• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Refik Tuzcuoğlu
Refik Tuzcuoğlu
TÜM YAZILARI

Küresel sistemin LGBT dayatması

13 Eylül 2024
A


Refik Tuzcuoğlu İletişim:

Yıllar önce İngiltere’nin (Güneş Batmayan İmparatorluğun) Osmanlı ile mücadele stratejisi nasıldı acaba diye merak etmiştim. İki dev imparatorluk dünya hakimiyeti için mücadele etmişlerdi. Gördüm ki; Batı Osmanlı’yı zayıflatacak her yöntemi araştırmış, üzerinde ince ince çalışmış. Şarkiyatçılar/Oryantalistler yüzlerce yıl İslam ilahiyatı üzerinde araştırmalar yapmış. Her alanda; sosyo-kültürel, askeri-siyasi mühendislik çalışması yürütülmüş.

Mücadelenin önemli başlıkları arasında Türk toplumundaki aile kurumunun çökertilmesi de var. Batı’nın, milletimizdeki aile yapısını oluşturan zincirin halkalarını gittikçe zayıflatmak istediği gayet açık. Toplum üzerinde inancın ve geleneğin etkisini yok etmek stratejik bir hedef olarak belirlenmiş.

Peki, ülkeler arası mücadelede aile konusu niçin stratejik bir önemde olur?

Ben söyleyeyim.

Ailesine bağlı olan insanların yapamayacağı fedakarlık yoktur. Ailesine bağlı olan; sokağına, mahallesine, şehrine bağlı olur. Ailesine bağlı olan; toprağına, vatanına, milletine bağlı olur. Şehrini sever, vatanını sever. Biz, o sebeple vatan toprağına ‘anavatan’ deriz. Devlete ise; ‘devlet baba’ deriz.

Sağlam aile yapısı olan bir devleti kolay kolay çökertemezsiniz.

Aile bağı olmayan bir kişi, sığınacak liman bulamayan kayığa benzer. Küçük bir dalgada alabora olacağı aşikardır.

O sebeple milletlerin geleceğinde ve huzurunda ailenin önemi tartışılmaz. Ailenin korunması bir milli güvenlik meselesidir.

Şimdilerde aile üzerindeki tehdit tarih boyunca hiç olmadığı kadar büyük.

Devletler üstü bir küresel güç bu süreci yönetiyor. LGBT propagandasında olağanüstü bir artış var. Bu artış hem Dünya’da hem de Türkiye’de gözleniyor.

LGBT dayatmasına karşıt bir duruşunuz varsa hemen dışlanırsınız. Nefret suçuyla suçlanırsınız, ayrımcılıkla, özgürlük karşıtlığıyla… Sizi hemen boğarlar. Üzerinize abanırlar.

LGBT dayatmasına karşıt bir duruşunuz yoksa; demokratsınız, özgürlükçüsünüz, tercihlere saygılısınız.

Avrupa başta olmak üzere kültür-sanat endüstrisi bu kesimin elinde. Moda dünyası, küresel markalar yine aynı şekilde. Bunlar gerek açıktan açığa gerekse subniminal propagandalarını olağanüstü yoğunlaştırmış durumdalar. Çocuklar ve gençler propaganda bombardımanının öncelikli hedefi.

LGBT taraftarı olmanın popüler ve çağdaş bir akım olduğu algısı pompalanıyor. Sosyal medyada inanılmaz bir teşvik ve özendirme var.

LGBT sempatisi içermeyen dizi ve yayınlar küresel dijital platformlarda kendilerine neredeyse yer bulamıyor.

Dünyaca ünlü futbolcular arasında LGBT’ye destek vermediği için cezalandırılanlar var.

İlginç olanı LGBT destekçisi şirket ve markaların aynı zamanda İsrail destekçisi olmaları. Tesadüf olabilir mi?

Bu “Sosyo-Kültürel Terör”ün propagandasını yürütmek için devasa bir bütçenin olduğunu görmemek körlük olur.

Tüm bu gelişmeler ışığında ülkemizin ve dünyanın geleceği ile ilgili bir karamsarlık çöküyor insana. Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğinden endişe eder olduk. Aziz ve necip milletin bu tehlikeli gidişe karşı uyanık olması lazım.

Bu tehlikeli gidişe dur demek için bir araya gelmiş hayırlı girişimler de var. “Büyük Aile Platformu”, toplumu aydınlatmak için gayret gösteriyor.

15 Eylül 2024 saat 14:00 Saraçhane’de Ailenin korunması için, LGBT Propaganda ve Dayatması’na karşı bir sessiz yürüyüş planlanmış. Platformun İstiklal Marşı’ndan mülhem oldukça anlamlı bir mesajı da var:

“Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pazarlama Taktiği

O sisteme göre ürünler sunacak kazanç elde edecek belkide aile hayatını yok edecek vardır emperyalistlerin çıkarları

Yıldız teskilati

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamliyacaktir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23