• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı'dan son dakika İran-İsrail savaşı uyarısı: Oradan Türkiye'ye gelebilirler, herkes uyanık olsun herkes

Cihat Yaycı'dan son dakika İran-İsrail savaşı uyarısı: Oradan Türkiye'ye gelebilirler, herkes uyanık olsun herkes

43 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Selahaddin Eyyubi

Herşey ayan beyan ortada Şia ile Hıristiyan lâr ve Yahudiler bir olmuş SÜNNİ MÜSLÜMANLARA KARŞI tarih tekerrür ediyor tıpkı 1000 yıl önce ki gibi Şii Fatitimiler _ haçlılar ve Yahudiler birlikte Kudüs Yahudi kırallığı diğer adı haçlı kontluğunu kurdular O büyük komutan SELAHADDİN EYYUBİ bunu gördü ve önce Mısır'daki Şii Fatımılerin kafasını ezdi sonra gelip haçlı_yahudi kırallığını haçlıların tepesine yıktı ve Yahudiler Hıristiyanlar kuyruğunu toplayarak kaçtılar senaryo aynı BİR SELAHADDİN çıkaçak önce İRAN'IN kafasını ezecek sonra haçlı Yahudi ittifakı kendiliğinden dağılır
  • 5 Ay Önce

ERHAN YÜKSEL

Harika bir tesbit.Katılıyorum, hedef Türkiye ve Arz-ı, Mev'ud koridoru . Biraz,hızlı hareket etmeliyiz. Aşağıya,iner ve Irak karayolunda tamamlar ise beklentileri boşa çıkar.Tabii,yörede örgütlenmeliyiz.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Halkın yarısı CHP DEM e oy vermiş bu şuursuz kitleler ile nereye kadar gideriz.

Ramazan algan

Saygin Yayci guzel aciklamis,ama ic cepheyi Suruyeliler yuzunden kaybetik,ama idareciler Hala goremiyor nasil bir tehlikenin bizim bekledigini
  • 5 Ay Önce

Umuda

İç cepheyi CHP ve DEM liler yüzünden kaybettik dostum olayı saptırma. Mazlum masum Kadın çocuk Suriyelileri suçlama Suriye de ne işimiz var diyen bir CHP başkanı vardı.

Osmanlı

Türk kadim Devleti ve aklı ,bu tuzaklara gelmez, gereğinide anında yapar.
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Eksiği var fazlası yok tamamen katılıyorum bravo paşam.
  • 5 Ay Önce

Amine

Maalesef bu dediklerin gerçekleşecek,çünkü bizim insanlarımız sapıttı,yoldan çıktı,Rabbim bu bu yoldan çıkmışlığın cezasını bu şekilde verecek.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Bu Halkın yarısından biraz fazlası artık CHP ve DEM li bunlarla hiç bir yola gidilemez. Bunlar ABD nin Batının hizmetkarı yardakçısı durumundalar. Avrupa hemen Özgürü yanına çağırdı neden acaba...

Ömer

iran, israilin ekmeğine yağ sürmüş, işini dahada kolaylaştırmış oldu, İslam ülkelerini ve Türkiyeyi arkadan hançerlemiş oldu
  • 5 Ay Önce

murat izgi

Milli cephe nasil güçlu olur bu ülkede fetoculari,pkk kürtleri,chp kemalistleri paraya tapan halk ki nasil bir araya getiripde cephe oluşturacaksin ,kemalizim denilen putpert dini ülke insaninda ne birak ti ki bir olacaksin. Elde millet değil bir illet kaldi o da Allahin gazabi için gün sayiyor. 16 devlet kurduk diye övünen bir millet hep yikmiş hiç çabalamamiş imara yiktikça da küçülmüş 15 temmuzda bü milletin sağ duyulu ve az olan kesimi sahip çikmasaydi ülke ne olacakti ama son seçimde ki hale bak o da deyişti pkk ve chp(ittihat ve terakkinin ) iki yikici ğüç bu ulkede yerelde bu illet olmuş milletin sayesinde küçük devleti ele geçirmiş bunuda 8 sene gibi bir zamanda ahlak ve milli duygulari sıfirlanan ve çöken bir topluluk olmuş dikkat ederseniz topluluk dedim millet vasfini kaybetmiş.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Tespitin çok doğru Murat İzgi Kardeş, Halkımız 3 kuruşluk geçici ekonomik krize dayanamadı, CHP ve DEM e teslim oldu. Oysa Krize rağmen Savunma, Milli sanayi ve büyüme konularında çok iyi gidiyorduk bunlar gelirse tüm Sanayi hamleleri durur 5 senede işsizlik artar yiyecek yemek bulamayız tekrar ABD nin eyaleti oluruz. Bölünme aşaması başlar.

