• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mete Yarar, AK Parti'ye seçimi kaybettiren grubu açıkladı! Sayılarını ilk kez duyan şaşkına dönebilir

Mete Yarar, AK Parti'ye seçimi kaybettiren grubu açıkladı! Sayılarını ilk kez duyan şaşkına dönebilir

149 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeki

Mete yarar doğru söylüyor emekli vermedi ben de emekliyim bende vermeyecektir ama çoğu kimse vermeyecek diye verdim bir sonraki seçime kadar emekliye bir şey yapmazsa memleket beka sorunu olsada vermeyecegim
  • 5 Ay Önce

ğp

aqk partiye seçim kaybettiten sayın erdoğanddır heep cek caklarla icraat yapmayan gittikçe demirelleşen sayın erdoğandır bu yenilgiden hiçde ders çıkarmadığını hal yasasını çıkarmamakta inat ediyorsa demekki bir kesime diyet boorcu var onu ödüyor yeni anasa sözü vermesine rağmen hiç oralı değil
  • 5 Ay Önce

can

Yorumların genelini gözden geçirdim ve inanın sizler adına çok üzüldüm. Hala daha sorunun kaynağını fark edememişsiniz. Siz sanıyor musunuz ki sadece bu seçim sonucu emekli kesime bağlı? Böyle düşünenler kendini kandırır. Bu seçiminde en büyük tokadı genç nesil attı farkında değilsiniz. Genç nesil sorunun kaynağını biliyor. Bundan sonra da her seçimde tokat atmaya devam edecek. Sizlerin en önemli sorununuz ne biliyor musunuz? Bir kişiyi ilah görmeniz ve doğru da yapsa yanlışta yapsa hala ondan medet beklemeniz.
  • 5 Ay Önce

Seza

Bu emekliler devlete ne verdiler ne istiyorlar.15 ..20 sene pirim yatırıp 40 sene yiyorlar
  • 5 Ay Önce

Vatandaş

Seçim Analizleri ve konuşmaları nı takip ediyorum. Tamamen yüzeysel.sadece görünen ve bilinen şer tekrar ediliyor. Ama derinlemesine hiç düşünce üretemiyorlar.2028 de başkanlık seçimleri var. Eğer siz bu seçimi almak istiyorsanız 28 Mayıs 2023 de kazanılan başkanlık seçiminde bir saniye sonra 5 yıllık planınız hazır olmalı (bu planda yerel seçimler dahil olmak üzere) iç ve dış bütün gelişmeler mercek altına yatırılmalı ve altarnetif davranışlar belirlen melidir ki böyle yapıldığını düşünüyorum. Yerel seçimlerdeki gelişmelerin kontrol altında olduğunu ve chp bin de kazandığı halde hiç memnun olmadığını düşünüyorum. Sayın başkanımızın şimdiden 2028 başkanlık seçimini yüzde 55-57 ile kazanacağını düşünüyorum.
  • 5 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Bunu sokaktaki çocuk bile anlıyor. göbeğinden baģlı bir zümre yetişti. Ideal din iman hak getire kimin umurunda. Madem idealist geliştiremedin eğitimi hala rum etmeni dönme yahudilere teslim ettin, o zaman milletin karnını foyuracsk sırtını giydirecek ev ve araba da verecektin. Maneviyat yoksa maddiyat olmalı. Millet bu şartlarda geçinemiyor. Batıda ne ise refah düzeyi oraya getirmek için 100 yıl mı lazım. Adamların Gelir o en az 30-40bin dolar. Sen hâlâ 9bimdd say. Millet yer mi? Açacaktın muslukları seçim öncesi. Işte bu kadar basit. Ha kaynak mı? Onu da sen bulacan biz değil! Madem yönetmeye talipsin.
  • 5 Ay Önce

ALİ ÖZTOSUN

Reis çevresini muhakkak değiştirmek zorunda yoksa bundan sonra daha da işi zor vatandaşı tehdit eden kabadayılarla doldu çevresi Türk milleti kabadayılara pabuç bırakmaz tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
  • 5 Ay Önce

Dökümcü

Kadinlar 55 erkekler60 daha erken emeklilik yok avrupa 70 yaşı düşünüyor emeklilik yaşını devletimiz düşünmesi lazım az emekli yüksek emekli maaşı çalışan az yatan çok
  • 5 Ay Önce

BAHRİ KENAN ŞEN

seçim kaybetmenin en belirgin nedeni emekliler küstrmek oldu birde parti teşikilatları hiç çalişmadı esnafı ziyaret etmediler miletvekiline iş istemeye gitigimizde bize hiç yapımamış bir icat yapmamızı söylüyor vekil bey ben kendisine biz partini görünmeyen temel taşlarıyız diyorum adamın umursamıyor bile bizde temelden taşlarınızı çektik bina hasar aldı.bunu telefi etmeleri lazım yoksa bina çökecek bunu akparti genel yöneticiler iyi anlaması lazım. selam ve dua ile kalınız.
  • 5 Ay Önce

vahit

Selamualeyküm -AKP OY KAYBETMENIN SEBEBİ 1.HERGÜN ZAM VAR BUNUN ÖNÜNE GEÇEMEDİ 2.HİÇBİR KURUM DENETLENMEDİ İSTEDİKLERİ GİBİ İŞLETTİLER 3.DOLAR 4 YIL İÇERİSİNDE 32 TL OLDU HALEN DE YİKSELİYOR 4.MİLLET VEKİLİ ASKER VE POLİSİ KOVALIYOR BU NASIL SISTEM 5.DEVLET OTORİTERİ KALMADI GEREKİYORSA SERBEST PİYASAYI KALDIRACAN SEPZE MEYVE ÇÖPE DÖKÜLÜYOR DİGER TARAFTAN FİYATLAR TAVAN YAPIYOR EMLEKTA EV KIRASI VE EV SATIN ALMA FİYATINİ SORUMLU GÖREVLİLER GÖZLERİ GÖRÜYOR MU KAÇ DEFA AKPARTİ İLÇE GİTTİM SORUNLARI ANLATTIM MALESEF ÇAYINI İÇTİLER ALDIRMADILAR BİLE...
  • 5 Ay Önce

