• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ramazan Topdemir
Ramazan Topdemir
TÜM YAZILARI

Nobel Barış Ödülüne Aday Gösterilen İsim

05 Haziran 2024
A


Ramazan Topdemir İletişim:

      Marifet iltifata tabidir demiş atalar.Marifetli,girişken ve farkındalık oluşturan isimlere sürekli destek olmak gerekir. Herkes kendi alanında desteğini ortaya koymalıdır.   Kaleme aldığı "Buğday Tanesi"adlı filmi ile büyük  beğeni toplayan Avukat ve Milletvekil Serkan Bayram'a, milyonların sesi ya da "Kimsesizlerin gerçek kişisidir.." demek abartı olmaz.
  Serkan Bayram'ın her kesimden, her fikirden insanlarla yaptığı iletişim, adını ve çalışmalarını ön plana çıkardı.

NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜNE ADAY GÖSTERİLEN İSİM: SERKAN BAYRAM

  Serkan Bayram, engellilik alanında gösterdiği mücadeleden dolayı bu yıl Oslo'da yapılacak Nobel Barıṣ Ödülü'ne de aday gösterildi.

    Küçüklüğünde alevlerin arasında kaldı. Vücudunda ağır yanıklar meydana geldi, ellerini kaybetti. Mücadelesini hiç bırakmayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın kendi hayat hikayesinin anlatıldığı "Buğday Tanesi" filmiyle de geniṣ kitlelere ulaṣtı.

    Bayram, "Dünyada engelli hak ve mücadelesine verdiği katkılarından dolayı" Birleṣmiṣ Milletler Diplomatlar Birliği tarafından "Barıṣ Elçisi" ödülüne layık görüldü.

Serkan Bayram ödülünü, yakın bir dönemde Almanya'nın Bonn kentinde düzenlenen törende Birleṣmiṣ Milletler Diplomatlar Birliği Genel Baṣkanı Prof. Dr. Günther Meinel ve Genel Baṣkan Vekili Halil Sert'in elinden aldı.

Bayram konu ile ilgili yaptığı açıklamada:"Birleṣmiṣ Milletler ve Avrupa Birliği tarafından oluṣturulmuṣ Uluslararası Diplomatlar Birliği'nin davetlisi olarak katıldım. Onların genel kurulları vardı. Konuṣmacı olarak ve engelliler haftası münasebetiyle dünyadaki engelli hak ve mücadele konusunda davet etmiṣlerdi... Toplantının sonucunda bizi barıṣ elçisi ilan ettiler. Ödül verdiler, plaket verdiler."diye konuṣtu.

Meinel: Nobel Barış Ödülü'ne aday göstereceğiz

Birleṣmiṣ Milletler Diplomatlar Birliği Genel Baṣkanı Prof. Dr. Günther Meinel, "Serkan Bayram'ı, engellilik alanında verdiği mücadeleden dolayı da Oslo'da 'Nobel Barıṣ Ödülü'ne aday göstereceklerini" açıkladı.

Bayram: Ülkem adına gurur duyuyorum

 Serkan Bayram, "Nobel'e aday gösterilmesinin gurur verici olduğunu" söyledi.

        Bayram, "Dünyadaki mücadelemden dolayı da Nobel Barıṣ Ödülü için de aday göstereceklerini söylediler. Tabii bunlar ülkem için büyük onur verici geliṣmelerdir." dedi. Hiç bir emek hiç bir gayret hiç bir çaba  boşa gitmez. Sayın Serkan Bayram'ın  mücadeleleri de her vakit karşılık bulacaktır diye düşünüyorum.
         

Günün Sözü:"Sefer Bizden Zafer Allah'tandır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyonist nobelin kanli baris odulune sahip olmak icin soykirimci barbar irkci islam/insanlik dusmani, israil c.bsk olmak gerekir....EKSIK OLSUN KATILLERIN KANLI ODÜLU

.......

Kanber

Serkan Bayrama ve bütün engellilere Selamlar Allah yar ve yardımcımız olsun başarılar dilerim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23