• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Türkiye'nin yerli S-400'ü! Menzilini duyan inanamadı

İşte Türkiye'nin yerli S-400'ü! Menzilini duyan inanamadı

47 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

MAŞALLAH maşallah

MAŞALLAH maşallah maşallah
  • 4 Ay Önce

Yuşa

Yerli s400 demişsiniz. S400 hava savunma sistemidir. Tayfun ise karadan karaya bir saldırı füzesi. Zaten TCG Anadolu ambifi gemisini de uçak gemisi diye millete yurtturdunuz. Artık gerçek haberler yapsanız ve doğru konuşsanız olmaz mı?
  • 4 Ay Önce

Umuda

Artık Kadir bile İnandı CHP liler de belki şimdi inanmıştır.
  • 4 Ay Önce

Ahmet Çelik

Amerikali 100 derse 99 la 101 arasıdır Alman 100 diyorsa 99.6 ile 100.4 arasıdır. Japon 100 diyorsa 99.9 ile 100.1 arasıdır. Türk 100 diyorsa 60 ile 140 arasıdır.
  • 4 Ay Önce

Osman Osmanlı

Bizim Türk milletine, bunları yapmak hiç önemli değil, özelliklerde gençlere, konser olsun,dans olsun , vanan neki olsa da ,olur olmasa da olur.
  • 4 Ay Önce

Doğan Reçber

Elhamdülillah
  • 4 Ay Önce

Sessiz Gerçekler

Ya siz s-400 ile Tayfun füzesinin aynı sinıf olmadığını bilmeyecek kadar cahil misiniz? Biri hava savunma füzesi diğeri taarruz füzesi.
  • 4 Ay Önce

Şakir Özlük

Rabbim inanan insanlara yardımcı olacak olursa, her şey olur, oku Atan elidir, hedefi vuran yüce Rabbimiz 'dir
  • 4 Ay Önce

Kirmizi cizgi

Faydası olmayan füzenin diye bir söz var ama devamını neyzen Tevfik tanıyanlar bilir
  • 4 Ay Önce

mor çizgi

füzenin faydası ne zaman belli olur,ruh hastası???

Bursalı

Tayfun balistik füze, s400 hava savunma sistemi.
  • 4 Ay Önce

Adem

Emeği geçenlerden Allah razı olsun...piyade tüfeğini yapamayan bir Türkiye'den nerelere geldik..bunu göremeyen gözler art niyetlidir...Allahım devletimize, ordumuza güç ve kuvvet versin....bir çivi çakandan Allah razı olsun...
  • 4 Ay Önce

marmaray

savunmada %20 yerlilikten %80 yerliliğe geldik. kimin haberi var.bir taraf cahil,bir taraf hain...anlat duvara.

A. Bulut

Bunlar super. Ancak, ulkede birlik ve beraberliğin saglanabilmsi için hangi metod ve plan uygulanacaksa, acele sağlanmalı. Kinin, nefretin, yerini sevgi ve kardeşligin, haksızliğın yerini adaletin, liyakatsizliğin yerini isin ehlinin, israfin yerini tasarrufun, devletin malının deniz mantığının yerini devletin malınin atesden gömlek olduğunun alması gerekir. Lutfen cok geç olmdan.
  • 4 Ay Önce

ayrımcılığın kaynağı öreden beri chp dir.

14 mayıs 1950 den beri chp nin bu millete ve bu milletin seçtiklerinin hepsine olan nefreti kini intikam duyguları rövanş ve devri sabık duyguları..işte ayrımcılığın kutuplaştırmanın temeli budur. bununla beraber kendileri o asırlık şeytani zeka ile başkalarını kutuplaştıran kendilerini de birleştiren diye sunarlar.

Ersever

Ülke savunmasına ve kalkınmasına katkıda bulunan herkesenten Allah razı olsun.
  • 4 Ay Önce

Barış

Edirneden fırlatıldığı takdirde kırım, ukraynanın güney batısı, hırvatistana kadar uzanan balkan bölgesi, italya ve yunanistan menzil dahilinde. Zannedersem bu ülkelerle bir sorunumuz yok. Neden edirne örneği. Misal yunanistanla Ilımlı hava yaratılmak isteniyorken neden süreç baltalanıyor. Yunanda Türk düşmanlığı yapan siyasetçi görünce burdan prim kasıyorlar diyoruz ama biz aynı taktiği niye yapıyoruz anlamış değilim.
  • 4 Ay Önce

ah biz saflar.

