• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarkan nasıl şöhret oldu? Mega Star böyle olunur! Yahudi lobisi ve küreselcilerin karanlık oyunu

Tarkan nasıl şöhret oldu? Mega Star böyle olunur! Yahudi lobisi ve küreselcilerin karanlık oyunu

59 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat gözükara

İlginç olan gey olduğunu ve dönme olduğunu kabul etmeyeni ünlü yapmıyor..hep devşirme yahudi köleleri...
  • 2 Ay Önce

İ. Keskin

Bir topluluk fukaralıktan yorgun ve bozulmaya hazır ise aveneler bahane olur!
  • 2 Ay Önce

Sener

Vercen olcan hem star olcan hem i... onlar bilirler ????????????????
  • 5 Ay Önce

Salih

Sayın Akit sahipleri Tarkanı kim dinliyor Sol görüşlü laik kesim sarhoşlar dinle alakası olmayan kişiler. Peki Akit gazetesini kimler göz atıyor Bence yukarda bahsettigim kişiler okumuyor peki bunlar okumuyor neden tarkanın götünü bizlere gösteriyorsunuz 5 gündür bu haber yeter yahu yoksa tarkan reklamınımı yapıyorsunuz bu sizden beklenir.
  • 5 Ay Önce

Salih

Allah CC lanati yüce dinimize vatanımıza zarar veren münafık siyonist kâfirlerin vatan hainlerinin üzerine ölsün amin
  • 5 Ay Önce

Müslüman

İsim veremem ama Türkiyedeki bir partinin bir anda şöhrete kavuşması hikayesine benziyor...
  • 5 Ay Önce

asa

bunlari meşhur edenler ... bedelsiz kimse bir yere getirilmez
  • 5 Ay Önce

Türkoğlu. M

Tarkan( buradan ALMANYA dan) ayrılmadan zaten homo idi, devam etti, şimdiki evliliği ise bir be deniyor Türkiye de makyaj yani yapmacık, Allahın en fazla lanetledigi kavim ve insanlar , Allah'ın laneti üzerine olsun böyle pisliklerin, benim güzel vatanından ozak tutsun.
  • 5 Ay Önce

ottoman

Aynı klüpte takılıyordunuz anlaşılan... Belli ki cisel tercihleriniz aynı.

resat

amerikalılar ,kut ile tarkanın filimlerini seyredip çok sert bulmuş olmalılarki ,yumuşatma işine önce tarkanla başlamışlar ,
  • 5 Ay Önce

resat

amerika, yumuşatmak istedikleri toplumları ,önce sanatçılarını yumuşatarak işe başlıyor demekoluyor ,,bunların sanayicileri sahte kurgu, kitapları sahte ,kurgu, sanatçıları sahte ,kurgu ,yarışma birincileri sahte kurgu,bu topraklar dünyanın merkezi olmalıki haçlı buraya bukadar müdahil oluyorsa ,vardır bir sebebi,
  • 5 Ay Önce

O yıllarda

Bu meşhur ertegün cenazesi bahanesiyle 6. Filoyla hem yurtdışına hem yurt içine operasyon yapılmış...
  • 5 Ay Önce

Gurbetci

Evet çok doğru Tarkan in şarkı sözlerini bile yahudiler yazmış yoksa nerede tarkanda o kapasite
  • 5 Ay Önce

Amaç çirkin olanı yaymak olunca ...

"Tarkan ın çıplak fotoğrafı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı " manşeti de tamamen tersine reklam... kadının çıplaklığından rahatsız olmayan aydın doğan erkeğin çıplaklığından niye rahatsız olsun ki...hem millete bu manzarayı ne diyipte gösterebilirdi ki ... Tarkan'ın eşcinsel hâlini öyle uluorta övemezdi...ama bu başlıkla boy boy reklamını yapabilirdi...öyle de yapmış...
  • 5 Ay Önce

Abdullah

Artık dindarların da cinselliğin uluorta yaşanmasıyla ilgili problemi yok. Bakınız atv bakınız beyaz tv... Başkalrını tenkit ederken bunlara da bir çift llafımız var mı. Hacıanneler-babalar izliyor...
  • 5 Ay Önce

OMUT

Bu Ceh zihniyete sahip Kemalistler ne zaman bu Tarkan zibidileri gibi lgbt'ler ibneleri eleştirdiğinde hemen bir kulp bulup işte bunları da niye demiyorsun diyorlar. işte onlar da münafıktır senin gibiler. tamam mı Al birini vur ötekine, sizin gibi namazsız niyazsız ahlaksız bu gibi insanları Alkış tuttukça ülkenin hali bu olur.

