• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Bayraktar gece yarısı her şeyi deşifre etti! Duyan şok olacak: Arkasında onun adamları var

Haluk Bayraktar gece yarısı her şeyi deşifre etti! Duyan şok olacak: Arkasında onun adamları var

185 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osmanli

CHPliler bu secimi kazandiklarini saniyorlar ama onlarda aslinda kazanmadikalrini biliyorlar. bu onlarin hircinligini iyice artiriyor. bu hitcinlik erkermde hat safhaya ulasmir durumda. yurt disininda destegi ve direktifleri dogrultusunda ulkenin en onemli sirketlerinden birine saldiriyor, ama sunu unutmamali bu halk adami vezirde eder rezilde eder. ekreminde rezil olmasi cokda uzak degil. bu yarin bugun olmaz ama bes sene icinde ben olacagini dusunuyorum. devletler ve halklarin tarihinde 5 yil 10 saniye gibidir.
  • 5 Ay Önce

Yinalbey

Erdoğan fiziksel olarak testosteronlarını kaybetmeye başladığından beri, aynı ivme de devlet gücünü ve caydırıcılığını kaybediyor. Bu dediğim çok tuhaf gelebilir ama maalesef gerçek bu. Biz artık devletin sert yumruğunu görmek istiyoruz. Sokaklarda teröristan diye dolaşanları görmekten çok sıkıldık, sosyal medyada her gün teror destekçisi olanları görmekten ve devletin hiç bir şey yapmamasından çok sıkıldık. Erdoğan ne olsun istiyor? İç savaşsa eğer çok doğru yolda ilerliyor.
  • 5 Ay Önce

resat

bu topraklardaki ,birinci dünya savaşından sonra kurulan ,batı payandalığı ,batıya kuyruk olma ,batılılaşma adı altındaki islam düşmanlığının ,koruyuculuğu ve tatbikatı ile chp görevlendirilmiştir ,ozamanki ingiltere ve yahudi dünyada lideridi ,islamdan ,müslüman ülkelerden ,kendi aslından ,vede , kendibaşına hareket etmekten feragat etmek şartıyla bu topraklarda yaşama izni verilmiş bu ahvali uygulamaklada chp görevlendirilmiştir, şartlar hala devam etmekte , elemanlar görevlerini yapmaya devam etmektedir ,,
  • 5 Ay Önce

Mehmet fuat Güraslan

Tam yol ileri yaratan rabbim yar ve yardımcımız olsun
  • 5 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Böyle medyatik çalışmalarla bu iş ćözülmez! DEVLET NEREDE DEVLET? Igtirayı atan ve ayrılanları ya tıkın içeri ya da sürün dışarı.
  • 5 Ay Önce

Ahmet Soner

imamoğlu denen parasının dışında hiçbir kabiliyeti olmayan şahıs cumhurbaşkanlığına oynamak için büyüklerle atışma strajesini uyguluyor bunu hesaba almamak lazım yoksa paraya tapanlar bunu orayada oturtur.
  • 5 Ay Önce

Mehmedim

Baykar kardeşlere selam olsun. Türkiye'nin yüz akı projeleriyle düşmanı çatlatmaya devam etsinler. Gazze'ye en büyük yardımı yapan sivil şirketlerin başında Baykar geliyor. Aşağılık İsrail sevdalısı çakallar Baykar'a "israile uçak yakıtı sattı"diye iftira atıyorlar. Bu iftiracılar nedense İmamoğlu çevresinden birileri çıkıyor. Hiç şaşırmadık. Nedense, onu Yunanlılar İle İsrailliler çok seviyormuş' lar.. Neden acaba? Sorgulasanıza lan..
  • 5 Ay Önce

Enver

Aslansınız Sayın Haluk Bayraktar, o kanı bozuk çakallara meydanı birakmayin
  • 5 Ay Önce

Boran

Ekrem papaziglu her pis işin altından çıkıyor yakındır burnuna kadar b.ka batmasi
  • 5 Ay Önce

ARADA

EKREM İMAMOĞLUNUN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SİYASETÇİSİ OLDUĞUNU BURADA AĞIZLARINDAN SALYALAR ÇIKARCASINA KUDURAN KARDEŞLERDEN ANLAMAK MÜMKÜN.ADAM 1,130 BİN OY FARKI ATTI.MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ.BU ARADA SAVUNDUĞUNUZ BAYRAKTARLARIN İSRAİLE JET BENZİNİ SATMAYI KISITLAMASINA KİMSEDEN SES YOK.BAYRAKTARLARI SAVUNACAĞINIZA ÜLKENİZİ MİLLETİNİZİ EMEKLİMİZİ İŞCİMİZİ SAVUNMAK DOĞRU OLMAZ MI.ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİLER.BİRAZ EKREM İMAMOĞLUNDAN UZAKLAŞIP ÜLKE SORUNLARINA DÖNERMİSİNİZ.
  • 5 Ay Önce

Ömer

Yalan haberin cezası çok ağır olmalı, caydırıcı olmalı
  • 5 Ay Önce

Türk evladı

İmamoğlu İstanbul’u Konstantinopolis’e çeviremeyecek! Elbette bir gün bir Ulubatlı Hasan çıkar karşısına ! Bu ülkenin haini çoktur ama Türk’ün yiğidi de çoktur.
  • 5 Ay Önce

Misafir

Burda yazılanları okuyunca şunu anladım bidaki seçimlerde chp büyük bir farkla iktidar olcak demek. Burdaki yazanların çoğu chpyi istemeden iktidara taşıyacak. Adamlara helal olsun kendileri bile bu kadar oy alacaklarını beklemiyordu.
  • 5 Ay Önce

fetösavar

bu ülkeyi kaybetmezsek baykar ve onun gibi vatansever bir kaç evladın eseri olacak... biliyorlar... pontusçular da en iyi bilenlerden...
  • 5 Ay Önce

fetösavar

beğenmeyen kardeş, pontus batıda... yanlış yerdesin...

