• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

HÜDA PAR’ın ‘Heniyye’ teklifini kabul edelim!

28 Temmuz 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

ABD Temsilciler Meclisi üyelerinin bebek katili Netenyahu’yu defalarca ayakta alkışlaması zaten bildiğimiz bir gerçeği tüm dünyaya tescillemiş oldu.

“ABD Gazze başta olmak üzere Filistin’de süren soykırımın ortağıdır.”

Türk milleti ABD Temsilciler Meclisi üyelerinin soykırıma tuttuğu alkışı ülke genelinde meydanlara çıkarak protesto etti.

Öte yandan siyasilerden de çok sert mesajlar geldi.

Soykırıma fiili olarak destek veren hem Türkiye hem İsrail vatandaşı hainlerin cezalandırılması için TBMM’ye teklif sunan HÜDA PAR, ABD’deki skandalın ardından da dikkat çeken bir öneriyle gündeme geldi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, TBMM’ye şu çağrıyı yaptı:

“Gazze’de devam eden soykırımın gölgesinde, ABD ve Siyonizm ortaklığında soykırımı sürdürme kararlılığını sergileyen bir savaş suçlusu taltif edildi. Şahitlik ettiğimiz olay siyonist çete ve Amerikan ortaklığının teyidi anlamına geliyor. Bu hadsizliğe verilecek en güzel cevap İsmail Heniyye’nin Gazze’li mazlumları temsilen TBMM’ye davet edilerek konuşmasını sağlamaktır.”

HÜDA PAR’lı Demir’in teklifi tabii ki CHP ile ortaklarını rahatsız etti.

Çünkü onlar Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında küffara karşı mücadele eden Hamas’ı “terör örgütü” olmakla itham ediyorlar.

Hatta İsmail Heniyye’nin 7 Ekim’den sonra TBMM’ye gerçekleştirdiği ziyareti, “Teröristler TBMM çatısı altında” şeklinde çirkin ifadelerle hedefe koymuşlardı.

Heniyye’nin HÜDA PAR’ın teklif ettiği şekilde TBMM’de ağırlanması, kürsünün özgürlükleri için savaştıkları Gazzeliler adına Heniyye’ye teslim edilmesi siyonisti ayakta alkışlayan ABD Temsilciler Meclisi’ne tokat gibi bir cevap olacaktır.

HÜDA PAR’ın teklifinin desteklenmesi gerektiğini düşünürken  bir yandan da Saadet Partisi’nin aynı minvaldeki açıklamasını aktarmak isterim.

HÜDA PAR Hamas liderini TBMM’ye davet ederken, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin de Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ın TBMM’ye çağrılmasını istedi.

Mücahid Hamas’ın lideri Heniyye’nin adını anmaktan imtina eden Saadetli Arıkan ile Yeniden Refahlı Bekin’in sözleri eleştiri konusu oldu.

HÜDA PAR “Heniyye” derken, Yeniden Refah ile Saadet neden “Abbas” dedi bilemiyoruz. Ancak Filistin halkının yararına olacak her işe destek vermek Müslümanların ortak sorumluluğudur.

Saadet ve Refah partilerinin, en azından DEVA, DEM ve CHP gibi ABD’deki skandala karşı hiçbir tepki vermemiş olmamaları önemli bir gelişme.

Bu çağrıların TBMM’deki tüm milletvekilleri tarafından karşılık bulmasını temenni ediyoruz. Soykırımda omuz omuza birleşen küffara karşı bizim de tek yürek olmamız kaçınılmazdır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulah

Ondan sonra tüm dünya PKK liderlerini meclislerine çağırırsa, PKKyı terör listlelerinden çıkarırlarsa ağlamak yok.

kerem

haydi ya,ebu ubeydeden vaz mı geçtiniz...Hani ubeydeyi getirip mecliste konuşturacaktınız....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23