İ. Keskin

Wilson Prensipleri: Zihinlerimizi alıştıra alıştıra malumu ilan ettirecekler. Paşam gibi hörmetli böyyüklerimiz de; 'Eh ne yapalım? Biz o kadar söylediydik lakin kimse bize aldırmadı.' Deyip çıkacaklar kenara. ''Olacak olacaktır. İş çok ciddi görünüyor. Kurun birkaç milyonluk ''İhtiyat Taburlarını''. Bir gece ansızın(!) değil, derhal, Esad ve Rusya ile anlaşıp, pkk/ypg meleyen bırakılmamak üzere hemen vurulmalı!'' Gerekmedikçe NATO'dan ayrılmaya da gerek yoktur.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Esedle anlaşmak... Sünni Müslüman düşmanı Esedle. Teorin baştan yanlış başlamış kardeş.

danişment

rusyanın amerikan bölgesindeki pyd ile iş birliği yapacağını sanmıyorum .rusyanın suriyede ukrayna savaşından dolayı eli zayıf. mantıken yapması gereken esada rağmen türkiye ile iş birliği yapması.abd iranı bahane edip pkk öne sürerse biz de montrö de değişiklik oyalamcasıyla ağzına bal çalabiliriz
  • 5 Ay Önce

Putsavar

Keşke bunları hükümetimiz 10 sene önce eeey esed naraları atarken söyleyip uyarsaydın. Hadi bizi takmıyorlar da seni dinlerlerdi belki. Atatürk yüz sene sonrasını hesaplayıp icraat yaparken akp bir saat sonrasını bile öngöremiyor maalesef.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Yüz sene sonrası ön görülseydi, Orta doğunun bu kadar parçalara ayrılması engellenir, Pis Araplar deyip Müslüman Arap kardeşlerimiz dışlanmaz, birlik olur ekonomik ve siyasi yönden güçlü olurduk tam tersi Batının tezleriyle hareket edip Arapları dışladık düşman bildik. Ondan kaybettik ABD de AB de 1,5 Trilyon dolar Arap sermayesi var bizde Pis Araplar yüzünden 2-3 Milyar dolar anca var. Kim öngörülü.

musa

gelde ayitla pirincin tasini aha size kaya nerenize dayarsaniz dayan
  • 5 Ay Önce

hasel

Yapılan açıklamaya katılıyorum.Bence bu tür açıklamalar adeta düşmana yol verme,fikrini adeta açma açıklamasıdır.Bu tür açıklamalar açıklanmasa daha doğru olur.
  • 5 Ay Önce

Metin

Turkiyenin böyle yorumculari varsa düşmana gerek 
  • 5 Ay Önce

KARADAGLI

SAYIN PASAM YANLIZ "UYANIK" OLMAYLA OLMAZ HAZIRLIKLI OLALIM TETIKTE OLALIM PKAKA OLABILIR,YPG,... ABD,ISRAILIN KOPEKLERI,HASDI SABI FARK ETMEZ ESIR ALMA IMHA ET TERORE SIFIR TOLERANS SIFIR SONRA ICIMIZDEKI DUSMANLARA SIRANIN GELMESI LAZIM SART
  • 5 Ay Önce

Qwerty

Aynen Aynen Bir an önce operasyon Başlamalı ırak ve suriyeye
  • 5 Ay Önce

Umuda

Operasyonu oy verdiğiniz CHP DEM başlatacak bir tane PKK lı bırakmayacak çünkü Belediyelere işe alacaklar. Suriye de ne işimiz var diyenlerle nereye gideriz.

Muzaffer

Valla tam tespit sayın generalim, Allah sayilarinizi arttırsın.
  • 5 Ay Önce

Türker

İran amerikadan on kat tehlikeli bizim gercek düşmanımız. İsraili haritadan sileriz deyip masa altından el sıkışan ırak ve suriyede milyonlarca sunni katleden devlet.
  • 5 Ay Önce

vatansever

bu iran tam bir cambaz amerika beslemesi oldular tarihten günümüze hep islam devletlerine saldırdılar acayip iğrenç inançları var islamla alakaları yok sia inancı bozuklugu yeter internete sözde cami görevlilerine resmi pezvenklik yaptırıyorlar.
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Pasa bop u tarif ediyor.Bop u biz başlattık ve başkanıda biziz.Yani israili suriyeye biz soktuk şimdi milleti uyarıyorlar.Bence içimizdeki yahudi seviciler görev başında.Kurecikteki radara neden izin verildi.Israil bizi valilik olarak görüyor
  • 5 Ay Önce

Umuda

Bopu ABD başlattı niye yalan söylüyorsun Diktatörlükler devrilecek diye bu tezgahı ABD nin elinden almak için Reis hamle yaptı ama engel olamadı. Suriye nin Mezhepçi Sünni İslam düşmanı ESED den kurtulması Ülkemin çıkarınaydı doğru olan yapıldı PKK Suriye den saldırıyordu. Esed destekliyordu tarihi çarpıtmayın.

Eyman

İsrail'i Suriye'ye biz mi soktuk? Hay senin aklını s.sinler, hay senin beynini .. Saadet parti kafalı... Kürecik radarı bırak da sənin atanın və akıl hocalarının verdiği ülkeyi şu an onların işgalinden kurtarıyoruz örümcek beyinli!

