• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tüm Türkiye AK Parti’den işte bunu bekliyordu! Ve o büyük müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan geldi

Tüm Türkiye AK Parti’den işte bunu bekliyordu! Ve o büyük müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan geldi

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hacegan

hadi canım sende itibardan tasarruf olurmu önce kendinizden başlayın porsiyonları küçültün şatafattan gösterişten vazgeçin eh belki olur
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Ülkede kanun ya da yönetmelik çıkarmanın hiç bir faydası yoktur zira devletin çıkardığı bir yönetmeliği bakın bakalım alttakiler uyguluyormu örnekmi istiyorsunuz alın size örnek içişleri bakanlığı her yerden araç çekmeyin cezasını yazın birakın dedi dedi de oldu kim taktı bir bakın bakalım daha bir sürü örnek verebilirim ama burası yetmez o yüzden uygulama çok ama çok önemli.
  • 5 Ay Önce

MaviDeniz

Günaydın, 16 milyon ile ay sonunu getirmeye çalışan garibanın sandık tokatını yiyince uyanabildiler ancak.
  • 5 Ay Önce

Lise mezunları

Siz eşit işe eşit ücret vermedikten sonra bu haksızlığın altında kalmaya devam edersiniz ne yaparsanız yapın insanları 3600 ek gösterge ayağına kandırdınız üniversiteli liseli diye ayırdınız fitne soktunuz, güya adınız adalet ve kalkınma partisi,
  • 5 Ay Önce

volkan akçay

şöyle rahat olabilirsiniz artık, tüm Türkiye'nin akp'den hiç bir beklentisi yok. kötüyü daha da kötüleştirmeyin bizim için kafi. bir kur korumalı mevduat dediniz ülkeyi 25 milyar dolar zarara uğrattınız. siz hiç bir şey yapmayın. ekonomist cumhurbaşkanınızı da alın ve bu ülkeden defolup gidin artık, halkın omuzlarında yük olmaktan vaz geçin bizim için yeterli.
  • 5 Ay Önce

Emekli

Siz 2 yil tasarruv yapmiyacan kamu har vurup harman savuracak hirsizlik arzsizlim diz boyu milkete diyecen porsiyon kucukt et yeme onu alma bunu yeme oykemi vicdaniniz kurusun siz maaslarinizi yarya dusurecekmisin milletvekili kiyaklarini kaldiracakmisin milletvekili emekli maaskarini normale cevirecekmisin emeklinin calinan haklarini iade edecekmisin yoksa her yaptiginiz 6anlis bu biline 4 aene sonra hesap sorma vakti sizlere anap beter olacaksiniz fakir halk size cok buyuk ders verecek emin olabilirsiniz
  • 5 Ay Önce

turgut

Akit gazetesi burada müjde ne Allah aşkına hükümeti kayıracam diye kendinizi rezil etmeyin.
  • 5 Ay Önce

Adliyelerde

Ömrümüz adliyelerde geçti 10 senedir bosanamiyoruz.. sınırsız nafaka, bitmeyen çekişmeli boşanma... biz on binleriz..
  • 5 Ay Önce

m.n.

Bakanlık ve belediyelerde müdür ve gn. md. yardımcılarının altından araçlar alınsın. Genel müdürler orta segment araç kullansın, ofis tefrişatları 50 bin lirayla sınırlandırılsın. Devlet ve belediyeler yılda en fazla 5'er kez festival düzenlesin ve katılan sanatçılara para ödenmesin. Yolculuklar otobüsle yapılsın. Daha tasarruf yapılacak çok şeyler var. ıvır zıvır bir uygulama çıkmasın. Millet neyin ne olduğunu görüyor, aksi halde büyük rezillik çıkar.
  • 5 Ay Önce

mümin

22 yıllık CHP savurganlığının ardından nihayet. şükürler olsun ki devletimiz emin ellerde.
  • 5 Ay Önce

