• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de istifa depremi! Lütfü Savaş ile ilgili Türkiye’yi şok eden iddia! Ağzınız bir karış açık kalacak

CHP’de istifa depremi! Lütfü Savaş ile ilgili Türkiye’yi şok eden iddia! Ağzınız bir karış açık kalacak

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kel

beter olun omurgasız canlı türü
  • 5 Ay Önce

Alı

Ak partili belediyeler ıs yapmıs kredi almıs kredilerde tıkır tıkır oduyor bugune kadar ya chplı belediyeler hıc bır ıs yapmadan bu kadar borcu nasıl yapmıs asıl bunun hesabını soru buna en guzel ornek ıbb ve abb ve İzmir belediyeleri orayı restore ettik burayı boyadık uc bes lokanta actık dıyerek bu borcları acıklanamaz bellıkı yandasların karınları okadar doymamıskı yedı bitirdiler belediyeleri
  • 5 Ay Önce

Fikret Türk

Yazık oldu hatay il başkanına savaş arak çekildi darısı diğer payandaların başına
  • 5 Ay Önce

ömer

parayı içkiye, heykele, sanatçıya ver sonrada seçim kazan. bu millet akıllanmaz.
  • 5 Ay Önce

Enişte

Akp belediyeler dudak uçuklatan borçları bıraktılar. Tüm belediyeler belgeli olarak ifşa ettiler.
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Chp aldığı belediyelerde neden borçları açıklıyor biliyormusun. Bir nelediyenin sadece borcu olmaz alacağıda olur. Alanya belediyesinin borç ve alacak hesaplandığında 73 milyon borcu var ama chp 1milyar 222 milyon açıkladı yani sadece borcu açıkladı. Bu ne demek, ben giderken 1 milyarın üzerinde hortum yapacağım ondan sonra gideceğim demek. Sıkıyorsa chp den chp ye geçen yani izmir istanbul ankaranın borçlarını açıklasınlar

dudak uçuklanan ha.. asırlık münafık,firavun zihniyet.

enişte enişte.. sizin o enkaz devraldık edebiyatınız meşhur ve geleneseldir.bire bin katmada o münafık zihniyetinizin eline su dökğlemez. istanbul ve ankara başta olmak üzere sorayım. kaç para borç devraldınız,kaç kata çıkardınız. ecevit 1973 te enkaz devraldık dedi, bir çuval inciri bin beter etti,altı ayda.1960 da darbeci ağa babalarınız;demokratlar hazineyi boşaltmışlar deyip milleten yüzükler,bilezikler topladı. iki sene sonra zabitlerin hanımlarının ellerinde,kollarında aynı yüzükler,bilezikler arzıendam eyledi.bu memlekette senin kafan bunları yaptı. sizde zerre insana bakacak yüz var mı acaba.

Şerif

Yazıklar olsun bu millete herifler hizmet etmeden olanıda çalıp çırpıp yinede bu kadar oy alabiliyorlarsa ne deyim
  • 5 Ay Önce

emekliler,biz ne halt erttik diyecekler de biraz zaman

adamlarda kurt büzüğü var. gittikçe nefsaniyete,dünyeviliğr koşan modern,markacı nesillere onlar çok hoş ,hoş güzel görülüyor.biz her yerde milletvekili ya da belediye başkan adayı olarak amele sakallı törkiş erkek tipleri özellikle seçerken,onların adayları pırıl pırıl,mstruş,,cillop gibi. melanie trump gibi pırıl pırıl bayanlar...üsküdarda 10 yılda yüz yıllık iş yapan hilmi türkmen tabi genel ekonomik sıkıntıların da yanısıra bir mütebessim,bembeyaz elbiseli zarif bayan resmine mağlup oldu.hadi bakalım şimdi yıkım başlasın. gelsin meyhane,birahane furyası,tıpkı kadıköy gibi. tıpkı niyazi yurtseven üsküdarı gibi.

XyZ

Otanmasa tokileri biz yaptık diyecek
  • 5 Ay Önce

hem engel,hem hayır... sonra da onu,bunu biz yaptık..

marmarayı ecevit yapmışmışmış. istanbuldaki metroları son doğu roma imparatoru 1.eko yapmışmışmış. hem hayır hem de biz yaptık.

BÜTÜN CHP lilerden NEFRET EDİYORUM

Silme tüm CHP lilerden nefret eden biriyim işim düştüğünde ise sadece resmi arama mesafe koyarak iletişim kuruyor sadece Mecbur kaldığım zamnalarda onun dışında insan yerine dahi koymuyorum.Küçük örnek CHP li birinin bir ihtiyacı var ve ihtiyacı olan da bende var ise YOK diyorum.Su dahi olsa maalesef öylesine nefret!
  • 5 Ay Önce

Gazi Şahin

Banak bak CHP dedigin parti varya içişleri bakanlığına verilmiş bir parti degildir CHP dedigimiz parti varya savaş meydanlarından kuvayi milliye ruhuyla kurulan bir partidir ve CHP dedimiz parti varya TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ kuran partidir. 

Umuda

Biraz provokatif bir yazı gibi geldi bu yorumu yapan CHP lide olabilir.

oflu baba

IYIDE KIMIN UMURUNDASINIZ VATAN HAINLERI PKK,LI ,LERLE IS CEVIREN SIZ CHP,LILER DEGILMISINIZ ISTIFA ETMIS COK,TA 
  • 5 Ay Önce

Doğru arkadaş

Haburda davul zurnayla karşılayıp bir de lahmacun ısmarladılar

AH Bİ ALSALARDA NEYAPACAKLARINI Bİ GÖRSEK

ÇİÇEK 5 GÜN SONRA SOLAANINDAN HEYKEL SUYA ZAM TEMİZLİK SIFIR ŞARKI TÜRKÜ BUNLARI YAPAN GELİN DAMAT NASİPETSİN DESEK AMİNDERLERMİ
  • 5 Ay Önce

şakir

Anlaşılan CHP beşe yıl içerisinde beş para olup gidecek. Çok yıpranacak.Keşke biraz daha belediye başkanlığı kazansalardı.
  • 5 Ay Önce

Umuda

son genel seçimi özellikle CHP ye kazandırmak gerekiyordu Savaşlar petrol fiyatları kızıldeniz geçiş sıkıntıları gibi nedenlerle zaten bozuk olan ekonomiyi daha beter çökertirlerdi aç kurt gibi yağmaya dalarlar 3 yılda ekonomi tamamen biterdi Reis % 70 le tekrar gelirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23