• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Siyonist İsrail dünyanın sonunu getirecek 

05 Aralık 2023
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

 

Son yıllarda kimi yorumcular ve âlimler kıyamet alametlerini ifade ederken, bazı aydınlarımız ve mütefekkir inançlı insanlarımızın halisane yorumları gözden kaçmamalıdır. Kıyamet alametleri üzerine birçok âlimin önemli tespitleri göz önünde bulundurulmalıdır. Armageddon veya kıyamet savaşı, dünyayı bütünüyle yok edecek ve ciddi bir kaosa sürükleyecek savaş olarak adlandırılıyor. 

Dini açıdan öne çıkan bilgiye göre Armageddon savaşı, Yahudiler ve Evanjelikler bir yanda, diğer insanlar öteki tarafta karşılıklı yapılacak bir savaştır. 

Dini kehanetlere dayanan (Armageddon) bu savaş, kıyamet savaşı olarak da biliniyor. Kıyamet savaşında dünyanın bütünüyle yok olacağı ve ciddi bir kaosa sürükleneceği varsayılıyor. Bunun açık ibarelerinden birisi olarak sayılan, merhametin ve vicdanın yok olmasıdır. Siyonist İsrail’in Gazze’yi tamamen yok etmeye çalışması büyük savaşın ön habercisidir. 

ABD Başkanı Joe Biden, Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’ya karşı nükleer silah kullanması halinde dünyayı “Armageddon” ile tehdit etmesi fiilen büyük savaşın ön provası olarak kabul edilir. 

Yeni denklem üzerine Çin doğrudan taraf olma adına safını netleştirip, yeni bir cephenin açılması adına Siyonizm’e karşı savaş açmanın hazırlığındadır. 

Geçtiğimiz aylarda İngilizler baskın bir tatbikat yaparak Büyük Kıyamet Savaşı tatbikatı yapmıştır. İngiltere de 23 Nisan 2023 günü cep telefonlarında, aşırı hava koşulları, nükleer saldırı, felaket ve terör eylemleri gibi acil durumlar için 10 sn. yüksek sesli bir uyarı sistemi ile “Armageddon”u test etmiş ve ön çalışma faaliyetlerini test etmiştir. 

Armageddon Savaşı, Yahudiler ve Evanjelikler bir taraf ve ittifak olarak savaş cephesi açacaktır. İyiler ordusu ittifakı yani, kısacası yapılan yorumlarda bazı büyük Hristiyan devletlerin İslam devletleri emrine girerek Yahudilere karşı savaş açacaktır. İslam’da bu savaşın (Hatay) Amik ovasında; Hristiyanlık ve Musevilikte ise Megiddo Dağı’nın eteklerinde olacağına inanılmaktadır. 

Yeşaya’nın Kutsal Kitap’ta yer alan kehanetlerinden birçok farklı konuda bahsedilir. Bu kehanette göre zafer Yahudilerin, Melhame-i Kübra göre zafer İslam’ın olacak. Bu savaş neticesinde Yahudiler ve Evanjelikler kazanarak dünyaya hakim olacak, bunu kehanet enstitüsü Hollywood filmlerinde görmekteyiz. 

Hem tarihi hem de dini açıdan öne çıkan anlamı ile beraber bilinen en önemli kıyamet alametleri içerisinde yer alır. Çok defa benzetme üzerinden de bu kelime filmlerde kullanılmıştır. 

Evanjelik Hıristiyanlar, Hz. İsa’nın yeryüzüne geleceğine, Deccal ile savaşacağına ve ‘Kıyamet Savaşı’ denen bu savaşın Tel Aviv yakınlarındaki Armageddon denilen yerde olacağına inanırlar. 

Zaten Amerikalıların yıllardır hararetli bir şekilde İsrail’i desteklemesi bu teolojik arka plana dayandırılır. 

