• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk yaşandı! FETÖ açıklaması büyük dikkat çekti

İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk yaşandı! FETÖ açıklaması büyük dikkat çekti

54 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

Adam şeyh oldugunu ogrenince şaşirmiş,bence arkasindan gidilmez
  • 4 Ay Önce

Nakşi Halidi tarikatı aynen devam ediyor, sâdece Tekkesinin mekanı değişiyor o kadar!

İsmâilağa bir açılım sürecine girdi ya pek iyi değil gidişat, Rabbim Haktan ayırmasın cümlemizi! Maalesef üzülerek görüyoruz ki Nakşi Halidi tekkesi olmaktan çıktı! Sonuçta mekanlar kutsanmaz, ismâilağa'da kutsal mekan değildir! Üç mekan Mekke, Medine, Mescidi Aksa Kutsaldır! 《Ve Allah Teâlâ'nın hiç bir Peygamber ve diğer ümmetlere vermediği, sâdece Hz Muhammed s.a.v efendimize ve Muhammed ümmetine verdiği beş ayrıcalıktan biridir; Muhammed ümmetine yeryüzünün heryeri mescid kılınması!!!》 Bu sebeple dinimiz inancımız mekan bina dernek vakıf vb özel ve tüzel kişi ve kurumların tekelinde değildir ! Zîra o özel ve tüzel kişi kurumların irâde ve idâresi istikametten ayrılırsa : inancın mensupları o özel ve tüzel kişi kurumların kölesi değil, o özel ve tüzel kişi ve kurumlarda o insanların sâhipleri değildir, oralarda kalma zorunluluğu yoktur kimsenin! Rahmetli Esad Coşan R.A'nın da dediği gibi: 《kimseye körü körüne biat etmek, teşkilat birlik beraberlik bilmem ne adına haktan ayrılanla işbirliği yapmak, kimse kimseye katlanmak sırtında taşımak zorunda değildir! Müslüman Hakkı söylemek zorundadır! Dokuz köyden kovulsada, Hakk üzere güzel insanlarla onuncu köyü kuracaksın , ama Haktan ayrılmayacaksın!!! 》Cübbeli Ahmet Mahmud Ünlü hocamız ve tüm Hakk ehli hoca talebe ve ihvan bu gün tamda böyle yapıyor, Nakşi Halidi altın silsilesini muhafaza ederek hiç kopmadan yeni tekke mekanı inşa ediyorlar Mahmud Ustaosmanoğlu Ks. Efendi hz'lerimiz öğretmiştir bizlere {"tebdili mekanda hayr olduğunu"} Biiznilleh Elhamdülilleh. Rabbim yâr ve yardımcıları olsun, Hakk üzre istikametten ayırmasın cümlemizi. Âmiyn.
  • 4 Ay Önce

Fetö'de islam ve iyilik hreketiydi sözde!

Dini mübini islam' dernek ve vakıf vb tüzel kişi kurumların çıkarlarına hizmet etmesi için gönderilmemiştir! *Dernek ve vakıflar dini mübini islama hizmet etmek için kurulmuştur!* Bazı dernek vakıf vb tüzel kurumlar; dini mübini islama Kur'an ve Sünneti ifsadı için çalışmaya başlayanların idâresine geçmişse; artık oralar zırar(zarar)kurumlarına dönüşmüşler demektirki; oralara bir kuruş veren , oralara en ufak bir destek veren artık o ifsadçılardandır!!!
  • 4 Ay Önce

Sahte şeyhlerle mücâdele devri bitmez!

Şeyhlik babadan oğula mal mülk taht miras değildir! Lakin bunlar şeyhliği soy sülâle üzerinden devam ettirmek istedikleri âşikar görülüyor! Emânetçi görünüşte sahte şeyh arkada fiilen başkası, sonra damat, sonra torun!!! Pilan proje bu doğrultuda!
  • 4 Ay Önce

İddialar doğrumu!?

Birilerinin birilerine Milyonlarca Euro değerinde villa falan hediye edilmekten felan söz ediliyor sosyal medyada! Aslı olabilirmi!? Tabi kitabına uyduruluyordur doğruysa bu iddialar! 10 yıl geriye dönük özel ve tüzel tüm hesapları - malvarlıkları- her şey titizlikle incelenip teftiş edilmeli!
  • 4 Ay Önce

