• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ramazan Topdemir
Ramazan Topdemir
TÜM YAZILARI

En İyi Sosyal Sorumluluk Film Ödülü Sahibini Buldu

18 Eylül 2024
A


Ramazan Topdemir İletişim:

          Günümüz filmlerine, televizyon dizilerine baktığımızda pek iç açıcı bir şey yok. Süslü püslü klişeleşmiş aşk oyunları, yalan dolan kurgular, ya da  gerilimli anlamsız filmler ile gençler uyutuluyor işte... Bu olumsuzluklara  dur denilmeli. Diziler ve filmlerde ne bir aile kavramı ne sosyal, tarihsel bir sorumluluk var.  Bu konuda  RTÜK'ün bir görüşü bir yaptırımı  olacak mı acaba? Gençliği olumsuz etkileyen diziler ve filmlerin  gösterime girmesi doğru değildir.

        Topluma Örnek Bir Filim ve Alınan Ödül:
 
         Erzincan'dan Nobel Ödülü Adaylığına:
    
          Geçtiğimiz günlerde "En İyi Sosyal Sorumluluk Film Ödülünü" alan Serkan Bayram'ın filmi ve hikayesi: Serkan Bayram'ın, "Buğday Tanesi" romanı, Buğday Tanesi adıyla filme çevrildi ve milyonların beğenisini kazandı. Çok küçük yaşta buğday tarlasındaki yangında vücudu yanan Serkan Bayram,  anne ve babasının olağanüstü gayreti ile yaşama tutundu. "Engeller aşılmak içindir" düşüncesini kendisine prensip eden Serkan Bayram, zorlu yaşam şartları içinde mücadelesini devam ettirdi.
       Serkan Bayram, çevrenin olumsuz bakışlarına ve telkinlerine aldırmadan, mertçe, yiğitçe yaşamın üzerine giderek hayata tutundu. Meclise girdi, engelliler ile ilgili yasalar çıkarttı. Engelli hakim ve savcı adaylarının da görev almaları için gerekli yasayı çıkaran Serkan Bayram, her vakit  sosyal sorumluluk içinde, gençlere ve eğitime katkıda bulunmaktadır.
  
        Azimli Olan Başarılı Olur:
    
      Serkan Bayram, Buğday Tanesi filmi ile sosyal sorumluluğu milyonlarca kişi ile paylaştı. Bu paylaşımda gençliğin alacağı dersler var. Yani doğru bir yol çizerek mücadele eden her genç her birey mutlaka amacına  ulaşacaktır.
   
           Sayın Cumhurbaşkanımıza Çağrı:
"Engelliler Bakanlığı Kurulmalı" diyen Serkan Bayram'ın talebine  kamuoyu büyük destek vermektedir. Bu konuyu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz ediyoruz. Diyoruz ki milyonlarca engelli vatandaşımızın da bir bakanlığı neden olmasın?
En iyi Sosyal Sorumluluk film ödülünü alan Serkan Bayram'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Günün Sözü: "Marifet İltifata Tabidir."
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23