kardeş sen ne safsın.dünyada istanbul,ayasofya,izmir,orta ve batı anadolu üzerinde o tarihi emelleri olmayan bir tek yunanlı,rum var mıdır. sen bir kıbrıslı rum kadın gazetecinin rahmetli denktaş a ;sayın demnktaş, 2000 yıl sonra da olsa bu adanın tamamını sizden alacağız... sözünü duydun mu. sadece yunan ın megalo(megali) ideasının yanı sıra, hırvatın bulgarın sırbın sşlovenin gürcünün ermeninin velhasılı bütün komşularımızın birer büyük idealinden haberin var mı. bulgar 8 ay kaldığı çatalca için; ah çatalca yı unuttu mu. sen rus askerinin yeşilköy e (aya stefanos adlı rum köyü)kadar geldiğinin biliyor musun. zulüm 1453 te başladı diyenlerden haberin var mı..yunan efzun(evzon)askerlerinin beyaz eteklerindeki plilerin sayısını ve anlamını biliyor musun. sen iki kıta beş deniz;yunan ve anadolu yarımadaları,iyon,ege,marmara denizleri,akdeniz ve karadeniz) idealini duydun mu. sen nikos dendias ın ,(yunan eski dışişleri,şimdiki savunma bakanı),fener patrikhanesinde avrupanın en kalabalık köyü istanbulun muhtarı imamoğlu için konstantinopolis b.bel.başk.hitabını,onun da sükut ikraredan gelir kabili tebessümle geçiştirdiğini biliyor musun. yunanistanı AEK takımının adının asçılımını biliyor musun. ah biz saf türkler ah..

Vejo

Yunan senin düşmanın değil herhalde

meleknur

SİYASETTE HANGİ GÜÇLÜ PARTİLERİN VATAN İÇİN BİRLEŞMESİNİ BEKLİYORSUNUZ Kİ? ZATEN CHP DEM İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE? DEM İSE PKK NIN YANINDA? MİLLETİN OYLARIYLADA DEM HEM MECLİSTE? HEMDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINDA? BUNLARA KOLTUKLARI ABD LİLER VERMEDİ? TÜRKİYE VATANDAŞLARI VERDİ?
  • 4 Ay Önce

Cengiz Öz

Emeği geçen mühendisinden işcisine hepsini yürekten kutluyorum daha ileri istikametlere inşallah Allah yolunuzu açık etsin
  • 4 Ay Önce

Adem

Yaw koskoca gazete siniz bunun bir savunma fuzesi değil de taaruz fuzesi olduğunu ayırt edebilen birileri yokmu bu böyle değil doye''bir kişi yokmu aranızda, varsay ki, savunma fuzesi, o zaman savunma sistemi diyeceksn, sen her kot pantalona Levi"s mi diyorsun kimi le iş kimi Diesel vessayire oda öyle S400 bir marka, yaw gerçekten ilginç haber
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Saldırısız savunma olmaz.

hikmet

Füze teknolojimize destek olan Bürokrasi-Siyasi mecralardan, Kurumlarimizdan, Mühendislerimizden, Teknisyenlerimizden tutun Silah Teknolojimiz konusunda kim destek verip destekliyor ise ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. Günümüz dünyasinda Silahi masaya koymadan hicbir vicdani kararlar aldiramiyorsun.
  • 4 Ay Önce

yücel

 Tayfun füzesi taarruz füzesidir s400 ise savunma füzesidir ikisi birbiri ile kıyaslanamaz. s400 ile siperi kıyaslayabilirsiniz.
  • 4 Ay Önce

ne lüzum var icat çıkarmaya. uyu yavrum uyu ee ee

peki ne yapalım. vaz geçelim bu işlerden. ne güzeldi bu güne kadar heykel konser festival..ne lüzum var icat çıkarmaya desene.

hikmet

Sevgili Yücel Kardesim, sen aciklaman ile dogru tespit yapiyorsun, farkli kullanimi olan füzeler. 

İzzet

Askeri teknolojilerin dünyada geldikleri seviyeleri öğrenmeden yorum yapmak bizim en büyük açığımızdır. Savunma ve havacılık dergisi var. Em 5 silah dergisi var diğer bir sürü teknoloji dergileri var okumak lazım bilgi sahibi olmak lazım ki bilgi birikimimiz olsun. Bilgi olmadan kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Allah razı olsun çalışanlardan epey yol aldılar amenna Ama ne yaparsak yapalım dünyada eşi benzeri yok deme hastalığından kurtulmamız lazım. Daha aşmamız gereken çook yol var. Kahvehane köşelerinde ki gibi her konuda boş beleş yorum yapmak zaman ve nefes israfıdır. Ha nedir emeği geçenlere bir iki satırlık iyi dileklerini ve dualarını yazarak duygularını paylaş ama her konuda uzmanmış gibi konuşmak kendini bilenlere yakışmaz.
  • 4 Ay Önce