Cenk Cemil

Yalan söylüyorlar ! Fethullah Gülen için gerek muteveffa Mahmud ustaosmanoğlu ve gerekse Cübbeli Ahmet "İslâm Dini için çalışan bir alimdir. Ona karşı olmamız düşünülemez" diye beyanatlar vermişlerdi !
  • 4 Ay Önce

meleknur

GERÇEKTEN ALLAH DOSTLARINA HAK VE HAKİKATİ SÖYLEYENLERE HİÇ KİMSENİN SÖZÜ OLMAZ! ANCAK DIŞARIDAN YÖNETİLME VARMIŞ GİBİ
  • 4 Ay Önce

Kamil Tufan

Cübbeli Ahmed hoca dışlanmış olması nahoş bir olay cemaatin birlikte olması lazımdır. Birlikten kuvvet doğar
  • 4 Ay Önce

meleknur

TÜRKİYE GENELİNDEKİ CEMAATLERİN VAKIFLARI VE DİĞER TÜM VAKIFLAR GÜÇLÜ DENETLENMELİ
  • 4 Ay Önce

SecretM

Hocalarımıza saygımız sonsuz.
  • 4 Ay Önce

osmanli

Cubbeli Ahmet hoca ne dedide onu cemaatden ihrac ettiniz? ben size soyliyim, rabita Mahmut efendi hazretlerine yapilmaya devam edecek. ya bunun neresi yanlis. birde naksibendi silsilesinde bir tarikat uyesi olacaksiniz. bu nasil nefs terbiyesi? adam butun delileriyle hersyi goeunuze sokuyor ve sizde karsi cikamiyorsunuz. nicin? cunku deliler cok kuvvetli. gelin akliniz basiniza alin nefsinize, seytana uymayin. adam sizden ne para ne pul istiyor. inada binmeyin.
  • 4 Ay Önce

ali malat

Aslında bunların hepsi dini kullanarak menfaat sağlıyan kuruluşlardır. Tasavvuf bu değildir. ölcü kainatın güneşi Hz. Muhammettir sav.islamın manifestosu olan veda hutbesinde,sizin kurtuluşunuz için iki şey bırakıyorum.kuran ve sünnetlerim.bunun dışında hiç birini kabul etmiyorum.Dün, dünya dönüyor diyen galileyi diyotinle kesen kafa bu gün ne durumda.Dün Farabi,İbnisina,Ali Kuşcu yetiştiren bu gün ne durumda işte islam alemini bu kafalar yozlaştırmış işte dünya müslümanlarının hali
  • 4 Ay Önce

Boşnak

Evet Hasan kılıç hocayı braktı ama şeyh olarak değil.
  • 4 Ay Önce

Mgörüş

Cübbeli Hoca izole ise ortada cemaat falan yoktur...
  • 4 Ay Önce

Ulubey

Yalancılıkları ve manipülasyonları tescillendi fazlasıyla. Pek çok şahid ve delille sabit ki Efendi Hz.leri yerine birisini bırakmamış ve bunu da çok net açıklamıştır. Hasan Efendi'nin de yerine birini bıraktığı falan yok, 1 tane delil gösteremiyorlar. Fetöcülerin sabah akşam destek verdikleri bir ekip olmaları boşa değil. Çok büyük fitne tutuşturdular, devlet sıkı takip etmeli.
  • 4 Ay Önce

Çoook haklısın.

Hatta bunların tüm ajanda ve Cübbeliye uygulayacakları pilanları adım adım çok önceden Fetöcülerin özel yazışmalarındaki kayıtlarında çıkıyor!!!! Devlet bir salar bir toplar hâinlerin iplerini ki; kimlere ve nerelere kadar sirâyet ediyor kanıt toplayıp - vakti gelince tam toptan temizlik için.

Fikret Türk

Vah ki ne vah rahmetlik nur içinde yatası hacı babam ha Mahmud sami efendi den duyduğu insandan en son uzaklaşan çıkan şey hubbi riyaset(baş olma sevdası)dır derdi ve ne kadar doğru olduğunu yaşayarak görüyoruz va esefa değermi be kardeşler üç günlük dünya imanı kurtarma savaşı varken başımızda ha sen olmuşsun ha san olmuş post ta
  • 4 Ay Önce

ali malat

MAHMUT SAMİ EFENDİYE RAHMET DİLİYORUM.

ali malat

MAHMUT SAMİ EFENDİYE RAHMET DİLİYORUM.

mehmet

enişte damat bacanak torun oğul açıkca menfaat şirketi fatih ustaosmanoğlu mahmut eren ve hasan efendinin oğlu birlik oluşturup kafasına göre pasif adam seçiyor onuda şeh yapıyor bizde yedik
  • 4 Ay Önce

Allah'ü alem tesbitiniz oldukça isâbetli görüldüğü üzere!

