• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

Türkiye’nin güvenlik sorunu Suriyeliler değil Ümit Özdağ’dır!

04 Temmuz 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

Kayseri'de Suriyeli bir kişinin küçük kız çocuğunu taciz etmesiyle yaşanan olaylar, hiç tartışmasız Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın öncülük ettiği "ırkçı" politikanın sonucudur.

Kayseri halkı maalesef Türk toplumu üzerinde oynanan tuzağa düşmüştür..

Bir Suriyelinin işlediği suçu tüm Suriyelilere isnat etmek nasıl bir zihnin eylemidir?

Böyle bir şey asla kabul edilemez..

Suçun ve suçlunun ırkı olmaz..

Küçük bir kız çocuğunu taciz etmek nasıl bir suç ise aynı şekilde ırkçılık yaparak etnik kökeninden dolayı bir kişiye düşmanlık gütmek de suçtur..

Kayseri'de olaylara katılarak koca mahalleye "tacizci" iftirası atıp, vandallık yapanların ortaya çıkarılmaları gerekmektedir..

Ümit Özdağ'ın akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma gelecek olursak..

Mesajında önce, "Kayseri’de Eskişehir Bağları Mahallesi'nde Suriyeli bir sığınmacı, 5 yaşındaki başka bir Suriyeli kız çocuğuna tecavüz eder. Tecavüzcüyü almak isteyen polise karşı, tecavüzcünün yakınları zorluk çıkarır. Mahallede yaşayan Türkler olayı duyunca polise direnen Suriyelilere tepki gösterir. Diğer mahallelerden gelen Türkler de sokağa çıkar ve Suriyelilere tepki gösterirler. Olaylar bir anda büyür. Polis sayısı yetersiz kalır. Valilik talimatıyla istirahatli tüm polisler acil göreve çağırılır." ifadelerini kullanarak aslında Suriyeli mahallesinde vandallık yapanlara, "polise destek olmak istediler" diye destek veren Özdağ, satır arasındaki şu cümleyle insanları kışkırtmaya devam ediyor:

"Valilik, polislere Suriyelileri koruyun talimatı verir."

Ümit Özdağ sözlerini tamamlarken bu sefer de kendi provokatörlüğünün üzerini örtmeye çalışıyor:

"Olayların bu noktaya gelmesinin nedeni hiç şüphesiz şımartılan Suriyelilerin tecavüzcüyü polise vermeyip, direnmesidir. Sevgili Kayserililer, polis güçlerine yardımcı olarak evlerinize dönün. Tepkinizi gösterdiniz. Olayların büyümesi Türkiye’nin düşmanlarının işine yarayacaktır."

Öte yandan İsrail istihbaratı MOSSAD'ın kontrolündeki sosyal medya hesabından yapılan küstah paylaşımda, Ümit Özdağ gibilerin dolduruşuna gelen halkın aslında neye hizmet ettiği açıkça görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyonist işgale karşı tepkisi karşısında MOSSAD’ın karın ağrısını anlıyoruz da Ümit Özdağ’ın karın ağrısı nereden geliyor onu bilemiyoruz.

Kayseri'de yaşanan olayla gördük ki bu ülkede Suriyeliler değil, Ümit Özdağ bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Artık Özdağ'a hukuki yollarla "dur" denilmezse, daha sıkıntılı süreçleri yaşamamız kaçınılmaz olacaktır.

Öte yandan Suriyelileri bu şekilde saldırılarla değil de onurlarıyla ana vatanlarına uğurlamak ev sahibi olarak hepimizin sorumluluğudur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nasıl iş

“Suriyelinin yaptığı suç tüm Suriyelilere yıkılamaz” diyorsun... Ama Kayseri’de bir avuç provokatörün yaptığı taşkınlığı tüm Kayseri halkına mâl ediyorsun... 

duran

 'suriyeliler gonderilmeli' yazdi... 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23