Selamun aleykum

Toplumlari bozmak isteyenlere Rabbimiz lanet etsin. Amin
  • 5 Ay Önce

Nurcihan

Bu ve benzeri lutiler yüzünden başımıza taşlar yağacak.kıyameti getirmeyi planlıyorlar.kıyamet vakti Allah katında gizlidir.bu sapkınlar kendilerince öne çektirmeyemi çalışıyor.
  • 5 Ay Önce

Bekir

Vay  Tarkan vay.....
  • 5 Ay Önce

Mustafa

22 yıldır iktidar olan akp bunlara karşı ne yaptı hiç ve sonunda 2 parti oldu chp yi birinci parti yaptı o zaman akp de işin içinde
  • 5 Ay Önce

sacit

o zaman da faşist despot dersiniz.. chp bu işin içinde mi top çevirme ustaları,söyler misiniz..ona kol kanat geren ekoyu seçtiniz gene. o da bu işin içinde mi..ha..söyle..

Umuda

AKP ne yapacak tutup hapse mi atacak atınca sorun çözülecek mi Büyük Yahudi beslemesi basın bunları yüceltiyor topluma yediriyor Ailede Okullarda Dini eğitim vermeye kalkıyorsunuz ortalığı yıkıyorlar Diktatör Tek adam ABD nin adamı filan diye yalanlarla sizleri kandırıyor düşman yapıyorlar halkın yarısını kandırdılar artık kimse düzeltemez.

Deli İbo

"Mıstafa" AKP, senin gibi adı benim peygamberimin en güzel adlarından birini taşıyanını ikna edememişki, bu ülkede yaşayan gizli siyonist severlere ne yapsın.

Yahudi lobisi çok yönlü çalışıyor.

A dan Zye.
  • 5 Ay Önce

Cumhur

Bu iş böyle.Imamoglu da aynı yolun yolcusu.Hic unutmam Uğur Dündar da daha 18-20 yaslarinda o kervana katılmıştı.Milliyet gazetesi aracı oldu.O gün bu gün sözde duayen gazeteci.Daha kabiliyetli ve yerli zeka ve akıl.abidesi gençlerimiz ya teröre kurban gitti veya yolu kesildi.Ey Müslüman uyanalım.Taşın kimden geldiğini bilmeyen basireti bağlı müslüman
  • 5 Ay Önce

Umuda

Evet gerçek Müslüman evlatlarının önü kesiliyor büyük sanayi şirketleri iyi okullar devletin üst kademesi basın da bunlara yer yok aradan Bayraktarlar sıyrıldı şimdi Bunlara çamur atıp yok edecekler bak görürsünüz ne iftiralar atacaklar hele Hükumet değişsin.

Leyl....

Bu gecen gün Neyse! Nerde gördügüm yazmayacagim.. Yanindaki ki$i icin zararli!!Ama ne sebeple Avrupa'daydi bilemiyorum.. Ko$a ko$a Buna kiz verdiler gayret kemeri filan, gelinlikli dügünlerde... Nesine gayret ise artik?!! :))))
  • 5 Ay Önce

Ibrahim

Reise söyleyin ılımlı islam projesinden vazgeçip ehli sünnet nesiller yetişmesine yardımcı olsun
  • 5 Ay Önce

ilyas

chp niz laiklik laiklik diye kudurmasın.

Umuda

İpram, gerçeği CHP liler gibi çarpıtmışsın doğrusu şöyle olacaktı; Ilımlı İslam Fetönün vasıtasıyla uygulandı bunu sağlayan fikir Babası CHP li Kasım Gülekti yüksek derece Masondu İslamı yumuşatıp anti Emperyalist sosyal adaletçi çizgiden saptıralım ABD nin kucağına atalım düşüncesi ile oluşturuldu biraz oku araştır. Gerçeği gördükten sonra Reisten başka Bunlarla savaşan olmadı.