Karadenizli

Meteo bey millete vatan haini israil.usagi ermeni asilli derseniz millet ce cevabini tepkisini gosterir
  • 5 Ay Önce

Vejo

Evet AK Parti ve MHP bir Birliği yarıştı aradan CHP sıyrıldı böyle çok şiir var kaybedilen
  • 5 Ay Önce

ali malat

gördünmü mete amca elin oğlu nasıl 11.55 fark attı.feleğinizi şaşırdınız değilmi.
  • 5 Ay Önce

Kanuni

Alırsan emeklin ahını seçimde ödersin günahını ! .....
  • 5 Ay Önce

Her

Askeri deha , siyasi uzman , ekonomist , sosyolog vs. Herbokolog Mete bey yine derin stratejik bir yorum yapmış. AKP ve taraftarları kimlerin eline kaldı.
  • 5 Ay Önce

Dr. Aydemir Turan

Yanıldığımız bir nokta var.Seçimi kazanan asla CHP olmadı! Bir Parti(CHP), içeride kılıçlar çekilmişken,birbirinin ayıplarını deşifre ederken,Bavullar dolusu iç edilen paraların Videolarını kendileri basına sunarken,aklı selim bir insan bunlara asla güvenip oy vermez. Seçimi kaybeden Ak Parti oldu,kazanan ise, GIDA BARONLARI oldu!!! O Market zincirleri,uzun dönem korkunç zamlarla toplumu isyana sürüklediler. Zamların etkisini azaltmak için verilen tüm maddi yardımlar daha Vatandaşa yansımadan,yeni zamlarla bu gıda Baronlarının cebine indi. Sistematik ve İktidarı düşürmek için mafyalaşan bu Baronların beli kırılmaz ise,bir sonraki seçimde altın vuruşu kesinlikle yapacaklar…!
  • 5 Ay Önce

İ. Keskin

Naylon müjdeler kaybettirir.
  • 5 Ay Önce

Yusuf ZOR

ANAP vardı bir aralar. ALLAH'ın ayetlerine inat YOKSULLUK NAFAKASINI çıkardı ve Hala bu müslüman halkın başına bela. ŞİMDİDE AKP de isllamcı gözüken ve ayet karşıtı yasaları savunan güya İslamcılar var. ve bunlar ALLAH'IN AYETLERİNE KARŞI RESMEN DİRENİYOR. Siz gazetecilerin görmediği şey YENİDEN REFAH'I BÜYÜTEN işte Akpartinin bu halinden rahatsız olup Akpartiden küsenler. Sonrası zaten tüm küskünleri ve İslam düşüncesinde olanları çekiyor. NOKTA.
  • 5 Ay Önce

Kerem cem

AKP resmen ayağına sıktı.memura seyyanen zam verdi o bile emeklinin maaşı ni geçti.asgari ücret geçti.zaten memurlar ve yeni nesil gençlik birde asgari ücretli AKP ye oy vermiyor.o dul kadınların çoğu da parayı aldığı halde oy vermiyor.emekli gerçeği gösterdi anlarlar da.birde artık hep aynı suratları görmekten bıktık.mesela Binali Yıldırım vekil oluyor, başkan oluyor, AKP başkan yardımcısı oluyor,bakan oluyor, aksakallı oluyor.bir olmadığı kara sakallı kaldı.yeter yahu gençler ne zaman gelecek başa
  • 5 Ay Önce

Yılmaz

Mehmet Şimşek bey kemer sıkarken Erdoğan'a KAZIK attığının farkındamıydı. Acaba bilerekmi EMEKLİYİ EZDİ ACABA.
  • 5 Ay Önce

Hikmet

Afyon'u CHP adayı Burcu Köksal güleryüzü ile en ücra köşelerdeki en fakir evleri ziyaret ederek kazandı. AK parti Afyon belediye başkan adayı çakarlı ve son derece lüks aracı ile ancak araç girebilen sokaklara girip Afyon halkına arabasından selam verirken, Burcu Köksal Afyon kalesi dibindeki fakir evlerini ziyaret ediyordu. Böyle kibirli Ak parti belediye başkan adayı ve böyle en fakir evleri ziyaret eden aslen Afyon'lu olan Burcu Köksal. Ben de Afyonluyum. Afyon'da kibir kaybetti, mütavazi olan ve halkın sorunlarını dinleyen Burcu Köksal kazandı.
  • 5 Ay Önce

06 pursaklar

Kamuya ,emeklinin maaşı kadar seyyanen zam verdi. Kamu memuru ,işçisi ile özel sektör ve emeklinin arası uçurum oldu..
  • 5 Ay Önce

Şahin

Bındigi dalı kesmek diye buna denir türkiyede seçmen sayısı 61 milyon emekli sayısi 17 milyon eşleriyle Berber 34 milyon ediyor bu34 milyonu Red ediyor kişi emekli olunca yüzde kaç ile maş bağlanıyor bildiğim kadarıyla yüzde 76 diye biliyorum ama devle yüzde 30 ile maş bağlıyor bide maliye bakanı ekonomi düzeltmek için emekliye ýüklenyor zenginden alsana bu sorun çıkmayacak seyenen memurua 8 bin 77 ver memur emeklinin yok bide 3600 meselesi aynı görevi de iki polis memuru biri yüksek okul biri lise yüksek okula var liseliler yok liseliler de aynı ğörevi yapıyor yani yüksek okul alsın öbürü almasın kula kulluk olmaz bende memur memur emeklisyim oyumu AK parti verdim ama AK parti oy kaybeti üzüldüm devlet sahip çıkmalıyız hiç mi bunları dile getircek danışman yok mu devlete akıllı yokmuş 11 milyon kayıtlı seçmen var deniyor bunlar nerde demek ki kış menfaat için kayıt yapıyormuş Allah hayırlısını versin
  • 5 Ay Önce

RI

EYT lilere bedava para verildide ne oldu.? Seçimi kazanmak için çok para saçıldı.Ama enflasyonu körükleyince para ters tepti.
  • 5 Ay Önce

Sezgin

Herkes laik olduğu yönetimle yönetilir. Benim isteğim, ulaştırma bakanlığı belediyelerin elinde kalmış projeleri devir alıp bitirmeye kalkışmasın. Her belediye kendi projesini kendi yapsın.
  • 5 Ay Önce

