• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

Riyakarlık CHP’lilerin ruhuna işlemiş!

28 Mart 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

Sandık yaklaştıkça bu CHP’lilerin riyakarlıkları gün yüzüne çıkıyor.

Yaşar Kemal anmasında alkol masasında boy gösteren Ekrem İmamoğlu, seçim sürecine girildiğinde Eyüp Sultan Camisi’nde Kur’an okunurken hocaların yanında poz veriyor.


Dua ederken çekilmiş fotoğraf karesini fonladığı medyasına servis ettiriyor.


“Hangisi gerçek Ekrem, Kur’an okuyan, dinleyen ve dua eden mi, alkol masasında poz veren mi?” sorusuna cevap ararken, bir de bakıyoruz Özgür Özel, Filistin meselesini gündeme getiriyor.

7 Ekim’de meşru müdafaa hakkı kapsamında küffara karşı Aksa Tufanı operasyonunu başlatan Kassam Tugayları, ilk günden beri CHP’nin emanetçi başkanı Özgür Özel tarafından hedefe konuluyor.

Özel, TBMM kürsüsünde de kendi partilileriyle yaptığı etkinliklerinde de konuşmalarının tamamında Hamas’a ve Hamas’ın askeri kolu mücahid Kassam Tugayları’na “terörist” yakıştırmasında bulundu.

27 Şubat tarihinde TBMM’de konuşuyor..

CHP Genel Başkanı bu konuşmasında, "Tayyip Erdoğan tarafından Hamas'ın bir terör örgütü olarak kabul edilmemesini tamamen reddediyoruz. Türkiye açısından da son derece utanç verici bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Hamas bir terör örgütüdür." diyor.

Aynı Özgür Özel Mart ayının başında yine Hamas için “terörist” ifadesini kullanıyor.

“Hamas’ın yaptığı terörist saldırılardan sonra İsrail’in verdiği orantısız cevap Filistin’de çocukları öldürmektedir. Filistin’de kadınları öldürmektedir.”

Yani ne diyor? “Hamas teröristtir, İsrail terörist değildir ama Hamas’a orantısız cevap vermiştir.”

Şimdi de sandığa 1 hafta kala Filistin savunucusu kesiliyor.

Derdi ne olabilir peki? Kaybedeceğinden neredeyse emin olduğu İstanbul ile Ankara ve Adana gibi riskli şehirlerde inançlı kesimin oylarını almak.

Özel son konuşmasında Hamas’a “terörist” diyemiyor. Hem de “Ben Hamas’a hiçbir zaman terör örgütü demedim” savunması yapıyor.

Utanmadan, sıkılmadan “Filistin meselesine en çok Türk solu sahip çıkıyor” çıkışında bulunuyor.

Yukarıda saydığım sözleri kendisi sarf etmemiş gibi kalkıp, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üçüncü Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit'in durduğu noktadayız. Yaser Arafat'la kurduğu dostluk, dayanışma ve Filistin'e sahip çıkan pozisyon, Cumhuriyet Halk Partisi'nin pozisyonudur. Türk solu asla ve asla Filistin davasına uzak değildir” diyebiliyor.

Peki seçmen aptal mı?

Bu insanları aptal yerine koymaya utanmıyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günden beri en açık ve net şekilde Filistin meselesindeki gür sesinin, “İsrail’e bir terör devleti olduğunu haykırmasının” yanında sizin bu riyakar sözlerinizin bir değerinin olacağını mı düşünüyorsunuz?

Hiçbir seçimde yapamadığınız gibi, bu seçimde de kandırmayı hedeflediğiniz mütedeyyin kesimi kandıramayacaksınız..

Unutmayın, Türk solunun Filistin meselesine sahip çıkmamasıyla birlikte bir gerçek daha var.. Bu ülkenin mütedeyyin insanları aptal değildir..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Geredeli

CHP Mevsimine göre giyinirler.Simdi seçim var CHP liler Cami Cami gezer Ekrem Mudafa gibi Ekrem Kazanırsa soluğu İngilz kardeşi ile Balıkçıda soluğu alır Çeker kafayı gecmiste yaptığı gibi.

hesap

HANGİSİ GERÇEK ONU BİLMEM AMA ŞUNU BİLİRİM CHP TEK İŞİ İSLAM DÜŞMANLIĞIDIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23