYLE MASUM SIVILLERI COCUKLARI BEBEKLERIOLDURECEKSIN YAKACAKSIN YIKACSKSIN SONUNDA HATAYIDI DIYECEKSIZ BE UTANMAZ ADAM SENDE HIÇMI SAVAŞ AHLAKI YOK ISRAIL BUKADAR ADI DEVLETMI BU NASIL INSANLIK INSANLARIN EVLERINI MSLLARINI CSNLARINI AL BEN SAVAŞIYORUM KIMINLEN SAVAŞIYORSUN KOTKAK BEBEKLEN SAVASIYORSUN SEN NASIL FIRAVUN TORUNUSUN
  • 4 Ay Önce

Menderes Çiftçi

Bu insanlık dışı katliamın tek sorumlusu abd ve başındaki bunak baydındır. Avrupa da onun şakşakcısı konumundadırlar. Çocuklar, kadınlar ve yaşlılar acımasızca yok edilirken gittiler gözüdönmüş israilli katilleri tebrik ettiler, şimdi ise sözde gözyaşı döküyorlar. İnananlar ve inanmayanlar içinde diğer bir alem var. Malesef katiller güruhuna karşı elimizden birşey gelmiyor. Allahım insanlıktan çıkmış şeytan emiklerini kahru perişan et. O sabilerin intikamını ancak sen alabilirsin.
  • 4 Ay Önce

Musa YILDIZ

Bu zulüm "şeytanı' bile ağlattı ALLAH KAHHAR İSMİYLE KAHREYLESİN.
  • 4 Ay Önce

Hasan ekşi

Sözde dekokrasi ve insan haklarının beşiği avrupa amerika vetüm insanlık neredesiniz böyle bir vahşet karşısında ses çıkaramıyacaksanız sıra size gelincemi haykıracaksınız inanın insanlığımdan utanıyorum her türlü tecrit karşısında her türlü ambargo altındabinlerce insan acımasızca hunharca gaddarca katlediliyor ve kimse buna dur demiyor yarabbim sen bizi helak eyleme insanlığımdan utanıyorum insanlığımdan utanıyorum ne ediyim elimden birtek bu geliyor
  • 4 Ay Önce

Orhan kaplanlıoğlu

TÜRK askeri İsraile müdahale etmeden bu katliamlar BİTMEZ REİS İZİN VERSE 1 TANE SİYONİST KALMAMAKSIZIN GEREKENİ YAPARIZ NE İNGİLİZ NE ABD BİZİ DURDURAMAZ
  • 4 Ay Önce

Orhan kaplanlıoğlu

Selanik yahudisi HAIFELİĞİ Kaldırdı tüm müslümanlar dağıldı YATTIĞIN YERDE RAHAT YÜZÜ GÖRME İNŞAALLAH tüm İslam ülke yöneticileri ya gizli Yahudi yada onların emrindeki KORKAKLAR
  • 4 Ay Önce

İ. Keskin

Araplar kendilerinden olmayan 'Osmanlı Halifesi' ne hürmetli olsalardı zaten Devleti Aliye yıkılmaz idi.

Yakup

Dünyadaki tüm siyonistleri öldürsem içim soğumaz hırsım geçmez
  • 4 Ay Önce

Yan, yıkıl, yok ol İTrail!!!

Aynı düşüncedeyiz! Hepsinden nefret ediyorum bu şeytanın …. En iyisi cehennemin en azgın, en harlı yerinde yansın. Yok olsunlar da insanlık bir nefes alsın! Vahşi, cani, barbar, vampir köpekler!!!!!!

Niyazi

Birleşmiş milletler bir işe yaramiyor herkes kendi blok gücünü kursun
  • 4 Ay Önce

Doğru mu??