Görüş

Hala meselenin az para verilmesi olarak düşünülüyor ise asıl yanılgı bu olur. Emekli her zaman yarı aç yaşıyordu. Sorun emeklinin dilenci pozisyonuna sokulup pazara çıkması. Ben şu kadar vereceğim o bu kadar verecek. Devlet verir maaşı emekli bileğinin hakkı ile onurlu bir emekliliği hak etmiştir. Yani birilerinin ağzına sakız, birilerinin açık arttırma malı değildir. Emekli devlete kızmıştır.
  • 5 Ay Önce

Ahsen

Komutanım , komutanım. Biz emekliler para için ... Çok ayıp.
  • 5 Ay Önce

Emekli

40 yaşında emekli ol sonra 67 yaşına kadar çalışan Hans gibi emeklilik maaşı bekle. Tembeller ülkesine hoş geldiniz.
  • 5 Ay Önce

CHP gelecek

Sanki CHP gelince emeklilik maaşları çıkacak. Emeklilik konusunda herkes hiç bir şey bilmeden uzman gibi konuşuyor.
  • 5 Ay Önce

Emekli

Sen askerken gorevini yaptin mi simdi emekliyi savynuyorsun secimden once nerdeydinuz
  • 5 Ay Önce

pınardemir

artık verenler düşünsün bundan sonrasını bir şey olursa memlekete vebali sizsiniz
  • 5 Ay Önce

Abdulcabbar

Burada, bu mahlasla, hep ak Parti'yi korudum onun aleyhinde olan tüm tezvirata karşı yazılar yazdım. Bizim tarafa da birkaç şey söyleme zarureti zuhur etti: Bu halkın hazinesinden milyarlarca Doları, gerçek faiz yüzde yüzler iken, gidip %8 gibi komik oranlarla, işsizliği azaltacağız söylemleriyle zombie şirketlere verip, onları bu fakir milletin parasıyla semirtirseniz, sonra da onun faturasını para basarak halka çıkartırsanız olabilecek en iyi sonuç zaten buydu O, yüzde sekizle milletin hazinesini soyanların yaptığı diğer bir iş de, beleş kredi ile gidip her biri 100 binlerce ev satın alıp piyasayı allak bullak etmeleridir. Allah rızası için, bu Nas değil, Nas'ı ebediyen gömmektir. Allahu Zülcelal, Nas kavramında, toplumun parasını peşkeş çekmeyi salık vermez. Yani toplumun parasını komik rakamlarla değişik gruplara haksız olarak aktarmayı söylemez. Size bel bağlamıştık, her seçimde işimi gücümü bırakıp gidip oy verme işlemlerinde Müşahit olarak canla başla çalışırdım, bu seçimlerde, sizden umudumu tamamen kestiğim için oy vermeye bile gitmedim. Bizim umudumuzu yiyenlerden, ideallerimizi, paraya tahvil edenlerden ahirette hesabını soracağım. bundan kimsenin şüphesi olmasın. Daha acısını da söyleyeyim: Bütün Türkiye'yi gittiniz İslam düşmanlarına teslim ettiniz. Bu bir kıyamet alametidir. Kıyamet gibi hadiseleri bekleyin. Bunun sorumlusu tamamen sizlersiniz. Üç beş kuruşluk dünya menfaati için değer miydi dininizi dünyaya satmak. yazıklar olsun size.
  • 5 Ay Önce

HARPUTİ

Aylardır biz bu köşelerde yazdık.Gelin bu Emekli feryadını duyun,hem size hemde bize yazık olacak,hatta sizi yüzde 29-30 cekecegiz, başkanlık koltuğunda tartışılır hale gelecek dedik .Ve aynen oldu.Yayinlamadilar.Dahasi Devletin birliği bütünlüğü de tartışılır olacak,hesaba alınmadı.Ayikla pirincin taşını.
  • 5 Ay Önce

Ahmet

Mete yarar ın dün aksam tvnetteki yorumları muhteşemdi.özellikle akpartili teyzenin bayraklı yürüyüşü gösterilirken.duygularimıza tercüman olmuştur.umarım reis izlemiştir.
  • 5 Ay Önce

İsmail

Sadece emekliler vermedi maaşını otuzbeş kırk binliraya çıkarılan memur memur emeklileride oy vermediler oy vermeyince chp mi verecek maaşlarına zamı iyiki chp yoktu pandemirde asrın felaketinde ozana para alabilecekmişsiniz hiç düşündünüzmü bu kadar felaketlere karşı ayakta durabildi nerdeyse gazı Birsen’e bedava yaktını o zaman seviniyordunuz ama biraz temkinli gidince aladan hançeri vurdunuz az değil obeşmilyon emekli elbette temkinli olacaktı seçimden sonra zam verecek aylıklarınıza şimdi chp versin.
  • 5 Ay Önce

Okur

 Memura verilen seyyanen zammın yarısı emekliye, yarısı memura verilse bu millelt yine anlayış gösterirdi. 

Korto

Mete ayarla danışman yapsaniza
  • 5 Ay Önce

Sadi

her şerde bir hayır vardır İnşallah reis daha güllü gelecek ama atması gereken adımlar var. Adana ömer çelikten kurtulmalı, hal yasası çıkmalı gıda fiyatlarına gelen zsmlara önlem alınmalı ve en önemlisi gerekirse dolara yüklü vergi gelmeli altın düşüş göstermeli
  • 5 Ay Önce

Ibrahim

Türkiye suriyelilere kucak açtı 15 Temmuzda işgalden kurtulduk. Gazzelilere karşı acizliği tercih etti arkasındaki rüzgarı kaybetti. Bundan sonra Türkiye bir tımarhane
  • 5 Ay Önce

İbrahim

Tayyip Erdoğan'ı başkan yapan Allah.milleti değil Allah'a güveneceksin kalbinde birinci öncelik Allah sevgisi olacak.yoksa tokat yersin. Durmadan TV ye çıkmaya gerek yok.
  • 5 Ay Önce

Okur

İbrahim Bey, Yorumunuzdan şu çıkıyor ki, "Erdoğan'ı Allah başkan yaptı, milleti değil. birinci önceliğin Allah sevgisi olacak, yoksa tokatı yersin" demişsiniz. Demek Erdoğan'ın birinci önceliği artık Allah değil, onun için tokatı yedi demek... İyi misiniz siz?

