• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner Erdoğan'dan makam bekleyen o ismi açıkladı: AK Parti'ye ömrü boyunca oy vermedi

Mehmet Metiner Erdoğan'dan makam bekleyen o ismi açıkladı: AK Parti'ye ömrü boyunca oy vermedi

57 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Veli dal

İzmir İstanbul otoyol gidiş dönüş nerdeyse 2000TL olmuş
  • 4 Ay Önce

Çelebi

Sayın cumhurbaşkanımız lütfen size önerilen isimlerin istihbaratını yaptırın. İçimize menfaat için sızan veya sızmaya çalışan çok hainler var. Hatta fetöcüler bile var. Bunların ayrıştırılması lazım. Saygılarımla..
  • 4 Ay Önce

Fikret

Aydın Ayaydın gibi sol görüşlü nir insanın aday gösterilmesinin, Mansur Yavaş gibi sağ görüşlü olduğu düşünülen birinin chp den aday gösterilmesi arasında fark var mı.
  • 4 Ay Önce

Boşnak

Bir ümit aday gösterildi aydın ayaydın.
  • 4 Ay Önce

ahmet

Reis ne yapsın?AKP"de kimse kalmadıki.Bulabildiklerimiz bunlar.
  • 4 Ay Önce

ali malat

mevcutla yetinilmeliyapacak bir şey.

vatandaşın sesi

doğru söylüyor bu kafada olan müptezhellerle seçim kazanılamaz
  • 4 Ay Önce

Millet

Chp bize benzeyenleri aday gösterirken, biz de chp lileri aday gösterir olduk. Chp kitlesi tuvalet terliğine dahi oy verir ama bizim kitlemiz vermez. Bu böyle biline. Reis Ömer orarken gizli lehepleri buldu. Yazık vallahi yazık.
  • 4 Ay Önce

Emekli dost.

İşte bunlar kıripto Akparti düşmanları. . Parti bunlarla dolu. Bunlar temizlenmedikçe dava yürümez. Tayyip Erdoğan sevenleriyle yürüyor. Allah uzun ömürler versin, bunlara kalsa parti çoktan pırtı olurdu.
  • 4 Ay Önce

Aydın Ayaydın konu Akparti olunca kendine bile oy vermemiştir

Filancanın kızı, oğlu ve yakını olmanın dışında siyaseten hiç bir kıymeti harbiyesi olmayan, bırakınız dava şuurunu Reis’in davasından bile bi-haber hatta ona ters, kendi seçimi dışında Reis’e ve AK Parti’ye oy bile vermemiş vekillerle sahada kaybetmeye mahkum olursunuz elbet!...
  • 4 Ay Önce

kimi tavsiye ederdin çok bilmiş siyaset dehası ukala.

atatürkü aday gösterselerdi muğlanın tatlı hayatı muğlanın sekülerizmi muğlanın haşa taparcasına chp liliği karşısında kazanabilir mi idi. kaybetmeye mahkum olurmuşuz. oradan erdoğan olsa kazanamaz. binalı yıldırımın daha önce izmirden kaybını da düşün. sence kimi aday yapsaydık paşam. oradan onlar gibisi denendi o bile olmuyor. kenef terliği olsa odun olsa gene chp chp diyen bağnazlığa bağımlılığa biate ne yapılabilir.

Turan

Halkta olumsuz karşılığı olanları Genel Müdür, Bürokrat, Vali, Büyükelçi, Vekil, Bakan yapmadınız mı? Sadece birilerinin eşi olmak yetiyordu Genel Müdür, Vali olmaya! İnsanların inancı ile oynayanlar bakan oldu, şimdi de Büyükelçi... Kavağa çıkma mahareti göstermek sülale boyu vekil, sonra Büyükelçi olmaya bile yetiyor... Reis in hatırına Metiner bile susmuyorsa artık devir kapanmıştır!
  • 4 Ay Önce

sende kimin olumlu tavrı var paşam onları getirek.

nasıl da bildin. hepsi sana göre çöp öyle mi trol. ne yapsaz .yüz yıllık kemikleşmiş chp kadrolarından mı transfer yapak.devir kapanmışmış. chp 74 yıldır tek başına bir seçim kazanadı,iktidar olamadı.1973,77,89 ve 24 te birinci parti olma dışında.onun devrini bir türlü kapatamıyorsunuz.

