• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı, Türkiye'yi işgal planı organizasyonuna katılan o Türk vatandaşını açıkladı! Duyan çılgına dönecek

Cihat Yaycı, Türkiye'yi işgal planı organizasyonuna katılan o Türk vatandaşını açıkladı! Duyan çılgına dönecek

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gül

Yok artık ben hiç bir siyasetçiye güvenmiyorum. Pasamizin da dediği gibi hep geri adım hep geri!
  • 4 Ay Önce

Bartelemeos nerde yaşadığının farkına varmalı

Ayasofya da açılan Yunan bayrağı iyice şımartmış bunları
  • 4 Ay Önce

Sormayın gitsin

Ahhhh...ahhhh .. Cumhurbaşkanımızın Kariye camii bizim İçişlerimiz ve içişlerimize kimsenin karışmasına müsaade etmeyiz demesini öyle arzu ettim ki...
  • 4 Ay Önce

Hâkimaten çok şımarık bir başbakan vardı kürsüde

"Ama Kariye Cami’nin tekrar ibadete açılmasını protesto ederek Türkiye’nin içişlerine karışmaya devam ederken… Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, 1-2 Mayıs’ta egemenliği hiçbir zaman Yunanistan’a devredilmemiş Türk adalarına giderek, Yunan birliklerini denetleyerek Türkiye’ye meydan okurken…" hakikaten bu Yunan başbakanı çok densiz...misafirlik âdâbını da bilmiyor... Türklere ibadet özgürlüğü ve isim özgürlüğü tanımayan Yunan, Türkiye ye gelmiş Kariye camiinde ibadete kadar içişlerine karışır tutum sergilemesi beni deliye döndürdü...
  • 4 Ay Önce

MİLLET

Sayın general herkesin bildiğini açıklamak ne kadar strateji acaba.... papaz ın vatandaşlığı sadece resmi belgedir. Herkesde bilir ve bilmelidir ki; o bir papaz'dır....
  • 4 Ay Önce

Gakgo

İyi ki varsın,Amiral Hemşehrimiz.Gurur duyuyoruz.
  • 4 Ay Önce

Vatandaş

Efendiler Yunanistan'ın Türkiye ye karşı dişlerini göstermesine, dinlenmesine, alaylı çalımlarla atmasına sebeb olan ülkesinin her karış toprağını hatta evinin içini dahi paylaştığı büyük iblis ABD dir. Fransadır.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Sevgili Paşa 28 Şubatta Milli Kalkınmacı Erbakana operasyon çekip tasfiye edeceğinize Fener Rum Patriğine operasyon çekseydiniz. Yunanistan ı Nato ya gene bir Asker Darbeci Kenan Evren sokmuştu, İnönünün karısı Yunan Kralının koluna girerek ağırlamıştı. Yunanlılarla Sirtaki oynayanlar kimlerdi Bunlardan bahsetmemişsiniz eksik kalmış. Yunan en az 50-60 bin sivilimizi 30-40 bin civarında askerimizi Şehit etmişti İngiliz kışkırtmasıyla ayaklanan bir kaç Arap Kabilesi yüzünden Araplar Pis oldu Yunan dost oldu. Tarih yeniden yazılmalıdır.
  • 4 Ay Önce

Çepni

Paşam borç alan emir alır demişti başkan maalesef hükümet bu durumda ekonomi davul çalarak perişan ettiler halk fakirken laflarını dinleteçekler aklınca son zamanlarda hükümet küresel sisteme çalışıyor küresel sistemin çocuğu yunana ses çıkaramıyor
  • 4 Ay Önce

Umuda

Çepni, Bu Ekonomik Krizin sebebi Reisin Küresel sisteme baş kaldırmasıdır olayı çarpıtıp Emperyalizme hizmet ediyorsunuz. Eğer Emperyalizme rest çekilmeseydi emekli 25 bin lira alırdı ama Milli sanayi savunma sanayi ve geleceğin yok olurdu bu gün tok yarın aç kalırdın Afrika gibi yaparlardı. Ülkemi bu cahil işbirlikçiler bu hale getirdi.

Mülayim ama bombacı

Olduk muz cumhuriyeti bu adamın kıymeti bilemedi RTE yazık
  • 4 Ay Önce

Saçma

Saçma adamdan saçma yorumlar, haberi değeri taşımayacak kadar basma kalıp sözler ile , sadece rant peşinde olan müptezel bir zayıf adamın hezeyanları. Moskova’da hayat kadını ile… neyse
  • 4 Ay Önce

bientos mariantos

Biz Yunanla savaştık ama sanki Yunan bizi yenmiş gibi anlaşmalar yaptık. Bu Lozanı kabul ettikten sonra Yunan öyle memnun oldu ki ataturpu Nobel'e bile aday gösterdiler. Bize kahraman diye yutturulanlar gerçekte Yunanın kahramanları imiş.
  • 4 Ay Önce

kel

kenger sakızı gibi sündürülmüş haberi kimse okumaz.
  • 4 Ay Önce

malum

yirmi yıl önce. atalarının hanımlarını vezinelosun koluna takıp 1947 yılında italyanların TÜRKEYİ ye teklif ettiği oniki adaları peşkeş çektiğinide biliyormusun.
  • 4 Ay Önce