M. Seyfeddin Ulucak

Ba'de harab-ül Basra diye bir laf var!.. Çok biliyorduysan neden uyarmadın? Boş laflar insanları bir yere götürmüyor...
  • 5 Ay Önce

Demir

Birileri Cumhurbaşkanına bilgi akışını engelliyor. Bir perdeleme düzeni var. Danışmanları mı, başka birileri mi bilinmez. Bir an önce eski kadrosunu, bir önceki hükümet elemanlarını kullanarak bu perdeyi kimin gerdiğinin bulunması gerekiyor. Bu perdeleme yüzünden satıhta olanlar kendisine olduğu gibi ulaşmıyor, yada vaktinde ulaşmıyor, büyük olasılıkla her ikisi birden oluyor.
  • 5 Ay Önce

Ali

Mete Yarar 7200 ve esnafları unutmuş
  • 5 Ay Önce

Mahmut

Emekli kesimin gelirinde ciddi ve göz doldurucu bir artış yapılmalı.Promosyonmuş,bilet ücretinde indirimmiş,yok tatil desteğiymiş gibi ıvır zıvır ve göz boyama niteliğinde şeylere insanların karnı tok,sen vatandaşa hakkını ver o bilir neye ihtiyacı olduğunu.
  • 5 Ay Önce

Betül

seçimi kaybettiren, tek adamın, garibanın perişanlığını görmek istememesi, sürekli ileriki bir tarihe havale etmesidir, parayı betona dökeceğine garibana dökseydi bu hezimet başına gelmezdi
  • 5 Ay Önce

hbç

40 yaşında emekli olup lar.Eyt Erdoğan ın en yanlış kararıydı.Bizde kırk yaşında emekli ol.alamanyada 67 yaşında,bizde 25 yıl çalış emekli ol,alamnyada 45 yıl.sonra maaşlar neden düşük de.
  • 5 Ay Önce

Muhammed

Müslimann yazıya yahudi başlık atmak nedir...
  • 5 Ay Önce

Başlıkla yazının alakası nedir

Diye sormaya gerek yok size mantıklı gelmiş...
  • 5 Ay Önce

musti

Sayin Meteyarar, Secmenin sogana ,patatese namusunu bile satttigindan niye bahsetmiyorsun.Bu gün yunan yeniden anadoluya girse silme teslim alir .bu secmenin istedigide bu .birazda bu yönden bakin.
  • 5 Ay Önce

HTURK

Musti, soğan patates,makarna kömür işini sen daha iyi bilirsin, biz namus için ölürüz ama seni bilemem. Partinizden yardım kolisi dagitanida ihtiyaci olmadan alanınida gözümle gördüm. Sizmi bize namusu ogreteceksiniz. Yunan anadoluya girse,karşısında ilk bizi bulur, sen aileni alip suriyelilerle beraber Suriyeye kacarsiniz, yazdıklarına dikkat et.

Vanlı

Hala yanlış değerlendirmeler yapılıyor.
  • 5 Ay Önce

meleknur

GENÇLERDEN ÇOK EMEKLİLER AĞLIYOR? YAZIK Kİ ÇOCUK DEĞİLLER. AÇIZ DİYENLER KİMDEN MEDET UMUYORLARSA ORAYA
  • 5 Ay Önce

meleknur

GÜLER SABANCI HANIMEFENDİNİN SÖYLEMİNİ ÇOK DOĞRU BULDUM. ARTIK SEÇİMLER BİTTİ KAZANAN BELEDİYELER VATANDAŞIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALI
  • 5 Ay Önce

Furkan

Seçmen dedi ki biz reisten razıyız ama ak partiden değiliz , ayağınızı denk alın çantada keklik değiliz !
  • 5 Ay Önce

Neden

Neden ve ne için Reis ten memnun?  Ya Erdoğan bıraktım dese AKP bitecek mi?

meleknur

ÖNCE EMEKİLER GİDERLERİNİ KALEM KALEM REİSE BİLDİRSİN. AÇ OLDUKLARI İÇİN OY VERMEDİYSELER BUNDAN SONRADA ASLA OY VERMESİNLER!!!!OYLARINI İSTEKLERİNİ İSTEDİKLERİNDEN ALSINLAR
  • 5 Ay Önce

Ahmet

Bu farkın önemli bir sebebi Antalya ve Alanya'da suleymancilar cemaati.buyuksehir böcek Alanya CHP li aday dedilr .halbuki adem başkan eski başkanın etinden sütünden çok iyi faydalandilar .yurt inşaatında belediyenin beton mikserleri bizzat çalıştı .inşaat için yol kesmeler .pazar çalışmalar millet uyuyorken calismalarvs vs .Adem'in etinden sütünden herseyin den faydalandilar oya gelince ucun biri
  • 5 Ay Önce

E ogretmenn

Emekliler 2002 de bütçeden ne kadar ödenek alıyordu bugün ne kadar alıyor, maas bağlama oranı dün ne kadardı bugün ne kadar söylemeyeceğim bu kadar
  • 5 Ay Önce

Vatandaş rıza

Aylarca emekliler feryad etti duyulmadı,teşkilatlar insanlara tepeden baktı, seçmen basbas bağırdı duyulmadı. 
  • 5 Ay Önce

E ogretmenn

Özetin özeti,Ak parti CHP lideri CHP de ak partilesmeye doğru dönüşmeye başladı millet bunu gördu(millete tepeden bakan kibir abileri normal olarak kaybetti
  • 5 Ay Önce

tmy

Seçim sonuçlarının bir etkiside futbol seyircisidir.Liyakatsız futbol federasyonu başkanının ve kurullarının adalet terazisi şaştığı için yanlı ve taraflı kararlar almış olup kimseyide memnun etmemiştir.Bu adamın federasyon başkanı olmasınıda hükümetin işaret ettiği söyleniyor. Malesef bu adamın aldığı kararlar mağdur olan veya olmayan takım taraftarlarını hükümet aleyhine konselide etmiştir.Ben ilk defa bir seçimde çok sayıda seçmenin tuttuğu takımın formasıyla oy kullanan seçmen gördüm buda kanıtımdır.
  • 5 Ay Önce

Osman AYDIN

SAYIN METE YARAR BIZ EMEKLILER COK UYARILARDA BULUNDUK AMA MALESEF SESIMIZI DUYAN OLMADI EMEKLI KIZGIN DEDIK ÖNLEM ALIN DEDIK BIR ÇOK SÖZ SÖYLEDIK AMA KIMSE KULAK ASMADI 
  • 5 Ay Önce

mert

e peki deprem bölgesine 1.1 trilyon. 16 milyon emekliye de kaç trilyon.. karşılıksız para mı bassalardı.ben de emekliyim.hepsine birden mi akıtsalardı.nasıl olacak bu.