2525

motorcu ne anlamıs sıyasetten getırıp mıletvekılı yaptınız.sıyaset demek halkının dusuncelerını fılllıyata dökmektır.motorcu gıbı nıce bakalcı ve manavcı aday oldu.netıce sıfır.
  • 4 Ay Önce

mecit

al halktan halktan işte. motorcu kimmiş. bay dümbelek. çeneniz açıldı. eh gün gündür.

Bozok

Bana chp li diyenin ağzı eğilir. Asla oy vermem.siz devlette akp yi destekleyen lerin emekliliğe zorlandığını. 365 gün akp ye ve oy verenlere küfredipde önemli görevlere atananları. Ben biliyorum. 2010 lu yıllardaki akp varmı. Şu an uygulanan tasarruf tedbirleri de saltanat araçları ile ilgili ne var. 20 kişinin ortak kullandığı servisler kaldırılıyor. Zengin süper kazanıyor her masrafını vergiden düşüyor. Sonra sen gözünü emekliye dikşyorsun bşr kilo peynir 400 kıyma 550 tl. Dün Türkiyede ki zenginlerin temsilcileri pakete destek açıkladı. Yazık yazık hemen benim gibi Vatan için canını verecek birini lekelemeyin. Akp bitmiştir mhp nin desteği ile zorla ayakta duruyor. Bu zengin politikası devam ederse sıfıra doğru gider. Üst dereceli orta dereceli amirler alt rütbeli müdürler siz saltanata devam edin edin. Bir araba yetmez hafta sonları çocuklarınızı kursa eşinizi çarşıya taşıyın. Garibanlara iş yerine gitmek için 3 araba değiştirsin. Ha ben servis kullanmam çünkü yaşım 70 e yakın. Adaletin olmadığı yerde aykırı sesler yükselir. Yazdıklarımın neresi doğru değil kendi kurdukları kooparatif mağazaları bile ötekilerden çok zam yapıyor. Pahalılıkta mücadele laflamı oluyor Bozoklu Bozok.
  • 4 Ay Önce

vhp

bozoklu tezek,, say say.chp 1950 den beri dört kıpırtı dışında nal topluyor. neden ona bitmiştir fetvası buyurmuyorsun. hemen bitmiştir. iyi o zaman gelsin 80 ler 90 lar. kına yak ve bu günleri mumla ara. chp dipçiği sopası copu zulmü zamanı geldi geçiyor. ihtiyarlar öldüler unuttular gençler zaten ak parti zamanında ne kadar ağlanırsa ağlansın artan ve layık olmadığınız konforun keyfi içinde. layıkınızın chp olduğuna kesin katılıyorum. sen o zaman gör memur sultasını yüz yıllık memur partisinin milleti sinek gibi ezmesini,beyninde tuz öğütmesini. her halde ilk önce de camiden kuran kurslarından ezandan başörtüsünden ihl den başlarlar. zaten sizin de en büyük derdiniz onlar değil mi.