Leo

Haluk ve Selcuk abilerim. Adamin dipleri Adam gibi adamlar Diğer mertlik beklediginiz şey ise adi , şer.e.f..iz karaktersin bir şey.. Rüzgarın savurdugu yapraklari bile malum kendine atfeden şizofreni hastalaridir... İt urur kervan yurur abilerim ALLAH sizi her projenizde muvaffak etsin amin
  • 5 Ay Önce

Deliormanli

Sayın bayraktar ailesi atılan iftiralara biz vatandaşlar olarak zerre inancımız yoktur sizlerin yaninizdayiz.. Allah yar ve yardımcınız olsun tasmalı köpekler ve sahipleri ancak havlar ve havlatir...az şerefi varsa çıkar açıklamasını yapar ve o ekibide tasfiye eder.i yetkili
  • 5 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Ekrem İmamoğlu, bütün beslemeleri ile iftiralar atıyor, algı operasyonları yapıyor, Ak Parti döneminde yapılmış olanlara eşkıya gibi çöküyor. Elle tutulur hiç bir hizmeti olmadığı halde İstanbul seçmeni ödüller gibi % 51 oranla tekrar seçilebiliyor. Onun için halkı arkasında zannedip, her türlü pervasızlığı yapmaktan çekinmiyor
  • 5 Ay Önce

fetösavar

belki de bu dönemi bırakıp yunana kaçabilir, o kadar borç, yolsuzluk, bir de teröristlere yataklık...

Bekir Beşparmak

Haluk bey haklı. Belediyenin kim yapmış, ne yapmış deyip bir küçük insana bağlama çabasını ve salağa yatma oyunu olarak gördüm
  • 5 Ay Önce

Emperyalist-siyonist soykirimci islam/insanlik/istiklal dusmanlari daha organize!

..........
  • 5 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

İtlerürür reisiminkervanıyürür
  • 5 Ay Önce

Umuda

İti Üretmemek lazım çünkü paçalarımızdan arkadan ısırıyor.

Tunç

Ekrum başganımın tasmalı ve tasmasız köpekleri çok. Yani bol parayla beslediği bir trol ordusu var. Haluk bey kardeşimizin yanındayız. Yalanlar üzerinde tepinen alçak, şeref yoksunu insanlar çok maalesef.
  • 5 Ay Önce

Boşnak

Cehape mi çekin sifonu gitsin mikrop şeyler,
  • 5 Ay Önce

Nurettin bolat

Köpekler ulamiyi iyi yapar
  • 5 Ay Önce

Giresunlu Öğretmenler

Algı ile yalan ile milleti,gençleri kandırdılar ve ülkeyi zihnen,siyaseten böldüler amaçları buydu ve bu devam da edecek ama maalesef ki maalesef defaten uyardım ama siyasi iktidar kulağının üzerine yattı.Bu zehir dili bu bölücü dil bu yalan dili genel seçimlere kadar devam edecek yine uyarıyorum ama birileri uykuda ve uyku onlara mutluluk veriyor
  • 5 Ay Önce

Umuda

Çok doğru tespit Muhalefetin yayın organları İsrail TV leri Gazeteleri gibi çalışıyor sürekli yalan iftira koyunlaşmış Yandaşları da hiç sorgulamadan yutuyor bu yalanları İsrail istese bile halkın yarısını Dinden Millilikten uzaklaştıramazdı CHP başardı.

Murat

Teröre, pkk terörüne, dolayısıyla 50 yıldır, Türk islam medeniyeti düşmanı haçlı ve siyonist canilerin organize ettiği pkk vb kaatillerin polis asker güvenlik güçleri memur sivil on binlerce vatandaşımızın katlinin bşr özgürlük mücadelesi olduğu teşvik ve azmettirici telkinlerinin sorumlusu provokatör alçağı ve onu finansörlerinin terörü terör vasıtası katliam ve cinayetleri ülkeyi bölmeyi bütün bu suçlara ortak olmaktan hatta teşvik ve kaatil azmettiriciliğinden yargılanıp mahkum edip sonrada vatandaşlıktan ihrac edilmelidir. Apaçık pkk ve mezhepsel algılar üzerinden tehlikeli terör azmettiriciliği karşılıksız kalmamalı..
  • 5 Ay Önce

Murat

Açıkça suça teröre bölücülüğe azmettiren İBB başkanının bu iletişimci alçağının önce genetiği analiz ve deşifre edilip kamuyla geniş platformlarda paylaşılmalıdır; ve bilahare bu alçak ve  sadece terör azmettiricisi değil teröre bağlantılı cinayete azmettirici suçundan da yargılanıp, kodesten ya asla çıkamayacak şekilde karşılık bulmalılar yada hak ettikleri cezayı sonrası Türk vatandaşlığından ihrac edilmelidir. Ne cesaret ne cüret, ki pkk haklı bir özgürlük örgütüymüş ve her özgürlük arayanın bölücülüğe asker polis memur ve sivil masumları katletmeye ülkeyi emperyalist caniler adına çökertmeye hakkı olduğu algısı oluşturup teşvik ve telkin ederek
  • 5 Ay Önce

Fsm

Haluk bey, İmamoğlunun bu konuyla uzaktan, yakından bir alakası yoktur. Adam seçimi kazandı diye saldırmayın. Size kimse iftira atmıyor. Kendinize gelin güvey olmayın.
  • 5 Ay Önce

Nur

Niye kazandı acaba bilen varmı hizmet yok fikir yok balya balya paralar kimlerin adamı bu

fetösavar

hah... ekonun istanbuldan başka herşeyle ilgisi alakası vardır... hala anlamadın mı???

Adamin biri

Imansizin her bir tezgahla alakası bal gibi var , varlık sebebi zaten alavere dalavere !! Siz uyumaya devam edin , sapa oturunca uyanirsiniz !

Umuda

FS Belediyenin trol kadrosundan kaç para alıyorsun gerçekleri göremiyorsun sizlerle aynı havayı solumak bizi zehirliyor.

Tayfun Küçük

Zaten onların işi iftira, yalan, dolan. Ama Allah büyük, attıkları her iftira ortaya bir şekilde çıkıyor. Allah vatana, millete ve onlar için çalışana zeval vermesin.
  • 5 Ay Önce

Şahin üzüm Gaziantep

Diline sağlık Bayraktar! Ne guzel demişsin ; tam anladıkları dilden....
  • 5 Ay Önce

Nazim arat

Imamoglu yalan atar da ekibi atmadan durur mu. Jakuzi Necati var ekip başı, utanmaz yalancı kadrosundan belki de
  • 5 Ay Önce

Serdar

Bu Ülke ne çektiyse Solak kafir Camiaa ve onların kuklaları makam koltuk çıkar için kendini satan münafıklardan çekti
  • 5 Ay Önce

fetösavar

o dediklerinin alayı şimdi gazze ile beraber... reisine düşmanlık peşinde... millet de seyrediyor bu cambazlığı...