Boran

Turkiyedeki emekliler nerdeyse paraya yapacaklar türkiyenin çoğunluğu paraya tapıyor taptiginizla canınız cehenneme
  • 5 Ay Önce

berk

sadece emekli maaşına mahkum olan belki % 20, evler arabalar dükkanlar tarlalar dükkanlar kirada daireler..arsalar. mikrofona ağlıyorlar ,cami avlusunda kahvede, parkta daire dükkan bahçe tarla böbürlenmeleri..

Boran

Türkiye hızlı muslumankiktan çıkıyor hızla putpereslesiyor atesiniz bol olsun
  • 5 Ay Önce

Turan

Defalarca yazdım: müteahhite, bankaya, bankere, vekile,çalışana, asgari ücretliye kaynak bulabilen hükümetler her seferinde kesintiyi emekliden yaparak, kaynak yetersizliği bahanesine sarılmaktadır.
  • 5 Ay Önce

yasin

bankaya bankere vekile ?????*

Oosy

Emeklilere davranış, faizleri yükselttirilerek milleti faiz altında ezilmesi, zincir marketlere dur denilmemesi, seçimden sonra %70 gibi zam yapılacağı, adaletin yargıda sağlanamaması, AK parti li belediyelerde bazı şikayetlerin üzerine yatılması gibi bir çok konuda milleti küçümsemek bu durumu ortaya çıkarmıştır. En önemlisi ise (neye layıksanız, onunla idare olursunuz.) dur
  • 5 Ay Önce

vatandaş

Temel idama mahkum olmuş, idam sehpasına götürülürken son sözün ne demişler, Temel de ha bu bana ders olsun demiş.
  • 5 Ay Önce

özer

seçime gitmeyen,oyunu yrp ye verip chp ye çanak tutan idraksizlere ders olsun.

...

geçen seçimde rakip ke mal'dı 6'lı şebekler vardı seçmen kızdı tayip'e oy verdi! bu defa istediği adaylar vardı!
  • 5 Ay Önce

ferit

kimdi istediği adaylar. yesinler.

hacegan

kaç defa söyledik REİS kuşatılmış durumda etrafı hiç de hayra alamet değil maddi manevi adalet yok ekonomi bozuk hayat pahalılığından herkes şaşırmış durumda peki REİSin bundan ne kadar haberi var hiiiç kök maaşlı perişan dedik şaka sandınız küskünler oy vermedi veya oy kullanmadı geçim şartları adaletsizlik vurdumduymazlık sonuç bu oldu defalarca dedik çokta tııın dediniz
  • 5 Ay Önce

Fsm

Yalaka mete den şu sesler çıkıyor. Kem küm kem küm... Ayıp ayıp, utan..
  • 5 Ay Önce

timur

yalaka yozdilden,altaylıdan,ataklıdan h.vlamalar da. utan demiyeceğim. onlarda bulunmaz çünkü. teşekkürler,gene merte beyde utanma vadır,sizinkilerde olmayan

Dağ

Ak parti teşkilatlarının Tepeden bakması
  • 5 Ay Önce

akif

öbürleri çok mu mutevazı idi. chp yüz yıllık gurur kibir despotizm kafası değil mi.

Nur

Chp mi demek istedin dağ

İ. Keskin

Seçimin kaybettirenleri: Yusuf Tekin'in konuşmaları, Okullarda görevli olmayan tanımı çok geniş değer eğitimcileri, AYM hakkında Bahçelinin konuşmaları, birkaç fetvacı hoca(!)nın şeriat yorumları, önlenemeyen kadın cinayetleri, alay ve hakarette yarışan köşe yazarı yorumcular, bitirilemeyen pkk ve en sonunda da ekonomik kriz. Nereye gidiyoruz diye halkı ürküttüler. Söyleyelim ki kimin ne dediği belli olsun.
  • 5 Ay Önce

sakaryalı

27 mayıs ürünü aym ye laf söylemek öyle mi.. seninkilerin konuşmalarından haberin yok galiba.pkk 20 sene önce karakollarda vatan evlatlarını 30 ar 40 ar şehit ediyordu.bu gün sınrın 200 km ötesinden elebaşları temizleniyor.ona da seninkiler orada ne işimiz var diyor.alay ve hakaret deyince can ataklı fatih altaylı yılmaz özdil gibleri gör sen asıl. kadın cinayetleri senin azgın türk erkeğinin erkekliği,avrupa aşkına idam kalkınca bu iş artmış olabilir.idasm gelsin, ona da ilk önce siz karşı çıkarsınız.ekonomik krizin altında pandemi,bizi her yönü ile ilgilendiren rus/ukrayna savaşı, döviz ile ilgili içedn dışardan manipülasyonlar, bir de üstüne üstlük ülkenin 1/6 sını yıkan 8 saat ara ile iki dev deprem.biraz düşün bu yazdıklarım üzerinde.

erol tamaç

ekonomi yumusak karnı ne yazikki Ak partinin.bu sonucun sebebi o.gercegi gorelim.o yaristi,bu kisi kaybettirdi demek,havanda su dövmek,gerçekleri görmemeye çalışmak sadece.
  • 5 Ay Önce

gökdemir

Seçim analizi: 1-CHP ilk defa Müslümanların kutsallarıyla, ezanıyla, sakalıyla, başörtüsüyle savaşmayı bırakıp birazda muhafazakar sayılabilecek adayları ön plana çıkardı. 2-AKP; her ne yaparsam nasıl olsa oy alırım yanılgısına fazla kapıldı. 3-Aşırı pahalılık ve özellikle emeklilerin çok hafife alınıp adeta açlığa mahkum edilmesi aşırı tepkiye sebep oldu. 
  • 5 Ay Önce