volkan akçay

lütfen ironi yapmayalım anlamıyorlar bide ciddiye alıyorlar :)))

emekli

20 yıldır inandım artık inanmıyorum
  • 5 Ay Önce

deprem bölgesine dökülecek trilyonu sana aktarsaydı

sen chp ye inan.... o daha zevkli,havalı... ezelden beri chp li olan devlet memurlarına nasıl bunu yaptırırsınız.70 yaşındayım. bu güne kadar devlette tasarruf görmerdim. üsküdarda h.ismail hakkı ilkokulunda okurken babası devlet memuru bir arkadaşımın elinde DMO kurşun kalemlerini hatırlıyorum. devletin malı deniz yemeyen domuz lafı hangi ülkede var senden başka bay emekli.31 martta yiyeceğin naneyi yedin. yüreğin soğumadı mı daha.

Nihat doğan

Eski çarpıklığa devam edin Müjde üstüne müjde verin Üretim yok Onu konuşmayın Devam edin Tutacak
  • 5 Ay Önce

blue danube

sen almanya ile çin arasındaki yegane üretim üssü türkiye lafını hiç duydunmu bozkır şövalyesi.bir başka versiyon da şu italya ve hindistan arasındaki bir no lu üretim üssü türkiye...ben defalarca duydum,hem de muhalif ekonomi ve iktisat allamesi dilinden.. hatta bir ipucu,erdoğan ı zerre sevmeyen abd yahudisi ekonomi kanalı bloomberg in türkiye versiyonu HT7/bloombergte... öptüm canım.gerçi sen daha eyü bilürsünüz...

hesap

evet genel müdürler altında makam aracı kullanılmayacak denildi amma bence iyice arttı
  • 5 Ay Önce

Yanılttınız

 Sandıktaki tokatın sebebi de budur.
  • 5 Ay Önce

rahmi

kimleri ödüllendirdiniz..biraz düşünsen. onlar belediyelerde ne tasarruflar yapacak,ne tasarruflar....istanbul nimet nimet..imza son doğu roma imp. ..

Osman

Allah, Allah....Sürpriz olan ne acaba? Emeklilerin katl-i vacip mi demek istiyorlar. AKP devri kapandı sanırım.
  • 5 Ay Önce

1912/13

1950 den beri bir defa dahi tek başına iktidar olamayan chp için bunu söylüyor musun.1973,77,89 ve 2024 teki sivrilmeler bir yana... onları da sana hastırlatayım ,kıyağım olsun.1971 de muhtıra sonrası başbakan yardımcısı sadi koçaş şöyle demişti;demirel in bundan sonra siyasi hayatı mı dediniz.. güldürmeyin beni..osmancım erken ötme..

A aksoy

Millet vekilliği haklari maas haklar konusunda üst liğde vadandaş perişan
  • 5 Ay Önce

2752

milletvekilleri 17 milyon ya da 85 milyon kişi değil canım.vatandaş perişan dedin de geçen hafta 35 milyon kişi memleketlerine ya da beyaz türk sahillerine hatta helen kardeşlerinin hellas ına yollanırken ve oralarda gazoz kapağı harcadılar herhalde...kalanlar da acından ölmüyorlardı. millet aç diyen meral yingeniz şamarı yedi de siz üstünlerin seçkinlerin nefsaniyetçi,seküler fırkası chp ye teveccüh bile başlı başına bir konforun,üst sınıfa terfiin nişanesi.

Sinan

Günaydın uyanda balığa gidelim.
  • 5 Ay Önce

serezli

kim uyansın... yüz yıllık chp tiryakisi rütbeli ve sivil memur ordularımız ne der bu işe.... tam tersine daha da mı oyar,bidon kafalı dediklerinin seçtiği iktidarın altını...uyan da... da ayrı yazılır.dahi anlamında.ilk önce ilkmektep dilbilgisini öğren. sonra balığa gidersin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23