arda

Bayraktar denen şahıs İsraile Jet benzini satmıyoruz demiyor ki iftira olsun.Satıyoruz ama turistik seyahatler için diye kıvırıyor.Gazzeye atılan her bombada Bu Bayraktarların ve Hükümetin Büyük Payı var.Sen Hükümet olarak İsrail Terörizmine karşı ne yaptın.Boş Boş Konuşma,Kınama.İmamoğlunun ekibi olmasa Biz Akp Hükümetini Müslüman sanacaktık.
  • 5 Ay Önce

Nur

Bas git lan siyonist uşağı

fetösavar

eko ufaktan kaçacak bu dönem... hırsızlık, borç, harç, talan... milletin bu kadar uyumayacağını düşünmüş har vurup harman savurmuştu... bi beş sene dayanamaz... bak nasıl kaçıyor...

adamin biri

Müslümana kurban olun siz ! Rumlar istanbulu bir pontuslu kazandı derken hop siz kime pontuslu diyorsunuz diyebildi mi ? Seçimden sonra hangi ülke karga ... yemeden tebrik etmiş eküri pontusyanoglunu bir bak bakalım tanicakmisin !!!!!!

Adamin biri

Bu kadar net ve açık bir şekilde iftira atıyorsunuz bizim israile öyle veya böyle satisimiz yok diyen adama hala cozurdayarak demagoji yaparak iftira atmaya devam ediyorsunuz ya sizi Allah bildigi gibi yapsın ! Zübük bir siyasinin destekçisi de sizin gibi güdük olmak zorunda yapacak birsey yok , otlamaya devam .....

Umuda

Ardacık, hadi Filistin e Muhalefetin topladığı yardımları götürün yemek dağıtın ilaç götürün silah sağlayın yaralıları tedavi edin savaşın sizlerden bunu bekliyoruz, kuru sıkı atmak üfürmek olmuyor. Hadi koçlarım biz arkadan geliriz.

Dayıı

Bu adiler durdurulmazsa, pkkya peşkeş çekecekler Türkiye cumhuriyetini, milletin bir an önce aklını başına almalı, emekli maaşımız az derken filistin gibi vatansız kalacağız, chp pkk fetö ve israil birlikte çalışıyor, geç olmadan uyanın,
  • 5 Ay Önce

Mak

Arkasinda olnun adamlari degil PKK nin tükrügüyle bogariz dedigi … leri var.
  • 5 Ay Önce

Mg

Salih çullhacı kişisine sen kime ulan diye hitap ediyorsun sen bu vatan evladının adınıabdest alda öyle ağzına Sizler hırsızlıkları aşikar olanı göremeyecek kadar gözleriniz kin ve nefretle dolmuş , sizi gidi vatan hainleri sizi arpalarınız çok fazla geliyor .
  • 5 Ay Önce

Orhan

Rum bozmasından başka be beklenir ki? Bunlara meyleden sözüm ona Müslümanlara ise milyon kere yazıklar oksun.
  • 5 Ay Önce

Muhsin

cehp zihniyeti ne iftira ne karalama yapıyorsa alası kendisinde var iftira ve karalamalrı ekndi yaptıkalrını perdelemek için... rüsşvet, iltimas, adam kayırma vs ne ifitra atıyorsa kendisinde alası çıkar ama bunalrı ortaya çıkaracak kimse yok araştırılsa itraille en aykın en kapsamlı ilişki içinde olanın egene bu zihniyet olduğu bulunur ama bunu halka anlatan yok anlatmaya çalışanlarda susturuluyor sosyal medya hesapları kapatılıyor
  • 5 Ay Önce

Nur

Pkk dan fötöden pkk lı kürtlerden çakma türklerden oy aldı onların arkasında kimler var israil amerika ingiltere hizmetleri varmı bu adam yok mirasa kondu batırdı emin olun ya bırakıp gidecek ya kayyum atanacak tehlikeli sularda yüzüyor miti atlatamaz

Umuda

Ardacım CHP İsraile destek verirken Hükumetin tedbirler alması yetmez sizler İsraile desteğinizi çekin ticaretin servetin tamamı sizde zaten. Mesela kendinden başla Belediyedeki trollüğünü bırak Filistin e savaşmaya git para yolla biz arkandan geliriz.

Umuda

CHP li İş adamları acaba ne kadar İsrail ile ticaret yapıyor KOÇ lar Sabancılar Boynerler Eczacıbaşları Şahenkler bunları açıklayın bilelim sadece Hukümetin tedbirleri yetmez Lüks semtlerdeki CHP li kardeşlerimiz Viski kola kahve içip hala bunlara servet akıtıyor mu acaba...?

arda

Kardeş Chp İsraile destek versin vermesin.Hükümet Gazzeye atılan bombaların sorumlusu.Sen bırak başka partileri.Sen kendi Partine laf söyle ki diğerlerinede ders olsun.

R.guler

Sizlerin hizmetleriyle gurur duyuyorum yalan haber yapanlarda Allaha havale ediyorum üzülme doğru sendeler amma ayakta kalır Allah yar ve yardımcınız olsun gu?el insanlar
  • 5 Ay Önce

Mertolacaksın

Bu terör sevicilerden başkada birşey beklenmez.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Bu Arda İsrailli gibi yazıyor gerçekleri çarpıtıyor bir araştırılsın altından neler çıkacak bakalım. Geçenlerde çok miktarda sözde Başörtüsü takarak kamufle olmuş İsrail ajanı yakalanmıştı.

arda

Bayraktarlar Terör sevici ve bunu dile getiren ilk kardeşim sensin.Helal olsun

Cengiz Muraveren

İmamoğlu da utanacak yüz, karşınıza çıkacak cesaret var mı?Ancak yalan söyleye,iftira attıra.
  • 5 Ay Önce

Ömer

Haluk bayraktar adam gibi adamdır O'nu kim sevmez İsrail yani israilin itleridir aslında O'na saldıran
  • 5 Ay Önce

yüksel özsoy

haluk bey söylersin bu ekremcik memleketin başına beladan öteye bi fayda vermez iftira yalan her türlü düzenbazlık mevcut onurlu devletini seven bi insan böyle olamaz pkk la fetoyla terör örgütleriy kol kola girmek bunda ve partisinde chp türk devletini yıkma ve islam düşmanlı mevcut anlamadım o erbakan denilen dangalak nasıl olurda bunların deyirmenine su taşır ümmetin arasına nifak tohumu eken kim olursa olsun allah bildi yapsın insan olarak böyle söylemek dogru deyil lakin bu şeytan yavruları insanı zıvanadan çıkarıyor
  • 5 Ay Önce