Askermi siyasetcimi

Bence herkes branşına göre hareket etmeli
  • 5 Ay Önce

Malatyalı Birisi

Çok doğru. Ak Parti resmen bindiği dalı kesti. Oy veren çoğunluk emekliler ama onlar emeklilere sadaka verir gibi zam yaptılar. İstambullu pullular onlar için önemliydi onlar da karşılığında iyi bir tokat verdi.
  • 5 Ay Önce

Nur

Ne geçti ellerine verdiyseler ekrem mi verecek onlara maaş pkk lı dem mi vatan sattılar üç beş kuruşa temmuzda tefe tüfe çok bile onlara

Emekli polis

Mete yarar doğru teşhis yapmış, aynı görevi yapan memurlar lise ve üniversite ayrımı yapılarak 3600 ek gösterge ayağıyla mağdur edildi, iki emekli arasında çok büyük farklar oluştu, bunu CİMER ve akparti merkezine defalarca bildirme mize rağmen oralı olunmadı millette gerekli ve yerinde tepkisini gösterdi.
  • 5 Ay Önce

M. Seyfeddin Ulucak

Bu laflar züğürt tesellisidir. Seçimden önce söyleseydi bir anlamı olurdu. Bir de adamı güvenlik politikaları uzmanı diye tanıtıp iç politika yorumcusu yapınca komik oluyor. Herkesin yerini bilmesi lazım. Sonuçta sonun başlangıcı olarak iktidar özellikle cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra milletin kahir çoğunluğu ile dalga geçti, kibirleri dağları aştı ve tokadı yedi. Bakalım bunu algılayacak ve idrak edebilecekler mi?...
  • 5 Ay Önce

ercan

senin chp yüz yıldır millete yukarıdan bakar aşağılar küçümser. bunu bil de öyle konuş.

musti

70 li yillara hos geliyorsunuz.hakkinizda hayirli olsun.Nankörler toplulugu.

Mine

Emekliler chp ye oy vererek büyük vebal almışlardır Yrp chp ye hizmet etmiştir.
  • 5 Ay Önce

yasin

maaşları mı artacak.istikrarı bozdular yok yere.temmuzu bekleyeceğiz mecburen.ben de emekliyim.

Hüseyin

Bizi yok sayanı bizde yok sayarız

Cenk Cemil

 şahsen bendeniz böyle bir sonucu 2023 Mayısında bekliyordum ama, demek ki sandıklara emeklilerin damga vurması beklenilmiş... Netice itibariyle politkacı Türk İnsanlarındaki muhterislik dolayısıyla, seçim sonuçlarını ne kadar "değerlendireceğiz, göz önüne alacağız" deseler de aynen devam edeceğini düşünüyorum! 
  • 5 Ay Önce

CHP gelecek

Sanki CHP gelince emeklilik maaşı çıkacak. Herşeyin bir hesabı var. İşkembeden sallama ile olmuyor bu hesaplar.

yasin.

chp yüz yıldır şımarık kibirli yukarıdan bakan asıl..istifa dedin de bay kemal 13 seçim kaybetti,istifa tavsiye ettin mi ona.

alican

öncelikle bunu sen tuvalet pabucuna oy verenlere söyle ondan sonra ak partililere söyle , tamammı.

Vatandas

Hiçte öyle değil emekliye 100 bin TL de versen vermeyen yine vermez CHP seçmeni davasına sahip birde genelde CHP gençlerden oy aldı AKP seçmeni dağınık
  • 5 Ay Önce

Halit Ülker

Bir emekli olarak bu şahsen bir nankörlük örneğidir be her zaman derim herkes dava adamı olamaz vesselam benim davam herkesden büyük ????
  • 5 Ay Önce

alican

Allah razı olsun senin gibilerden

ERDOĞAN DANIŞMANLARINI DEĞİŞTİRMELİ.!!!!

CHPYE ASLA OY VERMEDİK, GÜNAHA DA GİRMEDİK MERAK ETMEYİN. BOŞ PUSULA ATTIK ZARFA. ERDOĞAN DANIŞMANLARINI DEĞİŞTİRMELİ, ORTAMI ILIMAN GÖSTERİYORLAR. YETER ARTIK VATANDAŞIN SEFALETİNDEN HABERİ YOK.!!!
  • 5 Ay Önce

Nur

Şimdi zam alabilecekler mi böyle daha mı iyi oldu bir beş sene bizi chp pkk ya mahkum ettiler düşmanlara bayram ettirdiler pkklılar siyonist köpeklere koz verdirdiler sebep oldularsa eyer bedelini ödesinler
  • 5 Ay Önce

Vahap

Emeklı zaten bedel ödüyör bedel ödemeyenler parayı cebe indirenlerdir ama onlarda bizi döneklikle suçluyor oysa kimse döneklik etmedi sadece yanlışa dur dedi ama bakıyorum bazıları aklıyla düşünmekten hala yoksun.

Gariban emekli

Reis Emeklileri yok saymasaydi bu tablo daha başka olurdu.
  • 5 Ay Önce

kul ahmed

O emekliler artik sogani, patatesi ,hiyari diledikler gibi yesinler doyuma ulassinlar.

