• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
Taha Emre Özdemir
TÜM YAZILARI

Anayasa Mahkemesi'nden LGBT sapkınlığına “özgürlük” çelişkisi!

06 Haziran 2024
A


Taha Emre Özdemir İletişim:

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bilboardlar aracılığıyla eşcinsel sapkınlara, "yasal güvence" sözü vermişti.

6'lı masada yer alan İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti de toplum ahlak yapısını tehdit eden sapkınlığa desteğinden dolayı Kılıçdaroğlu’na tek kelime etmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti ise sapkınlıkla mücadelede uzun süredir kararlı mesajlar verdi. Aynı kararlılığı 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce de sürdürdüler..

Öte yandan TBMM'nin yeni partileri HÜDA PAR ile Yeniden Refah'ın da parti politikalarında LGBT ile mücadele yer alıyordu. Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi de Meclis'e girmeyi başardı.

Ancak bir türlü toplumun beklediği LGBT ile mücadele adımı atılmadı.

Gelinen noktada eşcinseller koca Anayasa Mahkemesi'ni de arkalarına aldı.

Adı E. K..

Yurt dışı fonlu Kaos GL gibi derneklerin desteğiyle '20 Kasım Nefret Mağduru Transları Anma Haftası' kapsamında LGBT'liler tarafından bir video klip yayınlandı.

Videoda aralarında E.K.nın da yer aldığı birkaç eşcinsel konuşturuldu.

Uzak oldukları Müslüman Türk toplumuna kendilerini kabul ettirip, ahlaksızlıklarını yaygınlaştırmak isteyen eşcinsellerden E.K, ilgili videoda şu mesajı veriyordu:

“Trans bedenine sahip bir kadınım. Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizler de birilerinin kardeşleriyiz, babalarıyız, anneleriyiz, arkadaşıyız, sevgilisiyiz.”

Tıpkı başıboş köpek sorunu gibi toplumun kronikleşen meselelerinden LGBT sapkınlığına karşı, siyasi atmosfere göre değişmeyip, dik duruşundan taviz vermeyen Akit Medya ile Doğru Haber ve İLKHA gazeteleri tepki gösterdi.

CHP'li Şişli Belediyesi'nin servis ettiği videoda konuşan LGBT'li E.K., kendisine o haberlerde "sapkın" denilmesini yargıya taşıdı.

Başvurduğu hakimliklerden, "haberlere erişim engeli" getirilmesini talep etti.

Tüm Sulh Ceza hakimlikleri bu talebi reddetti.

E.K, İsveç fonlu Kaos GL ile birlikte Anayasa Mahkemesi'nin yolunu tuttu.

Toplumun milli ve manevi değerlerini göz ardı eden AYM, E.’K’dan yana saf tutarak, "Haberlerin erişime kapatılmaması hak ihlalidir" dedi.

Kararına gerekçe olarak da "Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 8’inci maddesince korunan özel hayata saygı" ilkesini gösterdi.

Aynı AYM, birçok erişim engelleme kararı için de, “düşünce özgürlüğünün ihlali” diyerek hak ihlali kararı vermişti..

Yani erişim engelleme kararı verilse de “ihlal” diyor, verilmezse de “ihlal” diyor!

Yargı AK Parti'nin tekelinde diyenler kararı nasıl yorumluyorlar merak ediyorum..

Ve bugün AYM skandal bir karara imza atmıştır. Toplum ahlak yapısını, milletin manevi değerlerini hiçe sayan bu karar, LGBT sapkınlığını meşrulaştırmak isteyenlere bir dayanak olmuştur..

AYM kararına göre anlaşılan o ki bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadar az olan medya kuruluşları ile siyasilerin çabaları, LGBT sapkınlığını önlemede yetersiz kalacak..

Bugün LGBT rezaletine sessiz kalan ya da destekleyenler, yarın evlatlarının E.K. gibi bir yapıya dönüşmeyeceğini nasıl garanti edebilirler?

Artık en azından, “sapkınlıkla mücadele edeceğiz” sözü veren siyasilerin, bu mesele için adım atma zamanı gelmedi mi?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Faruk Çarıkcıoğlu

AYM artık millî güvenliğimizi tehdit eder hale geldi.

Çopur

Sapkınlıkla mücadele zamanı elbette geldi ve geçiyor. Bugüne kadar atılmış bir adım görünmüyor. Sözleşme iptal edildi ama hani gerisi. Kadem in görüşü nedir acaba bilinmek istenir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23