Midiraf Demirel

BAYRAKTAR ???????? KARDEŞLERİMİZİN YANIDAYIZ Cennetin yolu; cehennemden, Barışın; yolu da caydırıcılıktan geçer. Ülkemizin????????Yerli ve Millî Savunma Sanayii'sine katkılarından dolayı, Sn. #HalukBAYRAKTAR ile Sn.#SelçukBAYRAKTAR Kardeşlere teşekkür edilmesi gerekirken, malaasef Onlar'a iftira atılmasını nefretle kınıyor, alınacak tazminatların da Gazze'de ki Savaşmağduru kardeşlerimize bağışlanacak olmasındandan da mutluluk duyuyor, yeniakit.com' a ve tüm çalışanlarına selâm ve saygılarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız..
  • 5 Ay Önce

Tazmibatın babasını ahirette ödeyecekler

Bu namertler yarın '"jet yakıtı satmışlar " dedik İsrail'e jet yakıtı satmışlar" demedik diyecek kadar da omurgasız davranır ...
  • 5 Ay Önce

Muttalip Tekiş

Soyubozukların saldırdıkları elbette bu vatanın öz evlatları olacak. Ancak içimizdeki aklı kıtların bunu anlamaması asıl problem olan
  • 5 Ay Önce

Mert

Adamın kralısınız bayraktarlar allah yolunuzu daima açık etsin
  • 5 Ay Önce

Ömer Dadaş

Allah bu CHP lileri iftira yalanlarindan korusun bunlar utanmaz insanlar yalanları ortaya çıktığında da bir özür bile dilemez pişkin pişkin gülerler verdikleri hangi sözü tutlar Hamas'a da terör örgütü derler PKK nin istediği çizgide yürürler
  • 5 Ay Önce

Türk Bayrağı

Amerika, israile zaten her türlü silah ve destek veriyor hem de 10 bin km öteden gelip, sadece jet yakıtına mı engel koymuş. Memlekette yanında tuz gezdirip hıyar arayanlar çok.
  • 5 Ay Önce

Ömer

Turkiyede yıllarca pkk ya destekliyor veren alavi dedeleri ve Nusayrilerdir bunlarda Fransa desteklemektedir bakın Akdeniz illeri yıllarca burda ki yapı kırılmıyor Nusayri cemaati sürekli derin devletin içinde yapılandılar halen de pkk ve fetö dhkp c yi ve tüm terör örgütlerini destekliyorlar asıl bunlara bakmak lazım.
  • 5 Ay Önce

fetösavar

manisa, izmir, batı kasabaları tamamen işgal edilmiş vaziyette... mesela didim... artık oralı olmuşlar bir de yıkıma falan engel oluyorlar, koruyorlarmış... yersen... vay babam vay...

Umuda

Evet Nusayriler Müslümanlara en az İsrail kadar düşman Nefret ediyorlar her Müslümanı tüm kötülüklerin sahibi sanıyorlar mezhepçilikleri gözlerini vicdanlarını karartmış bunlar hep Sol bölücü partileri destekliyor Şeriat geliyor yaygarası yapıyorlar İçimizde her çeşit fitneci bozguncu mevcut bu Ülkenin geleceği tehlikede.

Mustafa

Selamun aleykum, kardeşim. Küfür tek millettir
  • 5 Ay Önce

Karanlık

Ekremin tutuklanması gereken hakaret sahtekarlık iftira hepsi bu adamda cumhuriyet tarihinin en tehlikeli kişiliği güler yüzlü şeytan
  • 5 Ay Önce

Haçlı nın içimizdeki Turuva atları

İçimizdeki Terör örgütleri ve itlerini Türkiye yi yıkmak bölmek parçalamak için kullanan Haçlı Siyonit lerin kula ları maşaları
  • 5 Ay Önce

Harun

Selçuk Bayraktar' ve Haluk Bayraklar grubu ülkemizin gururu bunu kimse inkar edemez, it ürür kervan yürür, .....
  • 5 Ay Önce

Erol Yüksel

Bu şeref yoksunlarını biz millet olarak biliyoruz ve diyoruzki;İT ürür, kervan yürür. Millet olarak daima yanınızdayız.
  • 5 Ay Önce

Vatanseverler

Allah yardımcın olsun kardeşim. Rabbim kafirler topluluğuna ve münafıklara karşı sizlere ve bizlere yardım etsin. AMİİİN..
  • 5 Ay Önce

Ozgur

Helal olsun Baykara.. Bu millet Ülkemiz icin ne fedakarlık yaptığınıza şahittir.Camur atanlar umarım hukuk önünde hesabını verirler .
  • 5 Ay Önce

diyarbakırlı

Evren Barış Yavuz Aleviler üzerinden hareket ederek terör örgütünün oluşumuna katkı sunumu açısından terör suçu işlediği gerçeğini göremiyornuyuz Allah aşkına. Bu sözlerle Abdullah zeydan'dan geri kalır bir yanı var mı Allah aşkına.
  • 5 Ay Önce

Barış

Bu sadece baykar yönetiminin ilgilenecegi bir konu değil bence devletin ve MİT'in bu yalanı yayan hain leri tespit edip bir gece evleriniden alıp bir daha mezarı bile bulunmayacak şekilde kaybedilmesi elzemdir..
  • 5 Ay Önce

Selma demir

Ekrem in sahipleri de Ekrem de TC nın Milli yerli müslüman adamlarına düşmanlardır Altay tanklarını yapan mühendisleri katletiler Artık suikast yapamadıkları için İFTİRA VE YALAN ile İTİBAR suikasti YAPIYORLAR
  • 5 Ay Önce

Nur

Bunları her türk biliyor mitte olmaya gerek yok ama cahil takımı at gözlüğü takmış adamlar bilmez

ibo

vay anasını senin mit başkanı olman gerek herşeyi bilin

AKINCI

Hak edene hak ettiği gibi cevap vermek gerekir ! Hak ettikleri cevabı vermişsin Haluk Bayraktar Allah senden razı olsun ????????????????????????????????????????
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Türk halkı seninle
  • 5 Ay Önce

Arda

Tum Israil halkı seninle.Dogru dedin kardeş

Türkiyem

Bu millet sizinle sizlerin harama ve İslama zarar verecek kazanimlara denezzül edmeyeceğinize bu millet bizler inaniyoruz sizlere ihanet edenler bu millede ihanet edmiş olur
  • 5 Ay Önce

AKurt

İsrailin en büyük destekçisi Chp denilen illettir.chp nin esas fikir babası siyonistlerdir.
  • 5 Ay Önce

Yorumlar

Çok doğru söylüyorsun ve yerinde bir hatırlatma. İnönü'de 40 yıllarda KİLLİGİL PAŞA'NIN uçak fabrikasını it_rail ile savaş halindeki MISIR'A uçak sattığı için haya uçurmuştu. Ayrıca ilk kurulduğunda it_raili inönü ve CHP kabul etmişti. CHP ve şurekası it_rail sevicisi ve dostudur... İt_railin ayağına taş değsin istemezler ... Zira gönül bağları vardır.