Salih

İçimizdeki hainlerd İsrail ABD ve PKK PYD feto dhkp lgbt HDP CHP topu bir Allah CC fırsat vermesin bozguna uğratsin nesillerini kurutsun amin
  • 5 Ay Önce

Uzaylı

Sayın YAYCI komutanım. Şu an vatanın milleti cebini düşünmekte. Abd ve batı gökten dolar/euro yağdırsın sonrasında bana dokunmayan bin yaşasın diyen zihniyet paraları toplarken güneydoğu topraklarını pkk/ypg lı teröristana tesli. Etsin. Maalesef durum vahim vahim
  • 5 Ay Önce

Umuda

Kurtuluş savaşını yarı aç, açık yapan bu asil Millet bu gün ne kadar dolar alsam, açız aç derdinde bunlar Ülkenin yarısına ulaştılar işimiz çok zor.

Eyman

O komutanınla birlikte yerin dibine batın! İftira, yalan, çamur, lağımdan başka diliniz yok! Hadi ordan! Şimdi komutanınla birlikte başka kapıda oynayın geri zekalılar.

Umuda

Saygıdeğer Paşamız çok doğru tespitler bunlar.Ama Bu Muhalefetle bir yere varamayız Hükumet seçim isteyip yerini muhalefete bıraksın her şeyi eleştiren bu Muhaliflerin boyunu bir görelim açız aç edebiyatçılarını bir görelim. Bunlar çuvallayınca Reis tekrar idareyi alır.
  • 5 Ay Önce

Eyman

Mehmet! Ülkeyi bu hale CHP getiremez! Hangi tarihte CHP'nin İHA, siha, füze, İda, tank, araba... Ürettiği görülmüş, yasaklar, darbeler, hortumcular, zulümler ve alçaklıktan başka? Ülke'nin bu haline dil uzatan ya almaktır, ya hain! Sen git de patates soğanını al bugün pazar. Seni aşan konulara girme.

Mehmet

UMUDA hiç mi kafa yok.Memleketi bu hale chp mi getirdi.Bop kimin eseri.Suriyeyi kim bu hale getirdi.Pkk yi davul zurna ile kim suriyeye yerleştirdi.Insan bu kadar çapsız olmaz

arapgirli

Paşa bütün algı operasyonlarını dümdüz yere yapıştırıyor ve gerçek resmi çiziyor. Aklımızı başımıza alalım, aksi halde sonumuz yakındır.
  • 5 Ay Önce

Gakgo

Hemşerim,sen birak Suriyeli,israilliyi de içerdeki İsrailliler ile Ermeni Rum tohumları onlardan tehlikeli hale geldi.Bak İBB,abb,izbb meclislerinde artık pkk lıllar var.İlk önce bunların itlaf edilmesi lazım.
  • 5 Ay Önce

Bülent

Aynen katılıyorum. Fakat maalesef bizim milletimizde cahil çok.o yüzden asıl bela içten ve dıştan bizde olacak.yine gafiliz, yine ben sen,yine o bu,yine kutuplaşma. Allah ne derse o olacak. BATSIN BU DÜNYA!
  • 5 Ay Önce

Eyman

Yani kaçınılmazsa teslim olalım, tadını çıkaralım diyor bu ABD kulu. Şaşırmadım: bizden görünüp; hakikatte maskesli masonları ya da aptal korkakları! Yakında etek giyip İsrail'e kaçar belki. Böyle günlerde belirir kurnaz tilki! Peki sorarım bu Cihat rumuzlu cehil'e nereye bu kuyruk kısırığı nereye kadar? Senin diyeceklerin bunlarsa al başına çal dandik motor! Biraz erken öttün; ama sana şunu söyleyebilirim: 'Keşke sen de İsrail'le bərabər olsaydın, bizdən olmasaydın Cehil!
  • 5 Ay Önce

YAVUZ

Cihat paşa doğruları söylüyor.. Türk Erkanı harp’ı eminim duyuyordur.Onların (siyonistlerin) armegedan dediği bizim melhemei kübra dediğimiz bu savaş Amik ovasında mutlaka olacaktır.Anadolu Aslan yurdu olup siyonizmi kanında boğacaktır. Buna şüphe yok!Görelim bakalım Mevlam neylerse güzel eyler!
  • 5 Ay Önce

TÜRKİYE ACİLEN YPG PKK TERÖR YUVALARINI VURMALI TEHDİT OLMAKTAN UZAK TUTMALIDIR

Madem Amerika tırlar dolusu silahlarla mühimmatlarla PKK YPG vb bu terör örgütüne destek veriyor kendi askeri lejyoner'i gibi kullanıyor Türkiye'de bunları tehdit olmaktan çıkarmalıdır, derhal vurmalıdır, yarına bırakmamalıdır. TERÖRİST İŞGALCİ SİYONİST İTRAİL İLE KOMŞU OLMAK İSTEMİYORSAK DERHAL BU TEDBİRLER ALINMALIDIR. İran'da devlet aklı olsa öncelikle İsrail'e destek olan körfezdeki bütün savaş gemilerini batırmalıydı tehdit olmaktan çıkarmalıydı Suriye'deki Amerikan üslerini de tarumar etmeliydi. MUŞLUADAM.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Muşlu Adam biraz fazla uçmuşsun gibi yere in otur şuraya bir kahve iç.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23