Dün tv de bir haber vardı şok oldum. Daha 2 gün önce Turkiyeden marmaradan çıkan bir tanker gemi israile yakıt taşıdı diye. Hani biz ticareti sonlandirmişdık. Eğer bu haber doğruysa biz bu refah katliaminin neresindeyiz. Yetkililerden aciklama bekliyoruz.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Sözcü Cumhuriyet Halk TV Tele1 Flaş Yençağ ve şurekası söylediyse yalan haberdir inanma.

Karpuz 1995 tl

Recep Tayyip Erdoğan halleder..
  • 4 Ay Önce

Umuda

Merak etme 2028 de DEM ve ortağı CHP her işi halledecek İsraili bitirecek ABD ye Batıya rest çekip Emeklilere 50 bin lira maaş verecek. Eğer Suriye gibi bölünmez sağ kalırsak tabii.

fetösavar

bu katliamı bile müslümanlara yıkmak gibi bir özellikleri vardır bu alçaltılmış, gözden düşmüş sürünün... onların kitaplarında zina halinde bile yakalansan inkar et yazar... yani her şey olurlar ama suçlu asla... aynı saraybosnada pazar yeri katliamından sonra sırpların, müslümanlar kendilerini vuruyor dünya politikası için falan demeleri gibi...
  • 4 Ay Önce

Onlar yaktı

bizler öleeeee baktık
  • 4 Ay Önce

Ey insan nereye?

Sürekli katliama karşın kınamanın ötesine geçemeyen toplumlar Allâh'a nasıl hesap vereceksiniz? Kardeşlerimiz masumlar katledilirken FE EYNE TESHEBÜN?
  • 4 Ay Önce

Umuda

Araplar Çanakkale ve Kurtuluş savaşında bizi Maddi ve Manevi destekledi hala da Halkları destekliyor satılmış bir kaç yönetimleri hariç, beyninizi İsrail güzel yıkamış sizi Müslüman olduğu için Arap düşmanı yapmış bu Arap düşmanları İsrail le bir savaş olsa İsrail i destekler hale getirilmiş Mossad iyi çalışmış.Tarih kitaplarınızı Yahudiler yazdı haberiniz yok. Müslümanlığı önlemek için ırkçı Türklüğü alternatif olarak koydular Ziya Gökalp Kürttü

Abdullah

benim kardeşim çin zulmü altındaki uygurlardır, arab kardeşim yok.

İ. Keskin

Kaç ay oldu İsrail Filistinlilere soykırım yapıyor. Hamile kadın, bebek, çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden silahsız masum insanları yığınlar halinde kırıma uğratıyor. Gazze yerle bir. Spikerlerin ağızlarını yaya yaya 'Gazze ŞERİDİ' dedikleri kadim şehir artık yok. Ne Allah'tan bir umut, ne de Güney Afrikalılardan başka bir Allah'ın kulundan elle tutulur yardım görünüyor. Çok daraldık çok! Allah'ım merhametini Müslümana merhametini göster artık, ya Rabbi!
  • 4 Ay Önce

Abdullah

Sen kimsin ki senden korksun?
  • 4 Ay Önce

Adanalı ömer ulaş

Binlerce insanı katlet sonra bir kaç kişiyi cezalandır. Yahudi taktiği tıpkı Lahey gibi
  • 4 Ay Önce

OMUT

Eyyyy DÜNYANIN BÜTÜN İNSANLARI OTANIN....... BU KADAR MI İNSANLIK ÖLMÜŞ BU KADAR MI. ÖZELLİKLE BU ARAP VE DİYER MÜSLÜMAN ÜLKELERİ. HRİSTİYAN YAHUDİ BUDİST BÜTÜN KÜFFAR TEK BİR MİLLETTİR. BİR AVUÇ LANETLİ SİYONİST CANAVAR YAHUDİLER DÜNYAYI ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞMIŞLAR . BEN BAKMAKTAN OTANİYORUM . YAHU EN AZINDA TİCARET KESİN EYYY İMANSIZ AHLAKSIZ VİJDANSIZ ZALİM OTANMAZ LAR.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23