Vatandaş

İşte imamoğlunun gerçek görevi. Batının ülkemizi her konuda içeriden kışkırtma, galeyana getirme ve ayaklandırma icraatlarını icra etmektir. Özellikle muhafazakar kedimi lbgt ile sinavmaktadır. Ülkeyi güçlendiren sanayimizin değerlerini karalamak için icraatlarını gerçeklştirmektir. Bu adamın belediyecilik anlayışı hiç bir zaman olmamıştır. Beleyediyecilik ancak buna giydirilmiş şer güçletin entrika ENTARİsidir
  • 5 Ay Önce

Kara

Evet, anlaşılıyor ki yalan siyasetin odağı İBB de kurulan milli çıkarlara karşı troll ekibi kurulmuş, yani paralı taşeron eski tetikçileri maaşa bağlamış, şimdi Ekonomi bakanlığı İBB nin para akışını 5 yıl boyunca takibe almalı. İmamoğlunun İstanbul macerasını içinde yaşayanlar yeni izleyecek ilk 5 yıl fragmandı, filim yeni başlıyo....
  • 5 Ay Önce

Nur

Bu adamı istanbulun başına oy verip tekrar başımıza bela edenler Allaha havalesiniz iki cihandada
  • 5 Ay Önce

Muhammed Ali

Yerli ve Milli teknolojiyi ve Firmaları yok etmek için birileri Şeytanla bile iş birliği yapmakta ,onun için bu ülkenin gerçek vatan perverleri çok uyanık olmak durumunda.
  • 5 Ay Önce

YAVUZ

Haluk bey kardeşim peşinden 40 iti havlatmayana yiğit demem!it ürür kervan yürür sözü boşuna söylenmemiştir.Allah yolunuzu açık eylesin!
  • 5 Ay Önce

HAKAN ERCAN

ADAMSINIZ... KARŞINIZDAKİLER İSE ELBET 1 GÜN BELALARINI HAK'TAN C.C. BULACAKLARDIR ŞÜPHESİZ.
  • 5 Ay Önce

Rabia Zafer

Kesinlikle sonuna kadar haklarını arasınlar.
  • 5 Ay Önce

ARDA

BURADA YORUM YAPAN ARKADAŞLAR.HÜKÜMETİN İSRAİLE TİCARET YAPTIĞI KESİN.54 ÜRÜN KISITLAMAYA GİTTİ BUGÜN.BU ÜRÜNLERDEN BİRİSİDE JET BENZİNİ.MADDE 50.SİZ KISITLANAN ÜRÜNLERE BAKMADAN YORUM YAPMAYIN.HÜKÜMET ZATEN TİCARET YAPMIYORUZ DEMİYOR.PARA YOK İSRAİL YAĞLI KAPI SATIYORUZ DİYOR.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Bu Arda CHPKK nın İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Trol ordusundan olabilir araştırmak lazım.

Yorumlar

Arda'cığım hükümetler ticaret yapmaz şunu belleseydin... Listede görülen uçak yakıtı da it_railden gelen uçaklara havaalanında yapılan ikmâl yüklemeleridir. Keşke it_rail ile ilişkiler tamamen kesilebilse... Fakat DEVLET yönetmek kahvede lak lak etmeye, birde İBB' de yalan ve ALGI üretmey

Hasan

Şaşırdık mı? hayır. Kafir kâfirin dostudur.nokta
  • 5 Ay Önce

Murat gözükara

Seçimde oy verdik ama şımarma....aşağılık lağımcıklarına sahip çık....bayraktara laf edeni lağımında boğarız...
  • 5 Ay Önce

Abdullah

Peki! O zaman Yapılmayan ticaretin neyini kısıtlamaya gidiyorsunuz.
  • 5 Ay Önce

Çılgın Türk

Baykar işine odaklanmali böyle basit polemiklere siyasete bulasmamali ibb ve chp de böyle basit İnternet yazıları yazanları derhal kovmali seçim bitti artık ileriye bakıp ülkeyi hepberaber yüceltmek gerekiyor özellikle akp ve chp biraraya gelip ülkeyi ileri götürecek adımlar atmalı gerisi tırı bırı
  • 5 Ay Önce

Umuda

Ne basiti yav adamlar en büyük Milli sanayisini kuran Milli Adamları itibarsızlaştırıp engellemeye çalışıyor sen önemsiz işinize bakın diyorsun bu kadar gafil davranan Suriye gibi Filistin gibi Irak gibi olur. bunlar planlı saldırılar Müslümanlar ne kadar iyi niyetli saf oluyor hayret.

Yolcu

Helal olsun haluk bayraktara .
  • 5 Ay Önce

Nur

Son seçimlerde de bu şekilde sahtekarliklarla para transferlerleriyle chp dem ip ittifakı ile oy topladılar. Eğer eş kaza turkiyeyi yönetsel halimiz perisan
  • 5 Ay Önce

Mücahid/Fr

İmamınoğlu, sen bu ülkenin başına gelebilecek en büyük belasın ve fitnesin. Çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Devlet , şakaya gelmez. Çizgini bil, havada gezen burnunu yere indirirler. İstanbul'da bu vatan da sahipsiz değildir. Ateşle oynamayın. Bu ülkeye ihanet edenler,etmeye kalkanlar, şimdi ülkemizden nasıl? kaçmaya kalktıklarını
  • 5 Ay Önce

KL172

Helal olsun sana gardaş..
  • 5 Ay Önce

OMUT

Kesinlikle doğru söylüyor ve bu Ekrem İmamoğlu denen Mason kılıklı İngiliz Amerikan şeytan üçgeninde yer alan topalın oğlu İmamoğlu, her şey beklenir. güven yok Olamaz olmaması lazım, Çünkü Selanik'ten gelenlerle beraber hareket eden Hiç Kimseye güvenmemek lazım. onlar kimler için çalıştığını herkes biliyor Aynen Suudi Arabistan hürdün mısır gibi amerikancı zihniyet.
  • 5 Ay Önce

Şeref

Gazı Mustafa Kemal'de Selanik ten gelme...