Zîrâ M.Talü bile 20 yıllık projenin 《Mahmud Eren'i Şeyh yapma projesi olduğunu söyledi! 》Hâ' karakolda doğru konuşup mahkemede şaşar halleri olanlar olmasa; bunlar bu projeyi uygulama cesareti gösteremezlerdi! Şimdi projeleri: perde önünde pasif bir şeyh, perde arkasında aktif olan oğul başka bir şeyh, daha sonra damat Mahmut Eren Şeyh, daha sonra o konuşan torunu da postnişin tahta oturma projelerinden bahsediliyor! Hepside Silsilei şerife isimlerini yazma derdindeler! Nitekim bahse konu olan projeleri adım adım gerçekleştirme gayretlerini görüyoruz! Kıyâmet kopmayak Sahte peygamberler, sahte şeyhler, sahte mesih ve mehdiler çoğalmadıkça ! Rabbim cümlemizi nefis ve nesillerimizi sıratı müstegıym üzre gayır. Âmiyn.

Bâtıl zâil olmaya mahkumdür!

Allah mühlet verirde ihmal etmez! Cübbeli hocamızı afaroz ettiler! Yetmedi Cübbeli hocamıza Selam verenleri de aforoz etmekle tehditler ettiler! Lakin Tüm ilim ehli hocalarımız Allah'tan gayrıdan korkmadı, bunların tehditlerine boyun eğmedi, Hakk'tan Hakikatten taviz vermediler Elhamdülilleh!
  • 4 Ay Önce

hasel

Acaba benim kadar çile çekmiş,bedenen çalışmışmısınız.Çalışıp ta dünyaya da bir eser bırakın.Sadece öteye çalışmakla tam müslüman olunmaz."hiç ölmeyecek gibi dünyaya,yarın ölecekmiş gibi ahirete" çalışmayı rehber edinin.
  • 4 Ay Önce

YASİN KARABIYIK

HASAN KILIÇ 20 YIL ÖNBCE 8 KİŞİ DUYDUK İMZA ALTINA ALDIK DİYOR. MADEM ÖYLE O SEKİZKİŞİ GİDİP MAHMUT EFENDİYEDE İMZALATSALARMIŞ YA! YAŞANAN TAM BİR POST KAVGASI...
  • 4 Ay Önce

Bu neyin mücadelesi?

Şeyhinizi açıkladınız tamam, zorlamı biat ettireceksiniz insanları? İsteyen istediği yere gider, hani gönül işiydi tarikat.
  • 4 Ay Önce

Bu güne kadar kendi yapıp ettikleriyle!

Kendileri doğru çıkardılar Cübbelinin tüm söylediklerini!!!
  • 4 Ay Önce

Artık ipler öyle kolay geçmiyor kimsenin eline!

Karşı tarafta güzel duyuruyor Biiznilleh Elhamdlilleh Sesini, zira ulaşım çağındayız Elhamdülilleh. Kimin iddiaları kanıtlı görebiliyoruz Biiznilleh Elhamdülilleh!
  • 4 Ay Önce

Yalnız ne iş!?

Fetöcüler bunları destekliyor!?
  • 4 Ay Önce

DRSNN

CÜBBELİĞİ REDDETMEK DOĞRU DEĞİL OTURUP KONUŞULMALI KENDİ İÇİNDE HERKES YEMİN EDEREK MAHMUT EFENDİNİN HASAN EFENDİYİ VEKİL BIRAKTIĞI İSPAT EDİLMELİ TV LERE ÇIKILMASI ELEŞTİRİLEN CÜBBELİ HALKA DİNİZİE DEVLETİMİZE ZARAR VEREN DİĞER SAPIKLIĞA VARAN OLUŞUMLARI TANITTI ADAMI MEDYA MAYMUNU İLAN ETMEK ÇOK YANLIŞ KUICAKLAYIN DIŞLAMAYIN ADAMI
  • 4 Ay Önce

muhammed kılıç

hasan kılıç hoca efendi kendinden sonra yerine ikame edilecek hoca efendilerden Fikret doğan hoca efendiyi bıraktığına şahidim.
  • 4 Ay Önce

Harun

Cüppelinin içinde olmadığı İsmailağa cemaati sinek avlar
  • 4 Ay Önce

Onlarda farkında oldukları için tüm gayretleri!

İsmâilağa en kıymetli hocamızı aforoz etti! Aforoz etmekle yetinmediler! Cübbeli Ahmethocamızı kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar akıllarınca! Yoksa bunların derdi tarikat olsa bu mücâdele niye! Cemeati üzüm salkımı gibi istedikleri yere götüremiyeceklerinin farkındalar! Yalnız sâdece Cübbeli hocamız değil, tüm hocalarımız ve bu cemeat ilim ışığında ferâset ve basiret sâhibi cemeat isteselede istedikleri yere götüremiyecekler! Bu cemeat fetöcüler gibi islam ilimlerinden câhil sürü değil bu biline!