Başarı

Başarılar Türk milletinin ödülüdür devamının bekliyoruz Allah bu milleti yücelsin
  • 4 Ay Önce

Hayrettin

Bizim fuzeler belki 1 km giderse iyi
  • 4 Ay Önce

Vejo

Ah Hayrettin Ah sana ne diyeyim bilemiyorum ki

Hasan yeleç

Hayrettin bey adına yazık İsrail Yunanistan bunlardan birine git yol paran benden

üsküdarlı

rize ile sinop arası kaç km. dangalak. denemeden de haberin yok.zaten iha siha tiha hürkuş hürjet kaan tb2 atak vs vs yok.bunlar hayal,oyuncak,maket,resim. peki koca yunan ın uykuları neden kaçıyor. 3o küsur ülke türkiyeden savunma ürünleri alıyor.sana bir şey diyciim; 11 senede milyarın üzerinde geçiş yapılan marmaray diye bir şey olmadığını söyleyen öküzler var bizim üsküdarda. herifin kıçının 60 metre altından geçen trenlerden haberi yokmuşmuşmuş.aslında davarlar kimbilir şaç kere binmiştir de .. ama ah bu domuzluk ah bu domuzluk.

A.Kurt

Bunun için önce 700 km uzaya çıkmak gerek O kritik metalurji teknolojisini kazanmamız ve bir düzine uyduyu kendimiz o füzeleri yönlendirebilmek için üretebilmeliyiz yoksa iran gibi binlerce füze ve dronu boşa sallar dünyaya rezil oluruz Ama Türkiye bunu yapabilecek alt yapıya ulaştı sanırım tabi devlet sırrı gereği herşey açıklanmaz bu bir suçtur
  • 4 Ay Önce

Rumuz

 S400 nedir tayfun nedir 
  • 4 Ay Önce

la traviata

klasik müzik terimleri.

Tayfun Küçük

Allah 40.000 nasip etsin inşallah. Allah emeği geçenlerden razı olsun, ayaklarına taş değdirmesin.
  • 4 Ay Önce

Mehmet

S-400 ile Tayfunu mukayese esmekte ayrı bir cahillik. S-400 hava savunma füzesidir. Tayfun ise karasal hedefleri vuran karadan karaya balistik füzedir.
  • 4 Ay Önce

şener

eee.. ne yapalım. lüzum yok. kapatalım gitsin. gazetecinin yanlışını şusunu busunu yakaladınız diyelim..eee.. devletin başındakişler ne yaptıklarını bilmiyor mu. söyleyin. hiçbirini istemiyoruz deyin,lafı dolandırmayın.

hll

ee öyle böyle..hemen açık yakalama ve her şeyi inkar,her şeye çamur.. gazete cahil. bunlar var mı yok mu. savunma sanayiinde %20 yerlilikten, % 80 yerliliğe geldik mi gelmedik mi. ben tuzla piyade okulunda US ARMY damgalı kaşıklarla çorba içtim. şimdi kaşık yapmış mıyızdır dirsing.???? pilipinler atak helikopterleri aldı mı almadı mı. pakistan a savaş gemisi yapıyor muyuz yapmıyor muyuz. ekrem başkan yapmamış mı.. ooo neler neler kazandırdı. türkiyeye 22 yılda 5 türkiye ilave etti her alanda. yaşa son d. imparatoru ekrem başkan...

Umuda

Mehmet ezikliği candaşlığı bırak Başarıyı taktir et Yunanlı bile taktir ediyor. Demek ki sizin zihniyet iktidar olursa İsrailin ABD nin Ülkemi işgal etmesine gerek kalmayacak.

hasel

Menzil,en az,tüm Avrupayı kapsayacak şekle çıkarılmalıdır.
  • 4 Ay Önce

akif

akıl edilmemiş midir sence.???

ANADOLUDAŞ

Haberin başlığı ile içeriği uyuşmuyor!? S400 Hava savunma füzesi, Tayfun hava savunma füzesi değil...
  • 4 Ay Önce

eeee. çok bilmiş yurdum insanı.devlet senden aptal.

devleti yönetenler de yanlış ve lüzumsuz iş yapıyor mu sence. helen komşularınızı da üzüyor bu akapağ hogümatı...

hangi masal kitabındandı acaba..

yaniii,kısaca hiç birisii yook. yunan manyağının boşuna uykuları kaçıyooor. disenee.... hepsi andersen masallarından alınmış, yoksam ali baba ve 40 haramilerden mi,binbir gece masallarından mı. bilemedüümm.??

mehmet

barış zamanında silahını yapan devlet başkanı memleketini sevdiğinin ispatıdır. bu memleketi savunup düşmana karşı yapalan tüm işleri destekliyorum yapanları tebrik ediyorum
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23