Oosy

Kendisinde köpekliğini, yalakalılığını da yapanlar Türk olamaz, mutlaka kanında yahudilik veya yunanlılık vardır. Araştırılmaya değerdir. Yahudi aşıkları.
  • 5 Ay Önce

Haci haciyi Mekkede, sitonist siyonusti dakikada bulur

.......
  • 5 Ay Önce

Sinan kahraman

Kâfire munafığa asla ve asla inanma/Yalan söyler iftira atar daima
  • 5 Ay Önce

Tortumlu

Kimki bayraktar ailesini karalamaya çalışıyorsa kesinlikle türkiye düşmanı hain oğlu haindir.
  • 5 Ay Önce

Halit

Arkasında halk var , ya senin?
  • 5 Ay Önce

Sinan ÖZCAN

Arkasında halk var demişsin çok doğru ama yunan halkı var Rum halkı var pkk var dhkpc var Türkiye düşmanı herkes var tabii ki sende varsın

Yorumlar

Ekremin arkasında troll ordusu , FONDAŞLar, PKK temsilcisi DEM, CHP ve ömürlerini yalana teslim etmiş zavallılar, bir de sen varsın... Bu herifin beş yılda hatta on yılda halka ve İstanbul'a zarardan başka ne faydası oldu ki arkasında halk olsun...

Hop

Hoplamış biri, ticaret bakanlığının verileri yalan mı yani? Ayan beyan JET A1 yakıtı yani sadece uçaklar da kulanılan yakıt türü gitmiş. Sz utanma az hâyâ
  • 5 Ay Önce

Nur

Hadi oradan cahil chp bizde inandık ya gelmiş burada algı yapıyor hain

Adamin biri

Ileri gerizeka Türk havaalanına inen yolcu uçaklarina verilen benzinden bahsediliyor araştır öğren , size okuma yazma öğretenin ben taaaaa .......

Ali

İnşaallah çok yüklü bir tazminat alınır da, bu densizler hadlerini bilirler artık
  • 5 Ay Önce

Yorumlar

Çok büyük bir TAZMİNAT alacağından eminim. Maalesef YALAN ÇEŞMESİ bu tazminatı İBB' ye ödettirir...

Kadir

Allah hainlerin hainliklerini ortaya çıkartsın herkesin görmesini saglasin
  • 5 Ay Önce

3 KİLO TÜFEĞİ 500 MİLYON DOLAR 5 ÜLKEYE SATAN TÜRKLERE SELAMOLSUN ALLAH CC DÜNYADAKİ HERÜLKEYE SATMAK NASİPETSİN AMİN

AÇIMDİYENLERİN DESTEKLEDİKLERİNLEN AÇLARI DOYURANLARA EDİLENLERİDESTEKLEYİPBAŞARDIKARINDA AÇKLACAKLARINI GÖRÜP DÜŞÜNEMİYENLR KİM DÜŞAMANIDA GÖRENLER 3 BİN TL AZMAŞ ALDIDİYEBUNLARI DURUDRUANLARI GÜNAHI DÜŞMANIN EKMEİNEYAĞSÜRENLEREMİ 3BİNTLMAŞ ALAMADIĞI İÇİN AÇKLANLARAMI AÇBIRAKTIKLARI KİME100LERCEYIL KIZAR BEDUA EDER GEÇEN 100YILDAN İBRET ALMAIYALAR
  • 5 Ay Önce

Çapulcu

Karşında adam mı varki dört capulcu fıtne fesat ülkeyi bitirmek sen yolunda ilerle sana bu milletin ihtiyacı var bayraktar
  • 5 Ay Önce

Turgay

Bu saatten sonra chp ye oy vermekmi tövbe bunlar hakikaten bu ülkeyi satarlar bayraktarada helel olsun tam cevabını vermiş
  • 5 Ay Önce

Murat

Cumhurbaskani vatandaslik kanununu degistirsin. Pkk ve izantilari , feto , tasmali kopekler , vatan hainleri vatandasliktan cikarilsin ait olduklari ulkelere sinirdisi edilsin. Ulkeyi karistirma plani yapan dis odaklar millete duyurlsun. Ilan edilsin.
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Haluk bey adamsın adam
  • 5 Ay Önce

Cumhur

Helal Halük bey.Dik durunuz her daim.Bu millet dik furan hep şahıs çıkar.Allah da muhafaza eder İnş
  • 5 Ay Önce

Çerkez Isa

Mertlik nerede imamoglu nerede , hatırlamıyorum diyecek , unutkan bir yapısı var , pkk lı mı diyecek yık onlar vatansever diyecek bu kadar bin yüzlü imamoglu
  • 5 Ay Önce

Zeynel

İbb değil dem başkanı by eko balyacı eko
  • 5 Ay Önce

Kurdoğlu

İmansızoğlu cehenneme gönderilmeli desem.
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

"Mertçe" kelimesi bu adamlar için geçerli olan bir haslet değil ki .
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Hain seviciler var
  • 5 Ay Önce

Zeynel

Refah saadet ekodem chpdem elele israile destek hamasa köstek ittifakı yazıklar olsun
  • 5 Ay Önce

Misafir

İki yiğit kardeş ADAMSİNİZ net
  • 5 Ay Önce

Musa

Hey istanbul seçtiğin Türkiye Düşmanlık edenleri gör .
  • 5 Ay Önce

resat

bu ekrem ve taifesi ,kendi yaptıkları hainlikleri örtbas etmek ,vede kankaları kandil baronlarını ençok sıkıştıran ve yokolma noktasına getiren sihaları üreten baykarı hedef alması gayet normal,bunlar kendi kullandıkları alçakça dilden anlarlar ,aynı tonda cevap vermekten çekinmeyin ,bu hainler efendileri olan yahudiye ,yükses sesle nasılsın bile diyemez ,bırakın gazzeye desteği ,bunlar tüm müslümanlara düşmandır ırkı farketmez ,çünkü efendileri ortakları ,yüzsene öncesinden ,yahudi ve ermenilerdir ,,
  • 5 Ay Önce

Ulan bir susun be…

Okuyan bile yok, bir asgari ücrete bu performans nedir, kayışı yakacaksınız…paralı yorumculuğunda bir haysiyeti var…
  • 5 Ay Önce

Kemal Bozdağ

En büyük tasmayi Ekrem e bağlasın anlasın iftira nin sonucunu
  • 5 Ay Önce

haluk efendi...