Reisiniz

Ilımlı yahudi, israille ticarete devam, ukraynalı yahudiye yardıma devam

OMUT

SELANİKTEN GELENLER VE ÜNÜNÜ DEN ŞİMDİYE KADAR HEP HER NE HİKMETSE HEPSİ MASON LOCALARINA KAYITLI LAR. LANETLİ SİYONİST İSRAİL HİZMATKARLARI , SİYASETÇİLER SÜLEYMAN DEMİREL BÜLENT ECEVİT YANSU ÇİLLER AHMET NECDET SEZER BAŞTA OLMAK ÜZERE SAZ VE SÖZ SANATÇILARI TİYATROCULAR KEMAL SUNAL ZEKİ METİN VE DAHA NİCELERİ İŞ ADAMLARI KOÇ VE AYDIN DOĞAN VE DAHA BİR ÇOKLARI . ASKERYEDE İLKER BAŞ BUĞ ÇEVİK BİR VE DAHA NİCELERİ. Hukuktan poruflar ... VE HER ALANDA MOSUNLAR VAR DİYORLAR . AMA ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN SAYIN CUMUHURBAŞAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE KRAL ÇIPLAK DİYEBİLİYORUZ.
  • 5 Ay Önce

Çelebi

Dünyayı yahidi oyuncak yapmış istediği gibi oynatıyor. Bunları cehennem temizler.
  • 5 Ay Önce

hamdi

allahım bu sapıkları vatanımızdan uzak et yarabbim
  • 5 Ay Önce

Şükrü

Bu sapık firmalar müslümanlara herturlu psikolojik baskı tarzında kötü olan herşeyi bilinç altına yerleştirme çalışırlar amaçları müslümanları dininden uzaklaştırmak bu durum siyonizmin bir oyunudur ey Müslüman aman dikkat edin
  • 5 Ay Önce

Sanki

İzmirli bi akp li miiletvekili adayi vardi. Ona benziyor olay sanki
  • 5 Ay Önce

elinin körü bozguncu.

izmirdeki chp hakimiyeti ne güzel değil mi.

Lobi

Tarkan her abd ye gittiginde yahudi lobileri ile gorsuyor. Oyle sohret oldu. Yahudi cesaret odulu aldi. Cesareti de burdan geliyor.
  • 5 Ay Önce

Dok

Cesaret odulunu erdovan aldi.birakur mi tarkana hic. İxmirdeki akp li vekil kimdi. Tarkan onun ellerine su dokemez.

Osmanlı Devrimcisi

Bunlar zahiri oynayanlar. Birde bunları oynatan var. Uğruna tapındıkları. 5816 nolu kanun kalksın , öyle şeyler anlatacağım ki... Küreselciler , Paganizm , Masonik yapılanma , Sabetayizm ve Kabbalah.
  • 5 Ay Önce

Gültekin

İŞTE BUNLAR TOPLUMA MAL OLMUŞ SANATÇILAR DEĞİL, TOPLUMU ZEHİRLEYEN SANATÇILAR OLDUĞU BUGÜN DAHA NET ANLAŞILIYOR.
  • 5 Ay Önce

fetösavar

abd bu işlerden yavaş yavaş ağzının yandığını anlamaya başladı, homoluk, siyonist uşaklığı, küresel haydutluk... bazılarını yavaştan uyandırıyor... hatta bir genç anababasını, alet olan zevatı mahkemeye verdi, gençliğimi mahvettiniz, sen kız değil erkeksin diyerek bana cehennem hayatı yaşattınız dedi... yani müslüman olan mı ararsın, kendini filistin uğruna yakan mı... abd halkı derinden sarsılıyor... matriks filminin gerçeğini yaşadığını anladı...
  • 5 Ay Önce

Vtdş

Sahipsiz memleketin batması haktır
  • 5 Ay Önce

yrtş

ekonuz sahip çıkıyor ya.

OMUT

Bu Selanik'ten gelenler 45 yıl boyunca sahip çıktı da ne oldu? tek partili bir diktatör sahip çıktı deniyor. Halbuki ingilizlerden israillilerle arka bahçelerde mobillerde balık şarap içip anlaşma varılıyor İmamoğlu gibi. sen de sahip çıkıyorsun.

Ferhat

Müslüman cemaatlerle uğraşmaktansa bu siyonistt çeteleri deşifre etmeniz iyi olmuş.
  • 5 Ay Önce

Ukraynalı yahudiye neden yardım ediyoruz?

Amerika’daki İsrail’deki yahudiye görüntüde düşmansınız ama Ukrayna’ya gelince neden dönme oluyorsunuz?

