• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayram bereketiyle geldi! Gaziantep'te beklenmedik petrol gelişmesi! Bölge sakinleri heyecandan yerinde duramıyor

Bayram bereketiyle geldi! Gaziantep'te beklenmedik petrol gelişmesi! Bölge sakinleri heyecandan yerinde duramıyor

45 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

erhan kabardey

Türkiye esaret zincirlerini kırmakta kararlı gözüküyor,GELİR DAĞILIMDAKİ ADALETSİZLİĞİ BİR GİDERSELER HERŞEY ÇOK SÜPER OLACAK,tÜRKİYENİN YÜZDE YİRMİSİ AVRUPADAN ZENGİN YAŞIYOR DAHA KONFORLU ,YÜZDE YİRMİSİ ÇOK ZOR AMA ÇOK ZOR GFEÇİNİYOR,GERİYE KALAN BİZLER ÇATIRDAMAK ÜZERE OLAN ORTA DİREK,AVRUPADAN N ZENGİN YAŞAYAN YÜZDE YİRMİNİN YÜZDE ON BEŞİ TATLI SU SOLCUSU VE FETÖCÜ,DİĞER YÜZDE BEŞ AK PARTİ DÖNEMİNDE NEMALANAN TAYFA,BU YÜZDE YİRMİYİ BİRAZ GIDIKLAMAK LAZIM,VERGİYLE ŞUNUNLA BUNUNLA,BU YAPILMAZSA FAKİRLEŞEN DİĞER YÜZDE YİRMİ İKTİDARI ALAŞAĞI EDER,
  • 5 Ay Önce

Çılgın Türk

Artık çıkarmayın şu gazı petrolü bayramdan sonra yine akaryakıta gaza zam var demekki cikara cikara 2021 mazot 7 tl 2024 te 43 tl oldu kafadan 100 tl yapsınlar 10 sene cikarmasinlar
  • 5 Ay Önce

Müjde müjde

Petrol bulundu ile,gaz bulunduile altın bulundu ile uyutayım seni.Uranyum bulundu,Topitip bulundu ile seveyim seni.
  • 5 Ay Önce

Gül Büsra Aydn

Bakkallarda küçük şişe su 5 lirayı geçmiş ha bire petrol buluyoruz. Allahım lütfen yeter, lütfen artık petrol fışkırmasın topraklarımızdan, içilebilir su çıksın da belki sular ucuzlar. Her yanımız petrol oldu yahu saklayacak depo kalmadı.
  • 5 Ay Önce

Osmanlı

Sahi ya , bizim daha önce bulduğumuz petrol ve gaz ne oldu. 
  • 5 Ay Önce

osmanlı rumuzlu paşam yurt dışından yeni mi döndün.

bir senedir her ay için 25 m3 doğalgazı bedava kullanıyorsun.bilmem haberin var mı. petrole gelince 40bin varili gabardan olmak üzere günlük türkiye toplamı 100 bin varil, s.arabistan nın 3 milyon varil,abd nin 4.5 milyon varil...

Sakin

Burada üzülerek görüyorumki birçok vatandaş petrol haberlerinden rahatsız oluyor. Lozanın gizli anlaşmalarında dolayı çıkaramadığımız petrolleri çıkarmaya başlıyoruz. Elbette önce aranacak sonra bulunacak. Ne yani peteoldemi aranmasın? Haberdemi yapılnasın?
  • 5 Ay Önce

aslan

gizli anlaşmamı.lozan mı

Müjde

Şu gizli antlaşma ne imiş bi açıklasanız.Çok gizli ise siz nereden biliyorsunuz.

erdal

bir taraftan hem inanmazlar ya da çamur atarlar bir taraftan da sanki bir anda venezuela,cezayir,libya olmuşuz gibi neden ,niçin,niye,madem,fakat,lakin, ama.....

m.n.

2000 metre deleceklerse hiç delmesinler daha iyi olur. Derin sondaj yapmak lazım, aksi halde petrol daha aşağıda ise yok diyecekler ve yapılan harcamalar da boşa gidecek.
  • 5 Ay Önce

yusuf

vay petrol mühendisim. aman akapağ döneminde hiç bir iyi şey yapılmasın..cari açık ne güzel devam etsin,size de gün doğsun. felaket tellalları....neden sana sormuyor bu adamlar.

