• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

“Korkma ben yanındayım” reyting zirvesini zorluyorsa hep birlikte düşünmeliyiz!

19 Mart 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

İslam alemi Ramazan ayının maneviyatını yaşarken, televizyon dizileri ise on bir ayın sultanının ruhundan uzak yayın politikalarını sürdürüyor.

Mübarek akşamlarda insanları ekran başına çekerek her türlü ahlaksızlığı topluma enjekte eden eski adıyla FOX, yeni adıyla NOW TV, skandal bir diziyi daha yayına soktu.

Dizinin adı, “Korkma Ben Yanındayım”.

Diziyi NOW ekranına taşıyan da “MED Yapım”..

Dizinin konusu ise tam bir felaket..

İki lise öğrencisinin gayr-i meşru ilişkisi, hamile kalan genç bir lise öğrencisi ve aranan çözüm yolları..

Yani Türkiye genelinden gelen “çöpte bebek cesedi bulundu” haberlerinin hemen öncesinde yaşananların hikayesi..

Her ne kadar tasvip etmesem de, 18 yaşından önce “helal” ve “meşru” yolla evlenen gençlere “tacizci” diyen riyakarlar, 18 yaşından önce gayr-i meşru ilişki yaşayanların hayatını, “soluk kesen hikaye” diye milyonlara sunuyor.

Çok merak ediyorum, hangi baba hanımıyla kızıyla ya da oğluyla ekran başına geçip böyle bir rezaleti izleyebilir, ailesine izletebilir..

Bu ahlaksız hikayenin Ramazan ayında yayına başlaması da ayrı bir hakaret..

Gazzeli kardeşlerimiz, gece-gündüz zulüm altında yaşarken, biz Müslümanlar; özümüze, ruhumuza, yaratılışımıza aykırı bu hikayelerle ekran başında uyutuluyoruz..

Küffar organize bir şekilde çalışıyor..

Yine çok merak ediyorum..

Bu eleştirilerime utanmadan nasıl itiraz edilebilecek..

“Laiklik” diye diye insanlara dikte ettikleri sözde “çağdaşlık” bu mu?

Çocuklarımızın gayr-i meşru ilişkilerle çok çok erken yaşta bu duruma düşmeleri mi?

RTÜK bu rezalete el atmayacaksa neden var?

Müslümanların ülkesi Türkiye’de, Ramazan ayında ekrana sürülen bu ahlaksızlığa engel olamayacaksak biz Müslümanlar neden varız?

Çıkıp da bir “olmaz, buna izin vermemeliyiz” diyemeyeceksek, ekran başında izledikleri hikayeden etkilenip yaşamlarını o şekilde inşa eden gençlerimizin hesabını yüce Allah’a nasıl vereceğiz?

Neden hep birlikte uyumaya, uyutulmaya alışmışız?

RTÜK’e şikayet yağmıyorsa ve o dizi reyting zirvesini zorluyorsa biz ne haldeyiz?

NOW TV, Ramazan ayında davasına layık başarılı bir işe imza attı..

Şimdi sıra bizde.. Bu ve buna benzeyen dizilere artık bir “dur demenin” vakti gelmedi mi?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avb

Rabbim şu mübarek Ramazan ayı hürmetine bu dini mübine ve müslümanlara sinsice savaş açanları KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE kahreylesin

Uğur

Özellikle genç ve orta yaşlı kadınlarımız bu dizileri çok seviyorlar, çünkü bunlar şunu yansıtıyorlar, neyi ki kendileri onu işyerinin zengin veya zenginimsi zamparasıyla ya tamı tamına yaşıyorlarsa ya da yaşamayı umuyorlarsa. İşyerlerinin hepsinde erkeklerin çoğu kadınlara mesafelidir, olmak zorundadır. Fakat bir veya birkaç zengin havalı işyeri (duygusal?) kocası böyle değildir. Onlar ve bütün işyeri kadınları arasındaki gündelik münasebet şöyledir: laubali şakalaşmalar, kahkahalaşmalar, taşkın arzular, zevk, tutku, ateş, alevli duygular, baş baş kalmalar, kalçaya-bele şaplaklar, ihtiras, heyecan... Açıktan bile bu kadarını yapıyorlarsa, bu işyeri zamparalarıyla o kadınlardan birçoğu özel buluşmalarda kim bilir neler yapıyor. Zaten sosyal medyada da aynısı oluyor. Sözde bizden olanlar arasında bile birkaç zengin veya zenginimsi havalı Twitter zamparası ile onlarca kadın tanıdıkları arasında açıktan bile öyle tutku ve zevk dolu şakalaşmalar gerçekleşiyor ki gizli mesajlarda ve muhtemel yüz yüze gizli buluşmalarda kim bilir nasıl ateşli tutkular yaşıyorlar, kim bilir, kim bilir... 2010 anayasa değişikliğinden beri bütün genç ve orta yaşlı kadınlarımız ve zengin zampara erkek azınlık arasındaki romantik ve erotik işyeri (ve internet) hayat tarzı budur, son 13 senedir. Hâliyle kendi hayat tarzlarını yansıtan dizileri seyredecekler ve çocuklarına da seyrettirecekler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23