Umuda

Bu tarz araştırma yazılarını çoğaltın ve herkesin okumasını sağlayın sosyal medyalardan paylaşımını sağlayın Yahudilerin Ülkeleri de nasıl yönlendirdikleriyle ilgili yazılar yayınlayın, toplum gerçekleri görmeli yoksa Aileyi Milletleri Dinleri yıkıp tüm kutsalları kirletecekler istedikleri gibi sapkın inançsız kolayca yönetecekleri koyun kitleler istiyorlar bunu son kale Ülkemde başarmak üzereler.
  • 5 Ay Önce

Vatansever

Görevlerini çok iyi yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar..Bu Millet şuurunu açmaz ve bugün olduğu gibi uyumaya devam ederse ülke elden gidecek ve gavurun tahakkümü aynı Filistin gibi, üzerimize çökecek..RABBİM koruya..
  • 5 Ay Önce

Talib Ağbi

İspanyol Yahudisi olan M.K. TC ismi altında bir Yahudi Devleti kurdu. Bakın ABD'ye bile Yahudi Elçi Ertegün'ü atamıs. Anıtkabiri bir Yahudi mimar Süleyman tapınağın kopyası. Doktorları bile Yahudi. Bu Tüm Yahudi hastalığından Türkiye kurtulup Osmanlıyı yeniden inşaa edip tüm Gavurları ayıklayıp sınırdışı etmeliyiz. Içerde sadece Türkler ve Gerçek Kürt olan Zazalar kalmalıdır. Kourmançiler Ve Ermeniler Pers uyruğuna mensubtur.
  • 5 Ay Önce

Mk nedemek serseri?

Senin soyun belli değil

Ben

Misafir

Kıymetli akit yöneticileri Sizleri tebrik ediyorum . Bu aşağılık köpekleri her zaman deşifre etmek lazım. Çünkü genç nesil bunları bilmiyor. Bunları yeterince tanımıyor. Bunların ne kadar aşağılık insanlar olduğunu her defasında hatırlatmakta fayda var. Bunlar şöhret için namuslarını hiçe sayan hayvandan da aşağı bir topluluk. Toplum bunları sanatçı olarak tanıyor. Ama bilmiyorlar ki bunlar siyonistler tarafından kullanılan kuklalar.
  • 5 Ay Önce

resat

chp solcu diye yutturuldu bu millete, tarkan amerikan malı , chp ye çalışıyor , chp lilerin bir kısmıda altıncı filoya GO HOME diye bağırıyordu , işte bunlarda gösteriyorki yol ikidir biri hak ,kalanıda batıl , gerisi insanları uyutup soymak için yahudinin uydurduğu ninniler ve masallardır , tarkan sadece biri, sanatçı lakaplıların ekseriyetinin ,bu milletle alakasının olmaDIĞINI ,VEDE BU ÜLKEDE KURUCU DİYE ,KURTARICI DİYE YUTTURULAN CHP NİNDE GERÇEK YÜZÜNÜN VE İŞİNİN NE OLDUĞUNU ,VE NEDEN BU MİLLETLE DOKU UYUŞMAZLIĞI YAŞADIĞINI , BU MİLLETİN GENÇLİĞİNİNDE NASIL BU ÇAKALLARCA ÇALINDIĞINIDA GÖRÜN , GÖRMEK İSTEMEYENLERE ,YADA İŞLERİNE GELMEYENLERE , DAVULZURNANINDA AZ OLDUĞUNUDA BİLİYORUZ ,,
  • 5 Ay Önce

Hayro

Yıllar evvel Hakan ın erkek erkeğe plajda uygunsuz resimlerini görmüştüm! Gazetenin yorumu dört dörtlüktü! O yıllarda başlayan akım ..Büyük şarkıçılar büyük ib …ne olması moda idi …Zeki. Rolmodel oldu ! Bu gün ortalıkta dolaşan : Dönme -Dolap sanatkar gecinen artist tiyatoracı ve soytarı komedyen ortalık oyumcuları bu işe çok meraklılar …Onun için GAY olduklarında içazetlerini alıp şöhret badallarına dişlerini sıka sıka yükseliyorlar…!
  • 5 Ay Önce

OMUT

İşte o zamanlar İlker Başbuğlar Çevik birler fetö'cülervardı . piyasada AK Parti İktidarı yarım yamlak iktidar elindeydi. İşte o zamanlar cehape verdı cehalet zihniyeti hala güçlü bir şekilde söz geçirebiliyordu ama şimdi?

Sonra

Sonra Tarkan emir ile hükümete karşı ...lıyor.
  • 5 Ay Önce

şüayıp

Allah müslümanları korusun amin
  • 5 Ay Önce

Bülent

Tevhid ve küfür kıyamete dek sürecek.onemli olan tarafını seçmek.mucadeleyi bırakmamak.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23