H.br

Hey gidi metiner hey, ömrünü davaya harcayan ve halen ödün vermeyen bizler, ortada ve yukarda görev alıp hiç bir katkısı olmayan damatlar, evlatlar bürokraside harcadıkları gibi, hiç bir maharet ve eğitimi olmayan kof insanları bize tercih ettiler. 31 Mart herkesin sıfatını ortaya döktü. Yine üzülen, yine ağlayan bizler olduk. Haken aymazlıklar devam ediyor.
  • 4 Ay Önce

hll

hiç bir katkısı bulunmayan damatlar kim. berat bey iyi bir baskan değil mi idi. meral hasnımın damat damat damat yaygaralarına kurban gitti. selçuk bey ailesi ile birlikte yirmi tırnağı ile yükselen bu ülkeye yüz yıldır görmediği teknoloji katkılarında bulunan bir insan ve devletten bir kuruş yardım katkı avantaj kabul etmeyen bir kişi bir aile. uçuşa geçtiniz,başladık birbirimizi kemirmeye. chp lilerden bakın ibret alın ölesiye bağlılık toz kondurmama.

Misafir

Sayın Metiner! Samimiyetinizden çok çok önemli değerlendirmeleri ve olayları göremiyor ve eksik / yanlış değerlendiriyorsunuz. Kör göze sokar gibi; yandaşlara tayin / atama, kadın hakları diye diye erkekleri yok sayma, Tokat'tan İstanbul'a transfer erkek düşmanı saygısız (Ö. Zengin) kadının etki ve yetkisinin devamı, Kadem’in ilga/fesih (başta Emine hanım ve ... ) Tv lerden / kamuoyundan uzak olması gerekirken... maaşlardaki dengesizliklerin düzeltilmesi... Adaletin yetersiz ve acziyeti... gibi konular üst / ön sıralamalarda olmalı... Yoksa birkaç konu ile kendinizi boşuna üzer hem de boşuna tükenirsiniz. Korkmadan mert, cesur ve gerçekçi olun.
  • 4 Ay Önce

HARPUTİ

Metiner, Külünk ve Şamil Tayyar aslan gibi doğruları söyleyen 3 dava adamı.Allah CC.onlardan ve onun gibilerden razı olsun.Sadece sofu mu,nice holding patronları ve çocuklarını da unutmayın.Sandiga bile gitmeye tenezzül etmezler.
  • 4 Ay Önce

müsafir

Ak partinin bursa belediye adayından kaybetti
  • 4 Ay Önce

hulusi

neden canım. eser ve hizmetleri az mı idi. şimdiki ne tüy dikecek bakalım. başladı ilk günden akraba yandaşı doldurmaya ilk işleri zaten kendilerinden olmayanı kovmak sonra yandaşı doldurmak satma yağma cep doldurma göz boyama eskileri kötüleme bir taraftan da onların yaptıklarına çökme.kimi aday lütfederdiniz akapağdan paşam...

Mustafa

Memleket te seçecek ve seçilecek adam kalmamiş bu adaylar onun için çıkıyor
  • 4 Ay Önce

aman da breh breh.mustabey konuuuuşşş...

sen varsın ya dümbelekowich...

Osmanli

Senden olmayan senin gibi yanmaz. Yanmış gibi gösterir içine girer seni yakar.
  • 4 Ay Önce

kimi koysan boş. onlar odunu koysa başarı kesin orad

orada bizim gibiden olanın şansı o kadar da olmazdı. tatlı sekülerizmin chp kalelerinden şansımız sıfır.onlar haşa tapmış o chp ye. iflahı mümkün değil.

kimi koysan boş. onlar odunu koysa başarı kesin orad

orada bizim gibiden olanın şansı o kadar da olmazdı. tatlı sekülerizmin chp kalelerinden şansımız sıfır.onlar haşa tapmış o chp ye. iflahı mümkün değil.

Cenk Cemil

Yav, ne yani AKP'ye oy verince oy verenlerin başı göğe mi değiyor ? Bu nasıl bir kafa yapısı ?
  • 4 Ay Önce

hayri.

sen chp nin asırlık bağnazlığına mı benzettin. chp li olmadığını bir bankada askeri birlikte hastanede okulda şirkette devlet dairesinde açıkla bakayım. kendinizin oduna,kavanoz kapağına, kenef terliğine rey verme sapıklığınıza ne diyorsun. ha bu tanımlar da sizinkilerin onu da söyleyek. chp ye ya da ip e verince adamdan sayılır mıyım söyle, öyle yapıciim bundan soona..