BÜLENT GÖKPARÇALAR

Bu tür haberleri duyunca içim içme sığmıyor.
  • 5 Ay Önce

Mesut Sarp

Ne arama çalışması bulundu ya bulundu, görmüyor musunuz her taraf gıcık vıcık Petrol oldu.
  • 5 Ay Önce

faruk

hiç aramayalım. ne güzel ithal edelim. iki yakamız bir araya gelmesin. muhalif olmanın dayanılmaz güzelliği ile bağcıyı dövmeye devam edelim.biz varken başka düşmana ne gerek.

Mehmet taşdelen

Bu kadar petrolü nereye gönderiyoruz da emeklilerle Para kalmıyor
  • 5 Ay Önce

doğan

bu kadar dediğin irandaki 2 kuyudan çıkan kadar.ama onu da inkar edin.senin 1.5 yunanistan nüfusu kadar 17 milyon emeklinin gözünü doyurmaz. yüzde doksanı ev daire arsa dükkan(hele hele o gariban ! bağkurlular),tarla sahibi lafa gelince sadece emekli maaşına bakıyormuş ayaklarındaki emekliler... senelerce eyt eyt yaygarası,şimdi de bütün troller emekli kisvesinde..ondan sonraki sopa kategorisi kimler...

MCB 61 TS

Artık yemiyor Millet !... Asparagas her zamanki gibi...
  • 5 Ay Önce

son doğu roma imparatorunun emşerisi,alooo...

yoksa neden o bir taraftan inkar ettiğinizle bağcıyı dövüyorsunuz. sizin millet yemiyor doğru.ne demişti bay engin altay; dünyanın en iyi işini de yapsanız,sizi alkışlamamızı beklemeyin bizden. ne güzel işte hastalıklı muhalefet kafasının özeti.asparagas mış. togg da italyadan geliyormuş. sahi marmaray,avrasyayı da ecevit yapmışmış,memur maaşlarını deprem paraları ile ödememiş de.siz kenef terliğine,kavanoz kapağına, oduna rey vermeye devam edin. rey verdiğiniz bay eko ve bay mansur ne harikalar yumurtlamıştı,ne vaat etmişti.???? sahi şu çanakkale 1915 ve osmangazi de kenyada mı idi, ugandada mı..???

İzzet

Yemin ederim ki ülkemde petrol çıksın her yıl 80 milyar doları enerji ithalatına vermeyelim. Ama Yeni akit bu tür haberleri takıntı yapmış yani gına geldi ve müjde olmaktan çıktı. Bakın açlık sınırı 16.257 lira iken 9 milyon emekli 10.000 lira alıyor bu kasım yönelik müjde verin dualarını alın. Bu tür haberler karın doyurmuyor. Bu vesileyle Yeni akit çalışanlarının bayramlarını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum amin.
  • 5 Ay Önce

özer

ah canım senin de bayramın mübarek olsun. 9 milyon emeklinin 8 milyonunun evleri arsaları tarlaları kirada daireleri yok ....gariplerim sadece bir kuru maaşa bakıyor...(!) şoradaki böyyük gıza, oradaki ortancaya, öbürüküsü de guççuğuna... mikrfonda ağlama, kerndi aralarında gayrımenkul dökümü...

Tosyalı

Bu ne şimdi,.. Petrol yada gaz bulununca üretime geçilecekmiş...!!!! Genelde öyle olyor zaten, 200-300 yıldır, belki daha eski...hani haber nerede?
  • 5 Ay Önce

nuri

senin yaşın kaç kardeş. osmanlı da petrol mü arıyordu.kavara atarken biraz itidal lütfen.haber elinin köründe...hem inkar edin hem de iranırak,cezayir olmuşuz gibi dövün.seninkiler çok çokunu çikaraceymiş. haydi bakalım belediyelerde yağma talan partizanlık kadrolaşma enkaz edebiyatı...

Kilisli

Gozunuzu seveyim şu petrolu aramayin Petrol ciktikca zam geliyo
  • 5 Ay Önce

estambollu..

eh yüzde doksanı ithal.sen nerede yaşıyorsun. bir taraftan olanı da inkar edin olur mu. togg nerede kamboçyada mı idi.marmaray ı ecevit mi baykal mı yapmıştı. avrasyayı da hikmet çetin, osmangaziyi altan öymen. yok yok murat karayalçındı galibam.