hoş geldin egzosu patlamamış sen kalmıştın..sende patlat rahatla..
  • 5 Ay Önce

Bozkurt

Bu itler neden Baykara düşman ? Cunku Bedediyenin beslediği finolar, yulari Batıya bağlı bu uşaklarin Ermnistandaki yoldaşlarıni TB 2 ler cehenneme goderdi. Bunların Suriyedeki, Iraktaki ve ülkemizde kent uzlasisisi yaptıkları heval lerin leşini sarı torbalik yaptı. Libya'daki savaşın kaderini değiştirdi. ABD ve AB tabiki rahatsiz oldu . Ne oldu o zaman içimizdeki hayın işbirlikçilere talimat verildi . Tez algı, yalan haber ne varsa her yerden saldırın Baykara . Ama bir şeyi unutuyorsunuz , Ulkemizde daha önce defalarca başarılı olduğunuz bu oyunlara artık müsaade etmeyeceğiz.
  • 5 Ay Önce

Misafir

İsrail cocukları bu icimizdeki adı ve soyadı degişmiş yahudi ve ermeniler kim devlet ve milet düşmanısa sınır dışı edin.
  • 5 Ay Önce

Hayro

Alevilerin :Alman ve Fransanın güdümündeki ateist gruplar Türkiye aleyhindeki her terör grubunun içindeler…Bir P KK var zaten ! Siz AB vABD nin domuzları biz sizi biliyoruz.MLSPB.DHPKC , TKB,Terörist Avukatlar ordusu, Lan yunacak pislikle alfabede harf kalmamış …Bu devlet büyüktür! Gercek Erenlerle bütün pislik canabetleri temizliyeceğiz!
  • 5 Ay Önce

Umuda

Hayro, bu İslam düşmanı mezhepçi Güruh kolay bitmez bunlar 200 yıldır üzerlerine çalışılarak bizden kopartılmış. Ülkemde her türden Din ve Millilik düşmanı kindar oluşumlar mevcut sonumuzu pek iyi görmüyorum.

Ülkücü

Ekrem imamoglu yunan dostu,pkk yandaşi Emperyalist uşagi Istanbullularin başinin belasidir.istanbullularin medari iftiharidir.Tepe tepe kullansinlar.Yarin deprem olursa,o zaman kimseyi suçlamasinlar.
  • 5 Ay Önce

depreme hazırlayacak adamı değil,laf ebesini seçtik

istanbulu depreme hazırlayacak ,650.000 birimi dönüştürecek kurum u seçmediler,eko nun ondan ne üstünlüğü,ne meziyeti vardı. tatil ve ihanetten başka.deprem konusunda ne yapacak,onu hiç düşündünüz mü ona rey veren zekailer....

Ugur

İtlerin mayasında yalan söylemek vardır hani diyordu ya yalan söyleyin çok büyük yalan söyleyin sonra ona herkes inanacak bunların cibilliyeti bozuk
  • 5 Ay Önce

Hakan

Helal olsun Allah yolunuzu açık etsin
  • 5 Ay Önce

Emekli

Helal olsun sana bayraktar ailen ailemiz canin canimiza emanettir
  • 5 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Yalan konuşup insanları kandırmak şeytan ve ortağı olan münafıkların mesleğidir. Fakat bu yalandan elde edecekleri menfaat su üzerinde biriken köpük gibi olup, bir faydası olmaz. Bilakis şeytan ile beraber Cehenneme gitmeye vesile olur. Pek ümidim yok ama duam, Rabbim pişmanlık ve hidayet versin bu zavallılara diyorum, amin.
  • 5 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Yalan konuşup insanları kandırmak şeytan ve ortağı olan münafıkların mesleğidir. Fakat bu yalandan elde edecekleri menfaat su üzerinde biriken köpük gibi olup, bir faydası olmaz. Bilakis şeytan ile beraber Cehenneme gitmeye vesile olur. Pek ümidim yok ama duam, Rabbim pişmanlık ve hidayet versin bu zavallılara diyorum, amin.
  • 5 Ay Önce

diyarbakırlı

Adam Cumhurbaşkanı olabilmek için ne şeytanlıkların peşinde koşuyor meğer. Tam da devlet düşmanı ve haini.
  • 5 Ay Önce

Umuda

Diyarbakırlı gene ne Şeytanlık peşindesin.

Alp

Bilinçli olarak düşmanla yol tutan düşmandır. Bunun farklı tarifesi yoktur. Devletimizin bütünlüğünü koruyacağız. Alçak iftiralarla devletin bekasiyla oynayanlara karşı bilenecegiz. Milleti aptal yerine koyanlara, üç maymunu oynayanlara ADAM olmanın ne olduğunu iliklerine kadar hissettirecegiz. Gelecek olan herşey yakındır...
  • 5 Ay Önce

Yahya Seltur

Salih çulhacı isimli veyada nikli mahluka cevabımdır.Bizde bir laf vardır .arağı kolanı anlamadıysan söze,lafa girme diye.Bu laf senin gibi mahlukata cuk oturuyor bence.
  • 5 Ay Önce

Vatan Sever

Bu ülkede iki tür insan var biri vatanını milletini dinini seven şehitler tepesini asla boş bırakmayacak insan gurubu digeride kılıçtan dönme adı soyadı türk ama kendisi hain sünnetsiz gurup asla ve asla ülkeyi bu hain guruplara bırakmayacağız kanımızla canimizla bu ülkenin bu fedakar insanlarınin yanındayız durmak yok yola devam
  • 5 Ay Önce

Nur

Biz ne dediğini biz anladık . Siz niye alındınız ki bizden değilsiniz demek . Çok net anladık hemde

Vatan sever

Şeref adı ile yazan şahsa cevabımdir çok gömdüm ondan biliyorum

Şeref

Sünnetsiz olduklarını nereden biliyorsun. ?

Asim keskin

Helal olsun. İşte açıklama boylenyapilir
  • 5 Ay Önce

hasel

İmamın oğlu,ülkemiz için çok büyük tehdittir.Kazara Cum.olursa ülkemizi ayakta satar.
  • 5 Ay Önce

Zübük şov..

İstanbul şovmen bi zübüğe emanet!
  • 5 Ay Önce

ZEKİ

Ulan bu itlere cevap vermeye bile değmez...Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
  • 5 Ay Önce

Ademoğlu

Ağzına sağlık
  • 5 Ay Önce

Bozok

Aynen öyle İmamoğlu
  • 5 Ay Önce

Alçaklar!