Vahap Kalyoncu

Ak partide olanı anlamak imkansız gibi bir kurum kendi ayağına böyle nasıl sıkar.
  • 4 Ay Önce

ömer

chp de olunca parti içi demokrasi,hoşgörü vs olur da.

Mustafa Bayır

Sn Metiner çok doğru bir yere parmak basmışsınız onun bunun hatırı için aday yapılanlar dava şuuru olmayanlar bu partiyi bu hale getirdi.Çok şeyler yazabilirim ama yeri değil genel merkezde bir kaç tanıdığın varsa aday da olursun milletvekilide olursun, hiç kimse bu adamın tabanı varmı dava şuuru varmı diye soran yok REİSİN önüne allayıp pullayıp götürüyorlar sonra niye kaybettik diyorlar faturayı da partiye kesiyorlar önce bu ahbap çavuş ilişkisinden kurtulmamız lazım adam aday olmuş vatandaşın elini sıkıyor ondan sonra ıslak mendille elini siliyor bunlarla seçim kazanılırmı.Allah sonumuzu hayır etsin.
  • 4 Ay Önce

kerim

o ıslak mendille elini silenler chp liler canım. milletin evine pabuçla giren, elini mendille silen. saptırmayalım. hatta chp lilerin kendi içlerinde tamimleri var,halka o sahte şirinlikleri konusunda..

Bozok

Sayın vekil biz 20 yıldır verdik ne oldu. Akp zengin lerin ve tüsiad ın çizgisine geldi ve tüsiad artık açıklama yapmıyor gördüğünüz gibi onlar aleyhine vergi falan olmadığı için destekliyor. Kılıçdar oğlu 5 yıl önce Türkiye yöneyilemiyor deyince hasta oluyordum maalesef yönetilemiyornuş. C. Başkanı o kadar prestij kaybetti ki şu an secime katılsın yüzde 30 alamaz. Bir akp li.
  • 4 Ay Önce

urumelli.hadi bakalım.

essahtan mı bunlar akpli... sen sahiden ak partili misin.bir defa bu tanımı öbürleri kullanır. ne zaman tüsiad ak partiyi sever oldu. fazla saldırmayınca bu da bizim suçumuz öyle mi. chp ile on yıllardır kolkolalar chp ye laf yok.türkiye chp nin bürokrasideki yüz yıllık hakimiyetine rağmen oldukça iyi yönetildi. 22 yılda her alanda türkiyeye 5 türkiye ilave edildi.bunu dünya görüyor.sen görme.gezi,15 temmuz,kapatma davaları,cumhuriyet mitingleri,döviz manipülasyonları,mit krizi , yargı darbeleri,suikast teşebbüsleri, dev depremler, bizi pek çok bakımdan olumsuz etkileyen rus ukrayna savaşı,pandemi daha neler neler. vesayetin gölgesi,ikl beş yıl sezerin her şeyi engellemesi neler.başka ülke olsa hayatta ayağa kalkamazdı.ha sana demirel in bir lafını söyleyeyim. ver yiyelimci şark toplumumuzu kastederek; türkiye yönetilmez,idare edilir...

Ahsen

Başkan yapamazsak bile. "Parti sözcüsü " de yapmazmıyız. Bakan da yaparız...
  • 4 Ay Önce

kel

Reisim! Türkiye'de adam mı yoktu da, bunlara kaldınız. Yanlış ata oynayan, yaya kalırmış.
  • 4 Ay Önce

İ. Keskin

Metiner Bey, hepsi benim, kimseye vermem der gibisiniz. Alın hepsi de sizin olsun diyesi de gelmiyor değil insanın! Bizden başka kimse Ak Partiyi savunamaz görüntüsü ve hissi uyandıranlar takımı yüzünden insanlar antipati duymaya başladı ve seçim sonucu biraz da bu sebepten böyle oldu.
  • 4 Ay Önce