Rıfat Canpolat

Haberin başlığı başka içeriği başka.Yalan haberlerle umut pompalamaya devam ediyorsunuz.Musluman sadece doğruyu konuşur.Cek canlı konuşma olmaz.
  • 5 Ay Önce

temel

müslüman da ihtiyacımızın ufak bir bölümü de olsa memnun olur,burun kıvırmaz.

Ziyaretçi

Hiçbir bitki yetişmeyen topraklarda petrol olabilir mi? Benim topragimda hicbirsey yetişmiyor. Petrol neye göre aranıyor?
  • 5 Ay Önce

izmitli

ya sorma... arabistanın kuveytin libyanın cezayirin iranın yağmur ormanlarının altından çıkıyor. tesbit müthiş.ne yapmalı trabzon ve rizede olabilir mi.

Hamit

Evet bu haberleri okuyoruz ama ben çıktığını duymadım hepsi hayal ürünü.
  • 5 Ay Önce

abdülaziz

o 40 bin varil yok desene. sözcü korkusuz cumhuriyet birgün karar yazmassa yok demektir.ayy yoksam o kuleler de italyadan mı,hani togg un yapıldığı italyadan. belki de sarayın adamı(!) putin karadenizin altından erdoğana gizlicene gönderiyordur..

Eyvah eyvah

Desene yine zamlar geliyor bunlar her petrol bulduğunda zammı geçiriyorlar akit verme bize böyle haberler moralimiz bozuluyor 1 gün hükümete yalakalık yapmasanız olmaz
  • 5 Ay Önce

cemil.

o da senin cumhuriyet korkusuz sözcü gibi ısırsa her gün. o paçavridislerin 365 gün yalan iftira çarpıtma tezvirat kara çalma inkar haberlerinden rahatsızlığın var mı rahatsızlığın.

Vatandas

Akit hep balon yapıyorsun insanlar yerinde duramayip horon çekiyorlar öyle olsa hükumet müjdeli haberi verir
  • 5 Ay Önce

bakanı dinleseydin. o da yalancı size göre.doğru sizler

enerji bakanı bu gün açıklamadı mı.ona da inanmayın. siz kendi laf ebelerinizin sefalet edebiyatını takip edin.

Nazmi Özeğin

 AKİT façan tutuyorsa gâvurca kelimelere b boykot et.
  • 5 Ay Önce

hasel

Gaziantep-Yavuzeli ve Araban ilçeleri çevresinde de petrol var.Döküntülerine rasladım.50 li yıllarda gelen şirket verimsiz diye kapatmış.Kapatılan betonlar duruyor.Köylülerin ifadesi aynen böyle.
  • 5 Ay Önce

muhalefet kızar abi...

e abi o zaman da çevrecileriniz kızar. şuradaki yorumlara bak. çoğu inanmama,çamur atma,zehir kusma... erdoğan kuyruk acısı ülke düşmanlığına dönüşmüş hazımsız kin dolu trol ordusu.

Türkçe bilen yok mu?

 "sondaj lokasyonları" ne demek birader. sondaj yeri, delme yeri kuyu yeri desen ağzın mı kırılır kalemin mi? 
  • 5 Ay Önce

ilhan

hay Allah. bunlar da sizin münevver tabakanızın,seçkinlerinizin üstünlerinizin ağızlarına mı özenmiş. neyse çıkan petole  atmayı unutmuşsun bu arada.olsun kin nefret hazımsızlık olsun. ister öyle ister böyle.

kadir çaylak

bu demek oluyorki mozot 50 tl her petrol fışkırdı denildiğinde zam geliyor
  • 5 Ay Önce

ismail

hee eyle olıyee,chaylakh.. fışırmadı fışkırmadı üzülmeyin.

Hasan

Fol yok yumurta yok
  • 5 Ay Önce

kerim

tabi canım. enerji bakanı dün gece gördüğü rüyayı anlatmış. hayırdır inşaallah.

Yalancıya millo?

Fol da var yumurta da Hasso ama sende görecek basiret, feraset, haysiyet yok. Bindiğin kayık belli, Giydiğin çarık belli Senden Hak sadır olmaz Bakışın kayık belli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23