Soysuz köpeklerin hiç bir değer yargısı yok ki ulan Baykara nasıl gibi saldırısının, diyelim! chpkk bu ülkenin başına daha ne çoraplar ölecek, yaşayıp göreceğiz. Yaşayıp görmemek için 15 Temmuz'da ve sonrasında gerekli, zorunlu olan temizlik yapılmalıydı!
  • 5 Ay Önce

KÖKSAL

Güneş balçıkla sıvanmaz... Havlayan  ısırmaz... İTLER ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR... Kuklacılar ve onların elindeki kuklacılar, ne yaparsanız boş Kaderin üzerinde bir karar vardır... Allah (c. c) nurunu tamamlayacaktır...
  • 5 Ay Önce

Emin erat

Rabbim sizleri yer yüzünün mahluk ları olarak haşret son baykarları iki kardeşi rahmetli babalarını cennetle müjdelesin.siz gibilerede yerdeki ve goktekiler nalet okusun.
  • 5 Ay Önce

Gündüz IŞIK

ALLAH yolunuzu açık etsin atalarımız ne demiş it ürür kervan yürür Türk milleti sizinle
  • 5 Ay Önce

KARADAGLI

SAYIN BAYRAKTAR SIZ IMAMOGLUNDAN IMKANSIZI BEKLIYORSUNUZ " MERTLIK VE IMAMOGLU" ??? 10 SENE SONRA KIRMIZI KAR YAGACAK DESELER INANABILIRIM AMA MERTLIK ,DURUSTLUK,DELIKANLILIK ... VE IMAMOGLU OLMAZ MUMKUN DEGIL .
  • 5 Ay Önce

Ülke

  İT itligini yapar sen üzme kendini
  • 5 Ay Önce

Osmanlı Torunu

İbb'yi işgal eden bu ithal azgın sapkın yaratık, Güzelim PAYİTAHT İSTANBUL'A tarihinin en büyük Felaketleri yaşattığı, İstanbul â TEK çivi çakmadığı hâlde belediye'yi BORÇ BATAĞINA soktuğu hâlde Maalesef TÜM BU İHANETLERİ'NİN HESABI sorulup hak ettiği en ağır cezayı almadığı için Bu Âziz Vatanın öz be ÖZ Evlâtlarına alçakça, Şerrefsizce EN adî iftiraları, çamurları utanmadan atabiliyor
  • 5 Ay Önce

Nur

İstanbulun afetidir ekrem imtahanıdır belasıdır oy verenler onlarla haşır olacak ne mutlu chpliyim demliyim refahlıyım diyene haa haaa hadi yine iyisiniz zebani sizi bekliyor öcalan karayılan kişi sevdiği ile olacak

HII

ÌMANSIZOĜLU DENEN YUNANIN KANDÌL TERÖRİSTLERİNÌN VE DHKP.C MLKP.C FETÖ TERÖRİSTLERİNÌN BÌR NUMARALI ÌTÌN TEKÌDÌR BU NAMUSSUZ KADAR BAṢKA BÌRYERDE ALGI ÇALIṢMASI YAPAN VARMI BU SAHTEKAR HIRSIZ KADAR BAṢKA BÌRÌLERÌNÌN KUYUSUNU KAZAN VARMI BU REZÌL SATILMIṢKADAR ÌFTÌRACI YALANCI ALÇAK ÌĜRENÇ PROVÖKÖTÖR VARMI BU PUṢTA NE DÌN VAR NE ÌMAN FIRILDAĜIN LEGBT TÌPLÌ DÖNEĜÌN DÖNMENÌN TEKÌ HASMINDAN DOLAYI TABÌKÌ ÌFTÌRA ATACAK ATIYORDA BUNUN HESABINI BAYKAR EN ÌYÌ ṢEKÌLDE HUKUKTA SORSUNKÌ HESABINI VERSÌN
  • 5 Ay Önce

Ohaaa

Bu hakaret ve iftiralarınız içinde birileri size hesap sorabilsede memlekete huzur gelse.

Üstad.,,

Bu engin bilgi birikiminle nasıl AKP MYK ya seçmediler seni hemen reise koş bu yorumunu göster baş danışman olmak istiyorum de.. yazık harcanıyorsun buralarda..dikkat bu arada kayışıda yakma…

Hak

Kardeşim biz halk olarak ak Parti'ye mesaj verdik ezme bizi dedik 3 tane merketi sustur dedik sen devletin dedik ekonomik olarak ezme bizi dedik oy vermedik balans ayarı çektik. Kimseye CHP oy vermedi küstük. CHP de zannediyorki bizim yalan dolan işlerle halkı kandırdık zannediyor. CHP Ermeni Rum Yahudi uşakları bu millet sizi iktidara getirmez. Ama akp parti dört senede toparlarsa geri gelir yoksa Anadolu'da yigitmi eksik yarın bir çıkar ipi göğüsler
  • 5 Ay Önce

Nur

Üç tane market için değermiydi ülkenin yerel yönetimini pkk ya fötöye chp peşkeş çektiniz . Vatanbu kadar ucuz mu !?

Umuda

Hak, sen AK Partiye mesaj vermeye devam et DEM CHP Emperyalizm seni Suriye Afganistan Irak Libya yaparken kaçacak Ülke de bulamazsın sen ders vermeye devam et atı alan Üsküdarı geçsin çevre Ülkelerin durumundan da mı ibret almıyorsunuz 3 kuruşluk geçici Ekonomik kriz yüzünden PKK yı mı iktidar yapacaksınız.

Hamit

Çok iyi yaptınız sizde şeref namus vatan sevgisi olsaydı aç kalır CHPKK'yı desteklemezdiniz.

Salih Çulhacı

Ulan seçim öncesi iyice azmış günde en az 4 kumpas kuruyordunuz şimdi Filistinlilere yaptığınız hainlik ortaya çıkınca örtbas için gene kumpas a devam
  • 5 Ay Önce

Umuda

Salih, Bırak İsraille ABD ile birlik olup Ülkeme kumpas kurmayı.

Uğur

Ne örtbası be, utanmaz rezil Zilletçi militan? Adam kanıtlarıyla beraber Reklamoğlu Antrikot Ekrem Ekremos Reklamidis Antrikotis ekibinin yalanlarını çürütüyor, ama üç kuruş mama için olsa gerek, sen gelip burada ve kim bilir daha nerelerde sivri dilinle adama ve ulusumuza saldırıyorsun! Bayramda bile pis diliniz susmuyor. Sizler ne mutsuz ezik saldırgan zavallılarsınız?

Gercekler

İsrail dis işleri bakanı kimi tebrik etti seçim sonrası ona bak yeter.Algi operasyonu yapma..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23