Ömer

Ak partinin vahim hataları , hem ekonomide hem yerel seçimde aday yanlışları , yanlış propaganda say say bitmez . Emekliye reva görülen kuşa dönmüş maaşı , eyt fahiş hatası , velhasılı şimdi toparlamaya çalışılıyor da artık çok zor . Gidişat iyi değil . Endişem gelecek seçimde C başkanlığının aynı belediyeler gibi altın tepside sunulması . Yazık olacak ülkeye , Ak parti toparlanır mı göreceğiz . Maalesef zor görüyorum inşallah yanılırım .
  • 4 Ay Önce

Hüseyin

Mehmet by sizlere katılıyorum. Malesef halkta hiç bir karşılığı olmayanlar hak etmediği yerde. Deniliyor ki her şeyi Reis bilemez ki. Evet doğrudur. O zaman en yakınında bu işlerden sorumlu olanlar bu işlere imza atıyor. Bu da demektir ki en yakında olup falan işlerden sorumlu kimseler bu hataları yaptırıyor. Tamam bu da olabilir. Ama kaç daha böyle olacak. Her halde tası tarağı toplayınca. O zaman yazık bu millete. Güvendiği dağlara kar yağmış.
  • 4 Ay Önce

Görüş

Hiç değilse adamın Muğla gibi bir derdi var. Ya tek derdi çıkar olanlar.
  • 4 Ay Önce

Fikret Türk

Ya tarihte söylenmiş bir deyim in tecessüs etmiş hali onlar yakınlarına aldıkları düşmanlar dost olmadı ama uzaklaştırdıkları dostları kaybettiler ve yıkılmaları mukadder oldu burada reis e acırım diğerleri zaten ne olduğunu bilemediğimiz eşhas
  • 4 Ay Önce

Milletvekilleri çalışsaydı sonuç böyle olmazdı

sırf makam için Ak parti ile ilgisi millet ile ilgisi olmayan çok sayıda milletvekili var bunlar partiden atılmalı eğer çalışsalarsı CHPKK kazanmazdı!
  • 4 Ay Önce

Keremoviç

Bende çok şaşırmıştım zaten adına görünce aydın ayaydın ben bildi bileli CHP li zaten REİS bazen hata yapmaya başladı sanki hiç AKP li yokmuş gibi bir CHP li akp den aday gösterilir mi yahu
  • 4 Ay Önce

vitrin diye bir şeyi unuttuk biz metiner.seni koyaydık orada.

kızı da ak partiden milletvekili değil mi bu beyin. muğla gibi bir yerden seni mi aday gösterseydiler metinerciğim. mıntıkanın özelliğine binaen okur böyle şeyler.biz biraz da bıyıklı,amele sakallı kara suratlı kasaba esnafı sıfatlı adaylar yüzünden kaybediyoruz bazı yerlerde. bak öbür tarafa matruş,cillop gibi tipler.yeni yetişen adidas/nike/samsung/lc waikiki nesli kime rey verir sence.1960 da abd de adı duyulmadık j f kennedy nin başkan eisenhower in yardımcılığını yapmış,isim, vizyon ve tecrübe sahibi r. nixon u nasıl yendiğini biliyor musun sen.kamuoyu araştırmaları sonucuna göre daha yakışıklı genç dinamik ve umut verci oluşu... arif olanlara... sadece eser hizmet vs geçiniz onları... yaş sınırını chp ye armağan olsun diye 18 indiren bizler onların kimlere hangi tiplere hangi kategoriye rey vereceğini de biraz düşünse idik.2019 da beylikdüzü prensinin eser ve hizmet adamına karşı zaferinde en büyük etken ne idi.????AKİT ONAY ....BİRAZ CESARET VE HAKİKAT....
  • 4 Ay Önce

ali malat

memetağam iyiki vermemiş.biz verdikte ne oldu bizi soğana muhtaç ettiniz.artık anlayın 31 martda sülüsünü kestik hadi uğurlar olsun.işte anabın son durumu gibi oldunuz.haydin geri dönmemek üzere yolunuz açık olsun.
  • 4 Ay Önce