.....

Ebu Ubeyde gibi idareciler !.. Hz. Ömer Şam'da sınır nöbeti tutan askerleri denetlemeye gittiğinde askerlerin komutanı, sahabeden Ebu Ubeyde b. Cerrah'ın çadırında istirahat etti. Vakit öğle vakti idi. "Size askerin yemeğinden mi yoksa komutanın yemeğinden mi getirelim? diye sordular. Hz. Ömer "Her ikisinden de getirin!" dedi. Önce askerin yemeğinden getirdiler. Yemekte et, et suyu ve tirit vardi. Hz. Ömer: "Bu askerin yemeği! öyle mi? dedi. Evet dediler. "Bir de komutanın yemeğini getirin bakalım!'" dedi. Komutanın yemeğini de getirdiler. Yemekte birkaç parça kuru ekmek ve biraz süt vardi. Bunu gören Hz. Ömer hüngür hüngür ağladı ve dedi ki: " Seni bu ümmetin emini diye adlandıran ne doğru bir şey yapmış!" Dünya hepimizi değiştirdi de bir tek seni değiştiremedi Ey Ebu Ubeyde!"
  • 4 Ay Önce

Saim

Aynı Akpartililer gibi tek farkı söylem var eylem yok

Fethi

Cubbeli Ahmed Hocay'a selam olsun. Onun sözü doğruluktur.O dünyaya gelmiş en önemli alimlerden biri.Değeri çok büyük.Kendi çok mütevazi Tek bir nefs emaresi görsem şaşarım.Değerini bilelim.Rabbim onu üzen bütün sıkıntıları gidersin.Rabbim Ona sağlıklı afiyetle hayirli ,bereketli uzun ömürler versin. Âmin.
  • 4 Ay Önce

Leyl....

Hic bile kardesim Peygamber sav sunnetinde kamu yarari vardir.. Ileti$im cagindayiz... Sessiz ve icten Pazarlikli olacagina Cubbeli Hoca gibi samimi ve vatanperver olsun! Gizli i$ kötüdür.. Kötü olmasa zaten kamuya acik aleni olur. Birki$i Musluman'a veya insanliga fayda getirerek birsey biliyor ve kendine sakliyorsa, zaten dilsiz $.....
  • 4 Ay Önce

Leyl....

Muhterem Hoca Efendi ler, pek tabii ki sozler Allah cc dostusunuz.. Ve toplum da harc vazifesi kayna$tirmak vazifesi görüyoruz demisler. O vakit Cubbeli Ahmet Hoca gibi Kur-an'i ehli, fikih ehli birinin neden giybet etmektesiniz. Arasira bize garip gelen ciki$lari olabilir. Ama devletin in yaninda, millet a$ki Ile en onemlisi kalbinden gecen dogrusu, Kitabi bilen bilmeyene agzini, yüzünu egik, bukmeden dosdogru veriyor.. 15 Temmuzda da dogru dik duru$unu gosteri sabaha kadar Bahçeli Ile, Sn. Cumhurbaskani Ile teatileri oldu, salalar okundu, tüm gece Bekir Bozdag Bey yine bunlar hep irtibat halindeydi.. $imdi sanki bu adamcagiz bir Arsiz, fena bir Adam gibi konusuluyor, en ba$da din karde$iniz.. Yüzünuze gülsuyu cok yadirgadim!!
  • 4 Ay Önce

Cübbeli kanıtlarla konuştu ya!

Hadi diyelim ki siz haklısınız! Hani bu iṣ (tarikat rabıta) gönül işiydi, ne oldu şimdi zorla olacak işmi!?
  • 4 Ay Önce

Ibrahim

Yeni Akit meze olma. Bir de Cübbeli Ahmet Hocaefendi nin bunlar hakkındaki sözlerini yayınla. FETÖ konusunda ne zaman gıkları çıktı. Cübbeli Hocaefendi yi yalnız bıraktılar.
  • 4 Ay Önce

meleknur

ALLAH ADAMLARINA KİMSE SES ETMİYOR. AMA BİRİLERİ YETKİYİ KENDİLERİNDEYMİŞ GİBİ. CÜBBELİ DE OKUYOR VE BİLİYOR. VATAN MİLLET İÇİN ALLAH İÇİN ÇALIŞAN HERKESİN YOLLARI AÇIK OLSUN! MENFEATLERİ İÇİN ÇALIŞANA RABBİM FIRSAT VERMESİN
  • 4 Ay Önce

