• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

Diamond Tema ve destekçilerine neyi ispatlayacağız?

26 Haziran 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

Türkiye günlerdir Diamond Tema adlı bir ahlaksızın Peygamber Efendimiz'e (sav) hakaretini konuşuyor.

Kurban bayramı günleri sadece bu tartışmayla geçti.

Daha doğrusu tartışma da değil. Şeriat düşmanlarının tek taraflı küfür ve hakaretleri..

Diamond Tema “Yer 6” adlı sosyal medya kanalında, karşısında ne olduğu belirsiz bir tiple sözde din tartıştı..

Peygamber Efendimiz'i (sav), kullandığı kelimenin laneti kendisinin ve kendisine destek verenlerin üzerine olsun, hâşâ "pedofili" ile suçladı.

Açıkça hakaret etti..

Adli makamlar ezici çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede Peygamber'e (sav) hakaret etme özgürlüğünün olamayacağından sebeple, Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarttı..

İki gencin sosyal medyadaki hadsiz, şuursuz sözleri rayından çıktı..

Bir anda “bütün şeriat düşmanları” ayağa kalktı.

Utanmadılar, "Diamond Tema yalnız değildir" desteğini sundular..

Diamond Tema adlı hadsize ilk refleksi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici gösterdi.. Gerizekalıya anlatır gibi, dini değerlere küfretmenin bir suç olduğunu anlattı. Anlamadılar..

Zafer Partisi konuyu çarpıttı, Efendimiz'e (sav) hakaretin üzerini örttü. "Şeriat" tartışması başlattı.

Açıklamaları şöyle: Bugün "Şeriata karşıyım" diyen Diamond Tema hakkında soruşturma başlatıldığını öğrendim. Ben de "Şeriat İstiyorum" diyen Asrın Tok hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Birini yargılayıp mahkum edeceklerse diğerini de etsinler. Birine 'ifade özgürlüğü' diyeceklerse diğerine de desinler. Çünkü Anayasamıza göre Türkiye Laiktir. Hadi bakalım. Hodri Meydan!

Diamond Tema "şeriata karşıyım" falan dememişti. Efendimiz'e (sav), Hazreti Aişe (r.anha) validemizle çocuk yaşta evlenme iftirası attı..

Zafer Partisi'nin açıklamasına da bu doğrultuda cevap veren Destici, "Bu serseri 'şeriata karşıyım' dediği için savcılık soruşturma başlatmadı. Hiç kimse bunu 'şeriat istiyordu', 'şeriat istemiyordu' tartışmasına çevirmesin. Burada mesele şeriat meselesi değil Peygamberimize (sav) hakaret meselesidir." şeklinde sert ifadeler kullanmayı sürdürdü..

Sonunda sosyal medyada günlerce "Destici" etiketiyle hakaretlere maruz kaldı..

Diamond Tema adlı rezile, CHP'nin Gençlik Kolları, Murat Emir, CHP'li TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, "düşünce ve ifade özgürlüğü" safsatasıyla destek verdi. Yani bir kez daha CHP'nin mukaddesata nasıl düşman olduğuna şahitlik ettik.

Şarlatan sözde ilahiyatçılar Gürkan Engin, İhsan Eliaçık, Cemil Kılıç gibi isimler de meydana çıktı.. Ahlaksızlığa tüy dikerek toplumu sapkın fikirleriyle zehirlemeyi sürdürdüler..

Bizim meselemiz Efendimiz'e (sav) hakaret edilmesi..

Onların iftirasını yalanlama çabasına girmeye tenezzül bile etmiyoruz..

Onlara gereken son cevap “Kâfirûn” suresinde zaten verildi.

Ve dünya şahitlik etmemiştir ki yüce Kur'an'a, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav), Allah'a (c.c.) düşmanlık güdüp de eğer o kişi tevbe etmedi ise sonu helak olmasın..

Allah hidayeti mümkün olanlara hidayet versin diye dua ederiz. Değil ise o küfrettikleri şeriat kendilerine gerekeni zaten yapacaktır..

Yüce Allah (c.c.), "Habibim" dediği Peygamberi'ne (sav) küfredeni cezalandırmayacak mı?

Biz Müslümanlara düşen ise bu mukaddesat düşmanlarına karşı dik durmak, güçlü olmak..

Yine biz Müslümanları üzen konu kendi topraklarımızda değerlerimize küfredilmesidir.. Bunun da yasalarla güçlendirilerek önüne geçilmesi artık şart olmuştur.

Burası elini kolunu sallayanın mukaddesata küfredeceği bir yer değildir. Burası günde 5 vakit ezanın okunduğu, alnı secdeli Müslümanların İslam yurdudur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Merhaba

"Peygamber Efendimize (aleyhissalâtu vesselâm) hakâret edenlere 'o da bir görüştür' diyenler dünyanın en âdi insanıdır, bu da benim görüşüm." (Cübbeli Ahmed Hoca)

Ugur

Diamond, Kur'an ve hadislerden örnekler okumuş. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23