Yalniz

16 milyon emekli 100 de 27 yapar nerdeyse ve hic azimsanamaz..bunlarin büyük cogunlugunun vermedigini ve küs oldugunu herkes düsünüyor...ve gec kalindi..insaallah dersler cikarilir...ve tencere tava ilk defa agir kaybettirdi
  • 5 Ay Önce

Gariban emekli

Mete yarar doğru söylüyor.15 milyon emekli ortalığı salladı.Verilen sözler vaadler yerine gelmedi.AKP Emeklilerle dalga geçti ve hezimet ortada.
  • 5 Ay Önce

Abi

Kendileri sallandı farkında değiller emekliler Allahın huzurunda kaybettiler ülkemizin kazanımları heba oluyor chpli belediyelerin elinde

Gökhan AFŞAR

Tebrikler sayın Mete yarar analiz çok doğru bu seçimi emekli ler belirledi.emeklilerle resmen oynadılar dalga geçtiler.her kesime zammın alasını yaptılar emekliler e çocuk harçlığı verdiler.bunun bir bedeli olacaktı mutlaka ve olduda.emeklilere tren indirimi uçak indirimi hava civa hangi parayla emekli uçak binebilir sayın cumhurbaşkanımız birde kendinizi emekliler in yerine koyun.iş yok,işi veren yok sadece alacakları maaş a bakıyor emekliler
  • 5 Ay Önce

Kartalbey

Tabii bu neticeye ben şahsen üzüldüm ve çok da şaşırdım. Ancak Allah'ın tokadının bir şekilde geleceği belli idi. Depremden ders alınmadı. Ama dikkat edin kefere Putin bile bu lgbt örgütlerini terör örgütü kapsamına alıp yasaklarken Tayyip Bey bu konuda hiç bir adım atmadı. Homoların ülkede cirit atmasına neden olacak İstanbul Sözleşmesini imzalamak da neyin nesi idi? Başta da söyledim üzüldüğümü ancak sevinmedim desem yalan olmaz zira Tayyip Beyin 2002 ayarlarından vazgeçmesi sebebiyle bir derse ihtiyacı vardı. Umarım bu hezimetten sonra ders almıştır artık. Ayrıca emekliler konusu da çok doğru. Kanal İstanbul diye tutundu kaynakları akıttı ve hala da akıtmaya devam ediyor ama emekliye geçen senenin ikinci yarısı özellikle zırnık koklatmadı. Sabır sabır deyip durdu ama üç harkli marketlere dur diyemedi. Olacağı buydu.
  • 5 Ay Önce

vahit

TAYYİP SÖZLEİMEYİ İPTAL ETTİ HABERİN OLSUN

AH CİCİM

BU ÖFKE ,BU NEFRET , BU DAYANİLMAZ ACİNİZ MALÛM SEBEPLER

Millet

Eskiden solcular slogan atardı. Şimdi de bizim emekliler slogan attı. Susms sustukça sıra sana gelecek.
  • 5 Ay Önce

Ibrahim

İnsanların ahiretinden daha çok dünyaya iman ettiği ortaya çıktı. Türkiye ye karşı artık hüsn ü zanım kalmadı. 
  • 5 Ay Önce

Nur

Aynen size katılıyorum hele bunlsrın emekli olmaları çok manidar

Vatandaş

Sadece emeklimi millet kızgın 3kurus zamveriliyor
  • 5 Ay Önce

Şevki

En büyük suçlu reisi halktan uzak tutup halkın istediğini reise iletmeyen yakın çevre deki hainler dir timsah gözyaşları döküp içten içe seviniyorlardır isim yazarım ama başım belaya girer
  • 5 Ay Önce

Candan tespitler

Cezalandırmanın yanında eksik işbirliği... ortaklık hukûkuna özel ihtimam...hassas dengeyi gözetmek... teraziyi birlik ve beraberlik ruhuna uygun hassaslık ta millî menfaate uygun Hâkka ayarlamak...bu ortaklığa YRP yi, BBP yi de somut dahil etmek...aksi hâlde...Allah muhafaza buyursun
  • 5 Ay Önce

A.bilen

Evet siz emeklileri küstürmekle bindiğiniz dalı kestiniz kestiğiniz daldan düştükten sonra da şuursuzca size yandaşlık yapan medyada siz çok iyi yapıyorsunuz diye hatalarınızı örttü sizin olçünüz onlardır başkada kimseyi dinlediğiz yok zaten bu duruma gelindi yorumlarıyla fikirleriyle nice iyi niyetliler sizi uyardı dinlemediniz akaryakıta bir kerede 8000 bin tele zam yaptınız bu akıllı bir kişinin yaoacagı bir işmi bir Avrupa ülkesinde böyle bir zam olsa iç savaş çıkar (avrupada 1 litre benzin 100 TL’ye geliyor ama olsun biz kılçıklık yapalım ) sırf size şakşakçıları yapanlara baktınız akli selim sahibi kişilerin uyarılarını dinlemedınız emekliler vesire halk boğaz derdine geçim derdine düşmüşken siz togg ve buna benzer fakirin almaktan yüzdeyüz ümitsiz oldugu şeyleri hep ekranlarda tuttunuz yerli otomobilin fıyatı itgal edilenlerden daha pahalı ise vatandaş buna ilgi gösterirmi (İtal arabalara milyarlarca dövizimiz gidiyor alsın gitsin nasıl olsa ak Parti gece gündüz çalışıp o dövizleri biriktiriyor biz kılçıklık yapalım ) hiç tabiki göstermez petrol bulduk dogalgaz bulduk dediniz dar gelirli vatandaşa kayda değer birşey yansıtmadınız vesaire vesaire
  • 5 Ay Önce

Nur

İnsanoğlunun gözünü ancak toprak doyurur doyumsuzdur kitabımızdada yazar ayetlerde bir hadistede Allah kanaat eden kulumu arşımın gölgesine alacam diyor kanmayan emekli bu imtahanı kaybetti

akif

AKİTÇİ KARDEŞ BAK BUDA YALAN SÖYLÜYOR..ONUN RUMUZUYLA BİR GERİ DÖNÜŞ YAP CEVAP VERSENE..

Vahap Kalyoncu

Geliyor gelmekte olan dedim,yapmayın etmeyin dedim,emekliyi bu kadar ezmeyin dedim ,dedim de dedim adeta dilimde tüy bitti dediklerimin hepsi çıktımı çıktı yine de üzüldüm ama her şerrin arkasında bir hayır vardır inşallah ders alması gerekenler ders alır.
  • 5 Ay Önce

ata

ülke bi yangın yeri olsun... kim kimi cezalandırıyor görülür... inş. olmaz ama dünya zaten yangın yeri... birilerine huzur batmış....
  • 5 Ay Önce

NETİCE BU, HAYIRLI OLSUN REİSSSS.!!!!