meleknur

CÜBBELİ CEMEAATTEN İZOLE EDİL Dİ NE DEMEK Kİ? YANLIŞ AÇIKLAMA. ÖYLE OLSA BİLE İNSAN İÇİNDE SAKLAR!
  • 4 Ay Önce

Halid

Fikret Hoca basamak olarak kullanılyor,asıl amaç Mahmut Ereni şeyh yapmak, İsmailağa'da Mahmud Efendi Hazretlerinin çizgi ve yolundan sapan rant düşkünlerini Allah c.c. kâhru perişan eylesin.
  • 4 Ay Önce

meleknur

NİYE AÇIKLAMA YAPMAK DURUMUNDA KALMIŞLAR? FETÖNÜN NE ZAMAN KURULDUĞUNU NEREDEN BİLİYORLAR?
  • 4 Ay Önce

Hakikat

Elhamdülillah yerinde ve zamanında,mecburi açıklama
  • 4 Ay Önce

cemaatin adabına aykırı işlerden cübbeli de uzak durmalı

Sayın âlimlerimize îtimaâdımız ve Allah dostlarına sevgi ve saygımız tamdır...cemaatin ileri gekenletiydaima vak' arını korumuştur...ikilik var gibi gösteren cübbe Ahmet hocanın medyatik tavrıdır ve sünnete uygun yaşama gayreti de medyadan uzak olmayı gerektirir...cemaatin bu hassasiyetini biz vatandaşlar olarak anlamış durumdayken cübbelinin de anlaması gerekiyor...
  • 4 Ay Önce

Nasihat yaşamakla açığa çıkar

Kimisi yaptığı işi bağırarak yapar kimisi sessiz sedasız yapar ..sesini duymadıklarını yan gelip yatıyor zannetme...iman sahibi her mü' min en yakınındaki lerini uysrmakla mükelleftir...bu hoca olmaksızın he mü' min mü' minenin görevidir... kaldı ki hocaları dinleyen kim?...insanlar herkes herşeyi biliyor... doğruyu bilmeyen varmı?...bilgi sahibi olmakla bildiğini uygulamak başka başka şeylerdir...ne sessiz evliyalar vardır davranışları ile insanı değiştiren... yaşamakla açığa çıkar

Ibrahim

İnsanlar oluk oluk cehenneme gidiyor ve hocaların çoğu alınan sadakalarla çok rahat bir yaşantı sürüyor. İnsanları uyaran bir Cübbeli Hocamız ve bir kaç ehli sünnet Hocaefendi’ler. Dağa önceden nefesi kokanlar garip gurebanın sadakaları ile yapılan medreselerde kırallar gibi keyif sürüyorlar. Bu medreselerin üzerine konmaya çalışıyorlar

Padişahlık mı bu?

Çağdışı yapılar, ortaçağdan kalma, memleketin başına belalar.
  • 4 Ay Önce

Millet

Ben onu bunu anlamam, Cübbeli kral adam, tarafı bellidir, devlet ve millet,. Aradan şunca zaman geçmiş bu adamlar ilk defa taraflarını açıklayabiliyorlar. Müslüman, cesur olur Allahtan başka kimseden korkmaz, havayı koklayıp rüzgara göre yön değiştirmez.
  • 4 Ay Önce

Nur

Fötö çok sesiz ve derinden gider şimdi değil yıllar sonra verdiği zarar ortaya çıkar cübbeli niye durup dururken konuşuyor onuda dinlemek lazım ateş olmayan yerden duman çıkmaz
  • 4 Ay Önce

Renklenip gizlenen kripto fetö çoktan heryere sızdı!

Sureti hakka bürünüp müslüman gibi görünerek dini devlet vatanı milletin altını oymaya çalışır Fetö!

ali malat

bunlar boş kaldıkca bir birleri ile uğraşıyor.reis bunları donatsın doğdoğru pkk ile savaştırsınhiç olmasa orada ölürlerse şehitlik mertebesine ulaşırlar herhalde böyle büyük bir rütbeyi arzu ederler.
  • 4 Ay Önce

Hasanali köse

Kesinlikle yalan söylüyor Hasan hocamiz yerine kimseyi birakmadi bu kesin bilgi bu kadar yalan olmaz beki yalancilardan nasil tarikattayiz diye bilirler birde bu salih topcu denen kisi böyle menfeaatci biri olamaz
  • 4 Ay Önce

şüayıp

Kamu oyunda tartışmaları uygun değil sanki post kavgası varmış intibası uyandırıyor
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23