Alï

Biz masada hep kaybederiz,iyilikten anlamaz bunlar.
  • 4 Ay Önce

Necmittin kara

Sn.Amiralim:bunlar zaman meselesi olmasın herkesi düşman mı sayacağız amma daha yaz gelmeden adalara bilet için kuyruğa girenlere ne diyeceğiz..bu kuyryğa giren Kuyruklar çok mutlu görünüyor,!acep tarihten nasipleri yokk mu?anlattığınızı yetkililer anladı mı,halk anladımı,, aşağılık psikolojimiz var da...yunana karşı bilem eziğiz bu neden ?
  • 4 Ay Önce

erdem

bizim ezik beyazlar istanköy e giderler kos a gittik, sisam a giderler samos a gittik, semadirek e giderler,samothrakiye gittik derler.

Mehmet

Israil filistinlileri öldürürken klişe açanlar mo durduracak.Bop projesi devam ediyor.Miller uyuyor
  • 4 Ay Önce

Umuda

Haklısın Memedim, CHP liler hiç İsraili boykot etmiyor gösteri yürüyüş yapmıyor sözle bile kınamıyor İsrail mallarını markalarını kullanıyor Reis çok akıllıca BOP u önledi Ortadoğu da daha çok kan akmasını engelledi CHP ABD nin AB nin İsrailin Fetönün safında yer aldı Atatürkçüler laikler uyuyor mu? Biden neden Türkiyede muhalefeti daha çok destekleyelim dedi de CHP den neden hiç ses çıkmadı?

Tan

C. Yayci bey senin acikladigini bu ülkede cocuklar bile biliyor. Fener Rum Patriginin gücü bir Kaymakamin gücü kadardir. Malesef mevcut iktidar ülkemizde Hiristiyan ve Yahudi dini kuruluslarin ve vakiflarinin elllerinden cikardiklari mallari da tekrar bunlara vererek bu gavurlari ihya etmistir. Türkiyede Hiristiyan konsulünün kurulmasi icin eksik olan papazi ithal edip ona Türk vatandasligi veren de öneri sahibi de Sayin Cumhurbaskanimizdir. Bu papaza yetkilerini hatirlatmak-gerekirse ceza vermek Iktidarin görevidir.
  • 4 Ay Önce

demir

tüh bu gerici  şimdi de yunancı ilan ettiniz. hatta yahudici ermenici de ilan edin. saldırı ısırma serbest. senin chp nasıl...o millliiii yerlliiii. kuvvaacı.. dem mi orayı karıştırma.

Nur

Hiç panik yapma kardeşim lafla peynir gemisi yürümez ısıracak  dişini göstermez devletimiz bilir işini RTE var başmızda çok şükür chp değil gerektiğinde yunanistana haddini bildirir
  • 4 Ay Önce

Turgut Selim

Sayın Yaycı, kimsenin taviz verdiği falan yok,sen rahat ol. Türk devleti ne zaman,nerde, nasıl hareket edeceğini bilir.
  • 4 Ay Önce

Vatanperver

Aynen bu neyin kafasi yunana bu kadar yuz verilir mi inonu den beri adamlara taviz veriliyor nedir bu yunan sevgisi hakkimiz olani alacağimiz yere taviz ustune taviz savaşin demiyorum ama sinirimiza kadar gelip tehditler savurmasi yine tarihde olduğu gibi Batinin maşasi olacağini gosteriyir bu 2 millet rum ve ermeni hep ihanet içinde oldu tarih boyu iran da oyle
  • 4 Ay Önce

İ. Keskin

Neyi eleştirdiysek daha beterini gerçekleştiriyoruz, neyi iddia ediyorsak tam tersi oluyor gibi bir durum var. Bu ataletten bir an evvel çıkmamız lazım.
  • 4 Ay Önce

hesap

PEKİ PAŞAM LAİKLER KEMALİSTLER HAİN BUNLARIN ÇOĞU LAİKLİK DİYE DİYE KENDİLERİNDEN GEÇENLER DİYANET İŞLKERİ BAŞKANIMIZI SÜREKLİ ELEŞTİREN O DİNSİZLER BU PAPAZ İÇİN NİYE ZIRLAMIYORLAR HAVLAMIYORLAR
  • 4 Ay Önce

Umuda

CHP Şeriata karşıyız diyor ama Dünyanın tek Şeriat Devleti İsraili hiç eleştirmiyor korkuyorlar mı acaba.?

Yirmi Yıl Önce

Dönemin Yunan Başbakanı Emine Hanımı öptüğünde durumun buralara geleceği belliydi.
  • 4 Ay Önce

uydur uydur.

ay hatırlayamadım emine hanımı tontonum. nerenden uydurdun. venizelos un mevhibe hanımla kolkola, bayarın da kraliçe frederika ile kolkola resimlerini biliyorum da. sahi senin haberin var mı bunlardan davarotti.

Umuda

Yunan kralının koluna giren İnönünün karısıydı sen karıştırdın CHP lilerde Sirtaki oynarlar Uzo içip dostluk pekiştirirlerdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23