Evanjelik Amerikalılar, 1970’lerden itibaren kıyamet savaşının nükleer bir savaş olacağına, karşı nükleer gücün de Rusya’da bulunmasından dolayı kıyamet savaşının Rusya ile kopacağına inanırlar. Zaten Evanjelik liderlerden Pat Robertson, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali üzerine bir açıklama yapmış ve bu Putin’in Ukrayna’dan sonra Ortadoğu’ya yöneleceğini bunun da ‘Kıyamet Savaşı’ (Armageddon) başlatacağını söylemişti. Tevrat’tan da referans göstermişti. 

Dolayısıyla Armageddon meselesi sadece siyasi değil, dini bir tanımlamadır. Kutsal kitaplarda büyük bir din savaşı olarak tanımlanması yapılmıştır. 

Hıristiyanlara göre kıyametten hemen önce yaşanacak ve bütün dünyayı saracağına inanılan savaşın adı Armegaddon yani büyük kıyamet savaşıdır. Kıyamet bu savaşın ardından kopacaktır. Politik ve teolojik tabanı güçlüdür. 

Amerika’da bu inanca uygun politika üreten örgütlü gruplar vardır. Amerikan politik terminolojisindeki yeri geniştir. 

Amerikan merkezli Yahudi kuruluşları olan ve siyasi lobiler bu manada tam bir esaret altında olup Yahudi kölesi konumundadır. Başkan Biden’ın büyük Armegeddon terimi kullanması tesadüfü ifade edilen bir söylem olduğu kanısında değilim. Konuyu bilenler ve Amerikan toplumunun hassasiyetlerini tanıyanlar için yabancı bir söylem değil, bilakis doğrudan savaş çığırtkanlığıdır. 

ABD ve bazı batılı ülkenin desteğini alan İsrail’in savaşı yayma çabaları, ileriki günlerde Türkiye ile İsrail’i tarihi bir hesaplaşmaya götürebilir. İsrail’in hayalperest tutumları karşısında Türkiye’nin çok dikkatli olması İslami kaynaklarda da adı geçen Armageddon Savaşı’nın Hatay Amik ovasında yaşanacağını unutmaması gerekiyor. Bu manada küresel aktör ve yeni ittifaklar kısmında Türkiye uyanık olmalıdır. 

 Vesselam. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Biradam

Son Gazze katliamında daha net ortaya çıktı ki Yahudiler, kendilerini güya kutsal kitaplarinda emredildigi üzre kendilerinin dışındaki tüm insanları kesip biçmek, her türlü iğrencliği yapmakta hür ve vazifeli sayıyorlar, bunu yıllardır müslümanlar üzerinde gerçekleştiriyorlar. Ayrıntıları geçerek şunu söyleyeyim, dini ve kutsal kitaplarina göre konuşup hareket ediyorlar. Pekiii... bizim icimizde bulunan yahudi bozmalari neden ortaçağ gericiliğinden, yobazliktan, din devleti olmaktan, gericilikten, laiklik elden gidiyor gürültüsü çıkaramıyor, sus pus oluyorlar. Ordudaki en küçük birligin basind bile bir haham var, fakat bizdeki laik çocukları diyanet baskanina laf sokusturuyor, inançlı insanları küçümsuyorlarcuma namazına gidenleri bile tiye alabiliyorlar. Yahudilerin bu denli kendi dinlerini ön plana cikarip, yaptıkları kötülükleri dinlerini emri olarak vacip gördüklerine içimizdeki dingil laik çocuklarının gık çıkardığını duydunuz mu.Parantez icinde şimdiki CHPnin yeni başkanı titrekte İslamiyeti ortaçağ zihniyeti olarak nitelemisti. Son olarak, bence bu laik çocuklarının görüldüğü yerde yüzlerine tükürmek evladir.

Uyarıcı ve müjdeleyici!!

Sayın yazar; .... VAHiY'e göre. Bugüne kadar kim Allah ve Resüllerine karşı savaşmışta kazanmış ki BUNLAR KAZANACAK....Selam olsun gerçekten Allah'a teslim olanlara..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23