. AH ETMEDİK AMA, EMEKLİYE GELİNCE BÜTÇE DENGESİ ORTAYA ÇIKIYOR. 
  • 5 Ay Önce

Cemil doğan

Çok doğru bir tespit ev kiralarının en küçük il ve ilçelerde bile 18 / 20 bin tlleri bulduğu bir zamanda siz emekliyi 10 bin tleye mahkum eder ve ne yersen ye beni ırgalamaz tavırlar içine girersen cevabı bu olur. sn cumhurbaşkanımız geçen seçimlerde eyt ile alakalı yapılan yanlış yönlendirmeler nedeni ile istanbulu ekreme verdi
  • 5 Ay Önce

Latif

Eksik yapmışsın tesbiti metecim. Emekliye yapılan haksızlık. Filistini yalnız bırakmak. Ve hayat pahalılığı. Bunların hepsi tepki oylarını ortaya çıkardı
  • 5 Ay Önce

Niğdeli

Abdullatif Filistin demişsin osmanlı yıkıldıktan sonra dünyada her taraf gavurların hakimiyetinde. 

Nur

Filistine niye gitmiyorsun kendin cihad yapabilirsin böyle haybeden esip gürleme hangi müslüman ülke onlara savaşırken yardım ettide biz etmedik devletimiz onlardan güçlü olmalı ki essin gürlesin girsin oraya onların arkasında amerikası ingilizi italyası almanı fransası bütün kafir devletler var biz oraya girsek bizim arkamızda kim var osmanlı gibi güçlü olmalıyız onlar büyürken silahlanırken bizi zırvalarla oyladılar şapka devrimi harf devrimi darbeler yok irtica RTE toparladı bizi Allahın izniyle ama adama rahat çomak soka soka bir hal oldunuz Allah islah etsin sizi RTE nı hak etmiyor bu millet buyrun chp pkklı demi tepe tepe kullanın dua edin siyonistler amerikanın yeni hedefi olmayalım sağımızda solumuzda dolanıyorlar !!!

Ersin

Kalemini güce teslim eden eski bir asker, üzülüyorum bu haline
  • 5 Ay Önce

Saffet

Bir emekli bir nasihat en az .3 tane oy
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Seçim süresince söyledik chp bu ülkeye faydası yok ama ak parti büyük hata yaptı seçimi çantada keklik gördü ekomi altında ezilen insanları özellikle emeklileri görmek istemedi. Vatandaş istemesede chp yi birinci yaptı niye ak parti halktan uzaklaştı
  • 5 Ay Önce

HESAP

BÜTÜN EMEKLİLER …..
  • 5 Ay Önce

murat

Şu adam kadar göremediniz durumu. Emekliler belirledi seçimin sonucunu ve bu genel seçimlerde de olacak gözünüzü açın millet uyandı
  • 5 Ay Önce

Nur

Ben de emekliyim ama chpve pkk ya oy verecek kadar aklımı yitirmedim bunamadımAllahtan korkarım her şeyden önce hasap vakti gelince onlarla haşır olmak cabası çok eminim hepsi vermedi şimdi ne olacak ekrem mi verecek onlara maaş pkk uşağı dem mi insan vatanını devletini üç beş kuruşa satmaz hele böyle gözler toprağa bakarken utanmaları gerekir

Ahmet

Adama diyorsunki teğmene üstteğmene yüzbaşıya binbaşıya Yarbaya Albay maaşı vericem Albaya ise zam yok , diyorsunki en düşük ilkokul mezunu hademe memur maaşı 38bin ama Emekli 10bin alacak. Cehaletmi Kurnazlıkmı Akılmı bu? İnsan kapasitesinin üstündeki görevlere talip olursa Adaletsiz olur Hak yer vede tokadı yer Birde bunun Mahkemei Kübrada hesabı var es geçmeyelim
  • 5 Ay Önce

Taraflı

2024 yılı Emekliler yılı oldu....
  • 5 Ay Önce

Emekli

40 yaşında emekli ol sonra 67 yaşına kadar çalışan Hans gibi emeklilik bekle

Neco

Tamamen...aynen...
  • 5 Ay Önce

Taha

Emekli iyi geçirdi belini doğru tamaz Ariel saron
  • 5 Ay Önce

Niğdeli

Terbiyesiz. Rabbim seni boğazından sustursun. Haddi aşmışsın. Yakın zamanda susasın inşaallah.

Nur

Ariel şaron la kimi kastettin anladım ama yazmayacam bir müslümana aşağalık bir siyonistin adıyla hitab etmenin bedelini çok kötü ödetir Rabbim unutma gafil

Emekli

Evet çok doğru bu 15 milyon emeklinin eşleri ve çocukları da var İstanbulu ve ankara gibi bir cok ili Emekli oyunu kullanmadı ve başka partilere verdi sonuç bu Söz verip tutmamak
  • 5 Ay Önce

Osmanli

Bir emekli olarak çok kızgındım ama yinede oyu reise verdim. Ama emeklilere büyük yalnış yapıldı. 2015 de emekli oldum 2 askari ücreti maaşım 1 maaşa düştü. Aynı pirimi o dediğin kişi gibi emekli maaşımda alamadım. Intikam yapacaklardı yapmadılar. Ak partide şunu görüyorum kim küfür ediyor kotuluyorsa ak partinin içinde kaymağını yiyiyor. Adalet hakkaniyet yok
  • 5 Ay Önce

akif

EVET...KIYAMADIM OY KULLANMAYACAKTIM KURUMA ACIDIM APAR TOPAR YETİŞTİK OY VERDİK...ÖFKE BEKLİYORDUM AMA BU KADAR ŞİDDETLİSİNİ BEKLEMİYORDUM..

Sabır

Buz emekliler ne dedik biz seni getirdik götürmesinide biliriz bizi Halk ı dinleyeceksiniz faiz lobisinin adamlarını ve de feministlerin değil ne yaptılar feministler kimin parasını kime vermiyorsun
  • 5 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

emeklilere ahir ömürlerinde chp ye oy verdirerek günah işlettik. hayat sınavdır. müjdelenen sabıredenlerdir.
  • 5 Ay Önce

Osmanlı

Kimse kimsenin günahını üstlenmeyecek onların imtahanıydı bu kaybettiler ahir ömürlerinde paraya tamah edip bizim başımıza chp yi ekremi pkk bela ettiler

hasan

chp'ye oy vermenin Türkçe ezan okutmanın camileri ahıra çevirmenin günah olduğunu kim söylüyor peki
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23