• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa’da sokak köpeği yok! Çünkü?

Avrupa’da sokak köpeği yok! Çünkü?

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

m.n.

Türkiye'de sahipsiz köpek sayısı milyonlarla ifade ediliyor. Bu kadar köpeğin bir an önce kısırlaştırılması ve doğum kontrolüne alınması imkansız gibi bir şey. Matematik doğru olanı gösteriyor. Kısırlaştırılamayan ve sahiplendirilemeyenlerin uyutulmasından başka çare yok. Ya da vatandaş kendi çaresini bulmak zorunda kalacaktır.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Tipik CHP zihniyeti Köpeği İnsandan üstün tutuyorlar Filistindeki Katliama Muhalefetin hiç bir tepkisi yok TV lerinde Gazetelerinde Filistinden ya hiç bahsetmiyor ya küçük bir resim le 2 satır haber geçiyor ama Köpekler için sokaklara çıkıp gösteriler lobiler yapıyorlar bu Muhalefetle hiç bir sorunumuzu çözemeyiz.
  • 4 Ay Önce

CAN

EN KOMİĞİDE AVRUPAYI MAAŞLARDA ÖRNEK ALMAYIN DİYENLER, NE ÇABUK ALMAN ,AVRUPA ÖNERMELERDE BULUNUYORLAR..?
  • 4 Ay Önce

Umuda

Avrupalı yere çöp atmıyor bir birinin kuyusunu kazmıyor Muhalefeti proje üretip iktidara katkı veriyor Milli sanayi hamlesiyle dalga geçmiyor kendi İnancına kültürüne geleneğine insanına düşmanlık yapmıyor dürüst oluyor CHP trollüğü yapmıyor yalan söyleyip iftira atmıyor dürüstçe hakkıyla iş yapıyor kudurmuş Köpekleri de uyutuyor İnsanlara Köpeklerden daha çok değer veriyor işte bunun için Maaşları da senden yüksek oluyor.

fetösavar

bir insan hayatı dünya yüzeyindeki bütün köpeklerin toplamından daha değerlidir... hümanizm bunu gerektirir... başka konulara girmeye gerek yok... hayvan hakları falan için ilk önce deneysel tıp merkezlerine bi uğrayacaksınız, oradan da dooooğru kozmetik malzeme üretim labaratuvarlarına... hadi bakem... haa bu arada köfte, ciğer yiyip, lahmacun şu kadar diye kasmayacaksın... tarlada yetişmiyor o ciğer kebaplar...
  • 4 Ay Önce

Bu minnacık sorunun gereğinden fazla büyümesi içinde ayrıca çaba sağlayanlar var

İşin acı veren acıtan tarafı şu ki; insanlarla geçirmeyi bilmeyen iletişim özürlüler köpeklerle iletişim kurmaya çalışıyor...sonra aynı kategoriye giren diğerleri devreye girerek Türkiye'de koca bir problem çıkarıyor...tabiii bundan dan en çok kazançlı çıkanlar da hayvan bakım aksesuar ve mama lobileri ... Türkiye'yi bununla meşgul ediyorlar...
  • 4 Ay Önce

Osman AYDIN

UZAK DOĞU ULKELERINDE KÖPEK ETI YIYENLER VAR ORALARA GEMILERELE GONDERELIM BU SEKILDE BIR COZUM BULUNMUS OLUR
  • 4 Ay Önce

Cenk

Şehir cöplerinin dokuldugu yerlerde bu hayvanlar kısirlaştırilip tutulsa tel orgu orulup tutulsa uyutulmalarına gerek kalmaz
  • 4 Ay Önce

Hayrettin

 fotograf hindistan ve pakistandan. musluman ulkeleri
  • 4 Ay Önce

murat izgi

Ak parti pisirik ve ürkekce yine bu sorunuda büyütüyor sorun artık kronikleşti ve arsızlaştı bu hayvan perestlere  mamasi tüccarlara devlet olmanın gereğini yerine getirmeli gerekirse  mamasi fabrikasini kapatip italatida ek vergilerle kısmalı imkansız hale getirmeli.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Bu Muhalefet kafasıyla iş yapmak çok zor sivil toplum kuruluşlarını Patronları ABD yi AB yi kışkırtıp kredi notlarımızı düşürttürüyorlar Kılıçdar Bu Ülkeye yatırım yapılmaz demişti ABD de. Ota B.ka karşılar paçadan çekiyorlar çok güzel yalan algısı yapıyorlar Hükumette korkudan adım atmaya çekiniyor.

Objektif

Bilmiyorum.Biz vicdanlı akli selim bir milletiz . Saldırgan köpekler zaten sürekli şikayet ediliyor mercilere. Herkes sokağındaki, semtindeki köpekleri tanır. Ona göre tesbit edilip o saldırgan köpeklerin uyutulması gerekir .Diğer sakin gariban köpeklerin suçu yok dokunulmasın.Kurunun yanında yaş yanmasın. Ayrıca pitbull,dogo Arjantin denen köpekler de toplatılıp uyutulsun.Sahipleri sokağa çıkarıp gezdiremez böylece .
  • 4 Ay Önce

analist

Chp ve partizanları daha tehlikeli. Fikirsizce karar ve davranışları ülkemize çok zarar veriyor. Emperyalistlere alan açıyorlar.
  • 4 Ay Önce

misafir

Ekrem ,Özgür, fondaşlar, tiyatrocu soytarılar kesin inançlı sefil, cahil chpli inatçılar haberdeki yerlere staja gönderilsinler. Altı oklus Embesilus beyunsus lar böylece hayatın gerçeklerini görsünler.
  • 4 Ay Önce