HESAP

reisin de zaten bu hatalarından dolayı bu hataları da bilerek yaptı kendisine oy vermeyeceklere şirin gözükmek hala anlayamadı o güruh islam ve müslüman düşmanıdır her ne yaparsan yap oy vermez evet devlette ki kadroların çoğunuda reis düşmanları kaptı yada onların referans oldukları kaptı vede reisin kuyusunu kazdılar kazıyorlar kendi düşen ağlamaz o zaman istemeyetrekte olsa reise güle güle evet olan 25 yıldır dişiyle tırnağıyla mücadele veren masuma oldu
  • 4 Ay Önce

Mert kaya

Kardesce uyarı oğul erbakani yağlayın bağlayın yanınıza çekin....eden bulur oluyo refahı akp bitidi yeniden refah da ak partiyi aynisi olacak...
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Ağzına saglik Metiner çok haklı.MANISA da aynı olayı yaşıyor. Sıradan bir çiftciyi/İşçiyi/Düz bir memuru aday gostersin yüzde 50 oy alır.Bilmemkimin oğlu/Sanat ı vs aday gösterirse yüzde 20 dahi alamaz.
  • 4 Ay Önce

İsmail Gülşen

Mehmet Metiner doğru söylüyor akparti diye bir parti kalmadı zaten hepsi toplama menfaatçiler topluluğu reisede dünya lideri dünya lideri dediler oda bunları gerçek sandı Türkiye başı boş kaldı sıfır yönetim
  • 4 Ay Önce

diyarbakırlı

Bu konuda Metiner abimize yerden göğe kadar hak veriyorum.
  • 4 Ay Önce

Okur

Akpartiye kufur eden isini yaptiriyor. Gonulluler ise isini yaptirmak icin menfaat icabi akp li olanlarin referansiyla islerini halletmeye calisiyor.
  • 4 Ay Önce

ASABI

Doğru ya ne denir Doğru doğrudur
  • 4 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Mehmet Metiner kardeşime teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Aydın Ayaydın Bu herif neden belediye başkan adayı yapıldı ki? Ben eminim bu adam Muğla'da kazanmak için pek fazla kendisini yormamıştır. Adam zengin Kapısında bağlı bir domuzu eksik. Kim onu Reisi cumhura tavsiye etti? O tavsiye eden şahsı bence falakaya yatırmak lazım. Veyahut da seçimi kaybettiği için mükafat olarak Aydın Ayaydını bakan yapmak lazım (!) Osmanlı'nın son zamanlarında aydın denilen adamlar sofrada domuz eti yerken kendi aralarında Fransızca konuşuyorlarmış. Bizim AK Parti'nin aydınları acaba nasıl?
  • 4 Ay Önce

DRSNN

REİSİN YANINDAKİ SOSYAL BASINDA YAZILANLAR DERHAL GÖREVDEN ALINMALI İŞİN SONU BK GİDİYOR MİLLET İÇİN İÇİN BU ADAMLARA KAYNIYOR BÜLENT ARCIN OĞLU NASIL VEKİL OLUR HESABI AYDIN AYAYDIN NASIL ADAY OLUR
  • 4 Ay Önce

bence yerle secimler

sayın reis yerelde kaybetmeniz bence hayırlısı oldu artık yerel secimleri kazananlar düşünsün siz devlet işlerine bakarsınız yereli artık chp düşünsün .partide bazen değişiklik güzel olur bir söz gibi mekan değiştirmekte ferahlık vardır .kaybeden yerlerin il ve ilçe baskanları hatta sayın bakanlarıda değiştirin koltukların kimsye baki kalmadığını öğrenmiş olurlar.biz size hükümette 5 yıl süre verdik calısmmaya devam
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23