• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

İsrail destekçisi içimizdeki hainlere dikkat!

31 Mayıs 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

Soykırıma uğrayan Filistin halkına ilişkin yazar Azra Kohen’in söyledikleriyle yeniden bir gerçeği tartışmaya başladık: “Ülkemizdeki siyonist destekçileri”    

Kohen adlı hadsiz, hepimizin yüreğini yakan katliamdan gelen görüntüleri şöyle yorumluyor:

“Filistin'le ilgili söyleyeceğim her şeyi zaten söyledim. Defalarca. Bir daha söyleyeyim: Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas bağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek kişilikte olan herkesin yok olmasını diliyorum!”

Yani Kohen’e göre siyonist İsrail, bir yeri bombalamadan önce haber veriyormuş. 2 milyona yakın sivilin sığındığı çadırkenti bombalayıp, dehşete düşüren bir saldırıya sebep olan katiller sürüsünü aklamak için ne kadar da zekice bir cümle: Vuruyorlar ama önceden haber veriyorlar.

Ve Filistinli anne babalar, çocuklarını bombalanacak yerden uzaklaştırmayıp, ölmelerine sebep olarak sonra da görüntü kaydedip dünyayla paylaşıyorlarmış.

Bunu söyleyen şahsı, anında harekete geçen Oda TV gibi haber siteleri de “Azra Kohen linci... Yahudilikle ne ilgisi var” gibi başlıklarla korumaya alıyor..

Utanmadan bir de, “Filistinliler için bunları söyledi ama kendisi Yahudi değil Türk. Yahudi olan kocası.” diye savunma yapıyorlar.

Yarın arz-ı mevud hayaliyle ülkemize yönelik kirli planlar devreye sokulduğunda, bize ilk kurşun sıkma potansiyeline sahip olanlar işte bunlardır..

Yani mesele sadece Filistin meselesi değil.. Bu kişilere karşı gereken tepki en sert şekilde gösterilebilmelidir.

HÜDA PAR harekete geçti

Bu arada bir süredir kamuoyunda dillendirilen bir tasarının yasalaşması için HÜDA PAR adım attı.

HÜDA PAR’ın Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören tasarı eğer yasalaşırsa, hem Türkiye hem İsrail vatandaşı olup, İsrail’e asker yazılarak soykırım suçuna ortaklık edenlerin cezalandırılmasına imkan tanınacak.

Tasarıda, “soykırım suçu” işlenmesine yönelik yaptırımın işleyişinde de değişiklik planlanıyor..

Bugün soykırımı ve işgalci İsrail’i destekleyen sözler sarf edenlerin bile, hukukun karşısında cezalandırılması isteği kamuoyunda konuşulurken, HÜDA PAR’ın siyonist orduya katılan ya da İsrail’de soykırım suçuna herhangi bir şekilde ortaklık edenlerin cezalandırılması talebi gözü kapalı bir şekilde TBMM’nin tüm siyasi partileri tarafından kabul edilmeli.

Tasarının önümüzdeki Salı günü TBMM’ye sunulması bekleniyor.

Filistinli kardeşlerimiz için bu adımın atılması Müslüman Türk toplumunu bir nebze de olsa mutlu edecektir.

Tasarıda emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hurda partili

İsrail'e mal satan şirketler mercek altına alınmalı.

Uzman

Sarz-ı mevud hayalinde olanlar ülkemizde kirli planlarını çoktan devreye soktular,onu da ingiliz destekli chp'yi ülkemizin başına bela ederek uygulamaya koydular!Benim aklım halen ingiltereye gidip de 8 saat ortadan kaybolan terör örgütü chp'nin eski başkanının ne haltlar karıştırdığında,bu mesele unutulmasın ve araştırılsın lütfen!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23