Doğruya Doğru

Çin e Kore ye filan ihracatını yapar para da kazanırız. Hem de Gariplerin kursağına protein girer.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Avrupa da Köpekler 1 yıl içinde 65 kişiyi öldürse değil köpekleri sahiplerini bile uyuturlar.
  • 4 Ay Önce

Fikret Türk

Bizim köpekçiler gidip burada havladıkları gibi Avrupa dadanhavlasalar ya oradaki köpekler can taşımıyorlar mı acaba
  • 4 Ay Önce

Gültekin

BİR İNSANI DÜŞÜNÜN, ORMANDA TEMİZ HAVA YÜRÜYÜŞÜ YAPIYOR, KİMSE YOK KARŞISINA AYI ÇIKTI İNSANA SALDIRIRSA NE YAPMASI GEREKİR?, İKİ YOL VAR YA ÖLECEK, YADA ÖLMEMEK İÇİN ÖLDÜRECEK, BUNUN ÜÇÜNCÜSÜ YOK, MALUM ÇEVRELER NİÇİN HAYVAN HAKLARINI SULANDIRARAK, İNSANLARA ZARARLI HALE GETİRİYORLAR?
  • 4 Ay Önce

Kartalbey

Yok kardeşim, kanun taslak hali ile yasalaşırsa cumhur ittifakı 2028 seçimlerini unutsun. Avrupalı köpeği de uyutur kediyi de çünkü gavurda Müslüman ahlak, merhamet ve vicdanını aramak ve bulup görmek mümkün değil. Ama biz Müslümanız, bizde vicdan ve merhamet olmalı. Lakin bu taslağın neresinde vicdan ve merhamet var? Evet insan hayatı hayatından önce gelir bu nedenle uysal ve masum hayvanlar değil uyutulacaksa sadece saldırgan köpekler yakalanıp uyutulmalı. Toptancı anlayışa lanet olsun.
  • 4 Ay Önce

Takip

Bence kedilere dokunulmasın çünkü onlar şehirdeki fare popülasyonunu kontrol etmekteler...

Güreli

Köpekler 10 milyon, kimi diyor 30 milyon. Şimdi bu kadar köpeğin ne yapılacağını hükümet kara kara düşünüyor. Bu kadar ölümler, yaralanmalar, saldırılar karşısında bu köpeklerin zulümlerini görmeyen hükümet bıçak kemiğe dayanınca bir şeyler yapmaya karar vermiş. Hadi bakalım çıkın şimdi işin içinden, çıkabilirseniz.
  • 4 Ay Önce

fetösavar

direk ihracat... milli servet ne de olsa...

Umuda

Hükumet kaç yıldır CHP li Belediyelere önlem alın diyor Reise gıcıklarından inadına sokaklarda besliyorlar.

resat

bu durum gösteriyorki ,bizdeki batıperestler, taklitettikleri ,batıyı ,nemalanma hususunda örnek almıyorlar,efendilerindende bu konuda baskı yok ise uygulama bu milletin faydasınadır ,,demekoluyor,
  • 4 Ay Önce

Ziyaretçi

Tamamen petsop lobisinin hayvanseverlik dümeni ile rant kavgası olduğu söyleniyor ki mantıklı. Milyar dolarlık sektör oldu e bir numaralı müşteri belli. O giderse işler kesat diyecek onun için yaygara. Hayvanlqrı severiz ama insan öncelikli. Çözüm aramalı ama son raddede herşey insan için
  • 4 Ay Önce

hüseyin

81 il, 922 İlçe, 23.000 belde belediyesi yılda 100 ton mama alsa yılda enaz 2.400.000 ton Mama eder + Şahısların aldığı mamaları koyun. Bu satışın kesilmesini kim ister ?????

Seda

Sokak köpekleriyle parayla hayvan satan petshopların ilişkisi ne olabilir? Açar mısın biraz. Papağan gibi “rant, lobi” kelimelerini alakalı alakasız her konuya yapıştırıyosunuz. Bi de dış güçler de tam olsun.

Mehmet soylu

Ne zamana kadar uyutuluyor? Sokaktaki köpeklerin inanları tehdit ettiği doğrudur ve tedbir alınmalı ama ama köpekleri bu bedeli ödemeye sebep olanlar insanlar. Onlara yaptırım yok, uyutsak mı?
  • 4 Ay Önce

serhat

israil de bebek öldürüyor.birileride onu örnek alıp gösterse doğru olurmu?özellikle yöneticiler unutmasın yarın hakkın divanına varınca süleymandan hakkın alır karınca.insansak insani çözüm bulmalıyız
  • 4 Ay Önce

Misafir

O fotoğraf Avrupa'dan değil. Tabii siz bunu bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz. Siz busunuz!
  • 4 Ay Önce

yusuf

ben sizin yerinizde olsam bu gazeteyi okumam.Sözcü'den dışarı kafamı çıkarmam.

İ. Keskin

 Köpek itlafını güzelleye durun bu kanunu konuşulduğu şekliyle çıkarır ise Ak Parti barajın altına düşer. Benden demesi: 'En Az Bir Hayvanın SGK Güvenceli Hane Halkından Birey Sayılmasına Dair Kanun' çıkarın al sana %70 oy.
  • 4 Ay Önce

fetösavar

kardeş biz doyduk bu  muhabbetlerine... varsın yüzde doksan olsun farketmez... bu iş bitmeli... yeter... saçmalamayı da bi keselim diyoruz artık... hipnoz falan mı oldunuz... hertaraf uyuz  dolu... hiç mi acımıyorsunuz o köpeklerin aç bi ilaç orada burada acı çekmesine... ne biçim  sevgisi... alınır yedirilir,içirilir, acısız uyutulur... sen orda köfte lahmacun götür, bu burda karnı sırtına yapışmış, çaresiz... valla ne vicdan var bu köpekseverlerde inanılmaz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23